13397
  • Evogordon
    A teljes remélem már menni fog 64-es vistán mert akkor kénytelen leszek felrajkni egy 32-est.
  • Evogordon
    Nem én írtam de RÁJÖTTEM!!!

A "64" bites vista nem tetszik neki mert xp-n tökéletesen ment.

Van itt valaki aki 64bites vistán játszik???
  • kuci06
    nekem alapból az volt fent :(
  • Hellsing47
    nforce-on is volt egy csávónak ugyanez a hibája
    vagy azt te irtad ? :D
  • Kandurex
    Ésszel és nyugalommal, ne izomból fórumozz!
  • robotnyk
  • csoola
    jah amugy akiknek kifagyott a játék, üzenem h legujabb nvidia driver és jo lesz! nekem bevált
  • csoola
    nah, végigzuztam a demot, hááát, már pont kezdtem volna belejönni:D kellemes csalodás volt, inkább meglepetés, tényaleg jo munkát végeztek, nagyon jol kitalálták az egész világot, a grafika hihetetlen, és 1024-ben ugy futott h a rainbow six vegas az elbujhat mögötte... egy dolog volt levéve azt hiszem a directx-en kivül, várom a teljest, jot fogok rajta borzongani azt hiszem!
  • kill3r21
    figy papa...tök norálisan..nem lehet hogy hibásan jött le?
  • SNAKE01
    hát bocs,de nem az egyik sem,csak nálad van ennyi probléma haver,sry és ez nem kötekedés :-c
  • Davidus
    low-n is szép amúgy a cuccos és a feeling ugyanúgy megvan:)
  • Lyan Kyj
    enyém nem az volt, mégsem volt jelszó...
  • hen-tes
  • DarkSector
    Bekaphatod *******...eddig a mostani kivételével, már 3-at szedtem le ésa a negyedik műkszik csak...
    ******!!!!
    Ne dumálj nekem, nem te ülsz a gépem előtt....
  • DarkSector
    Csak is a BS.zip műkszik a többi jelszavas!!!!!!!!!!!!
  • Spaceghost
    Nekem a játék simán futott X2 3800+ 3giga ram 7600Gt van a gépben. Ja és Vistán. Nem észleltem akadozást a játékban :) 1024x768-ban.
  • dienesoft
    Én csak a demo idejére húztam fel (khm, húztam...hát inkább beállítottam medium-ra) de a teljes játéknál az élvezhetőség miatt lehuzom majd.
  • Senkkik
    kontrollerrel vittem végig a pc-set állat jó volt
  • robotnyk
    egyszer nekem is lefagyott. a liftes rész után (mikor Atlas a családjáért küld), mikor kijöttem a liftből, párszor megnyomtam a shiftet (fegyver/plasmid menü), kiléptem, vissza léptem escel, kifagyott.
  • Senkkik
    nekem is ez volt mikor fullra raktam.. mikro low-on volt simán végigment a töltésen, próbáld ki!! (lehet már medium is jó lesz..)
  • Davidus
    gyerekek a 7600gs már nagyon gyökér videokártya:)
    1024x768 LOWn van meg a 30fps
  • kill3r21
    van autoaim de én nem használom...azt kezdésnek nemrossz....de egykis idö utánn hidd el nem is ojan nehéz ...:)
  • Gabe18
    Van,szinte minden konzolos játékban opcionálissan van.De mondjuk én akkor tépném ki hajam ha nekem a gép célozna,ugyhogy kikapcs...
  • GregSB
    Egyébként boxon van autoaim? Én szerintem kitépném az összes hajamat, ha kontrollerel kéne leszednem a repülő robotokat :S
  • GregSB
    Ez a játék zseniális, olyan szinten ki van dolgozva benne minden részlet hogy csak lestem :) Minden szobában a legutolsó sarkig látni valami érdekeset, és amikor kiérünk az első nagyobb terembe ahonnan látni a várost + tengert, a halak között még potyognak le a poggyászok lezuhant repülőgépől :D
    Nagyon rég láttam ennyire komolyan megdesignolt játékot, ami ráadásul baromi szép is, és emellé a hangulata óriási. Részemről rohanok megvenni amint megjelenik :)

Egyébként + piros pontnt hogy elmegy a laptopomon is: Intel C2D 1.66Ghz, 2GB Ram, és Geforce Go 7600-al. 800x600-ban minden grafikai beállítással maxon nagyon szépen megy, és egyáltalán nem vészesen recés. Egyedül a hang pattog valamiért, ezt remélem orvosolják hamarosan.
  • kuci06
    A hivatalos fórumot olvasgatom, és ott is sokaknak lefagy :( Valami 7PM-es drivert emlegetnek, hogy az talán megoldja ... Az mikorra várható?
  • Evogordon
    Még most se volt senkinek olyan hogy egy csomó textúra helyett csak feketeség volt???

Mi okozhatja ezt a hibát pedig a legfroisebb vga driver van fent, legfrisebb dx...
  • rémrendescrysis
    Szerintem is kurv*b*szott jó király játék!!!!!!!!!!!!!!
  • grayfox
    nekem volt gondom vele, ugyanis az egér nagyon furán viselkedik 2d módban :( lehet úgy kéne, hogy driverből leveszem a dpi-t, és a játékban nyomom fel a senset.
  • Seth
    ezer éves koncepció, nemigaz nem láttál még olyan játékot ahol vizet kell elvezetni A-ból B-be. Ez csőrület
  • kill3r21
    nya végigtoltam a demot..frankó..de tök hogy hogy mindegyikbe vannak kis külömbségek...xbox demoban máshogy vannak egykét dolog mint a fullban..pc emo szintén más egykicsit..de csak aproságokra kell észrevenni....pl pc demoban máshonnan jöttek a zombik egyketö..mint abox demoban...:D
  • bertino
    az egy rém könnyű feladat, nem is azért :D
  • grayfox
    úgy rendezd a csöveket, hogy elvezesse a folyadékot a "kijáraton" keresztül
  • Shep
    El kell vezetni a kék folyadékot a lenti nyílhoz, ehez kell a különböző cső idomokat a megfelelő helyre pakolni.
  • csoola
    nekem is kinyirja a gépem ott:S mikor kiszállnék abbol a liftböl
  • rémrendescrysis
    Hello, valaki el tudná mondani, hogy hogy kell meghackelni a robotokat, vagyis mit kell azokkal a csövekkel csinálni?
  • minimize
    driverrel tudsz próbálkozni, nálam az utolsó hivatalossal "végigment"
  • bertino
    másnak is fagy ott sajna
  • csoola
    már kiváncsi lettem=települ:P
  • Alexease
    Shaders Show Game:)