13397
-
lmao,olvass vissza :-c -
6600GT #2747 helo!az új driverel jobban megy?
amúgy még most szedem a demót....ja és hogy van optimizálva?
kösszi. -
na megvan a megoldás, ne kapcsold be a creative eax audio-t. és indítsd újra a gamet, ha ezt állítgatod -
hm most már nálam sincs hang xD 5.1 audigy 4 -
5.1-es? -
Gabyee #2743 lehet mert demo?
remélem a fullal nem lesz gond,Audigy2-vel azért mennie kellene! -
De van, csak senkisem tud róla...mert titkos!
XD -
hát nekem az volt tegnap a bajom, h amikor abba a liftbe megyünk akkor jön a film és nincs hangja, meg amikor megérkezünk kinyirja a szörny a csákót akkor se lehetett hangot hallani, cska ien szar háttérhangot, most felrakom a legújabb nvidia drivert azt max felrakom újra a demót oszt cső van... -
Tegnap én is mikor másodjára próbáltam demot, nem volt hang a víztől az elején. Játék újraindít, és jó lett :o -
Gabyee #2739 tegnap toltam a demót jól is ment.
ma megint tolnám de nincs hangja ill. menüben van meg az introban.
a vizben fuldokolva már semmi:(
mi a jóisten történt tegnap óta??
valaki találkozott már hasonló problémával? -
Nálunk akkor megvásárolni csak 24.-én lehet?
Talán beruházok rá...
Jézusom mi lesz így? Eredeti játékaim lesznek? ÁÁ! -
Én megpróbáltam titkos helyeket keresni de nem találtam :D Révén hogy demo... -
Már szokásos dolog:
új játék = új driver
"Improved compatibility for Bioshock."
NVIDIA Vista
NVIDIA XP -
Megértelek...én is úszkáltam az elején a torony körül egy fél órát :D -
Sajnos a vízzel nemtudok betelni az a gyengém :
-
állat ez a toll!:D -
ATi0021 #2732 Bár nálam nem jó a Bioshock, de hamarosan veszek gépet és én is végigviszem. Mellesleg íme egy kis meglepetés az ATi VGA-val rendelkezőknek:
BioShock ATI Hotfix Released
ATI released two BioShock hotfixes for Windows XP and Windows Vista, adressing problems such as stuttering with preload, mnissing/black surfaces and/or display corruption (thanks Blues). The hotfixes also work for the 64-bit versions of these operating systems. For supported video cards check the readme. Enjoy!
Link: Bioshock ATI HotFix - Gamershell -
thanks 
-
5 perc után tommyval futkosol, na de mennyi töltényed is volt hozzá összesen? -
Newfronter #2729
Tessék! Ezt használd: http://iaro.3dmax.hu/ -
á hogyan szerezzem meg újra ezt a képet -
Jobbklikk a képre -> Tulajdonságok kimásolod a linket beileszted egy új ablakba és voálá ott a kép. -
Hehe ilyen toll nekem is kell!!!!!! -
Kandurex már megmondta, szokjunk le a békákról :D -
helo nézzétek mit találtam ez annyira kellene.
-
Na igen ez egyértelmű, hogy optimalizált elég rendessen, mert én még régen MX440-el nyomtam 256rammal és i cerka 2.0-val...:D -
Innen fullal jön....
Én is leszedtem már FP-ről, de nem engedte kiszedni a telepítőt, mert jelszót kért.... -
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam még mindig legszebb játék a Half Life 2, akárki akármit mondd. A világon nincs még egy olyan optimalizált és gyönyörű játék, mint az! -
Hi !
Felébredtem...
Na elkezdtem tölteni a demót a Fileplanetról, kíváncsi vagyok rá én is.
Steame-en este 10-kor kódolják ki... erre befizetek, valami olyanra emlékszem, hogy Európában csak 24-én...
Majd meglátjuk. Holnap. Mert este sajna dolgozni megyek. -
Sm02-vel is megy? -
Nemkell hozzá sm3 hogy elinduljon,DE akkor ilyen lesz a game: #2650 egyszóval élvezhetetlen!
Magyarán kötelező SM3 hogy játsszani is tudj.
-
Tudom ezt sokan mondogatták...
Én is azé vágom annyira a dolgokat, hogy tudom mi miért és hogyan van, de én mikor ránézek a képre, akkor nem azt veszem figyelembe, hogy melyiket hogy programozzák , hanem hogy mit látok...
Tipikus régi HL2-Doom3 eset!!!!!!!
Vágom a HL2-őt, hogy fizika meg környezetbarát programozás, de mint játékos a Doom 3 szebb volt külsőre....
Ha a fizikát hasonlítanám akkor meg a HL2-ő a király, de én a Grafikát néztem csak és azt hasonlí(tottam)tom össze.... -
Hát ha csúnya nem, de lassú, mint a dög (mint nálam). -
NZiM #2715 Ok. Köszi a választ. -
Newfronter #2714 Esélytelen, mert SM3-as videókártya kell hozzá hogy elinduljon, de akkor is csúnya lesz a játék ha lesz olyan kártyád ezzel a konfiggal. -
Amelyiken te... -
Tudom erre mindenki azt mondaná, hogy hogy a rákba mondhatok ilyet a Crysisról, de.....ahhogy készül a játék csak 1000000 videót láttam belőle, és csak húzzák-halasszák a kiadását...és én réggebbi videókat megnéztem, majd az egyre ujabbakat, és az uccsóknál egyre gyengébnek láttam a fákat, meg a növényzetet...
Nézzétek meg mondjuk azokat a "DX9 vs DX10" nevű videókat és utána a valós conferencián bemutatott demo-t...háát nagy a különbség szerintem... -
Már megint kezdödik a hasonlitgatás két olyan játék között aminek köze nincs egymáshoz.
Egyik only belső terek amik nem valami nagyok (ezlenne a Bioshock) és a Crysis ami majdnem hogy csak külsö tengerpartos erdős pálmafás nagy terület.
A kettőt max akkor lehetne hasonlitgatni ha UE3-al csinálnának egy nagy külsőteres pálmafásos tengeres gamet! Addig fölösleges hasonlítani mert mindenben elfog térni szinvilágilag meg minden másügyileg. -
NZiM #2710 Hali.
A gépem P4 2,4Ghz, 512ram, Ati9600. Ezen esélytelen? -
Te melyik bolygón élsz?