BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudok döntei, lécci segítsetek!
most akkor vista vagy xp alatt futtassam a bioshockot?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Platform: PC, X360 Típus: Érdekesség
Dátum: 2007.07.31. Író: fojesz
Néhány szerencsés külföldi kolléga már szemügyre vehette az augusztus végén boltokba kerülõ BioShock végleges verzióját, mely a hírek szerint rendkívül jól teljesített.
Sejtettük ugyan, hogy nem érheti majd panasz az új FPS-t, mely mint kiderült, nem csak szép, de rendkívül hangulatos és innovatív is. A PC Gamer profiljához hûen a számítógépes változatot vette górcsõ alá, s remek osztályzattal illette a játékot: 95 százalékot szavaztak meg neki a tesztelõk. Az OXM a konzolos (Xbox 360) változatot tesztelte és maximális pontszámmal ajándékozta meg a kicsikét vagyis tíz pontból tizet ért el a sikervárományos lövölde.
info: Gamekapocs
Na akkor ez is szar lett <#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Gépem ati X1900 4200
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Ez olyan, mint a tyúk meg a tojás esete....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szóval pc-re még semmi hír a demo-ról.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azért van az éremnek másik oldala is:
A gamer piac amúgy is telítve van, szóval, ha meg mindent megvennénk, akkor meg az ömlesztett szutykot kapnánk, hisz mindegy mi, csak doboza legyen,,..
érdekes nem? 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
EZ MEG MI A FRÁSZ??????
"Igaz majd az Unleashed megoldja a problemót."
Ha régi motoros vagy, akor vághatod hogy az Unleashed egy a sok warez csapat közül...a legfontossabb, hogy nem feltétlenül fogják kiadni a saját verziójukat, mert lehet, hogy más csapat fog vele foglalkozni...
És jó tudni, azt is, hogy rajtuk az ég világon semmi nem múlik abból a szempontból, hogy mennyi bug lesz benne...
Ha a fejlesztõk hagynak benne bugot, akkor azt õk sem fogják nekünk kijavítaní...
Gondolom ebben nem mondok senkinek sem újjat, mert ez azért szerintem egyértelmû...
A bugokat majd a fejlesztõk fogják utólag PACH-ekkel korigálni...
"de persze az Unleashed nem fogja megoldani, hogy szart kapuk a képünkbe, de neked jó lesz..."
Én meg ebbõl azt veszem ki, hogy szted szar lesz (lehet) a BioShock. Én csak arra akartam erre utalni, hogy a steam sem igazi védelem már. Anno HL2-bõl pl. normális telepítõs változatot nem láttam még csak rippeltet. Mostmeg: Az LP meg aznap megjelent a neten, mikor kiadták. És szuperál rendesen.
DarkSector: nem
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Important Note: Game requires Internet connection for activation." Ez van a gépigényben. <#dumcsi>#dumcsi> Igaz majd az Unleashed megoldja a problemót. <#fogmosas>#fogmosas>
Ha Steam-elsz, akkor az eredeti cuccos és nem kell buherálnod...mert nem fog menni...
Ha meg nem vetted meg steam-en keresztül, akkor buherálnod kell, de akkor a buherált verziót kell leszedned...
Vagyis ha warezolsz, akkor a warez telepítõt szedd le....érted?
Segítek!
A Steam helyett ezt kéne beszerezned, és utána foglalatoskodni a cd-kulcsokkal...:
Lost Planet- UNLEASHED
Remélem segíthettem...<#vigyor3>#vigyor3>
http://img262.imageshack.us/my.php?image=16430464rk7.jpg
Ezt Irja ki 😞
http://img404.imageshack.us/my.php?image=75884813bf8.jpg
Ha még mindig ködösen fogalmaztam, akkor szólj és leírom szószerint, hogy mire gondoltam, de szerintem rájösz majd....
Elég sokat dolgoztunk ezen a release-en, és úgy döntöttük hogy
kiadjuk még úgy is ha az Unleashed már egy ideje kiadta a saját
verzióját.Erre két fõ indokunk volt:
Nem szeretjük a házilag barkácsolt telepítõket, mint ahogyan a
házilag barkácsolt ISO-kat sem, mint amilyeneket az Unleashed
használt. Unleashed állítja, hogy az õ módszerük az egyetlen,
amelyik mûködõképes, de mi ezzel egyszerûen nem értünk egyet.
Mi egy olyan megoldást ajánlunk neked, ahol a retail disk eredeti
file struktúrája érintetlen (kivéve a hozzáadott HATRED jegyzéket,
természetesen). Ennek folyományaként ugyanazon a folyamaton mész
keresztül, mint az eredeti játék installálása során.
Találtunk egy megoldást az online játékra is! Minden, amire ehhez
szükséged van, egy Steam account. (Amit ingyenesen létrehozhatsz,
és még valós e-mail címet sem kell megadnod).
Felismerjük, hogy az Unleashed No-Steam verziójának is megvannak a
maga értékei, például nem kell Steam account a játékhoz, a Steam nem
követ nyomon a mûholdas nyomkövetõ rendszeren keresztül (ha paranoiás
vagy). Továbbá ha egy elszigetelt barlangban élsz, ahol van generátor,
de internet nincs, ez nem akadályozhat meg abban hogy az Unleashed-
-féle verzióval játssz a barlanglakó barátaiddal.
Oké, félre a szarkazmussal. Az igazság az, hogy mindkét release-nek
megvan a maga jó tulajdonsága, de mi szerényen úgy értékelnénk, hogy
a lehetõség, hogy online játszhass, a legtöbb játékosnak többet ér,
mint az, hogy offline játszhassanak Steam környezet nélkül.
Nem gondoljuk azt, hogy ezt a release-t az Unleashed proper-jének
kellene tekinteni. Az õ release-ük jobb ha fanatikusan Steam-ellenes
vagy, sõt akkor is, ha feltétlenül szükséges offline környezetben
telepíteni a játékot. Ezekben az esetekben az Unleashed release-e a
megfelelõbb számodra. De nézzünk szembe a tényekkel: 2007-ben a
legtöbb játékosnak van valamilyen internet kapcsolata, valamint a
Steam ingyenes, és anoním.
A játékhoz internet kapcsolat szükséges, valamint azon internetes
tûzfalak kiiktatása, amelyek összeakadhatnak a Steam-el.
Install procedúra:
-Kitömörítés.
-Mount vagy burn.
-Autorun vagy indítsd a setup.exe-t a DVD meghajtó root-jából.
-Kövesd a standard install procedúrát. Elõször Steamot fog
telepíteni (olyan helyre telepítsd a Steamet, ahol sok szabad hely
van /legalább 7-8 giga/ mivel a Steam egy aljegyzékébe fogja a Lost
Planetet telepíteni).Ezután a Steam updateli magát.
Ezután a Steam megkér arra, hogy hozz létre egy új felhasználót,
avagy jelentkezz be egy meglévõvel. Csak a biztonság kedvéért,
azt tanácsoljuk, hogy hozz létre egy új felhasználód, amit csak
ezzel a játékkal használsz. Nem vagyunk biztosak benne, de nem
valószínû hogy a Steam idõvel képes lesz arra, hogy észrevegye és
letiltsa azokat akik ezt a release-t használják, de fene nagy
szégyen lenne, ha egy eredeti Steam accot bannolnának emiatt.
Folytasd a telepítést amíg a Serial-t nem kéri. Most, mielõtt
folytatnád, két dolgot kell tenned:
1) Másold be mind a 8 file-t a HATREDNcf file jegyzékbõl to
the SteamSteamApps directory.
2) Indítsd el a memory patcherünket (memorypatcher.exe)
Feltételezve, hogy a serial-ablak van elõtted, látnod kell egy
üzenetet, hogy a Steam.exe patchelésre került. Most már kiléphetsz
a memory patcherbõl, ha ezt az üzenetet megkaptad.
Most továbbléphetsz.
Kérlek használd az 11111-11111-11111-11111-11111 serialt, és nyomd
meg a Tovább gombot.
Ezt fogja kiírni az installer:
"You already have active subscriptions to the game(s) associated
with this product code."
Nem kell újra beírnod a serialt.
Nyomj OK-t.
Haladj tovább a szokásos módon, és nemsokára eljutsz ahhoz a képhez,
hogy Installing from disk....
Ha kész van, nyomj Finisht. (Vegyük észre, hogy a Lost Planet nem
látható a Steam My Games listában ezek után)
Majdnem kész vagy, két dolog maradt.
Mivel nem tudod frissíteni a játékot Steam-en keresztül, kézzel
kell a frissített file-okat bemásolnod.
So copy all the files from the HATREDUpdated files directory
to the SteamSteamAppscommonLost Planet Extreme Condition
directory.
Végül, másold be az egyetlen ténylegesen módosított filet, ami a
Steam.dll. From the HATRED directory to the
SteamSteamAppscommonLost Planet Extreme Condition
directory.
Kész, játszhatsz. Indítsd a LostPlanetDx9.exe -t (DirectX 9) vagy
LostPlanetDx10.exe (DirectX 10/Vista). A Steam-nek (fekete ikon
a tálcán) futnia kell hogy a játék elinduljon.
ONLINE JÁTÉK:
Jópár tesztet csináltunk, és sikeresen játszottunk online ezekkel az
új üres Steam accokkal. Ha a mi release-ünket használod, és figyelmesen
követted a telepítési procedúrát, akkor elvileg neked is mûködnie kell.
Nagyrészt Quick Match (Internet) módban teszteltünk, mégsem sikerült
teljesen felfogni a logikát az online játék rendszere mögött, úgy tûnik
elég nehéz bekapcsolódni egy játékba, és gyakorta küldi az alábbi hibát:
Searching... ( 0/16)
No matches found.
The match has been cancelled.
Ne tévesszen meg, ez nem egy hiba a crack-ben, mivel eredeti játék is
dobja ezt a hibát. Egy kis türelemre van szükség, hogy csatlakozni tudj a játékhoz.
ph0enix személyes megjegyzése: (Megjegyzés: A fordításból eredõ hibákért bocsánatot kérek. Fontos!
Ahol maradt angol nyelvû a szöveg, ott az eredeti NFOból copy-pasteztem,
mivel úgy vettem észre, hogy nem tökéletes a jegyzékek útvonala!
Legyetek körültekintõek ott ahol az NFO azt magyarázza, hogy hova másold a file-okat!
Azért döntöttem a fordítás mellett, mert habár én az Unleashed féle verzióval kenem,
szerintem nagyon jó a játék, ne maradjatok ki belõle )
De nem steam-es
Bár a futnifog szót azért nehezen értettem meg elõször....😄
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Next PC upgrade: 2022
Remélem szépen fog futni!
További részletek!!
Forr:cybergen....
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬