13397
-
Matyco #2788 hmm egy technikai kérdés : amd turion 64 x2 1.6ghz , 2gb DDR2ram ,nvidia go 7300 64 mb (TurboCache-el elvileg 256 mb) , ha nem is bőven sok de azé bioshock elfutna rajta normális fpssel? notebookrol lévén szó
előre is köszönöm -
80%-nál tart a demó, marha kíváncsi vagyok rá... -

-
Jah szerintem is csak a megjelenésre de attól függetlenül még elöbb is kijöhet a játék hála a kalózbácsiknak !
-
A "force global lightning" beállítás mit takar? Érdemes bekapcsolni? Mert alapból offon van. -
Én is 24.-éről tudok európában, bár ez a megjelenésre vonatkozik! Sztem -
Steamen pl. ma este 10-kor kódolják ki az előre letöltött fájlokat, de nem tiszta még, hogy a világon mindenütt, mert olvastam olyat, hogy Európában csak 24-én. -
A demo-ban nem lehet élsimitást állitani de nálam az asztalon az Nvida vezérlőpultnál be van állitva az élsimitás ! -
Élsimítás lehetséges-e valahogy? -
Pontosan mikor is jelenik meg a game?
Ja és ennek nincs valami más változata fémdobozos?:) Eddig csak fémdobozos játékaim vannak csak azért::) -
:D
Lefizetni a robotokat....? -
Na, ezt észre sem vettem! -
a robotoknál lehet egyszerűsíteni a hackelést, adsz neki 10 dollárt és nem kell a csövekkel szórakozni -
lőszert -
Ja de az égetés is nagyon jó azzal is jól oda lehet pörkölbi nekik ! -
jah...Electroshock...:D -
Demóban csak ez a kettő van azért! -
Én eddig csak az elektroshock-ra és az égetésre találtam rá !! -
Talán gépezni...D:
-
Az elektroshock is nagyon jó mikor vizben vannak aztán áramot adsz nekik szénné égnek !!
-
Pont5ossabban?
Én eddig villáskulcsot, egy coltot, egy gépfegyvert és 2 elementált szedtem össze (bolt-fire).
Van még valami? -
Már azthittem valami új képesség de ez csak az égetés.Én jobban szerettem rázatni a népet! -
A megszerzett dollárokkal lehet majd vásárolni valamit? -
Na 2 végigjátszásnál találtam rá egy új képességre az INCINERATE-RE !
Ez is nagyon brutál egy képesség !!
-
Enyimet egy perc alatt szétlőtték...:D -
Volt egy olyan én mackeltem mindet az benne a jó hogy utánna a csatlosaid lesznek azt követnek mindenhova engem 3 védett azt jött ellen én csak elbujtam azok meg tették a dolgukat szénné löttek mindenkit!! -
áááááááááááá!
Köcce megyek azt megnézem...:D -
Lécci-lécci hol és hogy? -
Lehet ám! Lezuzod őket árammal lepottyannak te meg meghackeled őket ugy hogy a csővezetékeket jók rakosgatod!! -
Jah, volt egy olyan amelyiket meg lehetett hackelni! -
A videóban asszem van olyan, hogy azokat a repkedő robotokat lehet valahogy irányítani...
Lehet ilyet a Demo-ban? -
Gabyee #2757 igen közbe én is rájöttem,EAX szarakodik
-
kipróbáltam a liftnél, és a beömlő víz eloltja a tüzet, talán nem vártál elég hosszan rá. -
olvassá vissza ázze :| -
ma kéne kijönnie a fullnak nemde?!
le vaok maradva
-
Maverick 18 #2753 köszi -
marco2 #2752 probáld az uj driverrel most jött ki -
nekem is volt ilyen bajom,feltettem egy újabb drivert és tovább ment -
próbáld meg gyenge grafon, és ha ott is fagy akkor rendszerben van a hiba..
Volt már nálam ilyen, hogy a nagy graf miatt fagyott valami, és mikor visszavettem, akkor már ment... -
Maverick 18 #2749 sziasztok!
most olvasom először ezt a fórumot szóval ha már volt téma előre is bocs.
leszedtem a bioshock demojat,feltettem. nagyon szépen fut 1024x768-ban minden highon. első rész le is megy aztán a második pálya töltése közben kifagy. hibát észlet bocsika stb.
van valami esetleg erre a dologra? elképzelhető hogy a full-ban is előjön nekem?
vas:asus M2N-E, 3,5Ghz,1Gb ram,7600Gt 256mb
előre is köszönöm