BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Jó csak vicceltem.
<#hehe>#hehe>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
forrás.cybergen...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
és még a letöltés link is rossz :\
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nagyon tetszenek az árnyékok és a füst effektek!
remélem ezt nem tolják el jól, mint szokás a nagy címekkel mostanában.
No one can stop Death!
Segytsetek honnan tom bezserzni?
Az Ebayen láttam de nem értem pontosan csak 14-éig tom mgveni?
Ez mit jelent???
Gépem ati X1900 4200
Pár játékban már volt ilyedés de ott se szörnyek meg ilyenek miatt hanem a hangok miatt. Pl a Doom 3 nál amikor mentél (persze nem nappal hanem este fülhalgatóval) az üres folyoson sehol senki azt egyszercsak elõttem egy kibaszott nagy csattanas a falról levágodik egy fémlap és kicsapott a gõz na ott rendesen hátramozdultam.
Meg a FEAR pil ott is nagy csend sehol senki mászol le a létrán megfordulsz parás hang azt ott a kiscsaj elõtted!
Bioshockba ilyeneket hirbõl se láttam.
Next PC upgrade: 2022
Videó
forrás:cybergen....
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Meg még2GB memóriát.
No one can stop Death!
alaplap: ASUS Nforce4 M2N4 SLI (AMD, AM2, DDR2)
proc: AMD Athlon 64 X2 5200 AM2 (OEM, de terméksupport csak nem kell 😊 )
grafkártya: 2 db, ASUS Gerforce 8800 GTS, 320 MB, SLI-ben, párban
2GB 800 MHz-es Kingsmax (MARS) RAM
és egy 320-as samsung, SATA 2-es winchester.
El fog ezen menni, vagy valamit még be kéne újítani?
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Nekem nincs sok választásom. Novemberben újítottam gépet egy akkor felsõ középkategóriásra, és most csak lesek... 😞(
Mindegy, lesz*rom, hogy fog kinézni, de ezt mindenképp kipróbálom.
Végülis egy 3800 + Athlon, 2 G ram, 7600 GT csak elég lesz valamilyen szinten. Legalábbis nagyon ajánlom...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"