13397
-
Boroskóla #2828 Ne menőzzünk kérem :). Én sajna még csak most viszem haza mert csak itt melóban van netem.De ahogy elnézem olyan vihar lesz mindjárt hogy még az áram is elmegy,amilyen szerencsés vagyok. -
Amúgy azokat a vascsöveket nem lehet valahogy felvenni?
Úgy emlékszem volt olyan kép, amin az volt a kezében, vagy rosszul emlékszem? -
VIP -s kivaltsag 4 gyonyoru percig :)
egyebkent nekem HARDWiRED -rol csodalatosan jott 1700KB/s -el :) -
en most nyomtam vegig ezt a baromi hosszu demot :) jo kis game lesz. XLive -rol szedtem rola egy videot, mar ott megfogott. de szerintem maradok az X360 -as valtozatnal, kevesbe lesz gondom az belassulassal vagy az esetleges akadozassal. high -on ment szepen a demo de azert amikor tuzet hanytam meg jott a ropkodo drone plussz az elmebeteg rohangalo izek kezukbe bizevel, be-beakadt egy picit. -
Boroskóla #2824 Mért nincs edit gomb? :(
Akkor: kép -
Nem a jobbak már végigtolták vagy 5x. -
Boroskóla #2822 Csak nem mindenki a demót szedi ? :)
[IMG]Kép (72.7 KB)[/IMG]
-
Amúgy az tetszett a demóban hogy a kiscsaj (Little Sister) vigan dudolászik már szinte megható azt közbe agyonszurkálja a halottat a földön a nagy tűjével
-
El fog menni, low-medium beállításokkal eldöcög majd. (szerintem támogatja laptopot, d nem tudom.) -
Matyco #2819 #2788 valaki? -
hungariaia #2818 De lehet hogy csak én vagyok hülye:S és rosszat nézek:D -
Én a Vistát kiröhögtem, annyira 0 egy oprendszer még mindig :D -
Abu85 #2816 Ezzel lényegében egyetértek...
-
jobban félek a vistatól, mint a dx10től... -
ha lehúzod a részletességet low-ra, akkor kapcsolódik be, szóval erősebb gépen nyilván off az ideális. -
Abu85 #2813 Ha AA-t akarsz akkor ezentúl D3D10. :( Ez van, több motor is ezt a felépítést fogja követni. A D3D10-től meg nem kell félni, HD2600Pro-n és GF8600GTS-en már nogyon szépen fut a játék. -
hungariaia #2812 De nekem ott van kb 100:D nem fizettem eddig semmit -
#2784 vki! köszi! -
My games menüpontodban ott vannak az általad vásárolt game-k, rákattintasz, majd van egy install gomb. ennyi -
na az tök jó -
Nem !!!! Visszaigazolják e-mail-ben, szabályos számlát kapsz, az a tiéd végleg, a Doom3 packhoz szériaszámot is küldtek pl. -
hungariaia #2807 elkezdtem preloadot már -
nem, letölti újra.
de akár ki is írhatja a letöltött fileokat. -
hungariaia #2805 kösz de én fizetés nélkül le tom tölteni mindet:S -
hungariaia #2804 Na enegem az érdekel hogy elkezdhetem e tölteni fizetés előtt????????? Szal a my gameseknél ott van-e? -
s ezt mindig meg kell vásárolnod, ha később akarsz játszani vele egy uninstall után? -
Előtte fizetsz, aztán töltöd le. -
Tulajdonképpen letöltöd magát a Steamet, regisztrálsz ingyenesen, kreálsz felhasználónevet , jelszót.
Onnét kezdve adja magát a vásárlás, Visa kártyával pl., én American Expresszel vettem mindent (Prey, Doom3 pack, Flatout-ok,Hl2 stb..)
Aztán már töltöd is lefelé. Ha kijátszottad, egy kattintással kitörlöd, nincs nyoma sehol. -
Akkor DX9-be maradnak a recés élek :( -
gőzöm sincs, de én a demot mostmár télleg leszarom... -
bármikor. előtte, utána, közben, tök mindegy. -
hungariaia #2797 Valaki please mondja meg hogy Steam-en a preload után kell fizetni vagy előtte?:S fontos lenne -
lehet, hogy valami más a kínja. nem lehet, hogy esetleg valami codec pack, vagy ilyesmi zavar be? -
Abu85 #2795 Aki az AA-t hiányolná, annak mondom, hogy D3D10 módban hozhatja elő. Tipikusan jellemző lesz a Deferred processzing motorokra (mint az UE3), hogy ezentúl SBAA lesz a szabványos eljárás és D3D10-ben használható. Mivel a számítások a Shadereket terhelik borzalmasan sokat lassulnak a karik. -
jo neked, mert nekem azzal ugyanugy fagy, de mostmár csak a fullra koncentrálok -
neten keresztül... dombornyomott kártyával -
162.18-at használom 7600GT-hez semmi gondom vele! -
és ez steames dolog hogy is működik? Hogy lehet onnan megvásárolni? -
tudjátok csak az a poén, hogy kiprobáltam ezt a beta nvidia drivert, amire az van irva, hogy improved compatibility for bioshock és a liftből valo kiszállásnál ugyanugy fagy a game :( -
Nekem nem müködött úgy :(