13397
-
rémrendescrysis #2868 Nekem nem volt ilyen problémám -
gyuri12 #2867 ejj de jó:C -
gyuri12 #2866 :) -
új sm3-as vga -
Sok játékban megvan ez oldva..
itt lehet is szemezgetni, képekkel illusztrálva -
Én ilyenkor csukott szemmel játszom:) "Bioshock kisegítő lehetőségek" :) -
béka -
Géped adatai?
DirectX verzió?
XP SP2 van? -
gyuri12 #2860 tegnap este letöltöttem a demót ezzel a konfiggal: 512 mb ram(ddr1) ati 9600(sima) 2 ghz-s egymagos proci.
elindult, tökkéletesen szaggatásmentesen ment, de nem voltak textúrák:(
csak tűz, kis pöttyök(eső?) meg a vízben a nyomom,de víz meg nem:D
megoldás? XD -
Igen ez is lehet szempont. Nem sok ilyen játékot láttam. (HL2, Painkiller talán - persze FPS-ek között) -
Az nem igazán érdekel.. :D -
Filmeknél igen, (ill biztos megoldják egy két játéknál) de a több info több energia. Tehát szélesebb képnél adatmegtartás mellett többet kellene számolnia a rendszernek, ami lassuláshoz vezet. Valamikor kompromisszumot kell kötni. Főleg mikor next-gen cuccról van szó:) -
Mitisz #2856 Senki nem tud megoldást ? :( -
Inquisitor #2855 Na és? Két single palyer közötti esélyt nem csorbítja szerinted? :D -
De itt nincs multi.. :D -
Tett már fel valaki olyan képet ahol be van kapcsolva a DX10 efekt?Jobb lesz a grafika ha bekapcsoljuk? -
Inquisitor #2852 Mondom Stalkerben is megoldották. Viszont az tény, hogy nem ugyanolyanok az esélyek, ha egyik fél többet lát a másiknál a játéktérből, márpedig aká a 4:3, akár a 16:10 arány mutat többet, az a másik "csapat" számra csonkítással jár sajnos. -
Nem, a lényege elvileg az lenne, hogy jobbra, balra többet látunk. :) -
Én biztos hogy sehogy, de van akiknek sikerült..
link -
Inquisitor #2849 Stalkerben is ilyen volt, sőt ott még kétoldalt is levágott picit, aztán megcsinálták. -
De a WS-nek ez a lényege:) Levág alul felül, képet kihúz széltében:) -
valaki plz írja le, mekkora a pre-loadolt BioShock!
Jah, és ha leállítom a preloadot, máskor tudom tovább tölteni ugyanonnan? -
Te hogy oldanád meg? -
Inquisitor #2845 Hát csak demo feléig mentem, de az tuti, hogy ATlas bácsi nem feltétlenül jó gyerek. Még az is lehet ő alapította a várost. (Lásd csúnyanézésű ember szobrát a játék elejéről.) Vagy pedig a konkurens frakció vezetője, de egyik sem egy nyerő szitu a playerre nézve :) -
Bioshock és a widescreen
Ez így elég gagyi :) -
Sokak szerint ez nem is Unreal Engine 3.0, hanem valam 2.5 fölturbózva...bocs, ha ez nem igaz, de nem nagyon értek hozzá. :D -
BioShock(309 új üzenet)
-
Inquisitor #2841 Másik fórum, R6 vegas és a pletykák alapján az UE3 motor csak megkötésekkel tud AA-t, ezért nincs is némelyik játékban. Na most sokak szerint Dx10 alatt sincs AA, a demoban legalább is biztos. -
"A Bioshock háttértörténetének kimunkálásakor a készítők bevallottan a 20. századi utópista(és antiutópista) regényirodalom terméséből merítettek ihletet, - Ken Levine, az Irrational Games vezető dizájnere kedvencei közé sorolja például Orwell klasszikusát, az 1984-et -, és a jó alapanyagokból válogatva egy kellemesen fantáziadús sztorit sikerült összehozniuk. A cselekmény valamikor a hatvanas években veszi kezdetét. Főhősünk egy repülőgép-szerencsétlenség áldozataként a sötét óceánba zuhan, és egy elhagyott víz alatti városban köt ki. A kalandjainknak otthont adó rejtélyes települést, Rapture-t egy csapat álmodozó, tudósok egy kicsiny csoportja hozta létre még a negyvenes évek második felében. Céljuk egy tökéletes, a legnagyobb fokú individualizmusra és fejlett kapitalizmusra épülő társadalom megalkotása volt, amely a külvilágtól teljesen függetlenül képes létezni és fennmaradni. A tervük remekül haladt, de aztán egy tudományos felfedezés örökre megváltoztatta Rapture lakóinak az életét: egy ADAM nevű anyag segítségével képessé váltak az őssejtek osztódását szabályozni, ezáltal megváltoztatni az élőlények genetikai felépítését. Az ADAM a város lakóinak életében hamarosan rendívül nagy jelentőségre tett szert, fizetőeszközzé vált köztük, és a birtoklásáért kialakult verseny vezetett el végül a társadalom felbomlásához. A kialakult polgárháborúban gyakorlatilag megsemmisült minden érték, ami az utópista elképzelés alapját alkotta, az emberek kifordultak önmagukból, és a túlélők végül génmanipulált szörnyetegekként végezték, akiknek túléléséhez szükségük van az ADAM-re."
"Amikor megérkezünk Rapture-be, már nyomát sem találjuk a megálmodott tökéletes világnak. A város romokban hever, az óceán szépen lassan kezdi visszahódítani a területet, az utcákon bizarr kreatúrák mászkálnak. Ezek a lények régen Rapture lakosai voltak, mostanra azonban a szélsőséges génmanipulációnak és a vegyi fegyvereknek köszönhetően teljesen elfajzottak. Közülük is a legveszélyesebbek a brutális fizikai erővel rendelkező, hatalmas búvárruhában járó “Big Daddy”-k, akik egy hatalmas fúróval is fel vannak fegyverkezve a biztonság kedvéért. Alapvetően békés természetűek, ha nem támadunk rájuk, akkor ők sem bántanak minket. Egyetlen feladatuk van, ők védelmezik a “Little Sister”-eket. Ez utóbbiak normális kislányforma teremtmények, egészen addig szimpatikusnak is tűnhetnek, míg rá nem jövünk a küldetésükre: Rapture utcáin hullák után kutatnak, akiknek a testükből kinyerhetik az ADAM-ot. Mivel ezen anyagra nekünk is szükségünk van a továbbjutáshoz, ezért komoly dilemmát fog jelenteni, hogy esetleg a lánykáktól szerezzük be azt, de hamar rájövünk majd, hogy a rájuk vigyázó apucikkal nem érdemes packázni. Rapture folyosóin gyakran összefuthatunk majd a Slicer” nevű monstrékkal is, akiknek egyetlen céljuk, hogy megöljenek bárkit, akiből egy kis génfrissítést szerezhetnek a túléléshez."
kb..
Amúgy meg: link -
Gyengébb (nem C2D, és nem GF8 valamint mai átlagnál alacsonyabb órajelű) gépekkel rendelkezőknek egy kis info:
Vas: Intel 3Ghz/800, 2Gb/400 RAM(dual), GF6600/256DDR1(sima), Audigy X-fi.
BioDemo: 800x600 EAX, High graf set - High Shaders kikapcsolva játszható. Ha így sem kielégítő valakinek, akkor állítsa a Texture quality-t mediumra.
Mellesleg nekem jobban tetszik High Shaders nélkül, így nem olyan műanyag.
Ui: 163-as nvidia driver dob pár fps-t, érdemes feldobni hozzá. Ofkorz minden programot érdemes kilőni a játék futtatása előtt. Vírusírtók, egyéb procit zabáló, figyelő programot, böngészőt, stb. -
Mitisz #2838 Nálam baj van :( Csak nem tudom miért :(
Érdekes... Feltelepítem a játékot , minden oké , indítom ezzel :
Bioshock.exe-vel indítanám , indítom , és nem történik semmi , se hibaüzenet , se elindulás , aztán fagyás , egyszerűen semmi mintha rá sem kattintom volna , :(
Mi lehet a baj ? Valamit rosszul csinálok :( ?
Konfigommal biztos nincs baj .
Remélem sikerül megoldani :(
Előre is nagyon köszönöm a segítséget ! -
OFF-ba a condemned 2 az is parás lesz, de ebbe is lesz para majd a későbbiekben, de vki mondja már el a történetét meg h ez a kiskurvákkal mi van nem értem:) -
Lehet később több para lesz! Lehetne olyan, mint a Condemned!
-
Nem menöztem csak mondtam már tegnap letötötték nagynagyon sokan!
PeeTeR: Én 5x vittem végig.
Félelemről annyit sajnos demóban semmi para nem volt :(
Fearbe meg doom3-ba legalább megijedtem valamitől itt sajnos nincs mitől :(
-
Attól még megfogják sajna. :) -
egy FAQ-t vki csinálhatna h ne kérdezze meg sok ember hezen a gépen menni fog-e?? -
Minimum System Requirements:
Windows XP (with Service Pack 2) or Windows Vista
Minimum System Requirements:
CPU: Pentium 4 2.4GHz Single Core processor
System RAM: 1GB
Video Card: Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550).
Sound Card: 100% direct X 9.0c compatible sound card
Hard disc space: 8GB free space
Recommended System Requirements:
CPU: Intel Core 2 Duo processor
System RAM: 2GB
Video card: DX9: Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA GeForce 7900 GT or better). DX10: NVIDIA GeForce 8600 or better
Sound Card: Sound Blaster¿ X-Fi™ series (Optimized for use with Creative Labs EAX ADVANCED HD 4.0 or EAX ADVANCED HD 5.0 compatible sound cards) -
mennyi is a minimum gépigény? -
mondjuk ez a demo boven eleg volt egyszer is :D -
Asszem letöltöm a demot, min config-om megvan. Full minimumon játszok majd 5 percig azt letörlöm.:D Fejleszteni azt nem fogok!:D:D