13397
  • akyyy
    faq-ba 3 befejezés.

de jaja, ha csak a videó változik, akkor érdemes a jóutat választani. de asszem elbasztam mert én az ádámokat szedtme ki belőluk és pont hogy a másikatkell választani?
  • Synit HUN
    Hú! Ezt eléggé félreértelmezted :D
    2 féle befejezés van. A kislányokon múlik. Ha mindet megmented jó lesz. Ha egyet is feláldozol már rossz. De csak a játék végén a videó változik.
    A kislányokból gyűjtöd az ADAM-et amiből plazmidokat és tonicokat tudsz venni. És EVE-el használod őket. Az hogy mennyit gyűjtesz csak rajtad múlik. Sztem a megmentéssel jobban lehet kijönni. Akkor kevesebbet kapsz egy kislányért, viszont 3 megmentés után a kislányok ajándékot hagynak neked. Abban általában van 200 Adam meg még 2 ajándék cucc (töltények vagy bármi).
    Érdemes a jó befejezést választani, mert akkor elég egy kicsit visszamenni a játékban. Az utolsó kislányt akivel összeakadsz feláldozod és megnézheted a másik befejezést is.
    Jah, és ha nyomsz egy esc-et alul kirakja hány kislány van a pályán.
  • akyyy
    Egyébként nem rossz kis játék, jó kis stalker meg halflife féle (az eleje miatt), de a stalker jobban bejött. ez a viz alatti világ annyira nem (régen volt egy sorozat, SeaQuest asszem a cime, star trek féle volt, csak űr helyett a vizalatt játszódott, nah az se nagyon kötött le:D)
  • akyyy
    Na mindegy, olvastam a topikba, hogy altgr enter-el elvileg normális lesz, csak hajnalba már nem volt kedvem vele szenvedni:D

Meg olvastam még, hogy 3 befejezés van: jó, rossz, és semleges.

ÉS ezek a babáktól függ. Feltettem a magyarítást, így nem nagyon értem, hogy mit is kell csinálni a gyerekekkel? Eddig az úgynevezett "ádámokat" szedtem ki belőlük. Meg az ÖSSZESET be kell "gyűjteni" ahhoz, hogy jó legyen a vége? Ha egyszer egyet nem veszek észre, vagy túl gyenge vagyok épp kinyirni a "nagybácsit", akkor már csak semleges, vagy a rossz befejezést láthatom? mert igy pff:(

ha valamelyik nevet eltévesztettem, bocsi:D
  • Gunner
    itt xp meg vista is fenn van egy winyón, probléma letudva :D
  • akyyy
    hát nekem semmi bajom sincs vele, sőt. egeydül ez az a gond, de sztem xp-n is előfordulna.

amugy xp-t nem is lehetne feltenni, csak tákolt warez szart, és azt nem szeressük.
  • Frank99
    xar a Vista.....
    nem is tudom miért erőltetitek.....
    persze ha géppel vettétek, megértem, pont tegnap járt így egy barátom...
    1 óra használat után azonnal tette vissza XP-t.
  • akyyy
    Heló.
    Eredeti a játék, vistám van (szintén ori.) és néha ha uj pályára lépek, akkor ablakba teszi a játékot:S elég zavaró
  • Frank99
    eredeti?
  • Frank99
    eredeti?
  • Fbn Lx
    nekem is ugyanez a hibám, szal nem hardveres baj :s
  • Bence94
    lehet
  • Razputyn
    hellosztok. felraktam a bioshockot és elindítottam meg minden ->új játék-> bezsáltem abba a hajóba az levitt a víz alá a városba azt amikor ilyen házba bement utána elkezd tölteni de nekem akkor kilép játék semmi hibaüzenet semi csak kilép és mindig ezt csinálja. nem tom h gépemmel lehet-e gond, arra ogndoltam ezetleg a VGA vagy a RAM a gépem: 2magos 6000+os proci 3giga 800herzes RAM GeForce 8600GTS. sztem mennie kéne. most vettem gépet egy hete. előre köszi üdv
  • Synit HUN
    Nah kivégeztem harmadszor is. Jó volt magyarul.
  • Bokafix2
    Nekem eredetiben van meg a játék, de sajnos kb. 3-4 perc játék után kifagy. Tapasztalt már valaki hasonlót? Olvastam, hogy több játékosnak van problámája fagyással.
  • Frank99
    két-három kattintás, vagy töltsd be explorerbe.
    nekem firefoxal van gondom néha...
  • SzocsA
    nem működik a link! hiába nyomogatom! semmi a FAQ jó!
    akkor hogyan?

már mindegy jó lett 1.1es és a régi mentéssel is megy!
  • Frank99
    húzzatok az offtopicba a warez dolgaitokkal, nem lehet megérteni?
    Mostmár van magyarítás is, a játék ára is lement úgyhogy tessék megvenni!

Akinek meg nem tetszik, mehet az offtopicba!
  • kirol
    Én még alig játszottam vele, de volt egy olyan rész, hogy egy szabdaló meg akarta ölni a kishugot és jött a Big Deddy és azonnal kicsinálta.

Ha te akarod megölni kishugot nem jön?
  • Robez84
    nekem is
  • Robez84
    nekem ugy nem volt jó mert simán kitörölte amit addig felvett...
  • bdani92
    Nekem is kéne egy olyan széfes mentés PLZPLZPLZ e-mail: [email protected]
  • SzocsA
    hello!
    mikor arcadiában vagyok és felmegyek a doktornőhöz rayen megmérgezi és az aplakra felírja a széf kódját de a széfben nincs bent semmi!
    ilyenkor mivan?
  • grebber
    Valaki nemtudja hogy a game beállításait mármint a grafikus részét ini fájlban lehet-e átállítani??
    Mert nekem ez a mocskos szar baszakszik Vistán és nemtudom beállítani a menüjében mert akkor egyből agyonfagy a játék.
  • Frank99
    Saxicola:

a múltkor is letöröltem ezután is lefogom törölni....

mert ez PC fórum....
  • zeli
    99%-ban biztos voltam, hogy félreérted....
    úgy értem töröld le.
  • genory
    1.1-et már fel is telepítettem!
  • zeli
    szedd le a patchet..
  • genory
    Csaó!

Telepítettem a játékhoz az 1.1-es patchet és indítöttam a gamet! De sajnos miután kiválasztom a nehézségi fokot és elkezd tölteni kifagy a játék! Valaki help!?
  • Ombika
    Jaja,nah akkor veszek ujra pc-t es nyomom vegig ezt is! :)
  • Synit HUN
    Ahol plasmidot.
  • Shep
    Hol is tudok új slotot venni a plazmidoknak?
  • MerlinW
    FAQ frissítve
    - magyarítás linkelve
    - patch link javítva
    - befejezések
  • SzocsA
    megvan már !
  • SzocsA
    hello!
    az elején a kiolvasztottad a hamvasztó bejáratát ott bent van egy szoba amihez kellene a kód!
    tudja valaki?
  • cicai
    sztem ha sokat játszol egyszerre vele, akkor tiszta uncsi lesz:S
  • Narxis
    Ok.
  • Robez84
    nyugi..szomszéd
  • Narxis
  • Robez84
    ok
    akkor mi volta baj...nekem is elárulod?