13397
-
faq-ba 3 befejezés.
de jaja, ha csak a videó változik, akkor érdemes a jóutat választani. de asszem elbasztam mert én az ádámokat szedtme ki belőluk és pont hogy a másikatkell választani? -
Hú! Ezt eléggé félreértelmezted :D
2 féle befejezés van. A kislányokon múlik. Ha mindet megmented jó lesz. Ha egyet is feláldozol már rossz. De csak a játék végén a videó változik.
A kislányokból gyűjtöd az ADAM-et amiből plazmidokat és tonicokat tudsz venni. És EVE-el használod őket. Az hogy mennyit gyűjtesz csak rajtad múlik. Sztem a megmentéssel jobban lehet kijönni. Akkor kevesebbet kapsz egy kislányért, viszont 3 megmentés után a kislányok ajándékot hagynak neked. Abban általában van 200 Adam meg még 2 ajándék cucc (töltények vagy bármi).
Érdemes a jó befejezést választani, mert akkor elég egy kicsit visszamenni a játékban. Az utolsó kislányt akivel összeakadsz feláldozod és megnézheted a másik befejezést is.
Jah, és ha nyomsz egy esc-et alul kirakja hány kislány van a pályán. -
Egyébként nem rossz kis játék, jó kis stalker meg halflife féle (az eleje miatt), de a stalker jobban bejött. ez a viz alatti világ annyira nem (régen volt egy sorozat, SeaQuest asszem a cime, star trek féle volt, csak űr helyett a vizalatt játszódott, nah az se nagyon kötött le:D) -
Na mindegy, olvastam a topikba, hogy altgr enter-el elvileg normális lesz, csak hajnalba már nem volt kedvem vele szenvedni:D
Meg olvastam még, hogy 3 befejezés van: jó, rossz, és semleges.
ÉS ezek a babáktól függ. Feltettem a magyarítást, így nem nagyon értem, hogy mit is kell csinálni a gyerekekkel? Eddig az úgynevezett "ádámokat" szedtem ki belőlük. Meg az ÖSSZESET be kell "gyűjteni" ahhoz, hogy jó legyen a vége?
Ha egyszer egyet nem veszek észre, vagy túl gyenge vagyok épp kinyirni a "nagybácsit", akkor már csak semleges, vagy a rossz befejezést láthatom? mert igy pff:(
ha valamelyik nevet eltévesztettem, bocsi:D -
itt xp meg vista is fenn van egy winyón, probléma letudva :D -
hát nekem semmi bajom sincs vele, sőt. egeydül ez az a gond, de sztem xp-n is előfordulna.
amugy xp-t nem is lehetne feltenni, csak tákolt warez szart, és azt nem szeressük. -
xar a Vista.....
nem is tudom miért erőltetitek.....
persze ha géppel vettétek, megértem, pont tegnap járt így egy barátom...
1 óra használat után azonnal tette vissza XP-t. -
Heló.
Eredeti a játék, vistám van (szintén ori.) és néha ha uj pályára lépek, akkor ablakba teszi a játékot:S elég zavaró -
eredeti? -
eredeti? -
Fbn Lx #12428 nekem is ugyanez a hibám, szal nem hardveres baj :s -
lehet -
Razputyn #12426 hellosztok. felraktam a bioshockot és elindítottam meg minden ->új játék-> bezsáltem abba a hajóba az levitt a víz alá a városba azt amikor ilyen házba bement utána elkezd tölteni de nekem akkor kilép játék semmi hibaüzenet semi csak kilép és mindig ezt csinálja. nem tom h gépemmel lehet-e gond, arra ogndoltam ezetleg a VGA vagy a RAM a gépem: 2magos 6000+os proci 3giga 800herzes RAM GeForce 8600GTS. sztem mennie kéne. most vettem gépet egy hete. előre köszi üdv -
Nah kivégeztem harmadszor is. Jó volt magyarul. -
Nekem eredetiben van meg a játék, de sajnos kb. 3-4 perc játék után kifagy. Tapasztalt már valaki hasonlót? Olvastam, hogy több játékosnak van problámája fagyással. -
két-három kattintás, vagy töltsd be explorerbe.
nekem firefoxal van gondom néha... -
SzocsA #12422 nem működik a link! hiába nyomogatom! semmi a FAQ jó!
akkor hogyan?
már mindegy jó lett 1.1es és a régi mentéssel is megy! -
húzzatok az offtopicba a warez dolgaitokkal, nem lehet megérteni?
Mostmár van magyarítás is, a játék ára is lement úgyhogy tessék megvenni!
Akinek meg nem tetszik, mehet az offtopicba!
-
Én még alig játszottam vele, de volt egy olyan rész, hogy egy szabdaló meg akarta ölni a kishugot és jött a Big Deddy és azonnal kicsinálta.
Ha te akarod megölni kishugot nem jön? -
nekem is -
nekem ugy nem volt jó mert simán kitörölte amit addig felvett...
-
bdani92 #12406 Nekem is kéne egy olyan széfes mentés PLZPLZPLZ e-mail: [email protected] -
SzocsA #12396 hello!
mikor arcadiában vagyok és felmegyek a doktornőhöz rayen megmérgezi és az aplakra felírja a széf kódját de a széfben nincs bent semmi!
ilyenkor mivan? -
Valaki nemtudja hogy a game beállításait mármint a grafikus részét ini fájlban lehet-e átállítani??
Mert nekem ez a mocskos szar baszakszik Vistán és nemtudom beállítani a menüjében mert akkor egyből agyonfagy a játék.
-
Saxicola:
a múltkor is letöröltem ezután is lefogom törölni....
mert ez PC fórum.... -
99%-ban biztos voltam, hogy félreérted....
úgy értem töröld le. -
genory #12389 1.1-et már fel is telepítettem! -
szedd le a patchet.. -
genory #12387 Csaó!
Telepítettem a játékhoz az 1.1-es patchet és indítöttam a gamet! De sajnos miután kiválasztom a nehézségi fokot és elkezd tölteni kifagy a játék! Valaki help!? -
Jaja,nah akkor veszek ujra pc-t es nyomom vegig ezt is! :) -
Ahol plasmidot. -
Hol is tudok új slotot venni a plazmidoknak? -
FAQ frissítve
- magyarítás linkelve
- patch link javítva
- befejezések -
SzocsA #12380 megvan már ! -
SzocsA #12379 hello!
az elején a kiolvasztottad a hamvasztó bejáratát ott bent van egy szoba amihez kellene a kód!
tudja valaki? -
sztem ha sokat játszol egyszerre vele, akkor tiszta uncsi lesz:S -
Ok. 
-
nyugi..szomszéd
-
-
ok
akkor mi volta baj...nekem is elárulod?