BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem holnap jön a demó <#rolleyes>#rolleyes>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
csak x360-as demó jött ki
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Bioshock:
hat rovid leszek mert ezt ki kell probalni. a jatek egy bevezetovel indul hogy a fohos egy repulon ulve lezuhan. a kovetkezo pillanatban mar a vizben talalod magad az ego roncsok kozott es mint a titanic filmben robajok zajok a sullyedo geproncsnal. ESZMELETLEN! szal bemesz egy vilagito torony szeru dologba es elindul a tortenet. eljutsz ebbe a viz alatti varoskaba es kozben lassan de fokozatosan ravezetnek hogy nem egy gyerekeknek szolo jatekkal jatszol ilyen genmodositott figurak rohangalnak mindenutt es a fraszt hozzak rad. a hangok eszmeletlen jok! mint ahogy a latvany is. lassan fegyverekhez es plazmahoz vagy eppen "tuzvetohoz" jutsz amivel semlegesiteni tudod az orul ellenfeleket. vannak a jatekban checkpointok tehat egy adott utvonal menten kell vegigtolnod a jatekot.
kozben a latvany es a hang illetve a tortenet is elvarazsol! - nem vagyok egy thriller fan, de ez engem is megfogott.
sok apro dolog van amiert nagyon jo a jatek. az ellenfelek akkor rontanak rad ha eszrevesznek. ha felgyujtod oket megprobaljhak eloltani magukat a vizben ha van a kozelben. ha arammal lovod oket es vizben vannak agyonvagja oket a feszultseg.... egyre tobb ellenfel van es nehezebb oket kinyirni. a demok is szepek voltak de igy jatek kozben a 100cm-s bravian egyszeruen beszaras!
jah es szinte folyamatosan megy alatta ilyen regi amerikai szalonzene hat hazimozin neha azt ereztem mintha a szomszed szobaban jatszana a zenekar annyira jol szol
szedjetek le az utobbi idok egyik legjobb demoja
Forrás Gamer365!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
csak egyszer egy napra próbáljátok ki valamelyik konzolt, és FPS-eket is toljatok...higgyétek el, hogy kurva nagy élmény lesz 😊 Én szerintem sokkal jobb konzolon az FPS, pedig "tipikusan pécés cucc" ugyebár..de nagyon jó controllerrel is, és egyáltalán de nem nehéz, akármennyire is hihetetlen 😉 Pár perc után nagyon megszokható az analoggal való irányítás 😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Eszem ágában sincs tériteni már írtam ha te gamepaddal tolod az fps-seket egézségedre.
Az meg hogy nem érdekel a véleményem de mégis gyorsan ujraszerkeszteted a gyengusz hsz-ed / megjegyzem igy csak alpári lett nem jobb / téged minösit.
Csípi a szemedet vagy mi? Mindenki azt csinál amit akar. Ha nem tetszik az a te egyéni szoc problémád. Mi köszönjük jól szórakozunk, nem kell itt a vérpistike pc térító kommandója. (Fõleg nem minden ki**** topikba az sg-n ahol konzol is van. Mi sem téritünk szval nem kérjük.) Lerágott csont, menj a pc játékoknak leáldozott topikba ha szeretnél téríteni. Thx!
Ha meg arra vered hogy lelõnél egy kontrolleres játékost egér+billel nem árt ha számításba veszed hogy a konzolos magasról sz**ik rá hogy belövöd vagy sem.
És most ha lehet a játékról szoljon a topik és ne a platformról amin játszák.
De mint montam akinek a gamepad jobb az jáccon konzolon fps-t én csak kizárolag tps tipusu játékokat tolok azzal.
És ahogy már mondták itt elõttem, kis szokással simán lehet irányítani. Érdekes módon mindíg azok fikázzák a kontrollert akik még életükben nem is láttak olyat... Akkor meg ki a f**t érdekel a véleményük? <#taps>#taps>
Különben meg ez itt a Bioshock topik szval maradjunk a játéknál.
Érdekes hogy a konzolosoknak semmi baja nincs vele.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Azért gondolom mert ez a tapasztalatom és valszeg nem vagyok egyedül ezzel.
nc, (nem veszi fel a kesztyût, szal nem kötekedni, egyéni álláspont 😊
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A demó úgy tûnik, a Gamestaron is így írták hogy csak megjelenés után lesz, szóval elõbb lesz a full. Na nem baj, nagyobb izgalommal töltjük majd a fullt! 😄
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Amúgy jha, azt kotyogják a külföldi fórumokon, hogy estére várható a PC demó...dehát ki tudja, ezaz...majd valami lesz 😄
szóval szopás van...
amúgy ez a August 12 at 9pm/8c mit jelent? Soha nem értettem 😄 Percre pontosan nem nagyon tudni, hogy mikor lesz ez a trailer, mi? 😄 Mert gondoltam lehet felveszem 😛
szerk.: 2K Games has announced that they will be premiering the launch trailer for the upcoming FPS BioShock on Spike TV this Sunday. The trailer will air sometime during a new episode of “The Kill Point” on August 12 at 9pm/8c and will feature brand new footage from the highly-anticipated game. Following the trailer’s debut, there will also be a surprise announcement from Game Head’s Geoff Keighley. I know I’ll be watching it anyway though, trailer or no, just because that show has been pretty good so far. BioShock will be in stores on August 21 exclusively for the Xbox 360 and Windows.
háde most néztem a mûsort, és nincs ilyen hogy The Kill Point ma 😄 nemvágom az egészet, de valami csak lesz majd...