13397
-
nem tudnál végre leszállni a témáról?
senkit nem érdekel mennyire utálsz milyen konzolt. -
Ja ezek meg valahogy kimaradtak !! 
-
gyuri12 #2946 te is ps3 fanboy vagy? igen? akkor jól gondoltam fanboybá' -
gyuri12 #2945 ne szívass,így is nehéz erre a gaméra várni abban a tudatban,hogy úgyse játszok majd vele,erre te még itt szemétkedsz is velem?!:D -
Erre gondolsz ?? 
-
kizárt -
gyuri12 #2942 "and wait for the superior PS3 version"
ez a gyerek hülye. max grafikában fog változni a gém(bár azt sem hinném)
no mind1,ez a gyerek egy hülye,no comment -
gyuri12 #2941 hát, a monoton hent az sem lesz sztem,mert elég sok fegyver lesz+ az lötyik,amiket benyomatsz magadba+ a sok ellenség= változatosság
és azokról nem is beszélve,hogy az elleneket fellehet gyújtani, ha vízben állnak,és megáramozzuk őket,akkor a vízzel együtt megbatyódnak az áramtól -
Jaja. Nah, megpróbálom elhúzni az időt, hagy jelenjen meg a játék :D Megyek is, bringázni, meg nyomok be valami elementet :D -
Zóanagyvarázsló #2939 Ugyan a konkrét esetben a lehúzásuk jogos, de meg lehet nyílvánulni intelligensebben is egy nyílvános fórumon.
[URL=http://www.sonydefenseforce.com/?p=83]Itt van egyébként az ominózus "review". Tudom volt már linkelve vagy ezer hozzászólással korábban.[/URL]
dienesoft: Remek lesz, jön a release, aztán mindneki veri magát arra, hogy honnan, mennyivel stzedi, majd teszi fel az eszes kérdéseket - persze mindenki ugyanazt. Szerintem nem ártana egy házigazda, mire itt elszabadul a pokol. Azt hiszem én is jobban járok, ha inkább időben elmenekülök innen... -
Akkor már csak a monoton henteléstől mentsen meg minket az isten és rendben is vagyunk
-
gyuri12 #2937 optimizáltlanság nem lesz,ha a demo sem volt optimizálatlan...
a bugra sem tippelnék,ugyanis ez a gém asszem már régóta kész van,és elég sokat bugtalanítottak. -
Nekem demo alapján nagyon tetszett, ezért csak három dologgal tudják elcseszni a teljest: 1.Buggal 2.Optimalizálatlansággal 3.Monoton henteléssel.
:) -
majd este elmesélem milyen, jó lesz? ^^ -
Őőő igazam :D -
Zóanagyvarázsló #2933 Ugyan, 640x480-ban jó az :)
VirtualPC-vel vagy egyéb okossággal biztosan megoldható lenne. Nálam őszinte meglepetésemre a dual core-ba sem kötött bele, pedig azt tipikusan nem szereti. -
Szerintem csak holnap lesz valami tölthető működő verzió.Ma este már nem nagyon.De ne legyen igazad! -
gyuri12 #2931 akkor:" az ilyen hülye ps3 fanboyok beképzelt buzik" no? -
gyuri12 #2930 13, és a ps3 fanboyokról szoktam így beszélni csak. -
ritkán vok ilyen hangulatba, meg én is orrolom itt SGn akik ilyeneket irogatnak, de igazán jöhetne mán a full oO 
egyszerűen rohadt kíváncsi vagyok -
12 éves... nem az ő hibája, hogy anyuci/apuci nem tanított neki jó modort. -
Zóanagyvarázsló #2927 Talán az ilyen gyerekes és általánosító jelzőket mellőzni kellene. -
Inquisitor #2926 Az rendben, egy csomó embernek megy, én 1,5 hónapig görcsöltem rajta és nekem nem ment. Semmilyen felállásban, patchel és kompatibilitási módban sem. :( -
nem tom mi lehet a baj.
-
Nekem elindult az SS2 XP-n Win2000 (vagy Win98) kompatibilis módban. Tavaly karácsonykor játszottam végig újra. -
gyuri12 #2923 mert a ps3-asok beképzelt buzik -
az hogy egy ps3 fanboy kiírja egy 5 soros brekegés végére hogy x/10, az nem review. -
moleotov #2921 Feltelepítettem, újraindítottam, beléptem. De ugyanaz. Nincs hang. :( Az EAX meg ki volt kapcsolva. Nem igaz, hogy csak nekem van ilyen gondom.
-
Inquisitor #2920 Az egyik PlayStation3 (!) oldal adott az Xbox360 verzióra 5/10-et is :D -
Inquisitor #2919 Azért az eléggé vicces, hogy a performance DX10 teszt egy AMD Zone nevü oldalon van és csak GF8 van tesztelve, mert lapozni nem sikerült és csak öt kártyát említ a cikk is ... Ehhez képest a tesztben látott performance adatok alapján a HD2600XT simán jobban megy a 8600GTS-nél ebben az NV logós játékban. Itt a tesztben átlag 15FP-st ír 1600-ban, kollégának meg a minimum FPS volt annyi DX10 alatt. Szóval eléggé félig (se) kész a teszt. -
na, azért a gamespot csak azért is alátett a többi reviewnak pontban. (9.0) -
gyuri12 #2917 de ez nem bioshock:C -
Ez olyan, mint a fake torrent: Ha Bioshock, ha nem, másfél órán belül lent lesz :D -
gyuri12 #2915 55 perc...:) -
gyuri12 #2914 mind1,akár jó a system shock,akár nem, másfél órán belül lent lesz!:D -
Inquisitor #2913 A vicc az, hogy nálam CSAK az első rész megy XP alatt. A második az Istennek sem :(
(Csak az első annyira pixeles, hogy 2 perc után tengeribeteg leszek tőle.) -
Zóanagyvarázsló #2912 Elvileg megoldható az első rész is XP alatt.
System Shock ügyeskedés XP-re -
Egy fake már kint van torrenten!
-
valamiért a steamnél nem számítunk bele az európai release datebe, elvileg. (amúgy 24) -
Azért, hogy majd meglátod:)