13397
  • SNAKE01
    hm,szép banner!
  • gyuri12
    mindjá 22:00 :O
  • kuci06
    ezt spoilerben kellett volna, most lelőted a poént!!4
  • AntiHero
  • kuci06
    Wow, jól néz ki

amúgy már csak 10 perc kell az aktiválásig :D
    kiváncsi vagyok, hogy nálunk mi lesz :P
  • AntiHero
    bocsi töröltem mert hibát találtam rajta:)
    VAgy ha ti nem láttok rajta hibát akkor nem javítom:D Nem láttok semmi hibát?

A másik!!!!:

A kislánynal nem BID DADDY van! Hanem Mr. Bubbles. teljesen más a két dolog!
  • bertino
    király a banner
  • Kandurex
    hát..berakni, beraktam,..

aki akkor az még dobhatna be bannert!
  • Newfronter
    húú ez tök jó!
  • Spaceghost
    Már tűkön ülök mikor jön ki. A demo nagyon szépen ment a 7600GT-n vistában(nekem nem fagyott ki) az új videokártyán 8800-on meg egyértelmü hogy simán fut. :)
  • Senkkik
    próbáld meg lejjebb venni a grafot ugy szerintem be fog tölteni :-P
  • kill3r21
    ezeket a dolgokat de nem hiányolom komolyan..:)
  • PLackó
    nekem is 7600GT-m van,és nekem is ugyan ott volt problémám,csakhogy nekem ujraindult is a gép mikor odaért :(
    Grafika levétele (mediumra) megoldotta.
    Bár így a víz nem olyan szép :(
  • Soldiers
    honnan tudjam mikor adják ki nem vagyok vmi nagy Bioshock buzi
  • dieselG
    Ok köszi. :)
  • hen-tes
    :-D
  • hen-tes
    Nálam valami codek hiányozhat, csak gőzöm sincs melyik. :S
  • bertino
    neked aztán semmi se kerüli el a figyelmed...
  • grayfox
    hát öö. steamet inkább nem telepíteném a gépre, és én még azon hülyék közé tartozom, akik szeretik ha ott csücsül a doboz az asztalon :)
    és ha lenne 24.-én a boltok polcain, már most meg lenne hirdetve az 57* meg a c**alaxis oldalán, ennek ellenére se híre se hamva. így sajna megint jön a szokásos türelmetlenkedésem és letöltöm torrenten, végigjátszom 2x aztán valamikor amikor 2k lesz megveszem.
    olyan nagy kérés ez? :D
  • Soldiers
    ma adták ki teljesbe
  • thhommy
    Én media player classiccal néztem
  • Newfronter
    Azt írták az értékelésben plussz pontként hogy hosszú a játék, szerintem sem igaz ez.
  • hen-tes
    Ezt már írták mások is, csak nem árulták el mivel lehet lejátszani azokat a videokat. :)
    Te megtehetnéd. :)
  • thhommy
    Egyébként ti néztétek a content/binkmovies mappába azt az attract moviet? Lesz 1-2 elborult plasmid, a karjábol kikelnek a bogarak:D remélem ezek egy idő után heget hagynak és ha nem vigyázol akkor belőled is splicer lesz elöbb utobb.
  • Casper007
    És akkor tartogathatnád a merevlemezen. Kiírni ugye nem szabad, legalábbis úgy tudom.
  • kuci06
    még fél óra az aktiválásig ;)
  • hen-tes
    Én 20-at olvastam.
  • Drizzthsz
    Honnan tudod, hogy 24-én nem lesz a magyar boltokban sehol? Egyébként szépn meg lehet venni Steamen, ha jól tudom most volt aktiválás fél órája.
  • 6600GT
    majd menézem,de úgy vettem észre sokáig....:D
  • Casper007
    Khm, biztos félreolvastam. Az nem lehet. :(
  • bon
    Nem
  • gduck
    Mit jelent a sokáig? Nem mértem, de kb 20-30 sec lehet...
  • petee
    nekem nem volt ilyen baj,de mintha azt olvastam volna pár száz hsz. előtt hogy vga driver cserével korrigálható a dolog:)
  • Synit HUN
    Másnak is van ilyen problémája. Talán a telejessel jó lesz.
  • GregSB
    10 óra a játékidő :S
  • Casper007
    Már megszoktuk. Elég bosszantó, de ez van. Ráadásul a CE biztos, hogy még később jön ki. Pont sulira jönne, mi? :D
  • 6600GT
    amúgy,aki vistán nyomja,sokáig tölt?A game,
  • grayfox
    mi az oka annak, hogy a magyar boltok megjelenésre nem tudják biztosítan a játékot a bolt polcain? ez így kicsit lol.
  • dieselG
    Hello!
    Visszaolvastam már pár oldalt, de nem volt senkinek ugyanolyan problémája, mint nekem. Tegnap letöltöttem a demót, sempron 3000+, 1gb ram, 7600gt-vel gyönyörűvel fut minden high-on, de amikor végiglebegtem a városon és a kabin bevitt egy épületbe, ott elkezdi tölteni a második pályát. Loading kép meg minden, de egy perc után a hang megakad és hibaüzenettel kidob a ringyózra.. Sajna még tegnap este töröltem a játékot mérgemben, harmadik újrakezdés után, ezért már csak a fullra várok. Mi lehetett a baj hogy töltés közben visszadobott winre?
  • Casper007
    Igen, asszzem ezzel elleszek egy darabig. Egy jó nagy darabig.