13397
-
hm,szép banner!
-
gyuri12 #3268 mindjá 22:00 :O -
ezt spoilerben kellett volna, most lelőted a poént!!4
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!22:00 óra lesz

-
Wow, jól néz ki 

amúgy már csak 10 perc kell az aktiválásig :D
kiváncsi vagyok, hogy nálunk mi lesz :P -
bocsi töröltem mert hibát találtam rajta:)
VAgy ha ti nem láttok rajta hibát akkor nem javítom:D Nem láttok semmi hibát?
A másik!!!!:
A kislánynal nem BID DADDY van! Hanem Mr. Bubbles. teljesen más a két dolog! -
király a banner -
hát..berakni, beraktam,..
aki akkor az még dobhatna be bannert! -
Newfronter #3261 húú ez tök jó! -
Spaceghost #3259 Már tűkön ülök mikor jön ki. A demo nagyon szépen ment a 7600GT-n vistában(nekem nem fagyott ki) az új videokártyán 8800-on meg egyértelmü hogy simán fut. :) -
próbáld meg lejjebb venni a grafot ugy szerintem be fog tölteni :-P -
ezeket a dolgokat de nem hiányolom komolyan..:) -
nekem is 7600GT-m van,és nekem is ugyan ott volt problémám,csakhogy nekem ujraindult is a gép mikor odaért :(
Grafika levétele (mediumra) megoldotta.
Bár így a víz nem olyan szép :( -
honnan tudjam mikor adják ki nem vagyok vmi nagy Bioshock buzi -
dieselG #3254 Ok köszi. :) -
:-D -
Nálam valami codek hiányozhat, csak gőzöm sincs melyik. :S -
neked aztán semmi se kerüli el a figyelmed... -
hát öö. steamet inkább nem telepíteném a gépre, és én még azon hülyék közé tartozom, akik szeretik ha ott csücsül a doboz az asztalon :)
és ha lenne 24.-én a boltok polcain, már most meg lenne hirdetve az 57* meg a c**alaxis oldalán, ennek ellenére se híre se hamva. így sajna megint jön a szokásos türelmetlenkedésem és letöltöm torrenten, végigjátszom 2x aztán valamikor amikor 2k lesz megveszem.
olyan nagy kérés ez? :D -
ma adták ki teljesbe -
thhommy #3248 Én media player classiccal néztem -
Newfronter #3247 Azt írták az értékelésben plussz pontként hogy hosszú a játék, szerintem sem igaz ez. -
Ezt már írták mások is, csak nem árulták el mivel lehet lejátszani azokat a videokat. :)
Te megtehetnéd. :) -
thhommy #3245 Egyébként ti néztétek a content/binkmovies mappába azt az attract moviet? Lesz 1-2 elborult plasmid, a karjábol kikelnek a bogarak:D remélem ezek egy idő után heget hagynak és ha nem vigyázol akkor belőled is splicer lesz elöbb utobb. -
És akkor tartogathatnád a merevlemezen. Kiírni ugye nem szabad, legalábbis úgy tudom. -
még fél óra az aktiválásig ;) -
Én 20-at olvastam. -
Drizzthsz #3241 Honnan tudod, hogy 24-én nem lesz a magyar boltokban sehol? Egyébként szépn meg lehet venni Steamen, ha jól tudom most volt aktiválás fél órája. -
6600GT #3240 majd menézem,de úgy vettem észre sokáig....:D
-
Khm, biztos félreolvastam. Az nem lehet. :( -
Nem -
Mit jelent a sokáig?
Nem mértem, de kb 20-30 sec lehet...
-
nekem nem volt ilyen baj,de mintha azt olvastam volna pár száz hsz. előtt hogy vga driver cserével korrigálható a dolog:) -
Másnak is van ilyen problémája. Talán a telejessel jó lesz. -
10 óra a játékidő :S -
Már megszoktuk. Elég bosszantó, de ez van. Ráadásul a CE biztos, hogy még később jön ki. Pont sulira jönne, mi? :D -
6600GT #3232 amúgy,aki vistán nyomja,sokáig tölt?A game, -
mi az oka annak, hogy a magyar boltok megjelenésre nem tudják biztosítan a játékot a bolt polcain? ez így kicsit lol. -
dieselG #3230 Hello!
Visszaolvastam már pár oldalt, de nem volt senkinek ugyanolyan problémája, mint nekem. Tegnap letöltöttem a demót, sempron 3000+, 1gb ram, 7600gt-vel gyönyörűvel fut minden high-on, de amikor végiglebegtem a városon és a kabin bevitt egy épületbe, ott elkezdi tölteni a második pályát. Loading kép meg minden, de egy perc után a hang megakad és hibaüzenettel kidob a ringyózra.. Sajna még tegnap este töröltem a játékot mérgemben, harmadik újrakezdés után, ezért már csak a fullra várok. Mi lehetett a baj hogy töltés közben visszadobott winre? -
Igen, asszzem ezzel elleszek egy darabig. Egy jó nagy darabig.