BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véleményem: A legelsõ pálya nagyon kedvcsináló,jól eltalált hangulata van,fõleg az 50-es évekbeli ''somewhere beyond the sea'' dallal,ami nagyon odaillik.A város története elég hamar világossá válik a liftben,a videó mindent elmagyaráz,talán túl sokat is.Azután,amikor mondja,h Welcome to..és a Rapture szónál látjuk meg a várost magát,na ezt pont így képzeltem el,és amikor megyünk az épülethez,az elõtte levõ ''minden jó dolog a földön ebbe a városba került''is elég jó.Viszont kb idáig nem monoton,és a rádióból beszélõ ember már nagyon fura,olyan,mintha egy vezetõ designer mondaná,h miket építettünk bele a játékba,elrontja a hangulatot,mint egy idegenvezetõ.A fickót,akit leterít Big Daddy meg biztos régóta ott él,tudhatná,h egy revolverrel nem tudja nagypapit kifektetni.De ugye az örökítõanyagért mindent😊
Na meg amikor a roncsod nekiesik az üvegnek,és alig folyik be a víz,hát azt hittem,h víz alatt kell úsznod egy ideig,erre épphogy egy kis tócsa lett.Az ötlet jó.Meg amikor beadja magának az örökítõanyagot,eleve az ember nem adna be magának semmit,amíg nem tudja,mi az,mert csak utána mondja neki a rádiós,h mi.És hogy annyira szenved,h lezúg az emeletrõl😊mintha attól jobb lenne neki,elvégre a génjeit rendezte át az a vmi.És sajnos kötelezõ megmérgeznünk magunkat.
Amúgy a grafika nagyon jó,fõleg a víznek,de nemtom,h ebben mi dx10-es,mert ilyesmit már láttam 9-en is.És elég Doom3-as a játék,nem grafikailag,hanem történetileg,És tiszta rom az egész,ha itt mindig harc volt,csoda,h nincsenek legalább városrészek víz alatt.Meg vhogy ez a sok romos épület elrondítja,meg a sötétség,mint a doomot,igaz az horrorjáték volt,de ott is a sötét inkább irritáló volt.Ennek ellenére egy jó mediumon sztem el fog futni a játék,és ki is fogom próbálni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Asszonyt már felkészítettem, hogy egy hét múlva csak lepényhalat és pizzát készítsen, mert az befér az ajtó alatt.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Athlon64 X2 3800+, Asus M2NPV-MX, 2GB Samsung DDR2-667, Asus X1950 Pro, Hitachi 80GB+2x160GB Samsung SATA2 RAID0, NEC ND-3540A, Enermax 325W
Amúgy én is játszottam, FPS-sel (Brothers In Arms) Xbox-on, de mit mondjak, az irányítás valóban nevetséges. Az autós meg verekedõs játékok meg a Fifa az okés, de ez.
Jah, meg fifában a legjobb, hogy marha sokszor lefele vagy egyenesen akarok menni, errefel elmegy srégan. MEgcsinálja a kontroller ugyanezt fordítva is. Mekkora érzékenység kell annak a nyamvadt gombnak? Eh..
A játékhoz is hozzászólva: Van gépigénye rendesen. Remélem meg is fogja érni nektek a játék.
De öcsém tényleg lehet a boxot gond nélkül egérrel+billel irányítani, minden gamet? Ha igaz akkor szarok én az egész PC-be bele, fogom mindig tolni bele a lóvét? Megyek veszek egy dobozt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
49.95+9.99 dolcsi.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN ID.: Beegabor
Csak kozollal görcsölne a kisfaszom mert buherálni hogy fussanak a gamek rajta (nem eredetiek) meg ugye amiket hallani halnak mint az atom.
Legközelebb már az lesz hogy van-e otthon mikrotok mertha nincs akkor nemindul a game überszánalom ami itt folyik csak a pénz és a pénz körül forog minden!
PSN ID.: Beegabor
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
- 3 Ghz-es, két magos CPU
- 2 Gb RAM
- SM3.0 VGA (7900 GT, vagy jobb)
- 7 Gb merevlemez terület
- Windows XP (SP2) vagy Vista