BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cpu-val nem lesz gond, de a vga alapon is meleg<#szomoru1>#szomoru1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
és azért emlékeztet a ppsh-ra mert annak is ilyen tára volt
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Amúgy a második gépen a fegyónak a tára vagy mi - szal az a kerek - kifejezetten emlékeztet a PPSH-re.
Vélemény?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
thx all
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
asszem nekem ez egy reggelis játék lesz. :] pirítósra füg sülni a gpu-m :]
u dont have to listen anybody else but me
Hogyan tudom megvenni a Steam-en keresztül? Mert nem nagyon tudok angolul és hát így nem értem amit ír...
Elõre is kösszönöm!
PS3 ID: SDani456
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nálam sztem a vga lesz a gyenge pont, remélem azért a medium beállításokhoz elég lesz! Nem tudjátok, van benne very high is? Mert akkor még a high is talán menne!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
XD
forrás: playware
<2007. augusztus 17. @ 09:32 - Chesario>2007. augusztus 17. @ 09:32 - Chesario>
A Bioshock gyakorlatilag az egész világot lázba hozta és a Valve közbenjárásának hála ma is lesz miért emlegetni ezt a nevet!
A Steam felhasználók már el is kezdhették letölteni a Bioshock játékot, ám a játék aktiválásához még meg kell várni a bolti premier idõpontját, azaz augusztus 21-én már játszható lesz a program. A PC demóról is kaptunk egy kósza információt, ha minden igaz már ma este kitálal a Fileplanet és letölthetjük a kipróbálható változatot! Egy ajánlott gépigénnyel zárnám a hírt, ezzel kell rendelkeznie annak, aki élvezhetõ minõségben akarja futtatni a programot:
- 3 Ghz-es, két magos CPU
- 2 Gb RAM
- SM3.0 VGA (7900 GT, vagy jobb)
- 7 Gb merevlemez terület
- Windows XP (SP2) vagy Vista
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
* Windows XP (Service Pack 2-vel) vagy Vista
* 2,4Ghz-es processzor
* 1Gb RAM
* GeForce 6600 vagy Radeon X1300
* A Radeon X1550 nem támogatott
* DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártya
Ajánlott gép
* Bármilyen kétmagos processzor
* 2Gb RAM
* GeForce 7900 GT
* DirectX 10 esetén: GeForce 8600
* Sound Blaster¿ X-Fi™ hangkártya
Kerestem neten is de meg semmi leiras.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
söt lehet hogy a szülinapoma kérem egy hét mulva lesz haha
ki is rakom a saját Big Daddy mat😄
JELENJÉL MÁ MEG BIOSHOCK!!!!
AZ FPS 2.0
Gépem ati X1900 4200