13397
  • dante3
    Jah, felkerült pár darab a külföldi torrentekre, de egyikhez sincs törés!
  • dienesoft
    Na jó reggelt! Sajnos úgy látom magyar oldalakon még nem terjedt el a játék. Hát, továbbra is várunk :)
  • timantes
    Hú ez beindult , maxxal szedem , délelőttre hátha lejön :)
  • timantes
    új Bioshock torrent a Demonoidon , Bioshock Windows Full DVD (2nd run) :) , ez már Alcohol Clone-os törés
  • mac83
    énis azthittem, aztán rákattintottam a torrent fülre, és már kereshettem is ... :)
  • timantes
    úgy tudtam hogy zárt oldal :) a lényeg hogy szedi
  • mac83
    nem kell reg, énse vagyok regisztrálva
  • timantes
    aham , én is ezt töltöm :)
  • timantes
    meg aki betud persze regisztrálni , mert a demonoid sem nyitott torrent oldal... :)
  • mac83
    http://www.demonoid.com/files/details/1312646/4651332/

nembaj ha kibasznak, ugyse járok olyan sokat erre a fórumra, és így legalább mindneki látja akit érdekel :D
  • timantes
    melyik torrentet töltöd mond már!!!!! :) Privátba nekem! köszi
  • Spirit
    nekem 9k lefelé...1600 helyett...na mind1,nem panaszkodom,csak 1,5 hét
  • mac83
    nekem most beált atomstabil 400-ra, és akiről szedem pont ugy tölti le hogy én meg töltöm le tőlle :D énis nyomom maxxal az uppot
  • mac83
    szerintem délelőttre leér :)
  • timantes
    ha valamelyik csapat megtudja majd crackelni :) De baromi lassú a sebesség sajnos...
  • mac83
    én azt szedem...de gondolom ez még nincs crack-elve, hanem az eredeti dvd másolata, tehát sokat még nem érünk vele a steam miatt.de ha jön crack legalább egyből kitudjuk próbálni :)
  • timantes
    Demonoidra azóta kitettek egy normális dvd iso változatot is
  • mac83
    demonoidról jön nekem fullal, de csak 1.6%ig fog :(
    mindenki tegye maxra az uppot is, annál előbb lesz meg mindnekinek :)
  • Spirit
    Ez méglassabb :)
  • mac83
    legalábbis nekem nem sikerült :(
  • mac83
    oda se tudsz :D
  • Spirit
    Köszi a privit,de nem lehet bekerülni, akkor irány a demonoid.
  • timantes
    Tölthető már Demonoidról is!
  • Spirit
    Engem is érdekelne, segítenék seedelni:)
  • timantes
    ment a privát
  • mac83
    megadod a fekete macska torrent oldal címét?
  • timantes
    Elkezdtem most ezt leszedni , láthatóen EZ a normális változat , Fekete MAcska torrent oldalról tölthető max sebességgel!!!!!
  • timantes
    már le is törölték piratebayról...
  • Sephi
    bioshock-WINNIN-USA PCDVD ??????
  • timantes
    Én is azt töltöm , de baromi lassú , mindenki 0,5 körül jár
  • Spirit
    Nem biztos,de úgy néz ki kikerült a pirate bay-re a játék.Nincs még feltörve, de addig is le lehet szedni. :)
    6,03Gb, ami megegyezik a lemezmérettel, amit az nforce fórumában linkeltek...már szedem is.
    Ha tényleg az, akkor ha valaki ad megívót egy normális magyar torrentoldalra,fel is töltöm oda:D
  • insp
    Hát-hát...

A demo kipróbálása után elég vegyesek az érzelmeim. Mostanában semmi új játék nem érdekelt igazán, X360-at is eladtam már rég bejövős játékok hiányában... PC-n meg már vagy 2 éve nem játszottam.

De a Bioschock demoját kipróbáltam...

Sajna hiába szép játék, a System Shock 2-től fényévekre van. Látszik rajta, hogy sok kompromisszum van benne, hogy minél szélesebb kör játszhasson vele. Nulla parafaktor. Túl gyorsan bedob a közepébe a játék, nem hagyja igazán átélni a helyzetet a sok akció miatt. X360 újravásárlás elhalasztva.
  • GregSB
    Nekem 1 órával ezelőt ért le, muszáj volt kipróbálnom :)

Gépigény ua. bár gondolom ez egyértelmű. Feliratok ugyanúgy elcsúsznak, ez már peccsel lesz orvosolva. Ahogz Robotnyk is írta sokkal lassabban kapjuk meg a dolgokat mint a demóban, de ez nem is baj. Ezen kívül sok újat nem tudok mondani, addig vittem el ameddig a demó tartott, mostmeg húzok aludni :)
  • CHEAPBOY
    Nekem se a kurzor nem látszodik a menuben, s csak gragikai bughegyek amikor a vizben vagy hol vagyok vmi tuz kozott, csak ezt latom a tuzet, feher texturakat s nagy sotetseget....

Feltettem a legujabb Ati Drivert.

A gépem: Amd athlon 64 3000+, X800 vidkari, 1 gig ram..... mit lehet evvel tenni?
  • Aquir
    Na majd meséljetek hogy miJen!! :)
  • Drizzthsz
    NEm hiszem el, hogy meg tudja tenni. :)
    Mindenesetre annak örülök, hogy végre nem az van, hogy aki megveszi eredetiben, az csak később juthat a játékhoz, hanem kifejezetten hamarabb. Ez így lenne jól.
  • wesker24
    Have a good night ! and sweet dreams !!
  • AntiHero
    Megyek én is szunyókálni hogy holnap legyen erőm az esetleges Bioshokra:D
    (reggel frissítem a FAQ-t mert most az istenért nem akar működni)
  • wesker24
    Gondolom ő már szunyokál ahogy le is irta !!
  • Drizzthsz
    Ugyanolyan sebességgel megy amúgy, mint a demo, vagy van valami poz/neg változás?