13397
-
Jah, felkerült pár darab a külföldi torrentekre, de egyikhez sincs törés!
-
Na jó reggelt! Sajnos úgy látom magyar oldalakon még nem terjedt el a játék. Hát, továbbra is várunk :) -
timantes #3468 Hú ez beindult , maxxal szedem , délelőttre hátha lejön :) -
timantes #3467 új Bioshock torrent a Demonoidon , Bioshock Windows Full DVD (2nd run) :) , ez már Alcohol Clone-os törés -
mac83 #3466 énis azthittem, aztán rákattintottam a torrent fülre, és már kereshettem is ... :) -
timantes #3465 úgy tudtam hogy zárt oldal :) a lényeg hogy szedi -
mac83 #3464 nem kell reg, énse vagyok regisztrálva -
timantes #3463 aham , én is ezt töltöm :) -
timantes #3462 meg aki betud persze regisztrálni , mert a demonoid sem nyitott torrent oldal... :) -
mac83 #3461 http://www.demonoid.com/files/details/1312646/4651332/
nembaj ha kibasznak, ugyse járok olyan sokat erre a fórumra, és így legalább mindneki látja akit érdekel :D -
timantes #3460 melyik torrentet töltöd mond már!!!!! :) Privátba nekem! köszi -
Spirit #3459 nekem 9k lefelé...1600 helyett...na mind1,nem panaszkodom,csak 1,5 hét -
mac83 #3458 nekem most beált atomstabil 400-ra, és akiről szedem pont ugy tölti le hogy én meg töltöm le tőlle :D énis nyomom maxxal az uppot -
mac83 #3457 szerintem délelőttre leér :) -
timantes #3456 ha valamelyik csapat megtudja majd crackelni :) De baromi lassú a sebesség sajnos... -
mac83 #3455 én azt szedem...de gondolom ez még nincs crack-elve, hanem az eredeti dvd másolata, tehát sokat még nem érünk vele a steam miatt.de ha jön crack legalább egyből kitudjuk próbálni :) -
timantes #3454 Demonoidra azóta kitettek egy normális dvd iso változatot is -
mac83 #3453 demonoidról jön nekem fullal, de csak 1.6%ig fog :(
mindenki tegye maxra az uppot is, annál előbb lesz meg mindnekinek :) -
Spirit #3452 Ez méglassabb :) -
mac83 #3451 legalábbis nekem nem sikerült :( -
mac83 #3450 oda se tudsz :D -
Spirit #3449 Köszi a privit,de nem lehet bekerülni, akkor irány a demonoid. -
timantes #3448 Tölthető már Demonoidról is! -
Spirit #3447 Engem is érdekelne, segítenék seedelni:) -
timantes #3446 ment a privát -
mac83 #3445 megadod a fekete macska torrent oldal címét? -
timantes #3444 Elkezdtem most ezt leszedni , láthatóen EZ a normális változat , Fekete MAcska torrent oldalról tölthető max sebességgel!!!!! -
timantes #3443 már le is törölték piratebayról... -
bioshock-WINNIN-USA PCDVD ?????? -
timantes #3441 Én is azt töltöm , de baromi lassú , mindenki 0,5 körül jár -
Spirit #3440 Nem biztos,de úgy néz ki kikerült a pirate bay-re a játék.Nincs még feltörve, de addig is le lehet szedni. :)
6,03Gb, ami megegyezik a lemezmérettel, amit az nforce fórumában linkeltek...már szedem is.
Ha tényleg az, akkor ha valaki ad megívót egy normális magyar torrentoldalra,fel is töltöm oda:D -
Hát-hát...
A demo kipróbálása után elég vegyesek az érzelmeim. Mostanában semmi új játék nem érdekelt igazán, X360-at is eladtam már rég bejövős játékok hiányában... PC-n meg már vagy 2 éve nem játszottam.
De a Bioschock demoját kipróbáltam...
Sajna hiába szép játék, a System Shock 2-től fényévekre van. Látszik rajta, hogy sok kompromisszum van benne, hogy minél szélesebb kör játszhasson vele. Nulla parafaktor. Túl gyorsan bedob a közepébe a játék, nem hagyja igazán átélni a helyzetet a sok akció miatt. X360 újravásárlás elhalasztva. -
Nekem 1 órával ezelőt ért le, muszáj volt kipróbálnom :)
Gépigény ua. bár gondolom ez egyértelmű. Feliratok ugyanúgy elcsúsznak, ez már peccsel lesz orvosolva. Ahogz Robotnyk is írta sokkal lassabban kapjuk meg a dolgokat mint a demóban, de ez nem is baj. Ezen kívül sok újat nem tudok mondani, addig vittem el ameddig a demó tartott, mostmeg húzok aludni :) -
Nekem se a kurzor nem látszodik a menuben, s csak gragikai bughegyek amikor a vizben vagy hol vagyok vmi tuz kozott, csak ezt latom a tuzet, feher texturakat s nagy sotetseget....
Feltettem a legujabb Ati Drivert.
A gépem: Amd athlon 64 3000+, X800 vidkari, 1 gig ram..... mit lehet evvel tenni? -
Na majd meséljetek hogy miJen!! :) -
Drizzthsz #3435 NEm hiszem el, hogy meg tudja tenni. :)
Mindenesetre annak örülök, hogy végre nem az van, hogy aki megveszi eredetiben, az csak később juthat a játékhoz, hanem kifejezetten hamarabb. Ez így lenne jól. -
Have a good night ! and sweet dreams !!
-
Megyek én is szunyókálni hogy holnap legyen erőm az esetleges Bioshokra:D
(reggel frissítem a FAQ-t mert most az istenért nem akar működni) -
Gondolom ő már szunyokál ahogy le is irta !!
-
Drizzthsz #3431 Ugyanolyan sebességgel megy amúgy, mint a demo, vagy van valami poz/neg változás?