BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikor játszunk mááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

dante3
Gondoltam!<#idiota>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Én is ezt akartam mondani, nahát.....

dante3
<#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mi van vazzeg ne köcsögölj itt!!!<#boxer>

dante3
Szerinted itt ki játszik vele? Itt kérdezd: Link

A végefele járhatok elakadtam, egy lifthez kellene egy kód de nem tudom hol van és nem tudok tovább menni.... help<#wow1>
minimize
oké, a kinti árak "minimálisan" térnek csak el a hazaiaktól, maradok a 'galaxis-nál, majd onnan megrendelem.
legalább lesz doboz is, megy a többi közé a polcra.<#eljen>

No one can stop Death!

Milyen kártyával vetted, mert az én vitual Mastercard-omat baszik bevenni pedig ahogy írtam is már egy rahedli játékot vettem tõlük ugyanezzel a kártyával.

Amúgy már 4x-re próbálom megvenni Steam-en keresztül de visszadob hogy a kártyám hamis. Naja ezt már eljátszották a HL2 EP1 -nél is aztán sûrû bocsánatkérések közepette megoldották hogy azt. Most viszont reménytelennek tûnik "sóhaj".

robotnyk
köszi.
Mr Bishop
Hellótok !
Steamen keresztül vettem.
Gundark1234-nek van igaza ! Pontosan ennyit vontak le a kártyámról !

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Basszus rossz a link szal ennyi:
USD 59.95
HUF 11.428

Mostani árfolyamon egész pontosan ennyi:
Bioshock Steam Ár

Az 576-ban 9998Ft fog kerülni
robotnyk
áfát nem számolt? valaki írta, hogy 50+10$ volt. vagy nem kell bejelölni, hogy perpill Magyarországon vagy? 😊
megvenném, de elriasztott ez a baromság, hogy európában csak 24dikétõl játszható. -.-
Shep
9690 Ft

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A steam azért marha sokat fejlõdött az évek során, amilyen szar volt az elején ahoz képest most szinte tökéletes 😊
Az a baj a steamel, hogy nem tudod kirakni a polcra a játékot, viszont itt nincs gond ha véletlenül eltörik, vagy megsérül a lemez.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

10000 FT KB
robotnyk
gondolom nem sokan vannak, de akik már megvették steamen, elárulhatnák, pontosan mennyit fizettek, forintban.
THX
A STEAM egy nagy rendszer, gyakorlatilag Peer-to-Peer file megosztó elven mûködik, csak itt vannak központi szerverek is (gondolom én), de a becsatlakozott userek gépét is használja a fileok átvitelére. Játékokat (is) lehet venni rajta, és rajta keresztül lehet aktiválni, valamint demokat és játékvideokat leszedni. A gáz az, hogy nagyon visszafogja a gépeket, és ennyi idõ után is néha bugzik, ezért sokan utálják. De ez a jövõ. Egyre több játékkiadó programja vásárólható meg Steam-en, legutobb pl. bejelentették, hogy az iD soft ÖSSZES eddigi játéka egyben 59.90USD.
(Nem kell bedobozolni, legyártani és fõként a haszon nagy részét a boltosoknak és kiadóknak adni.)

kill3r21
amugy jjokérdés nemtom.....amugy jah no izgalom berakok játszok....meg nem akarom igazábol hamar leélni a játékot....csak ovatosan...😄 meg egy kicsit most megakadtam...az reggel továbbjutottam csak akkor mennem kelet a dolgomra...:d tudta a bréé hogy a tüz megolvasztja a jeget...ezt a mondatot jegyezétek meg...😄😄😄😄😄
<#worship><#worship><#worship>, akko meg miröl folyik ily lázasan a duma??

alohamate
Abban nincs semmi izgalom. 😊
A PC-s változatnál várni kell a jó törésre, elindul-e, lehet vga drivert kell frissíteni, virtuális meghajtót frissíteni stb.
Xboxba meg beteszi a lemezt azt annyi...nulla izgalom 😊))

Athlon64 X2 3800+, Asus M2NPV-MX, 2GB Samsung DDR2-667, Asus X1950 Pro, Hitachi 80GB+2x160GB Samsung SATA2 RAID0, NEC ND-3540A, Enermax 325W

"nemmajd a progi lesi hogy hányadika van nem? 😄"

Szerinted ha CSAK internetten aktiválható mennyi ideig tart ránéznie egy atomórára vagy egy szerverre?

valaki mesélhetne nekem egy pöttyöt a steamról ugy hogy fel is fogjam mer ez igy sokk
hen-tes
Nem értelek, akkor miért nem játszol vele?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

alohamate
Nekem meg valami MOD kéne a játékhoz, ami UT 3-at csinál belõle. 😊))

Athlon64 X2 3800+, Asus M2NPV-MX, 2GB Samsung DDR2-667, Asus X1950 Pro, Hitachi 80GB+2x160GB Samsung SATA2 RAID0, NEC ND-3540A, Enermax 325W

kill3r21
az a vicc hogy nekem ott az x360 verzio..tegnap egész éjjel toltam...de most mégis rávagyok kattanva a pc verzire,,,,talán mert megint csalodni akarok hogy kaki a gépem...😄😄😄😄
feldobnák legalább a labdát a crackereknek
Még elvileg lehetne, ha van akinek két napja megvan gyári PC-s, de ennyi idõ alatt kizárt egy okés törés. Mivel köze van a Steam-hez, valószinüleg legalább annyira nehéz lesz mint a HL2.

kill3r21
és ehhez egy comment....
WoW! Bioshock Patch! and 2 weeks before the game release...I cant WAIT to download this!...Oh NO! it made my computer explode!...Asshole.
we're gonna be BOMBARDED with shit like this closer to/after the release you know that?
I'm gonna buy this game anyway.looks worth it.
ezt el találtad sztem még 1xer se használtam de most muszály
kuci06
valaki linkeljen egy 100%-os mentést, mert elakadtam xD

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
de ha egyszer senkinek sincs még pc-n mûködõ verziója, akkor mit töltenének fel??? :S

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kill3r21
BioShock_INSTALLFIX_iNTERNAL+BioShock.XP.Patch-NoGrp eh má install fix is van hehe
Shep
Nem lesz egyik sem, mindenki beszél össze vissza, de csak azért, hogy az õ oldalukat és olvassa valaki, majd hétfõn lesz úgyhogy a tûzijátékot is nyugodtan megnézheti mindenki nem marad le semmirõl. 😊

én csakazt furcsálom hogy eggyik nagyobb warez lapon nincs fent mer ha vkinek tényleg megvan még ha szar is feltolja
alohamate
JOKE 😊

kill3r21
BioShock.SUB100.RIP-PARADiGM jönnek itt a fake cuccok...vagy nem? 😄
Shep
Zoleeka007 neked nem sok fogalmad van a steamrõl úgy látom.

alohamate
Persze...Biztos az az érdeke a játékot már birtokló egyéneknek, hogy "BioShock is not available before August 21. Please unistall..." képet gyártsanak.
Én inkább az ellenkezõjét csinálnám, mint ahogy meg is csinálta valaki. Igaz az elég gyenge próbálkozás volt.

azt nem néhéz megycsinálni egy képmágusnak! Nekem mostmá valmi pc-s verzió kell s sztem mindenkinek !!!!!! <#falbav>
Most akkor ma lesz demó, vagy nem nem értem segitsetek már most értem haza a melóból???

Köszi!!!

ui:vagy netalán full lesz??

alohamate
A linkelt kép után még jönne egy másik is a már ismert DOS-os ablakkal. 😊
De azt már látta mindenki.

én má megzakkantam a várakozásba<#vigyor2>
kill3r21
akkor ha töltik orák vagy percek kérdése hogy kijöjjön nagyobbb oldalakra
van itt valaki akinek má lejött és tényleg rá kötött a dátumra?<#dumcsi>
kill3r21
hm ez jo....de ha olyan ezis mint a hl2 akkor öse fogja tudni használni 21.éig..sztem