13397
-
Skyline #3430 jah igen videókari driver...162.22 vista rakta fel update szinten, ha jól láttam az nvidia honlapján is ez volt 4 napja az uccsó,azóta nem néztem...ezzel fut faszán 7900gs alatt:) -
Skyline #3429 rakhatod 1280*1024-ben mert nekem kb ugyanezen a konfigon (csak jóval gyengébb, 3500+-os proci mellett) faszán futott.:)
-
én nem engednélek gép közelbe :-c -
Ok! Legalább tudom hogy műkszik a steam :D -
Hellsing47 #3426 [irigykedik :( ] -
Olajon gyujtogatás kemény lehet. :d -
jah bocsi mindjárt javítom:)
Hmm.. szerver gond lehet mert hiába töltök fel akármit az 0bite lesz:S
remélem reggelig megoldódik. HA nem akkor megy másik szerverre. -
Hellsing47 #3423 nekem most nem jön be rajta semmi :\ -
találtam gene tonicot, és megvan az incinirate. ez utóbbi olajon mókás. de egyelőre ennyi elég, aludni is kell. ^^ -
Én sem értettem először. Preloadoltam este 9ig kb, utánna több dolog miatt le kellett állítanom (vírusírtó frissítés többek között), és csak 10 óra után tudtam újra belőni a steamet. Ekkor már nem lehetett folytatni a letöltést, csak ha megveszem. Megvettem a játékot, ezután letöltött valami 750 megás filet és jött a decryptelés amiről csináltam a screenshotot. Én azt hittem hogy eztuán már jön az install (internetről streamelve) de ehelyett a decryptelés után folytatta a játék letöltését... -
nowan #3420 Csak 80%-át szedi le előre. Szóval decrypt után még van 20% download. -
94%tól 5-600kbyte/s -
FAQ frissítve. Majd begorhatja valaki a banner alá:) -
Tudom késő van, de #3352 után nem értem a #3416-t...
Az elsőnél már decrypt, a másodiknál meg még csak download?
-
Dettó :)
84% és 150K körül mozog. Pedig jó ideig felkúszott 250-re...
-
qva lassú.
86 %, 50-150 k, ingadozik.
majd holnap este, valamikor aludni, és holnap dógozni' is kő'
-
legkorábban karácsonykor terveztem új gépet venni. nem igazán szeretek fejleszteni. inkább megveszek mindig egy viszonylag fullosat és két évenként lecserélem. kár érte... reménykedtem hogy azért elindul és megnézhetem milyen de most már mindegy. :((( -
gyuri12 #3413 ejj.a bátyám a legutóbbi beszélgetésünket(könyörögtem,hogy had játszak a gépén:D) egy "majd meglátjuk"-al fejezte be. talán van esélyem!:D -
a demoban bejönnek a logok az nvidia feliratig aztán kilép. :((( -
shiftáj #3411 nem.. akkor else kéne indulnia vmi fosbug -
Hát jah ott a gyenge pont az SM 3.0 miatt nem megy sajna !! -
gondolom a pixel shader 3.0 miatt nem megy :( -
Hát sajna ezzel a konfiggal nem igazán fog menni !!
Esetleg memóriacsere min 1 GB és egy jó Vga kari kellene hozzá !! -
Nem indul el, ha teheted vegyél egy új vga-t! -
daneelolivaw #3406 esetleg a hotfixeket is meg lehet említeni -
jah ez akartam mondani....mert boxfullbais igyvolt....
amugytök jo hogy elsö kép egy nem warezbol jön..fejlödünk ...:d -
p4 2.6 + geforce fx5200 + 512 ram
ezzel el indul vagy hagyjam a pi*ba??? -
Nekem 80% :S
Neked mennyivel jött a végén? -
Mi a gond a Vga karival ?? Rendes Uninstall megvolt ?? Újra lett inditva a gép és ezek után lett telepitve ?? -
valószinü én is így jártam. :( -
gyuri12 #3400 ejj bázzeg, a videókarimra nem lehet új drivert telepíteni,beszarik... ezt megszívtam:'(
Pá Pá BioShock :'(
nektek meg jó szórakozást -
Ja nagyon jól néz ki ! Nice Job !
-
Amúgy a játékmenetben van vmi szabdság vagy csak linerárisan mész elöre és ölsz? (játéktérre gondolok) -
nagyon grat a topik fejlécért^^ ráfért már egy kis ráncfelvarrás:) -
Az is bekerülhetne hogy az optimális futás érdekében ajánlatos felrakni az augusztusi Direct X-et és a 163.44-es Nvidia drivert már akinek Geforce 8-as karija van és akinek problémája van a hanggal az kapcsolja ki az EAX támogatást ! -
nekem is tetszett nagyon, először mikor néztem a demot fel is nyomtam a hangerőt:p -
na, vannak változások a demohoz képest. nincs tűzgyújtás a klotyóban, nincs security camera a színház után, nincs tommy géppuska sem. -
Megfigyeltétek hogy mekkora az a zene, ami akkor megy mikor a tengerből kiúsztok, és az épületbe bemenve megtaláljátok azt a kis liftszerűséget aminél meg kell húzni a kart? Hát én ott megáltam, hangeffektek off, csak a music volt maxon, feltekertem a hangerőt, és végighalgattam a zenét. Egyszerűen tökéletes a hegedű meg a nagybőgő ahogy így együtt szól... ilyen hangulatot apám...áhh nem győzök betelni vele, most kezdem megint a demót, hogy a musicot ismét meghalgassam...na go úszni! -
Szal nem szeretem a "setét" játékokat, de ez a gém nagyon magával ragadott. Szépen ment a demó DX10 alatt ;)
UI: Tudom elkéstem, de tegnap óta nem volt időm leülni a demó elé :( -
ha lefagy a 2. pálya töltésénél, vedd lejjebb a grafikát!