BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A procim jelenleg 29 fokos /C2Duo 6600, Aerocool T40 black/ és eszméletlen halk és van egy olyan érzésem, hogy a 7.1 hangrendszerrel, meg a nagyobb felbontással ütõsebb lesz az élmény ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Igaz, hogy mindenki unja már õket, de sajna nincs más egyenlõre!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
nem jott ki.majd ha meltoztatik,akkor lejon.mount,crack,options,videoban turkalas,start.ember elvezne,de akad.ujra options,ujra turka,resume.sajna meg mindig akad.jatek felere megvan a beallitas,de ugy nem az igazi.minden medium.vagy ful gép 3 kilobol es meg akkor is akad vmiert.
hiaba vitaztok,ki kell probalni.addig nem sokat er a velemenyetek.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
van vagy 18 GB képem még...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A Steam felhasználók már el is kezdhették letölteni a Bioshock játékot, ám a játék aktiválásához még meg kell várni a bolti premier idõpontját, azaz augusztus 21-én már játszható lesz a program.
Ha STEAM rendszerrõl megvásárolva letöltöm, a játékot tudok egybõl játszani vele? mert ha nem és csak 21én válik elérhetõvé, akkor hagyom a francba.
Kár összemérni a konzolokkal egyenlõre egy akármilyen PC-t...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Required video card: DX9: Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA GeForce 7900 GT or better). DX10: NVIDIA GeForce 8600 or better"
😄DDD
nem értem én...miért jobb pc.n,,kell mindkettö az hello...
nézd jobb megközelitésböl...más forumokon már a bioshock endinget tárgyaljék ki.....itt meg a pc demot várják...annyiba kerül egy használt x360 mint egy középkategoriás dx10es videokari...és még ha azt megveszed a pcdbe nem is biztos hogy elfut faszán a game...jah ne jöjjünk hogy hdtv stbstb...monitoron is ezerszerr jobb mint egy közép kategoriás videokarival pc.n...😄
quack lehet hogy nemtok helyesen irni , de temeg olvasni nemtudsz 😄
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
CPU: IBM PowerPC-based CPU
3 szimmetrikus mag, egyenként 3.2 GHz-en
magonként 2 hardware-sín
magonként 1 VMX-128 vektor egység
1 MB L2 cache
VGA:
9 milliárd képpont/másodperces ATI GPU
500 MHz-es órajel
10 MB DRAM
48-utas lebegõpontos shader futószalag
Memória:
512 MB, 700 MHz GDDR3 RAM
22.4 GB/s memória busz-sávszélesség
256 GB/s memória sávszélesség az EDRAM felé
21.6 GB/s frontside bus
AUDIO:
Többcsatornás dolby-kimenet
48kHz 16-bit audio kimenet
320 független kitömörítési csatorna
32-bit processing
256 audio channels
A lap eredeti címe "http://hu.wikipedia.org/wiki/Xbox_360"
Hibák
A konzol fõleg elsõ szériájában elég gyakori a volt a meghibásodás. Ezt a nem megfelelõen megtervezett hûtés, túlmelegedés okozta. A Microsoft ezt várhatóan 2007-ben, a központi processzor (90nm-rõl) 65nm-es csíkszelésségûre cserélésével orvosolja, mivel ez a típus kevesebb hõt ad le. Sajnos az elõzetes híresztelésekkel ellentétben az új verzió (Elite) sem 65nm-es technológiával készült. Eltérés az alaplapon található kondenzátorok átrendezése, és a GPU alaplapra ragasztása (no comment).
Eztis Erdemes elolvasni.
Koszi De XBOX bol nemkerek . Ano PS1 Volt az igazi jo Consol, de mostmar Csakis PC! Amig Vilag a Vilag PC bol lesz tobb eladot Peldany , lehet hogy sokan jatszanak Xbox al de teis miert xboxzol ? jahogy van 10-15 MP jatek es akkor Kifujt! Koszi maradunk a PC nel. minden jatekot eleg ha 1x Vegig viszel SP be .
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
eszmeletlen ez a jatek.grafikat nem is emlitem a 82 centis lcd-n.en pc-n jatszottam 15 évig,de amiota meggvan a box jatek csak arrol megy.ajanlom mindenkinek.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
http://www.gametrailers.com/player/23662.html
2 új videó érkezett
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
nincs az a home adsl, amin ezt feltöltöm bittorentre....
Torrenten megjelent a játék? (gondolom, de még nem néztem utána)
Qwerty4