13397
-
timantes #3510 magyarán 88 %nál tartok -
timantes #3509 Én is innét szedem , elég jól jön , 12 % és lentvan a játék , de nem maradok SEEDelni , ,, aki korán kell aranyat lel" --> aki későn kell az szedje csak tovább a cuccot
-
És délután még rosszabb lesz...akkor aztán rááll mindenki. -
Bazz és akkor ott sirnak hogy oltári lassan szedik na vajon miért? lol
-
kék média? :) az meg mi, saturn? -
gyuri12 #3505 tudod,elég unalmas azt olvasgatni,hogy mikor lesz fönnt, hol van fönnt,jajj de jó ez a gém, elmegy-e a gépemen,és ehhez hasonló kérdéseket. -
gyuri12 #3504 de te gonosz vagy. -
köszi
OLVASSÁ VISSZA. -
gyuri12 #3502 linkre gondoltam...(hol vann fönt?) -
Szép lett ez a micsoda, fejléc, vagy mi? XD Korán van nekem, kómás vagyok, nem jut eszembe a neve. -
de fönt van.(OLVAS VISSZA) -
gyuri12 #3499 sehun sincs még fönn?(torrent) -
én nem.. biztos nem fogom elolvasni hogy az első sarkon pl: 20 zombi a második 40 zombi van. itt az van, ott az van. Majd szépen magamnak játszok és akkor majd nagyokatn fog "ütni". Ja és ha valaki nem SPOILER közé foglya rakni az iyleneket akkor ideges leszek nagyon. -
Biztos.Várom már a Spoilereket mert azokat szeretem nagyon! -
Ja. -
Amúgy akik aktiválták itt Magyarországon a játékot azok már tolják a játékot?:) -
Nincsen release.Ma várható :)Ha nem akkor holnap is várható lesz :) Egyebet nem tudok mondani :) -
Nincs! Majd észerveszed ha kijön! -
gregtom6 #3492 Nem törték még fel vmelyik kiadást?És ha le lehet tölteni,akkor van olyan oldalon,ahol nincs ez a szó:torrent? -
A kék médiában lesz díszdobozos 16k-ért. -
Demó exe 1000000% hogy nem lesz jó max tolhatód azt a részt amit a demóban.Yasu meg szart se ér ha aktiválni kell. -
Francba itt nem szálítanak külföldre:(
Valaki aki jártas a "külföldi" játékok rendelésében adjon már egy oldalt ahol a Bioshock: Special Edition meglehet rendelni és ki is küldik MO.-ra. -
Igen, ebben egyetértek. Kicsit borzongtam volna úgy istenigazából, FEAR-be már minden saroknál tudtam, ahol nem lesz katona, ott lesz egy Alma :) -
Mint írtam, a demó nagyon bejött, főleg a graf és a hangulat. De egyetértek az előttem szólókkal is, egy kicsit tényleg "durrbele" az eleje. Az embernek nincs nagyon ideje átérezni a szitut, borzongani rajta, mert rögtön jönnek az enemyk (jó, egy kcsit túloztam). A System Shock-os parázós "úristen, mi lesz itt a sarkon túl??" feeling nincs meg nagyon. Mindegy, attól még nagyon hangulatos. -
még egy pályát akarok !! :) -
Ajánlom a demo crackját, YASU-t, avval kelene majd próbálkozni. Én hajnalban lejöttem megnézni, mi a szitu, de csak a demonoid volt, aztán olyan csipás volt a szemem, hogy nem láttam rendesen :D -
NA szerintem én innen meg is rendelem.
Csak azt nem tudom akkor mennyit számolnak fel posta költségnek:S Ezt nem tudja valaki? -
Nem túl jól. 20-25 fps , 1024x768-ba, low-medium között .Néhol olyan szinten lassul, hogy ha ránézek a tűzre, -7fps, ha sötétbe megyek, akkor legalább +30 :D. Szóval valami beállítás nagyon lehúz, majd a teljes verziónál csinálok vele valamit, a demoval nem sokat szórakoztam. -
timantes #3482 Aki korán kell aranyat lel , igy akik hajnalban ébredeztek azok már akkor nekiláttak a letöltésnek , mint Én , pár óra és lentvan a játék!! ( átlag 200k/sec-el jön , legkisebb: 130k/sec - legnagyobb: 460k/sec ) Aztán valahogy megoldom ohgy induljon. -
ILYEN VERZIÓ KÉNE -
A te konfigodon, hogy fut? -
MO.-on lehet kapni a BID DADDYs figurás posteres extra változatot?
Mert ha nem és valaki akarna még külföldről rendelni én benne vagyok. Csak hát én ahoz meg nem értek:( -
gregtom6 #3478 Na Elkezdtem mégis letölteni a demót:),a kérdésem,hogy a teljesből milyen változatok lesznek?(úgy tudom,h van egy limitált kiadás és egy normál,de hallottam speciálisról is,ami sztem ugyanaz,mint a limitált)és hogy azokban van-e más a Big Daddy figurán és a poszteren kívül?És ezt a limitált vagy speciális kiadást le lehet-e már vhonnan szedni ISO-ban? -
Utánanéztem, tudtommal nem fake-ek a torrentek, a lényeg, hogy borzalmasan lassú és nincs hozzá crack, mert ilyen aktiválós cuccot kér hozzá. Anélkül el se akar indulni. -
Hát ha nem is fake, de sokat még egyelőre nem lehet vele kezdeni. :S -
Ja Big THX ! 
-
csak azzal meg az baj hogy 1 db seeder sincs:S
Úgylátom a másiknál sincs seeder:S
Elég FAKE szagú. Na meg az nforce-on sincs semmi infó eddig hogy feltörték.:S
Várunk várunk.... -
köszönjük! :) -
Reggelt.
A FAQ újra üzemel! -
Addig szerintem nem is érdeme leszedni, míg úgy elterjed majd errefelé is. Törésként: meg kéne próbálni demo exejével kicserélni, hátha.