BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Szerintem ezek biztos nem komplettek hogy ilyet adtak neki !! <#vigyor>

De hát ilyennek is lenni kell !!
rotator
szerzõje

Evogordon
Pont három nap múlva jön meg az új monitorom már azon fogom nyomni <#smile>

dante3
Legalább tudjuk, hogy milyen beállításokkat kell majd használnunk a normális futtatáshoz!<#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Kandurex
Sony defense force site -ról...honnan is máshonnan 😄D

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

rotator
Eléggé agyalágyultnak tûnik a szezõje.

wesker24
Ja ez van már a fene se érti õket !!
wesker24
De azért még bizunk a kalóz bácsikban hátha meglepnek minket azzal hogy elöbb felrakják a netre a játékot mint hétfõ ! <#hehe>
de az a fasza hogy a megjelenés elött 1 nappal lófaszt se érünk egy demóval
dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

wesker24
Hát igen elég hosszú lesz ez a 3 nap !!

Már elöre bekészitettem 3 napi élelmet a szobába !!

<#hehe><#vigyor>
dante3
Hát igen, a remény hal meg utoljára!

dante3
Rohadt hosszú lesz ez a három nap!<#vigyor0>

Nem most eset le csak reménykedtem
wesker24
Elvileg a Fileplanetnél is ugy van ahogy a Steamnél egyenlöre !

Szóval x összeg fejében letöltheted tölük a játékot de csak akkor tudsz vele játszani ha megjelent a játék hivatalosan azaz aug 21-én !!
mire feltörik addigra meá aktiválni is lehet😄😄
dante3
Most esett le?<#rolleyes>

ebböl má csak hétfõ lessz
Steamen is fent van vagy 1,5 napja a preload, csak fene se tudja mikortól lehet aktiválni, annélkül meg hiába töltögetik le.

dante3
Nm.

hali na ki tálalt a file planet?
kill3r21
nah ezért meglincselnek...:d
A problema meg oldva!és sikerült végig vinnem csak annyit tudok hozzáfûzni hogy nagyon bruta game volt!
Synit HUN
4Gb? Azt dobozon hogy oldották meg? 😄 Pc-n memóriába telelpül a játék virtuális meghajtóra? WTF? 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Ráadásul ha jól tudom a programok nagy része eleve sem tud 2GB-nál nagyobb memóriarészt használni, tök mindegy 64 bites az OS vagy sem ... Bár lehet megírták külön 64 bitre, de nagyon meglepõdnék.

wedge31
Igen erösen tulzásnak tünik.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A 4Gb meg azért vicces, mert kapásból csak 64 bites rendszeren mûködik.

Na jah, de pont az írja, hogy "ellentétben a Lost Planettel" nem lesz benne az optionsban átkapcsolási lehetõség DX9-re.

"We also couldn't find an option to switch between DX10 and DX9 modes, the game just seems to default to what's in your system, unlike Lost Planet."

olvass is 😉

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

wedge31
Ebböl csak a 4GB rammot nem értem.

Na jó, de ezt full beállításokkal és 1920-as felbontásra értette DX10 alatt.

wesker24
köszi dante !

bon
De lehet, a Lost Planet-nél és viálasztható, hogy directx 9-et vagy 10-en indítok.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

dante3
"Core 2 Quad processor with a GeForce 8800 GTX, and 4 GB of RAM"
Pfff, f@sza! Még jó ,hogy nem azt írjták hozzá: belépõszint!<#buck>

Jól értema végét, ha Vistára és DX10 karira telepítem a játékot, akkor CSAK DX10-es verzió települ? Magyarán DX10 vason ne is lehet DX9-be tenni?

PC.IGN is sporting the first online review of the PC version of BioShock. Overall score was pretty darn high. Does the PC version play better?

If you're debating which version to get, the PC version handles better. In part it's because of the greater precision with the mouse and keyboard, but also with how the plasmids and weapons are selected. With the default settings RMB switches between the two, LMB fires, and you use the mouse wheel instead of a radial menu to select a specific plasmid or weapon. This keeps you rooted in the action to a greater degree than in the Xbox 360 version, since you don't have to keep pausing the game. By hitting Shift you can bring up a plasmid and weapon selection screen if you so desire, but the mouse wheel scrolled through fast enough to stay useful. Note that you can't set LMB to fire a weapon and RMB to fire a plasmid; there's only one fire function. We also noticed the option to bind the functions "switch and fire weapon" and "switch and fire plasmid," but when we tested it out these only switched from weapon to plasmid and back again, much like the RMB default function. All weapons and plasmids are also bound to the number and function keys, making it even easier to ensure you always have the ideal attack at the ready.

How do the graphics compare?

The PC version definitely outclasses the Xbox 360, mostly because of the ability to crank the resolution to 1920 x 1200. If you've got a Vista rig with a DX10 card, you can expect some heightened particle effects, crisper real-time shadows, and more dynamic water, but the game looks gorgeous regardless. On our gaming PC running a Core 2 Quad processor with a GeForce 8800 GTX, and 4 GB of RAM, it ran very well, with only a few occasions of seemingly random framerate hitches. We also couldn't find an option to switch between DX10 and DX9 modes, the game just seems to default to what's in your system, unlike Lost Planet.

wedge31
Majd a mazoisták nyomatják ezerel.

kill3r21
figy ha annyira lehetetlen lenne gyöznie egy konzolosnak a pc-s ellen ...akkor nem csinálnának keresztplatformos multijátékokat...😄
szal sztem nem lehetetlen...😄
grebber
Atyisten az utolsó 300 hozzászolást úgy ahogy van törölni kéne mert köze nincs a játékhoz. Kéne nyitni külön egy bioshock flame topikot azt ott kéne ezeket a szarságokat megbeszélni!

Next PC upgrade: 2022

dante3

Shep
Szerintem ez amúgy halva született ötlet, lesz 1-2 überpro konzolos srác aki a kontrollerrel kel meg fekszik õk majd tudnak valamit mutatni, de a többiek meg szépen megunják, hogy mindig lelövik õket és elfelejtik az egészet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Nagy mészárlás lesz...

Shep
Na ja ezt már én is várom, legalább lesz minden PC-snek sikerélménye 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát azért egérrel akármikor rárántja az ember az ellen fejére, de mire kontrollerrel oda x y -ozod addigra 6x agyonlõttek 😊

Evogordon
Lesznek játékok mikor a konzolosok a pc-sek ellen fognak játszani. De várom már <#vigyor1>

robotnyk
autoaim ftw \o/
dante3
<#hehe>

kill3r21
figy..bill egérel sem könnyü ha aztveszed...gyakorlás kérdése...
kontroller bill+egér ellen? hát nemtom...kéne egy ijen verseny..:d
dante3
De gondolom azért egy head shoot nem túl könnyû vele!

wedge31
Nem akarlak meggyözni ez csak a magánvéleményem de asszem írtam már itt hogy multiban a kontroleres játékosnak esélye sincs egy bill+egérel játszoval szemben ez tény.