BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spidey91
Az nforce tele van mindenféle fake releaseval:S

Gépem ati X1900 4200

zoli80
ja,az a kedvenc balfaszsagom az oblivionban.a "titkos" ajto a cellaban😊

zoli80
remek ez a jatek,csak neha meglep.vannak helyek,ahol szo szerint tanacstalanul toporgok.nezelodok mig el nem cseszem.hatalmas!

Pretorian
Jahh...meg ott, ahol kiment a császár, bedeszkázták a falat, hogy ne tudjon megint kiszökni. <#buck>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

dante3
Mondjuk nem vagyok építész, a képen az összes fal olyan nagy kövekbõl épül fel, csak az a kis rész van oblivion téglából!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

zoli80
full onnan szereztek a teglakat.tuti.regi borton volt,nem biztonsagos.lebontották es vittek a viz ala.grebber.

dante3
Aha, nagyon hasonlít, lehet lopták, mondjuk engem az sem zavarna!<#vigyor0>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Pretorian
Jahh, a sok parallax mapping...Oblivionban egyébként csak a börtönben volt ilyen részletes a falak textúrája, máshol legalábbis nem nagyon találkoztam ilyesmivel...

grebber
Az elsõ kép jobb felsõ sarkánál picit lentebb lévõ csillogo falról Oblivion elej ugrik be full ugyanaz a fal van ott is a börtönben.

Next PC upgrade: 2022

hen-tes
"..a lehugyozott-leokádott WC-ig minden szép és gyönyörû.."

Van ám ízlésed ember. 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

kill3r21
jajjj bocs spoiler...:S:S:S:S:S télleg bocs...😞
kill3r21
valaki tud arrol valamit hogy mi a külömség a két kislány megmentö tipus között mert én még csak a rescue re jöttem rá 😄
HY. USA-DAGGER verziót szedhetem le? Elindul PAL gépen? Elvileg region-freet ír de már szo*tam igy meg.
dante3
Nesze!😄

kill3r21
franko..akkor elvileg ennek szebbnek kéne lennie mint az x verzinek....amugy tök jo belekötni az evickélö halakba....mert az is van néha...😄
Pretorian
Az a lényeg, hogy a játék nagyon faszájosan néz ki, fõleg a felbontás miatt, amit ugye PC-n 1920-ig is felhúzhatunk.
A vízeffektektõl a textúrákig, az akváriumokban úszkáló halaktól a a falakról lógó foszladozó-málló plakátokig, a Dig Daddy gõzhajtású jetpackjéig, a lehugyozott-leokádott WC-ig minden szép és gyönyörû, az árnyékok is igen jól lettek belõve.
Ha pedig DX10-es kártyád van, akkor láthatsz még csudaszép részecskeeffekteket, meg részletesebb dinamikus árnyékokat, és még valóságosabb vizet.

grebber
Bazz a faszi akivel leszünk gáz és vízvezetékszerelõ?
Mert állandóan ezzel a kulccsal rohangál <#idiota>

kill3r21
jah én ezt a bácsit leszedtem onnan....hátha él...😄😄😄😄😄😄😄
dante3

wesker24
ja rövid tömör és lényegre törö válasz !! <#hehe>
dante3
<#buck><#hehe>

kill3r21
LOL..😄
Seth
fasza játék ^^

PSN ID.: Beegabor

kill3r21
valaki forditsa le..please 😄
kuci06
pc verzió teszt

"The visuals too will constantly amaze, from finely detailed industrial structures to the weapon models, the choices of which areas to light and which to leave in the dark, and plasmid effects. And then there's the water. It's so gorgeous, rippling and gurgling through every one of Rapture's hallways, tumbling from ceilings and, of course, encasing the city itself. You get lots of little details to enjoy as well, like the welts on your hand when you boot up the insect swarm plasmid, the steam jets that hiss from Big Daddies after they've taken damage, fish in tanks and in the ocean that dart away as you approach, and the flickering billboards and tattered posters that remain from Rapture's glory days. The PC version definitely outclasses the Xbox 360, mostly because of the ability to crank the resolution to 1920 x 1200. If you've got a Vista rig with a DX10 card, you can expect some heightened particle effects, crisper real-time shadows, and more dynamic water, but the game looks gorgeous regardless. On our gaming PC running a Core 2 Quad processor with a GeForce 8800 GTX, and 4 GB of RAM, it ran very well, with only a few occasions of seemingly random framerate hitches. We also couldn't find an option to switch between DX10 and DX9 modes, the game just seems to default to what's in your system, unlike Lost Planet."

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kill3r21
hát már bocs de ez a kép télleg ratyi :S
grebber
Nyugtassad csak magad te tudod!

Hát ez csesznye és szaggat akad stb....tuti
Pretorian
Nem, mert majd szerelek rá kibaszottnagy Zalman hûtõt, meg tejbe-vajba fogom füröszteni, és majd puszilgatom is, akkor biztos nem romlik el. <#buck><#buck><#buck>
PS2-met néha simogatni kellett, hogy beolvassa a lemezeimet, meg néha szépen kellett beszélni hozzá, oldalra kellett fordítani...<#buck>

Seth
ez a pc változat, hmm kicsit fura, nem maxon van a graf az tuti

PSN ID.: Beegabor

dante3
Csípõs a hangulat itt a fórumon!

<#idiota>

Evogordon
Tudod mi lesz neked 3 év múlva konzolon a full grafika.. Mint PC-n a very very low

Jaj de jól mondtad szivembõl beszélsz.....
grebber
Ja gondolod te hogy a 3 év alatt nemfog behalni a konzolod!

Evogordon
Az a monitor amit veszek max 1440*900-as felbontást bír el a vga-m meg ahoz szerintem simán elég.

Pretorian
Én má' nem is veszek többé játékra PC-t valszeg, talán majd akkor, ha nagyon sok pénzem lesz. Veszek egy über 360-at 90k-ért, meg egy fasza TFT-t 100k magasságában, és eljátszogatok még 3 évig teljesen full grafikával, driverhibák, kompatibilitási problémák, és egyéb kompromisszumok nélkül, ráadásul ugyanolyan tartalmas játékokkal, mint amit a PC esetében már megszokhattunk. Asszem ez az elsõ konzolgeneráció, amely valóban képes minden téren felvenni a versenyt a PC-vel, DX10 ide vagy oda. Netezésre meg bármilyen kisgép jó.
Hülye azé' nem vok. <#buck>

Magnum PI
Ezt te hol olvastad? A Samsung voltaz 1. aki 3 pixel után már cserélmi a monitort, és 3napon belül pedig már 1 subpixel hiba esetén is kicsrélik. Már pedig ha 3 napig jó kevés esély van arra hogy utánna fõ meg.

Nekem ilyen van és imádom: Samsung 206BW

Viszont csak akkor vegyél szélessávú TFT-t ha van VGA-d a 1650x1080-as felbontáshoz, mert különben homályosabb a kép.

dante3
Jah!Mondjuk a te vga-al ki is lehet használi játékokban is!

hen-tes
Éljenek a wide moncsik! -.-

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Evogordon
A samsung csak 6 pixel hiba után cseréli le vagy javítja meg a monitort na meg nekem szélesvásznú kell.

Evogordon
xDDDD

Ilyesmi csak 19"-os <#vigyor>

dante3
Én ezt venném, de hát izlések és pofonok...

link

wesker24
Nem rossz sõt nagyon is jó de én inkább maradoka CRT monitoroknál !!
buldozer99
130 hsz😮,azt hittem már van valami!😄

Forca Barca

Evogordon
ilyet

link

dante3
Ilyet veszel? 30"-os

wesker24
Milyen monitor ?? CRT ?? TFT ?? Hány colos ??
de ez valami sonys lap<#hawaii>
dante3
Én is ezt mosolyogtam itthon magamban! Nem kapták meg a portot PS3-hoz, akkor lehúzzák!

rotator
Ja tényleg, hát így már érthetõ... 😄