BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Hamár ennyire dzsoni hogy tucc angolul legalább írnál helyesen :|

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

kuci06
<#banplz>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Tinman
Akkor talán állítsuk át a rendszeridõt ^^ <#buck>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bence94
már annyira várom hogy legalább a demot le lehessen tölteni.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Rage47
azóta feltörhették
kill3r21
Hmmm....

rotator
Remélhetõleg a 20 óra a végigszaladós verzió. 😊

kill3r21
ha ezt jol értem megvan a crack és hogy este jön a release vagy holnap...
Pretorian
Úgyis csak éjjel vagy holnap derül ki...

E3-as videóban látom, hogy kb. 20-22 óra a nettó játékidõ.
Raj. Reméltem, hogy nem szúrják ki a szemünket egy ilyen "végigszaladok gyorsba" jellegû 8-10 órás játékidõvel...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

kuci06
igen, de azokon is valami védelem volt, amik nem engedték 21-e elõtt elindítani/feltenni

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Rage47
Végülis lehetséges, mert kikerült a boltokba múltkor egy idõre, nem?
kuci06
nForce-n írták:

"Hello guys.. the non-steam version has apparently been cracked. As i predicted we should see a release tonight or tomorrow, (this is what im hearing)"

nemtom, hogy fake-e ...

Pretorian
Well...I don't afraid of that...'cause you know...I'm here for more than 6 years now, and never ever did anything that'd worth even a büntetõpont...
És nem is tervezem a jövõben. <#crazya><#buck><#wave>

SötétBarom
Maybe U shud GTFO befor PERMban.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Pretorian
Azért az meleg, hogy IGN a PC-s és a boxos verziókra is 9.7-et dobott.
Gamespot meg IGN a két legkockább oldal, ami máshol 9.5 az náluk általában 8 vagy 8.2 körül mozog...

Pretorian
Well, honestly I don't have a brain...
I'm stupid as fuck, so if it's up to me, I'd just attack the Big Daddy with a tin-opener you know...
And I'm in lack of that great sense of humor you got too...sorry about that...

ok,nincs problem,és ide is leírom,h csak FAKE az a lenti KÉP!!!!Be ne vegyétekXD.

Pretorian
Jahh, tudom, csak elfelejtettem telerakni szmájlival a kommentet. <#vigyor4><#buck><#buck>

I know,that it will be released in that time what you said!
And I only joke,sorry if you don't understand that,and if a person has brain,he can realize that the picture is only fake,but if all the fake picture-made people would be deleted,half of the sg.hu members will deleted,so if a moderator wants to delete me,lets delete.

Pretorian
The Game of the Year will be released in 21/08/2007!
And you are the 1000.000th funny guy who tried to flood the Internet with that pile of fake shit of yours, so your account has been deleted, get the fuck out of here please!

😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én csináltam,de az biztos,h izzítja a hangulatot,fõleg aki beveszi😊Azért egy próbát megér,hány ember kérdezi meg,h mi van?😊 De nem fûzök hozzá sok reményt,mert siettem,és csak gyorsan kaptam össze painttel.

egy (fake) képet :-o

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Evogordon
Mit?

Mit találtam,gyerekek!!!!!!!!

"We also couldn't find an option to switch between DX10 and DX9 modes, the game just seems to default to what's in your system, unlike Lost Planet."

Itt van a review.

Mindenesetre én nem szeretném, hogy "igazam" legyen, mert a választási lehetõségek híve vagyok. Mivel egy ideje már a aranyba ment a játék, nem hiszem, hogy korábbi, újságírói verzióval játszottak volna, de ki tudja?
Bence94
majd kiderül lehet hogy aztán én tévedtem akkor ezer bocs.

Érdekes, mert egy beszámolóban kifejezetten arról volt szó, hogy nem választhatunk, mint a Lost Planet-ben.
bertino
akkor viszont értelmetlenül tetted fel a kérdésed, ne haragudj... de mind1

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kirol
Köszi, van olyan VGA-m, Vistat meg akkor majd felrakom.

bertino: Ki hitte volna! Gondoltam, hogy ha nincs dx10-re írva, akkor nem, de nem tudtam, hogy arra van e, vagy csak dx9-re. Érted?

Bence94
itt egy kép

Bence94
nem a beállításokban lehet bepipálni.

Igen van DX10-es módja a játéknak. Ha Vistád van és DX10-es kártyád, elvileg automatikusan a DX10-es verziót telepíti, nincs választási lehetõség.
Bence94
helo én válaszolok neked igen.

bertino
lol, lehet-e... az igen, az szép

szted dx8at lehet futtatni dx9el ? 😄

ha nem abban írják a programot, nyilván nem tudja az utobbi ficsõreit

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kirol
Nem hinném hogy az itteni legutóbbi 500 hsz-nél hülyébb kérdés lenne, már megbocsáss!

zoli80
még hetes,de 7.5-ös már,source endzsinnel.

SNAKE01
jó fasz kérdés,amúgy nem :-c

kirol
Ezt a játékot Dx10-el is lehet majd futtatni ugye?

Tinman
<#nevetes1><#bee1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Jól elvagytok 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dante3
<#wilting>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Seth
Szevasz

OK

Hello

PSN ID.: Beegabor

SD456
Hy all!

Ki fogja megvenni amúgy? Én megveszem.

Bye all!

PS3 ID: SDani456

Shep
Azért hagy jöjjön csak a demo, legalább láthatjuk milyen szarul megy. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

5 nap és jön teljes akkor most már DEMO ne is jöjjön ha eddig nem jött

Tinman
CM HTX2-vel illik is...

dante3
Aha, csak azért kérdeztem, mert írtad, hogy 29 fokos! Nálam 35 fokos 3ghz-en!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

robotnyk
érdekes, hogy a steam felismeri az országot (ott a HU a link végén), mégis 21dike a megjelenés napja, viszont ha a HUt átírjátok UKre például, akkor átváltozik 24dikére. (és drágább lesz 5$ egyben)
Tinman
Istencsászár: Ez most nagyon mellément <#eplus2>
LCD tv-t feltornásztam az asztalra Oblivion miatt, term. Bioshock idejére is marad... de nice try, értékeltem.

Tinman
Igen, alapon járatom a procit, mert eddig még a STALKER, Oblivion is maxon elment méghozzá röccenés nélkül, persze ehhez a VGA sem árt ;-)