BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
E3-as videóban látom, hogy kb. 20-22 óra a nettó játékidõ.
Raj. Reméltem, hogy nem szúrják ki a szemünket egy ilyen "végigszaladok gyorsba" jellegû 8-10 órás játékidõvel...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
"Hello guys.. the non-steam version has apparently been cracked. As i predicted we should see a release tonight or tomorrow, (this is what im hearing)"
nemtom, hogy fake-e ...
És nem is tervezem a jövõben. <#crazya>#crazya><#buck>#buck><#wave>#wave>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gamespot meg IGN a két legkockább oldal, ami máshol 9.5 az náluk általában 8 vagy 8.2 körül mozog...
I'm stupid as fuck, so if it's up to me, I'd just attack the Big Daddy with a tin-opener you know...
And I'm in lack of that great sense of humor you got too...sorry about that...
And I only joke,sorry if you don't understand that,and if a person has brain,he can realize that the picture is only fake,but if all the fake picture-made people would be deleted,half of the sg.hu members will deleted,so if a moderator wants to delete me,lets delete.
And you are the 1000.000th funny guy who tried to flood the Internet with that pile of fake shit of yours, so your account has been deleted, get the fuck out of here please!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Mit találtam,gyerekek!!!!!!!!
Itt van a review.
Mindenesetre én nem szeretném, hogy "igazam" legyen, mert a választási lehetõségek híve vagyok. Mivel egy ideje már a aranyba ment a játék, nem hiszem, hogy korábbi, újságírói verzióval játszottak volna, de ki tudja?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
bertino: Ki hitte volna! Gondoltam, hogy ha nincs dx10-re írva, akkor nem, de nem tudtam, hogy arra van e, vagy csak dx9-re. Érted?
szted dx8at lehet futtatni dx9el ? 😄
ha nem abban írják a programot, nyilván nem tudja az utobbi ficsõreit
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
LCD tv-t feltornásztam az asztalra Oblivion miatt, term. Bioshock idejére is marad... de nice try, értékeltem.