13397
  • Wask
    STFU elmondom neked hogy ha elovasod a dolgokat neten akkor a bioshock 1 magot használ a 3 ból.... van még a boxba sok erő... a ps2t is szint 1 éve érte el azt a szintet hogy széthajtották...pedig 7 éve kint van lassan... még most is szép leszámitva a felbontást
  • Eagle16
    Ha közelről is ultra szép lenne minden textúra, akkor még az úristen gépén se menne el renndes sebességel ez a játék :D
  • Wask
    széria hibás igen az, de már én beleuntam hogy UJ GRAF kártya...fél évenete 40e jajj ez nem megy, jajj nincs crack, jajj lefagy, jajjm miért lila? jaj nincs kép csak hang:D inkább 3 led...a pc DOLGOZNI van és programozni:) ezt már régen is tudtuk, lásd tv játék:)
  • STFU
    vennenk! csak mi mar elkestunk :( . mar x-boxra csak kissebb felbontasu texturakkal jonnek jatekok, de a verekedos jatekok jok lennenek bizony, csak azok meg nem ernek annyit
  • Inquisitor
    "Kozerol minden csunya elmosodott."

Bioshock driver is fent van, csak mert utána egy csomó textúra a helyén van, amik annélkül nem látszódnak? :)
  • Inquisitor
    Ne túllozzunk ami screenshotott betete abból a beltérieken hiányzik an textúrák fele és sok egyébb. A kezdő scene meg megvan csinálva, de rondább is sokkal pl. a víz.
  • gyuri12
    csönd, igaza van
  • wedge31
    De az vagy ha egy pc-és topicban reklámozol egy szériahibás konzolt.
  • AntiHero
    "azt írja h időbe telik, még nem végzett a demoval, de tudnak az sm2esek is játszani majd a bioshock al.."

"a csávó az első pályarészt a demóból 20 perc alatt fejezte be"

Namár most ez a két mondat ellentmondásbba ütközik:D
  • L2Goku
    Mekkora Gagyi Grafikajavan kozerol mindenek, jo az effectek faszak mer dx10 esek de azert tobbet vartamvolna a Grafikatol!:( Kozerol minden csunya elmosodott.
  • Wask
    vegyetek xboxot:) és én nem beépitett msos ember vagyok:)
  • AntiHero
  • STFU
    stalker, hl2 hmmmmm, nem is kellett hozza sm3-as kartya
  • AntiHero
    Ja akkor ok. Nem voltam biztos benne. Köszi az infót.
  • AntiHero
    nem jó link. viszont ez szerintme megy FAQ-ba.
  • Wask
    a kislány...szal az más....van a big daddy, ő vigyázz rá, de ha kinyirod akor a kislányt megmentheted vagy begyüjtheted, abból tudsz venni ilyen automatából képességeket....több pontot kapsz ha begyüjtöd a lelkét de akkor a végén nehezebb lesz a góré..... jah és nem 1 lány van....hanem végtelen:)
  • shiftáj
    SM2.0 ások tessék örülni:
    Making Bioshock Work with SM2.0 Cards! (Work in Progress)

1 srácnak is sm2 es vidkarija van és csodálkozott h vígan nyomhatta a stalker hl2 stbt.
    és elkezdte lényegében átkonvertálni a filekat...
    azt írja h időbe telik, még nem végzett a demoval, de tudnak az sm2esek is játszani majd a bioshock al..
    azért elgondolkodtató h mekkora geciség ez a fejleszőktől h 1 srác 1edül megtudja csinálni akkor ők is igazán fáradhattak volna azzal a +1 órával ami 1 fejlesztőcsapattal telt volna... a csávó az első pályarészt a demóból 20 perc alatt fejezte be
  • AntiHero
    Hány féle befejezés van? Elvileg 3.
    Úgytudom:
    1:Kinyírod a kislányt
    2:Élve hagyod a kislányt
    3:50/50 (Na ezt nem tom mit jelent:D Talán azt hogy a kislányt megszabadítod a gonosztol. Mert volt egy videó amibe a kislánybol kivett a csóvó egy férget)
  • wesker24
    lehet azért volt neki olyan rövid mert Ultra könnyű fokozaton vitte !!
  • DummyBoy
    Nnnna ennyi erővel a sakk is MMORPG ...
  • STFU
    kis moho mindent egyszerre :P nekem szerencsere tobb napid is elfog tartani, amennyit en jatszom a demot is 2xre vittem vegig :D
  • Wask
    nem hazudok......nem hosszú...de tudodmit, biztos az igaz amit a neten olvastál, majd rájössz:)
  • gyuri12
    ez elég rövid...:/
    pedig valahol ki is volt emelve,hogy hosszú
    te hazudsz!
  • Wask
    hát én sztm. cirka 6-7 óra alatt végigtoltam ugy hogy ebben benne vannak az elakadási idők is, jah és el van törve a kezem:D a fő gorét nem lövöm le mármint a poént, mert nagyon jó.... amugy nagyon szép x en és van vagy 100 fps :D
  • Rage47
    jah hülye vok sry, nem értem mit kevertem...:D
  • STFU
    hat ezaz, ezert nem a pc vs box video erdekelne
  • AntiHero
    Hát csak mire felrakják már lassan hozza postás az eredetit:)
  • Inquisitor
    Eddig amit írtak a DX10-ről: Szebb benne a víz (még több shader, még több poligon) és állítólag folyékonyabb az animációja és mozgása az ellenfeleinknek, ill. egyébb szereplőknek.
  • k3nGu
    wask mien hosszú a game?me ha szinte 2 gb 20-25 perc játékidő, a max mennyi?spoiler-be van főellen?
  • Eagle16
    Nembaj az, holnap is lesz nap :)
  • Isegrim

Gyanítom olyan lesz mint a System Shock, az elején csak mész mész előre, aztán ahogy a sztori bonyolódik, a helyszínek közt mászkálsz folyamatosan.

hmmm... lehet h le kéne szedni a SS2-t, isteni nagy gém volt az ! (Rhunn... RUUUUNN ! LOL )
  • Rage47
    van konzolos dx10 is? :o
  • STFU
    eleg fun
  • STFU
    pc-s kepek erdekelnenek, mert igy nemtom van e ertelme felraknom a pistat. eddig semmi kulonbseget nem lattam pc-s dx9 es 10kozott ennel a jateknal
  • Wask
    Látom nagyon várjátok már hogy kijöjjön, én nekem xboxom van, már végig toltam rajta, mindenkinek merem ajánlani! Nagyon összerakták a játékot. Hihetetlen elemek vannak benne, kevés játékot nyomok végig de ezt kötelező volt:D Régen én is nagy pc fun voltam, mindig a legujabb hardware kegyegett a gépembe, de meguntam... vettem egy boxot és tökre elvagyok vele, még FPS ekhez is hozzászoktam. Mindenkinek ajánlom a játékot...sok sikert nektek:)
  • k3nGu
    ez a 2 nap míg kijön örökké valóságnak néz ki:S
  • MrAndree
    Én se. De nem is hiányzott. :)
  • MerlinW
    A linearitásra hoztam fel a példát. Mellesleg BS-ben amennyi RPG elem van, annyi van a HL-ben is (kimerül a minimális tárgykezelésben):)

UI. Francér' kell minden apróságba belekötni?:)
  • AntiHero
    [86/141] :( nagyon lassan rakják fel:( Sajna mire eléri a 141-et bőven holnap lesz:(
  • wedge31
    Szerintem ne égesd itt magad a hl-nek semmi köze az rpg-hez játékmenetét tekintve egy megyek azt lövök mint általában az összes fps.