BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
nforce formrol
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Megjegyzem, a digitális korszakban lassan már le lehetne szokni az ilyen jellegû régiónkénti terjesztési különbségekrõl (a régiókód is hasonlóan "zseniális" találmány). Pláne, ha nem akarnak önként a warez mögött járni mindig egy lépéssel. Én mondjuk ráérek, tõlem akár csúszhatna is, de ezt azért nem kívánom 😊
Mé' kérdez ennyi baromságot a Steam?
A nevemet meg hogy írhatnám be pontosan úgy, ahogyan a kártyán van, amikor ékezetet nem enged ez a more?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
tegnap elõtt nem így volt a dátum:
4:01:17:57
1108-as hozzászólás..
akkor a steam a hülye.
eddig is tudta hogy HUN vagyok, miért ma írta ki?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a steam fõoldalon 54.95 dolcsi, alatta nem sokkal 49.95
nekem 9.99 volt atax, innen számoltam, de valóban nem adtam össze, csak GONDOLTAM.
a kép a steamrõl való, 5 perccel ezelõtt...
Jelen esetben olyasmirõl beszélünk, amit már sikerült megvalósítaniuk a fejlesztõknek, tehát nem komolyan nem vehetõ szemfényvesztésrõl van szó - errõl pedig a mai leegyszerûsített akció-RPG-k vs régi, összetettebb darabok jutnak eszembe. Mindenesetre azt más sosem fogjuk megtudni, mi volt, duma, mi volt valós szándék, sosem olyan lesz egy játék, ahogyan elõször eltervezték, ebben azt hiszem egyetérthetünk. Szerintem kár most ezen tovább rágódni, nem a játék elõzetes lehúzásaként hoztam fel véletlenül sem, de azért remélem, hogy nem "sínre kötve" kell végigjátszani - ha hihetek a hivatalos oldalnak, akkor ez nem így lesz.
Mellesleg a S.T.A.L.K.E.R. nem lett annyira rossz, csak szegény bizony eléggé sok gyermekbetegségben szenved.
2 nap van és itt a tejes(USA)
ráadásul:
Pre-load the game now, play in ...
2:21:04:43
vagyis ~3 nap=21-e(ámérikában...)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
49.95+ tax 9.99
innen van a 54.95
5:21:15:29
ezt írja ki a steam....
sõt felment az ára is: 54.95 + tax (9.99)
De errõl van szó, az igérgetõs fázis az egy jó PR, ám sok dolog végül nem kerül megvalósításra, de nem is kell, ehhez a gémhez igazán nem kell, mert ez igy jó.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
másrészt egy játék csak attól nem lesz jó, ha a világ nyitott, és szabad, és attól sem, ha bonyolult és összetett. (Stalker, anyone?)
Trágárkodni pedig mindenkinek fölösleges azon, hogy most egy vagy két nappal késõbb játszhat a Bioshockkal. Ez csak egy játék, én már annak is örülök, ha helyet tudok csinálni a demónak, illetve tudok egyáltalán idõt szakítani a játékra.
robotnyk:
Nem a játék minõségét vitatom, csak azt, hogy úgy tûnik, FPS-RPG helyett FPS lesz belõle. Egyébként ízlés kérdése, hogy ki milyennek szeretné a játékot, mit vár tõle, tetszik-e neki. Én a nagyobb szabadságot szeretem, de biztos vagyok benne, hogy remek játékot kapunk.
ProGabe:
Moulyneaux is egyre többet furcsaságot beszél - én nem igazán bíznék meg benne a Dimitrit tekintve. Nem lepõdnék meg, ha csak valami Simshez hasonló sülne ki belõle.
Zoleeka007:
Az egy dolog, hogy egy véleményen vagyunk egy kérdésben, de emiatt nem fogok flémelni az érdekedben, ez nem így mûködik. Ha trágárkodás nélkül, szépen írogatsz, és nem is szpemmelsz, akkor nem fognak beléd kötni, az ilyesmi sokakat - engem is - zavar. Csak amellett állok ki, akit igazságtalanul bántanak.
Sokal inkább a pénz beszél effekt érvényesül és ezért kell a tervekböl jelentösen vissza venni, magyarul a kiadokon áll vagy bukik minden.
Most pedig nem az igényeség a cél hanem hogy minél többet kaszáljanak és hol tudnak a legtöbbet kaszálni ? hát persze az egyszerü konzolos játékok tömegén.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
még régen mondta haver,hogy az bizony mindennél durvább lesz,stbstb
gondolom a szokásos Molyneux-féle ígéretáradról volt szó,amibõl nem lett semmi,aztán lehet tévedek.vagy lehet hogy ebbõl lett a fable?
na de ez itt most off
#1406:minden jel arra mutat... de arra is mutatnak jelek,lsd. interjú,hogy többet is kihozhattak volna belõle!de írtam már:így is eszméletlenül kreatív és jó az eddig látottak alapján
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
azt a lionhead csinálja és most még a címe sem ugrik be,valami keresztnév,talán
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A Bioshock esetében a fejlesztõk ígérték, hogy a System Shock 2-re fog hasonlítani (õk készítették azt is, melelsleg az is nyomasztó és bezárt helyen játszódik), maga Ken Levine nyilatkozta, hogy a játékmenetet tekintve a PC-s verziót alárendelik az X360-énak. Ettõl függetlenül nem biztos, hogy errõl van szó, de nem tûnik akkora hülyeségnek, csak úgy tûnik, mintha a konzol elleni támadásnak fogtad volna fel. Nekem is volt konzolom (igaz, jó régen), nem errõl van szó.
A játék nyílván jó lesz (szédületesnek tûnik a belõle áradó hangulat), csak gondolkodtam rajta, hogy miért is nem kerülnek bele a beígért RPG-elemek. Az sem kizárt, hogy már annak idején is csak a régi rajongókat akarták a húsos fazékhoz csalogatni.
EZT olvassátok el
a lényeg:
"Tell us how Bioshock came about and your specific role in its conception and development.
McDonagh: Bioshock was a long time in the making. Ever since System Shock II the team had talked about everything they wished they'd done differently. Ken spent years pitching the game to publishers but no one was interested, incredible as that seems now. I joined Irrational in December 2004 and my first job was to get a publishing deal for the game (I worked as the Business Development Director for the first six months). I remember pitching the game to one publisher who later told a friend of mine that it was 'just another fucking PC FPS that's going to sell 250,000 units.' "
és én biztos vagyok benne,hogy lebutították a dolgot az eladhatóság kedvéért.persze így is több kreítivitás maradt benne mint másik 50 játékban együttvéve,de ott motoszkál a fejemben az a bizonyos "mi lett volna ha..." kezdetû költõi kérdés
kis off:írják azt a republicot.annyit tudok róla,hogy valami eszméletlenül durva játék lett volna,amiben szinte bármit megtehet az ember,és tényleges játékforradalomról beszéltek,de ennyi!nem tudom hogy ez mit takar.valakinek van valami infója róla?
A demot végigtolva 0a rpg elemet véltem felfedezni, vagy mitõl is lenne az? az a pár képesség? ugyanmár... ez egy nyomasztó bezárt helyen játszódó fps ami mimás lehetne mint lineáris, az meg hogy valahol rpgnek tituálják no comment.
SH2, Deus ex... ezeket egy lapon kell emíteni ezzel? nemhiszem.
Pont konzol az ahol olyan rpg játékok vannak hogy ketté áll az ember füle, tehát nemértem a teóriádat.
várom a gémet