13397
  • gyuri12
    megvilágosodtunk mester!:O :D
  • bertino
    én viszont ugy tudom, ez a bioshock topic, szal be lehetne fejezni ezt a HLeskedést oO
  • kuci06
    RPG = Role Playing Game = Szerepjáték = Eljátszod valakinek/valaminek a szerepét -> Hl2 is szerepjáték, mivel Gordon Freeman szerepét játszod el
  • gyuri12
    én is végiggyönyörködtem,nagyon jók:)
  • AntiHero
    Én se emlékszem ilyenre:S
  • r4pt0r
    Én pl. ismerem a HLt de egyetlen RPG elemre sem elékszem. :P
  • Katun
    Legalább nem csak én vagyok egyedül aki szereti az ilyen CONCEPT ART-okat .
    Amúgy igencsak érdekesek a lények :D
  • gyuri12
    ismeri a hl-t, az tényleg egy megyek és lövök,majd egy lezárt ajtó miatt kerülnöm kell,ahol egy kar meghúzásával kinyílik a lezárt ajtó,majd vissza megyek az ajtóhoz,és tovább megyek és lövök.ez a hl
  • Rage47
    tessék
  • csoola
    te meg sértö vagy velem szemben, ha ismernéd a half-life-ot akkor tudnád hogy mi a helyzet
  • Sephi
    Lofaxt. Van ami fel se kerul oda.
  • Isegrim
    7600 GST / AMD3500+ / 1,5GB, 1024-ben, minden maxon... és még a nvidiás j drivert se raktam még föl.
  • STFU
    mutasson mar vki olyan kepeket, hogy mi a kulonbseg dx9 es 10kozott
  • wedge31
    Half Life rpg elemekel ? ez még viccnek is rossz és sértö az rpg-re nézve hogy egy rohanjunk azt lövöldözünk játékal együt emlitik.
  • Inquisitor
    A leírások szerint nem túl lineáris, ráadásul a dmeoban is volt kis rész, ahol lehetett mászkálni ... csak az első tornyot éppen önti elfele a víz a fenébe, mert betette neki a kaput a repülőroncs. Na de van még egy csomó épület azért.
  • bertino
  • GPx8
    Azért kíváncsi vagyok, hogy van-e nekik raktáron...
  • minimize
    Két napi keresgélés-várakozás után megrendeltem innen, remélem a héten még megérkezik...
    http://www.amextec.hu/index.php?selectedProductID=8486&activePage=productDescription.php&sid=e196418128f3725408e593c265bdc436
  • Shep
    Dehogy nem, vannak NPC-k :)
  • csoola
    lehet h neki a sztori az RPG beütést jelent, vagy h lejet löni
  • SpiritFire
    a Half lifeban minimális RPG sincs :)
  • mikusmate
    Hello!
    Letöltöttem a demot innen az SG-ről, de nem hajlandó elindulni a telepítő. próbáltam indítani Total commanderből, de azt írta, hogy programfuttatási hiba. Próbáltam indítani simán windowsból, de úgy sem indította el. Próbáljam a Hardwired-est is letölteni, hátha az megy, vagy valami más oka lehet szerintetek?
  • MerlinW
    Sztori orientált FPS minimális RPG elemekkel (mint System Shock, Deus Ex, Half Life).
  • ProGabe #3688
    hát ez,hát ez,istentelenül jó :)

baromira szeretem látni,ahogy valami fejlődik!a big daddy első artworkje pl eléggé nevetséges,a mókus little sister-ről már nem is beszélve :)
    de van pl olyan LS rajz is,ami nagyon brutálul néz ki

a szörnyek meg,fuhuhúúúú!
    szerintem jól bekajáltak és lefeküdtek aludni,álmodtak egy nagyon dúrvát és lerajzolták.az esetleges pszichedelikus drogokat meg sem említem :D
  • painkiller25
    THX a választ! egyébként honnan tudod?
  • kill3r21
    jah azért fordult elö...nem eccer...hogy már voltak akik tolták..mire drága nforce kiirta hogy van...:D:D:D:D:D:D
  • gman906
    A demo lineáris szerintem a játék is az.
  • Spirit
    Az nforce-ra csak normális, működő verziók kerülnek ki. A játék hajnal óta letölthetó több oldalról, csak éppen nincs törés hozzá...szal most "preloadolom". :D
  • gyuri12
    lineáris:D
  • SpiritFire
    A játéktér lineáris vagy szabadon bejárható mint pl a Fable-ben???
  • Evogordon
    Amíg az NFORCE-on NINCS fent addig minden FAKE!
  • Nagydög
    Nem. Az igazinal az van, hogy "for dummies".
  • kuci06
    fake
  • painkiller25
    Hy ALL! Megjelent már a jatek valahol pc re mert én most töltök egy 6.3 gb cuccot ami bioshock néven jön és nem tom hogy FAKE e vagy sem.Az van írva h "for windows" akkor lehet h ez a jatek?
  • Drizzthsz
    Igen.
  • Shep
    Szóval magyarul a gyogyós rövidítése akar lenni?
  • Drizzthsz
    Gyógypedagógiás, vagy ilyesmi lehet, én a Szószparkban találkoztam vele először, a criple-t fordították így.
  • Shep
    Amúgy mi az a GYP, múltkorában néztem a Tűzfal című filmet mintha abban is ezt mondták volna, én meg csak lestem ,hogy mi bajuk van ezeknek? Az sejtem, hogy nem éppen dícséretnek szánják :)
  • AntiHero
    Ok majd javítom:) Amúgy az eredeti readme-ből lett copyzva:D (kicsit lemagyarítva:D)
  • tmisi
    Jó a Fákkjú csak jó lenne a magyar gépigény, mert a nagyon laikusok (vagy ahogy lentebb nevezte vki, GYP-sek XD) nem tuti, hogy így is megértik majd. Meg figyelni kéne ilyenekre, hogy : 512 RAM nincs, csak 512MB RAM. De amúgy tömör, lényegretörő.