BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
U.e. nálam is... Steam egy nagy nulla.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kandurex
😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

😄D

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

LOL <#eplus2>
warass
Hagyjátok sztem a Steamet a vérbe, annál gyökerebb banda nincs. Én anno +vettem a HL2-õt, és csak 1 nap múlva aktiválhattam...Aztán kitoltam, de peresze azért vettem +, mert hozzá adták CSS-t, erre fél évre rá ellophatták az accountomat, erre fényképztem, mailoztam, ahogy ez esetben szokás, hát baxtak rá. Azóta tört szerón kell nyomnom, mert újra nem veném + a CS-t 7500-ért, pláne, h rá van irva a dobozra: ha már esetleg használják a serialt hát sorry...<#mf1><#mf1><#boxer> Mind1 mjdnem uennyiért én a dobozost venném, méginkább kicsit többért Big Daddyvel <#vigyor2>

drop
na már állmos vagyok entert nyomjatok ha hibát ir ki bejöna kép

drop
ez mikor vlesz nálam
nforce formrol

Pretorian
Jahh..egyébként elõtöltésnél ez még röhejesebb, mint a dobozos bolti verzió esetében.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Sorry, lemaradt:

Megjegyzem, a digitális korszakban lassan már le lehetne szokni az ilyen jellegû régiónkénti terjesztési különbségekrõl (a régiókód is hasonlóan "zseniális" találmány). Pláne, ha nem akarnak önként a warez mögött járni mindig egy lépéssel. Én mondjuk ráérek, tõlem akár csúszhatna is, de ezt azért nem kívánom 😊
Pretorian
A faszomat ebbe a mászterkárdba...
Mé' kérdez ennyi baromságot a Steam?
A nevemet meg hogy írhatnám be pontosan úgy, ahogyan a kártyán van, amikor ékezetet nem enged ez a more?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Ha boltban csak 24-étõl kaphatjuk, akkor így lenne a logikus, lehet, hogy késõn állították be ugyanezt a Steamen. Nagyon nem értek hozzá, nem vagyok Steam-használó, én a dobozokban hiszek.
Frank99
most akkó' MI európaiak 24-én aktiválhatjuk?

tegnap elõtt nem így volt a dátum:
4:01:17:57
1108-as hozzászólás..

akkor a steam a hülye.
eddig is tudta hogy HUN vagyok, miért ma írta ki?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Az európai megjelenés eddig is 24-e volt.
Frank99

a steam fõoldalon 54.95 dolcsi, alatta nem sokkal 49.95

nekem 9.99 volt atax, innen számoltam, de valóban nem adtam össze, csak GONDOLTAM.

a kép a steamrõl való, 5 perccel ezelõtt...

Moulyneax-t már nem is tekintem mérvadónak - mielõtt félre lennék értve, nem a fák öregedésének kihagyása miatt 😊

Jelen esetben olyasmirõl beszélünk, amit már sikerült megvalósítaniuk a fejlesztõknek, tehát nem komolyan nem vehetõ szemfényvesztésrõl van szó - errõl pedig a mai leegyszerûsített akció-RPG-k vs régi, összetettebb darabok jutnak eszembe. Mindenesetre azt más sosem fogjuk megtudni, mi volt, duma, mi volt valós szándék, sosem olyan lesz egy játék, ahogyan elõször eltervezték, ebben azt hiszem egyetérthetünk. Szerintem kár most ezen tovább rágódni, nem a játék elõzetes lehúzásaként hoztam fel véletlenül sem, de azért remélem, hogy nem "sínre kötve" kell végigjátszani - ha hihetek a hivatalos oldalnak, akkor ez nem így lesz.

Mellesleg a S.T.A.L.K.E.R. nem lett annyira rossz, csak szegény bizony eléggé sok gyermekbetegségben szenved.
Már csak 1 nap van a DEMO-ig
2 nap van és itt a tejes(USA)
ProGabe
matekból 1-es vagy ahogy nézem 😛

ráadásul:

Pre-load the game now, play in ...

2:21:04:43

vagyis ~3 nap=21-e(ámérikában...)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Frank99
az ár nem változott.
49.95+ tax 9.99
innen van a 54.95

Frank99
nemazé' mondom, de a megjelenést kitolták valamiért 24-re....

5:21:15:29

ezt írja ki a steam....
sõt felment az ára is: 54.95 + tax (9.99)

Istencsászár
Shit😊 mármint Stalker😊

De errõl van szó, az igérgetõs fázis az egy jó PR, ám sok dolog végül nem kerül megvalósításra, de nem is kell, ehhez a gémhez igazán nem kell, mert ez igy jó.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

robotnyk
most én nem a játékmechanika alapvetõ kiherélésérõl, vagy a futószalag sorozatfejlesztésekrõ beszélek. hanem olyan dolgokról, mint például úgy képzelték, hogy a Fableben velünk együtt öregszenek a fák. ez design fázisban jól hangzott, de ha jobban belegondol az ember, förtelmes nagy baromság.
másrészt egy játék csak attól nem lesz jó, ha a világ nyitott, és szabad, és attól sem, ha bonyolult és összetett. (Stalker, anyone?)
Rendbenb, csak hirtelen nem tudtam, hogyan kellene értelmeznem a hozzászólásod. A lényeg, ha kultúrember módjára fórumozol nem fognak belédkötni.

Trágárkodni pedig mindenkinek fölösleges azon, hogy most egy vagy két nappal késõbb játszhat a Bioshockkal. Ez csak egy játék, én már annak is örülök, ha helyet tudok csinálni a demónak, illetve tudok egyáltalán idõt szakítani a játékra.
én ezt nem mártirkodásnak szántam vagy összesküdni akkartam senkivel semmi bajom és azt se kértem hogy áj ki melletem. azt el ismerem hogy trágár voltam de böven vannak trágárok rajtam kivül is meg lehetne szólni mint egyböl leoltani
Pontosabban nem éri meg egyesek szerint, mert fölösleges pénzügyi kockázatnak tartják, illetve úgyis veszika feleannyi munka- és pénzbefektetést igénylõ játékokat is, akkor minek erõlködnének. Ez ugyan érthetõ, de engem, aki szívesen játszok bonyolultabb játékokkal, ez nem vigasztal. A további fejtegetéseket inkább mellõzném, mert már eléggé offtopik lenne.
Az is lehet, hogy a kiadó elvárása volt vagy a kiadó számára akarták így kedvesebbé tenni. Én is errõl írtam eddig, hogy ez a kiadók és a fejelsztõk hibája, az egyszerûbb, gyorsabb, biztosabb pénzre hajtanak - egy összetettebb játékot tovább tart elkészíteni, nagyobb a bugveszély, esetleg bonyolultabb AI-t kíván. Levine-nek így is elég sokáig kellett kiadót keresenie a Bioshocknak.

robotnyk:

Nem a játék minõségét vitatom, csak azt, hogy úgy tûnik, FPS-RPG helyett FPS lesz belõle. Egyébként ízlés kérdése, hogy ki milyennek szeretné a játékot, mit vár tõle, tetszik-e neki. Én a nagyobb szabadságot szeretem, de biztos vagyok benne, hogy remek játékot kapunk.

ProGabe:

Moulyneaux is egyre többet furcsaságot beszél - én nem igazán bíznék meg benne a Dimitrit tekintve. Nem lepõdnék meg, ha csak valami Simshez hasonló sülne ki belõle.

Zoleeka007:

Az egy dolog, hogy egy véleményen vagyunk egy kérdésben, de emiatt nem fogok flémelni az érdekedben, ez nem így mûködik. Ha trágárkodás nélkül, szépen írogatsz, és nem is szpemmelsz, akkor nem fognak beléd kötni, az ilyesmi sokakat - engem is - zavar. Csak amellett állok ki, akit igazságtalanul bántanak.
robotnyk
azért van sok olyan ötlet is, ami a design fázisban jól hangzik, aztán mikor megpróbálják megvalósítani, kiderül, hogy nem éri meg egyszerûen a befektetett energiát.
wedge31
Elég naivan látod ezeket a dolgokat a fejlesztökön erre rengeteg példa van sosem mulik, hogy egy tökéletes játékot alkossanak ök biztosan nem szarnak bele ahogy te mondod.
Sokal inkább a pénz beszél effekt érvényesül és ezért kell a tervekböl jelentösen vissza venni, magyarul a kiadokon áll vagy bukik minden.
Most pedig nem az igényeség a cél hanem hogy minél többet kaszáljanak és hol tudnak a legtöbbet kaszálni ? hát persze az egyszerü konzolos játékok tömegén.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

ProGabe
igen az!
még régen mondta haver,hogy az bizony mindennél durvább lesz,stbstb
gondolom a szokásos Molyneux-féle ígéretáradról volt szó,amibõl nem lett semmi,aztán lehet tévedek.vagy lehet hogy ebbõl lett a fable?

na de ez itt most off

#1406:minden jel arra mutat... de arra is mutatnak jelek,lsd. interjú,hogy többet is kihozhattak volna belõle!de írtam már:így is eszméletlenül kreatív és jó az eddig látottak alapján

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Istencsászár
Lefordítva : szartak rá, nemvolt idõ, az igéret szépszó amit nem tartottak be, ha neked igy jobb. Ígérgetni mindent lehet aztán jön a megvalósítás ami lehet ott már nem stimmel ugy amilyen jól hangzott papíron.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

robotnyk
Dimitri?
ProGabe
jaaa,tudom már!és akkor én ezt most jól összekevertem egy másik játékkal :S
azt a lionhead csinálja és most még a címe sem ugrik be,valami keresztnév,talán

robotnyk
azért érdekes, hogy minden jel arra mutat, hogy az utóbbi évek egyik legjobb játékát hozta össze az irrational, amit még nem próbáltál ki, de már azt mondod, hogy több is lehetett volna?
wedge31
" Ha butították is vagy az ígéreteiket nem tartották be az a játék érdekében történt, valszeg igy volt jobb, ezt õk tudják. " -ezt ugye viccnek szántad ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Istencsászár
Ha nem kerültek bele vagy más ígértek ( amit sose szoktak betartani, vagy csak keveset ) az a fejlesztõk hibája senki másé, mitõl lett volna kevésbé kelendõ? nemértem. Ha butították is vagy az ígéreteiket nem tartották be az a játék érdekében történt, valszeg igy volt jobb, ezt õk tudják.

zoli80
a republic is egy nagy igeret volt.hatalmasnak beharangozva,de kozepszeru vmi lett a vege.emlékszem en is orulten vartam,de kinkeserves volt vegigjatszani.elbaszták na.

A Deus Ex: IW esetében azért többrõl van szó, mint teóriáról.
A Bioshock esetében a fejlesztõk ígérték, hogy a System Shock 2-re fog hasonlítani (õk készítették azt is, melelsleg az is nyomasztó és bezárt helyen játszódik), maga Ken Levine nyilatkozta, hogy a játékmenetet tekintve a PC-s verziót alárendelik az X360-énak. Ettõl függetlenül nem biztos, hogy errõl van szó, de nem tûnik akkora hülyeségnek, csak úgy tûnik, mintha a konzol elleni támadásnak fogtad volna fel. Nekem is volt konzolom (igaz, jó régen), nem errõl van szó.

A játék nyílván jó lesz (szédületesnek tûnik a belõle áradó hangulat), csak gondolkodtam rajta, hogy miért is nem kerülnek bele a beígért RPG-elemek. Az sem kizárt, hogy már annak idején is csak a régi rajongókat akarták a húsos fazékhoz csalogatni.
ProGabe
az az igazság,hogy sajnos teljesen igazad van :\
EZT olvassátok el

a lényeg:

"Tell us how Bioshock came about and your specific role in its conception and development.

McDonagh: Bioshock was a long time in the making. Ever since System Shock II the team had talked about everything they wished they'd done differently. Ken spent years pitching the game to publishers but no one was interested, incredible as that seems now. I joined Irrational in December 2004 and my first job was to get a publishing deal for the game (I worked as the Business Development Director for the first six months). I remember pitching the game to one publisher who later told a friend of mine that it was 'just another fucking PC FPS that's going to sell 250,000 units.' "

és én biztos vagyok benne,hogy lebutították a dolgot az eladhatóság kedvéért.persze így is több kreítivitás maradt benne mint másik 50 játékban együttvéve,de ott motoszkál a fejemben az a bizonyos "mi lett volna ha..." kezdetû költõi kérdés

kis off:írják azt a republicot.annyit tudok róla,hogy valami eszméletlenül durva játék lett volna,amiben szinte bármit megtehet az ember,és tényleges játékforradalomról beszéltek,de ennyi!nem tudom hogy ez mit takar.valakinek van valami infója róla?

támogatom az elsõ hozzásolásod! de mielött megint rám kötne valki csak megjegyzem hogy kölcsön kenyér vissza jár!<#wow3>
Istencsászár
Dehogy személyeskedés, az távol áll ettõl, vedd a teóriád minõsítésének...

A demot végigtolva 0a rpg elemet véltem felfedezni, vagy mitõl is lenne az? az a pár képesség? ugyanmár... ez egy nyomasztó bezárt helyen játszódó fps ami mimás lehetne mint lineáris, az meg hogy valahol rpgnek tituálják no comment.

SH2, Deus ex... ezeket egy lapon kell emíteni ezzel? nemhiszem.

Pont konzol az ahol olyan rpg játékok vannak hogy ketté áll az ember füle, tehát nemértem a teóriádat.

a brondba XD
várom a gémet

*némely online boltnál
Örülök, hogy egy hozzászólás alapján minõsítesz és személyeskedsz, elég kötekedni vágyó emberke vagy. Semmi bajom a konzolokkal, és a hozzászólásomban direkt ügyeltem arra, hogy mindezt a kiadók/fejelsztõk nyakába varrjam. Én csak azt mondom, hogy volt több játék is, melyet a konzolverzió miatt egyszerûsítettek le (Deus Ex: IW talán a legkézenfekvõbb, gyakorlatilag elismert példa, ráadásul hasonló stílusú játékról van szó). A System Shock 2 még FPS-RPG volt (igen, ezt ígérték a Bioshocknál is, mely online boltnál a mai napig RPG-ként szerepel), és nem szívesen veszem, ha a készítõi egy emészthetõbb, lineárisabb játékkal állnak elõ. Ettõl még várom a játékot, és valószínûleg nagyon élvezni is fogom, illetve remélem, minél kevésbé lesz lineáris.
hááát nem én vagyok az egyetlen de ha nem hiszed a vissza olvasás segít!<#eplus2>
Istencsászár
Mert a stílusod trágár, ha nem vetted volna észre...

s miért?<#conf>
Seth
ilyenkor neked már aludnod kéne zolika.....

PSN ID.: Beegabor

Istencsászár
Ennek semmi köze a konzolhoz😊)))) ilyen idiótaságot összehordani... Most eszembe jut jópár ami Pécére készült FPS, mind lináris, mert egy fps ilyen, ebbe belevonni hogy ez azért lett olyan mert konzolon sikert akarnak aratni, hát vicces egy emberke vagy😊

na lehet hinni ennek a cybergenes faxomságnak vagy cophatunk hétfõoig?
http://www.cybergen.hu/?q=node/1899
a kurva anyát megjöt a boxosoknak má a második törés is!!!!<#falbav>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bioshock usa xbox360 riot http://www.meganova.org/details/799820.html