13397
  • Shep
    És szerinted akkor az NVIDA, az ATI meg a többi hardvergyártó meg szépen bezárja majd a boltot ugyan már. Túlságosan nagy buli a hardware piac ahoz, hogy most hírtelen vége legyen, mert ki a franc venne új kártyát procit az officehoz. A hardware piacot egyértelműen a pc-s játékok tartják életben. Egyébként az xbox sem egy világmegváltó, főleg azok után, hogy megtudtam ha játszani akarok normálisan akkor nem jó a 17 colos LCD-m mert szar lenne a kép rajta, tehát új monitort is kellene venni, namármost ha összeadom a box+monitor árát akkor többe van mintha fejlesztek egy zsír konfigra amivel 1-2 évig apró cserékkel megint el vagyok, boxnál meg ha megveszem és nem flashelek gatyám rámegy a játékra, ha meg flashlek és behal akkor vehet újat, tehát a lehető legjobb megoldás az ha nem vesz az ember semmit :)
  • Zóanagyvarázsló
    Mivel a konzol ára a játékokba van beleépítve, még jó, hogy olcsóbb. Ezzel az erővel azt is lehetne mondani, hogy a warez olcsóbb, mint az eredeti...
    Jelenleg ott tartunk, hogy egyre kevésbé éri meg a csippeltetésért esetlegesen lemondani a Live-ról.
  • shiftáj
    I made it work within 20 minutes!
    első pályarész alatt a vizes cumót értettem és az teljesen készen van... ezt az egészet 20 perc alatt csinálta amibe beletartozik a vizes rész szval...
  • STFU
    jah ertem, akkor biztos viccbol csinalnak dx10es jatekokat, viccbol van 450mb-os dx10 sdk csomag, meg vicc az egesz, kamu. hogy ez eddig ne jutott eszembe
  • GregSB
    Igaz a 20 óra játékidő? Mennyi időbe telt végigvinni neked? (Este 10kor jött ki steamen, tehát akkor ezekszerint kb most kéne végezned vele ha azüta folyamatosan játszol :DDD

Ezek szerint jóval kevesebb :(
  • shiftáj
    pont ez a lényeg benne ne ugass légyszives... pont ez a lényeg h azt lehetett azzal tolni és miaz h ezt nem
  • wedge31
    Nincs teljes verzioju dx10 hányszor írjam le hogy egyszer megérsd amiota kijöt a vista nem volt directx upgrade.
  • L2Goku
    EMBER NEMSZEBB A DX10? Nezel mar egy Crysis DX9 vs DX10 es videot vagy kepeket keres neten .... aztmondod nemszebb? O M G
  • AntiHero
    "A játék késõbbi szakaszában fényképezõgéppel készíthetünk sztárfotókat, mely egyfajta kutatási része a játéknak. Minél több képet készítünk ellenfeleinkrõl, annál jobban kiismerhetjük erõsségeiket és gyengéiket, ezáltal egyre nagyobbat sebezhetünk rajtuk, megtudhatjuk milyen lõszerrel érdemes õket lõni, illetve spéci géntonikokhoz juthatunk."

Annyira szuper game hogy csak na.
    cikk
  • Wask
    jaja
  • nowan
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Későbbieknél lehet majd azt is venni!
  • Wask
    fagyasztás lesz a legjobb iszonyaz ahogy kijönnek a jégtüskék a kezéből:P
  • STFU
    a dx10 a teljes, a jatekban nincsennek dx10 effeketek
  • GregSB
    Nem tűnt szar résznek ahol vagyok, élvezem a játékot :) Azzal viszont megnyugtattál hogy nem lehet új slotot nyitni, mert azt hittem nálam bugzik. Ja és igen, olvastam hogy a Gene Bankban lehet majd váltogatni a képességeket. Csak nehéz dönteni.. most van 2 slotom és 4 plasmidom, és legszívesebben mind a négyet használnám :) Egyébként meggyógyítottam a csajt, eldöntöttem hogy most így viszem végig, aztán a következő végigjátszásnál harvestelni fogok ;)
  • csoola
    biztosan, de az már nem xbox lesz, meg nem csippelés... mindig ki lehet valahogy krülni a dolgokat, amig ember késziti a védelmét... amugy meg tök nem érdekel, most xbox 360-rol volt szo és azon van flashelés, szoval amit mondtál az engem egyáltalán nem nyomaszt:)
  • hungariaia
    4.66GB??? :S nem hinném hogy akkorának kéne lennie
  • AntiHero
    JA de csináltam FAQ-t amit bedobhatsz a banner alá:)
  • Wask
    Nem lehet venni uj slotot én végigvittem és nekem csak 3 volt amit késöbb kaptam...de ne sok harvestet nyomjál, mert a végén becumizod inkább mensd meg és a végén megéred miért mondtam! Cserélni tudsz skilleket egy gépbe... amugy az egy szar rész ahol jársz:) megnyugtatlak
  • AntiHero
    tuti FAKE, mert még csak [90/141]-nél tartanak azon a bizonyos oldalon ahol folyamatosan frissítik. (Elvileg ez nem FAKE adat.)
  • wedge31
    Már leirtam egy párszor de a sok hsz miat van aki nem olvasta hogy jelenleg még nincs teljes verzioju dx10 ebböl következöen lényeges különbség sincs a dx9-es verziohoz képest.
    Csak egy-két effekt a dx10-es de semmi látványos.
  • Wask
    na mosz hozzá kell tennem hogy amit látom az semmi több csak blur, ez a boxon is van
  • Spirit
    Ha szerencsénk van, hamarosan cuppanhattok a torrentre...Most uploadolnak egy Bioshock-Reloaded-et a Mininovára...(már ha nem fake)
  • GregSB
    Robotnyk / Frank99!

Miután leharvesteltétek / megmentettétek az első little sistert, a nemtudom milyen garden machineben ti tudtatok venni extra plasmid slotot? Én kipróbáltam mindkétféleképpen (haversetle vagy gyógyítva), sehogy nem tudtam új slotot nyitni, pedig a helpben (m betű és ott lent a kérdőjel) azt írja hogy ezekben a garden gépekben lehet újakat vásárolni...
  • Wask
    http://www.pcguru.hu/pcguru/galeria.php?cikkid=1359

lost planet dx9 vs dx10....dx10be csak effektek szebbültek sztm.
    nemsok a különbség
  • zeli
    Már készült több is, néhány oldallal odébb..
  • Wask
    nemtudom meik a jobb, de idővel biztos pc:) most még nem hinném, 2011 re jön az xbox 3. azért szivessen olvasnék erről egy összehasonlitócikket zsir HD screenshootokkal.
  • Inquisitor
    Nem tud DX10-et, de a DX9-nél meg többet tud.
  • STFU
    na vki csinaljon pls ket kepet, egyet dx9ben masikat dx10ben(kb ugyanarrol a reszrol). eros a gyanum, hogy sok valtozas nem lessz, max gyorsitaskent hasznalja a dx10et
  • zeli
    Nekem tegnap reggel 309, ma reggel is kétszáz valamennyi hozzászólás...
    Aztán háromtól mostanáig nem voltam gépnél megin 150..:D
    Hype van xD.
    Na nembaj, a demot majd azér meglesem :)
  • GPx8
    Majd ha nem lehet csippelni a konzolokat, akkor lesz ám sírás-rívás...
  • STFU
    teny hogy vmivel fejlettebb mint a dx9es kartyak, de dx10tol mar messze elmarad szegeny. nem lehet itt mar osszehasonlitani a kettot, csak eleg eroltetett modon
  • Inquisitor
    Ez nem a Bioshock sara, lásd a híreket, hogyan szopatja az Epic az UE3 motorral a fejlesztőket (beígért de nem működödő multiproci támogatás, nem 100%-os PS3 verzió, stb.)
  • Wask
    még annyit hogy hiába, a pcn be fog halni a gamma...nézd meg hogy pénzeli a sony meg microsoft a fejlesztőket hogy csak erre csak arra... a pct a microsoft tartja életbe főleg most a direct x 10 el, de ha ő gondol egyett és xbox 3 ra akar mindent (nem 360) akkor már nincs mese....
  • Kandurex
    na mi van spammerek? gondolom felesleges visszaolvasnom a mai párszáz hozzászólást? :) pár f(a)ék, pár mikor jön már kérdés stb. stb...
  • csoola
    én szeptemberben veszek egy xboxot, ugyanezek miatt:D akárki akármit mond, évek ota PC-s vagyok, leszek is, de nem fogok fél évente venni minden hardverböl ujat h jot játszahassak... inkább 3 évente konzol, aniba se kerül mint egy fél éves gépfrissités... de nem akarom szétoffolni a topikot, de igy nem leszek sokkos állapotban ha nem jön ki semmi:P azt hittem mire hazajövök melobol már találok vmi érdekeset:P
  • Wask
    nemtudom én nem vettem észre...és ha jól tudom az xboxba lévő ati chip is képes direct x 10 es megjelenitésre...tény hogy fejleszteni nem lehet, de azért kivi vagyok a gears of warhoz megkora pc kell majd.
  • STFU
    nezz a turokrolvideot, aaaa, kiraz a hideg, mostott texturak mindenutt
  • STFU
    elhiszem hogy jo kis gep, sott! igaz van is benne meg ero, de grafika teren mar minden butitva lessz rajta, en jobban szeretek olyan grafikaval jatszani, ahogy a keszitok megalmodtak
  • Wask
    na jó nem reklámozok:) Pc 4 EVER:) meg pénztárca:P
  • STFU
    azert a szandekot ertekelni kell. kiveve ha nem fake az egesz