BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
Sziasztok. Gondoltam benézek, mert egy ideje topon van a topik 😄
Aztán megláttam a képeket, mondom ezt a játékot kipróbálom.
Bár nem hiszem, hogy a gépemen futni fog, de azért kipróbálom😊
Egy gépigényt hol tudnék elolvasni?😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

kill3r21
elsö jo pont ide...😄
kuci06
friss hír:

Bioshock *DVDCLONE* Nogrp -

(NUKED-Reason: Game activates but crashes on loadup.)

Well well well, the first one appears within a top IRC botdrop que but gets nuked after 5 mins, SO CLOSE i almost shat.

Were getting closer guys

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kill3r21
én a demora lennék kivi...de megint proci miatt lesz a szivás..😞
amugy asszem az alaplapom socket A -s 😞
wesker24
na meg engem is érdekel hogy már én se maradjak ki ! <#vigyor>
ez engem is érdekelne

Nyufeee
Hali!
Tudsz adni egy linket arol a fake/nemfake cuccról?

Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit

Nyílván a Celeron sem tudja mind, az Intel processzorok is csak a P4 óta tudják. Az SSE3 pedig a Prescott/CeleronD ta van, az AMD processzorokba pedig az elõdjével együtt bekerült.

hello látom mindenki bioshock lázban ég,de nem csak itt az nforce-on már ölik egymást az emberek hogy fake avagy sem
ProGabe
kicsit kiegészítem wikirõl,najó nagyon.szeretem tisztába tenni a dolgokat 😊
ha majd esetleg lesz egy FAQ,abba is kell valami 😊
igazából nem tudom ez miért lenne spoiler,ezt ahogy emlékszem a készítõk egybõl elmondták,sõt,ez volt az elsõ infó a játékrõl 2-3 art-work kíséretében

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Andrew Ryan 1946-ban létrehozta Rapture-t,ezt a vízalatti várost,ami teljesen önmûködõ,ill. önellátó - saját elektromos,étel,édesvíz ellátással és védelmi rendszerrel rendelkezett.Az 50-es években volt a város a csúcsán,párezres létszámmal,akikre Ryan az emberiség krémjeként tekintett.Lépcsõzetes társadalmi élet alakult ki,különbözõ termékekkel a különbözõ igényekhez igazodva.
Egy dományos felfedezés vetett véget a virágzásnak,amikor két tudós felfedezett egy tengeri csigafajt,amely õssejtett tudott "elõállítani",amelynek segítségével betegségeket tudtak gyógyítani és a fizikai,mentális képességeket tudták feljavítani.Egy fiatal befektetõ,Tenenbaum gyorsan pénzt invesztált a kutatásokba,hogy ezzel egyedüliként birtokolja az anyagot,amit ADAM-nak neveztek el.Olyannyira gyorsan terjedt el az egész városban,hogy ez lett az elsõdleges fizetõ eszköz is.Ryan és Tenenbaum között kitört a háború,mert Tenenbaum teljes uralma az ADAM felett veszélyeztette a társadalmat.Ryan került ki gyõztesen,de a városban többé senki sem volt régi önmaga.A háború során rájöttek hogy az ADAM még mi mindenre képes:ember-gép mutánsok jöttek létre,akik teljsen elvesztették emberi mivoltukat.Az összes természetes forrása elpusztult az ADAM-nak a csatározások során,amely teljesen megváltoztatta a város addigi társadalmi rendszerét,hiszen addigra már mindenkinek létfontosságú volt a szer.
Újév napján,1959-ben biológiai fegyvereket használtak,amely a város társadalmának a hanyatlásához vezetett,így a város teljesen,már visszafordíthatatlanul elhanyagolódott.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Régebbi Sempronok csak sima SSE-t tudnak. Milyen az alaplapod van? Ha Socket A-ba passzol, akkor nem tudja, Socket 754-tõl viszont már igen.
kill3r21
én látom hogy bentvan a sempron is...de akkor a Dirt meg a Lost planet mi a rákért nem indult el? hibaüzenet egyböl.. söt a Shadowrun se...1,5gb ram meg 6600gt mellet...
Bence94
ja igen bocs ott van pentium 4

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Ne vedd sértésnek, de most inkább az a kérdés, hogy tudsz-e olvasni.
Bence94
az enyém is tudja vagy nem ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

SSE 3-at is tud.

Egyébként:
"CPUs supporting SSE2

AMD K8-based CPUs (Athlon 64, Sempron, Turion 64, etc)
Intel NetBurst-based CPUs (Pentium 4, Xeon, Celeron, etc)
Intel Pentium M and Celeron M
Intel Core-based CPUs (Core Duo, Core Solo, etc)
Intel Core 2-based CPUs (Core 2 Duo, Core 2 Quad, etc)
Transmeta Efficeon
Via C7"

Forrás: Wikipedia
kill3r21
nekem is AMD Sempron 2800+..sztem nemtudja mert se lost planet se dirt nem indult el...gondolom a bioshocknak is kell
V43 1105
Ohh, hálás köszönet a válaszért 😊)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

warass
igen

V43 1105
Én procim tudja SSE2-t? Bocs, de nem vagyok otthon ilyen témákban...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Seth
a big daddy a védelmezõjük

PSN ID.: Beegabor

kill3r21
én csak nagyvonalakban irtam...amugy hogy mi küzük egymáshoz??? jokérdés ennyire nem merültem bele még...😄
ProGabe
<#wow2>

nem akar valaki nekem venni egy gépet?csak proci,vidkari kéne.alaplapot,memóriát valahogy megoldanám <#bohoc>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

crazyclone
yeeahh TXH

crazyclone
igen de akkor mi köze little sisterhez??

kuci06
valami ilyesmire emlékszem:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Volt a víz alatt egy város, amit azért alapítottak, hogy ott legyen a "tökéletes közösség". Találtak valami anyagot, amivel módosítani lehetett a génszerkezetet. Ez az ADAM. Ez lett a legkeresebb dolog, és mindenki szerezni akart belõle. Egy idõ után felfordult a rend, és mindenki megõrült. Az ADAM mutánst csinált belõlük 😄 Néhányan big daddyk lettek, néhányan little systerek

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kill3r21
elszabadult a gonosz...és megszállta a népet...a kislányt...a big daddy meg hasonlok ha jol vágom ijen repair robot...😄
crazyclone
humm... hát a videó alapján télleg jo gammának igérkezik kiváncsi vagyok az AI bugjaira mert ennyire tökéletes azér nem lehet...
amuugy érti egyáltalán valaki a storyt?? odáig tiszta h WWII vizalatti mittudommi de mitõl alakultak át?? mit kresnek a viz alatt ki az a BIG DADDY és LITTLE SISTER ??? nemnagyon éertem elég sci-fis lett ... de ettõl eltekintve tetszik XP

nagyojjóó <#taps>

-tRs-Landor

Pretorian
Tood' nyári szünet van, sok a a szabadidejük...

Súlyos...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

wesker24
Ugy látszik vannak ilyen fanatikus emberek !!

Vagy csak egyszerûen a vicc kedvéért öltöztek be !
Kandurex
ez egy rossz vicc, vagy tényleg vannak ennyire pihent emberek?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kuci06

kuci06
itt pedig miszter bábülsz ( xD )

GregSB
Kemény. Holnap kipróbálom a demót, és ha elfut a gépemen élvezhetõ látvánnyal akkor asszem számomra SOLD 😊

Davidus
<#ticking>

V9ykn8_TZL0

várható volt <#idiota>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Shodan
<#nyes><#taps>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Rage47
loooooooooooool😄
kuci06
big dedi <#idiota>

Kandurex
Teszt eredmények:

GameInformer US - <10/10>
EGM - <10/10>
GamePro - <10/10>
1UP - <10/10>
UK EuroGamer - <10/10>
OXM - <10/10>
X360 Gamer - <10/10>
X360 - <10/10>
OXMA - <10/10>
PC Powerplay - <10/10>
Game Arena - <10/10>
Meristation - <10/10>
Gamer.tv - <10/10>
GamesRadar - <10/10>
GameWorld - <10/10>
Console - <10/10>
GameTap - <10/10>
Console Game World - <10/10>
Alemania 360 Live - <9.8/10>
Hyper - <9.7/10>
IGN - <9.7/10>
PC Zone - <9.6/10>
PC Gamer - <9.5/10>
UnderGround Online - <9.5/10>
TXB - <9.5/10>
Xbox World - <9.4/10>

ez játék rossz lett <#idiota><#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Az AMD processzorok nem tudják Athlon64 alatt.
Tinman
Rosszul tudod.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rage47
Evogordon
Készülhetne.. Kb 10 év és kész lenne.

Evogordon
Nem akarom elrontani a kedved de én úgy tudom hogy a p4 nem tudja az sse2-õt, javítsatok ki ha rosszul tudom.

Pretorian
Készülhetne már egy olyan FPS, mi olyan hosszú, mint a San Andreas, olyan szép mint a Crysis, olyan jó a sztorija mint a Half-Life 2-nek, és olyan jól fut gyengébb gépeken is, hogy híjj...

Pretorian
Jahh, én is örülnék neki. 😛

Pretorian
Helyesen írok.
A shud meg a befor...asszem azok viszont nem helyesek...