13397
  • gyuri12
    sztem pár nap,max egy hét alatt metudnák csinálni azt,hogy ne csak sm3-as karikkal menjen. biztos több idő lenne,de ráállítanak 5 embert,és addig a többiek meg optimizálnak. ennyi
  • Zóanagyvarázsló
    Csak azért mondom, mert csak warezt feltételezve áll úgy az összehasonlítás ahogy, tehát nem tartom korrektnek. Másrészt, ha véletlenül vennék is konzolt, biztosan nem chipeltetném. De legfőképpen hanyagolni kellene itt ezt az egész PC-konzol témát (mindegyik gép jó, jó játékokkal, egyik sem fog meghalni és kész) , mert nagyon idegesítő, és a sok spam között elvesznek aznérdemi információk.
  • Inquisitor
    Te elolvastad azt a fórumot és megnézted a képeket? Csak mert oké, hogy csinálja az SM2-es verziót, de a kemény 2db screenshotból az egyiken hiányzik a textúrák 2/3-a és a shader effektek jó része is. Azért ennyire nem egyszerű. Viszont tény, hogy az UE3 motor támogatja az SM2.0-át, tehát a fejlesztők akaratán múlott a dolog.
  • AntiHero
    De minek csinálnák meg sm2 karira mikor az már fullra kiment divatból?

Haladni a kéne korra. Nem fognak a fejlesztők többet programozni azért hogy játék rohadt csúnyán mennyen egy 4 éves gépen. Hogy miért? mert nem éri meg neki. Inkább azt az időt az sm3 optimalizássával töltik és hibák kiszürésével. (sm2-be úgyse adja át ugyan azt az érzést)
  • ATi0021
    Már bocs, de az én X800-asom is van olyan erős az SM3-mat kivéve, mint egy GF6800.
  • Inquisitor
    A Call of Juareznél tényleg elég szembeötlő, de jóvval lasabb is, márpedig az lenne a DX10 lényeg, hogy plusz van benne (részletsebb shaderek és árnyékok, particle effektek, stb.) azt ugyan annyi vagy kevesebb erőforrás felhasználásával csinálja. A Flight Simulátor X-hez meg kijött volna a 8x elhalasztott DX10 patch, mert alapból nincs benne???
  • Skyline
    Figyi már eddig azért van pár dx10-es game és akárhonnan néztem (kivétel a videók amik eddig szinte minden esetben kamuk voltak dx9/10 különbség téren) egyenlőre annyira elenyésző a különbség a 9 és a 10 között hogy nem fújnám fel hogy a dx10 mennyivel szebb...Épphogy...Épphogyért még fogok dx10es kártyára hajtani...
  • shiftáj
    elmondanám h csak programozásilag van közte különbség, megjelenítésileg szinte semmi... a 7600 odat meg dugd fel
  • AntiHero
    perfect ugyan ezt akartam mondani:)
  • gyuri12
    jól van optimizálva,de sztem azért ha megtudják csinálni,akkor megkéne csinálniuk,hogy sm2-es karikra is optimizálják...
  • ATi0021
    Egy srác pár nap alatt úgy megcsinálta a demót, hogy egy SM2-es kártyával is élvezhető legyen. A játék készítőinek max 1 hét plusz mukába lett volna, hogy ne csak SM3-mas kártyával legyen jó a játék. Csak gondolom, megint a pénz beszélt. Gondolom az nVidia pénze ezesetben.
  • shiftáj
    csak annyi h 1 srác egyedül megtudja csinálni nagy résézt 20 perc alatt akkro a fejlesztőknek mennyi lenne? 5 perc? minden fejlesztő tagnak kiadjá k h ezt azt cső :S
  • rush21
    Bioshock-RELOADED 4.66 GB
    remélem nem fake!!!
  • Inquisitor
    Így értem mit akartál mondani. Viszont szerintem még a Crysis is részlegesen lesz csak az, bár sokkal inkább ki fogja használni az fix.
  • csoola
    nagyon jol van optimalizálva, azt kellene elfogadnod és még sok más embernek is h az SM2.0 lejárt dolog, egész egyszerüen az uj technika ujabb hardvert követel... nehéz felfogni, de ez van...
  • csoola
    én látatm például dx9 meg 10 összehasonlitást a flight simulator X-nél, vagy a call of juareznél és ott nagyon szembeötlö volt a különbség...
  • AntiHero
    "Úgyhogy ennyit a csodálatos fejlesztők nagyszerű optimalizálásáról"

NA most ezzel mi a bajod?
  • csoola
    sztem megéri, nicns szükségem a live!-ra... multijátékoko jo les a gépem is egy jo ideig... de bioshocknak, prostreetnek, strangleholdnak, gta4-nek az lesz a király... (és még cask a számomra legnagyobb nveket emeltem ki, nagyon sok van ami még tetszik) amugy meg hát sztem sejted h nem eredeti játékokkal játszom... (sajna ez van, bnem kell szidni meg semmi, ha tehetném vennk eredetit, bár a jogos az lenne h akkor meg nem játszom... dehát ez van)
  • wedge31
    Megnyugtatlak hogy jelen pillanatban nincs semmi lényeges különbség.
    Tegnap végigtoltam a demot dx9-be utána átmentem az öcsémhez neki 8800gtx-je van és ott dx10-ben is, elhanyagolhato különbségek vannak.
    Az elsö dx10-es játék a crysis lesz.
  • shiftáj
    nekem am x800xl el 1024 max minden, 30 fps mindenhol megvan.. szval télleg ennyit a fejlesztőkről :S
  • AntiHero
    DX9.0c-vel pont ugyan azt ellehet érni mint dx10el.

Annyi hogy többet kell programozni. Dx10be meg kevesebbet kell programozni ugyan annak a hatásnak az elérésében de a dx10 még nem kiforrot un. vannak hibái. Ja és a dx10 az egy mnagy MARKETING fogás is!
  • shiftáj
    honnan rakjak be? berakok 1 párat majd minnyá, am télleg elég sokat tölt checkpointoknál, a srác is írta nekem kb 5 percet töltött... de biztos tudja majd fixálni ha már ilyentet tud :/
  • ATi0021
    Tényleg jó SM2-vel is. Most vittem végig a demót. Nagyon jó. Úgyhogy ennyit a csodálatos fejlesztők nagyszerű optimalizálásáról.
  • Wask
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Poén hogy neked is be kell majd öltözni Big Daddynek és végigkisérni egy útján a kicsi nővért:)
  • bon
    Csak megsúgom, hogy havonta van directx frissítés és Vista directx10-hez is jó
  • ProGabe #3806
    [fetrengve röhög]
    váááá,ha magyarítják és ez lenne a little sister neve,akkor ez lenne az első játék amit magyarosítva játszanék :DDDDDDdddd
  • Inquisitor
    Frászt nem volt. Legalább 1x volt DX10 upgrade az egyik DX9 csomagban, az augusztusi SDK-ban meg már DX10.1 preview is benne volt.
  • mikusmate
    Erre esetleg nem tudtok valamit mondani?
  • AntiHero
    Ok akkor elhiszem:) csak gondoltam iylet nem lehet csinálni. Képeket rakol be?
  • Inquisitor
    Ha nincs semmi különbség, akkor miért szopnak a Dx10-re fejlesztő cégek és miért csúsznak rendre fél meg egy éveket? Hmmm?
    Meg akkor a Dx10 SDK biztos szoftverrenderingbe fut, mert DX10 nem is létezik? Vagy hogy?
    Amúgy pont nem effektekben más, csak éppen full máshogy kell programozni, mert teljesen máshogy (hatékonyabban) tudja a Dx10 vas megoldani azt amit a DX9. Meg lehetne írni DX8.1 alá is egy szép DX9 motort, pont ugyan úgy nézne ki meg minden, csak egy DX8-as vassal még 160x100-ban se tudná lerenderelni ...
  • AntiHero
    2. "A kihalt utcákon kuutakodó kislányok (nõvérkék/hugicák) szívják ki óriás fecskendõkkel az elhalálozottak testébõl az anyagot. A splicerek persze az ADAM jelenlétét észlelve azonnal az életükre rontanak, ám minden kislányhoz tartozik egy bevehetetlennek tûnõ, két lábon járó erõd, ún. Big Daddy. Õk oltalmazzák a nõvérkéket, a nõvérkék pedig cserébe odavannak értük, papiként tekintenek rájuk, társaságot adnak a páncélba bújtatott szörnyetegeknek."
  • gyuri12
    no,mivel a büdös életbe nem fogok ezzel játszani(max nagyon soká) valaki spoilerben,vagy priviben leírja,hogy mi lesz a vége?
  • r4pt0r
    Nem azért de a Vistában teljes értékű DX10 van.
  • shiftáj
    hidj amit akarsz, amit még nem kódolt át az 'crazy' színek vannak helyette, ha nem hiszed járj utánna én játszottam vele és örülök ha nem is amikor a többiek de tudok majd játszani vele...
  • shiftáj
    én már játszottam vele ha tudni akarod, nem fék...
  • Wask
    k3ngu: Valamikor az 50-es évek elején Andrew Ryan megelégelte, hogy grandiózus terveinek rendre velejéig romlott politikusok és a saját részükért jogtalanul kezüket nyújtó oligarchák tesznek keresztbe. A külvilágtól távol, az atlanti közepén építette fel saját, víz alatti városát, mely minden tekintetben mentes a világi javaktól, cenzúrától és mocsoktól. Az önellátó gazdasággal rendelkezõ Gyönyör városa egy új lehetõséget nyújt a társadalom által kitaszított vagy lenézett szegények számára. Legalábbis ez volt a terv, mely egészen az 50-es évek végéig mûködött is, amikor a város egyik kutatócsoportjának sikerült univerzális õssejteket izolálniuk, majd kinyerniük egy mélytengeri csigafajból.A tudósoknak tehát sikerült ezt a csodálatos anyagot kiválasztania, majd különféle módokon elõállítania és végül kész termékként, ún. plazmidok formájában Rapture piacára dobnia. Az ADAM-ra keresztelt, géntérképet módosító anyag természetfölötti képességekkel ruházta fel használóit, kiküszöbölte a szépséghibákat és hihetetlen gyorsan regenerálta a sérüléseket. Miért használnál öngyújtót, amikor ujjbegyeidbõl lángok csapnak fel, mutatóujjaddal lehûtheted italodat, akaratoddal tárgyakat mozgathatsz, megjelenésedet pedig bármely imádott színész vagy színésznõ formájára alakíthatod? Határtalan lehetõségekkel kecsegtetett, mely igazi kemény drogként ejtette rabul használóit, Rapture egykor prosperáló társadalmát. Minél többet használták annál több mellékhatása jelentkezett. Elõször csak a bõr színezõdött el, majd vált fekélyessé, végül az elme roggyant meg a génmanipulációk sora alatt. A teljes krach akkor következett be, amikor a várost alapító, a plazmidok piacra kerülését egyébként támogató Andrew Ryan bevonta az ADAM terjesztését. Szabályos génháború vette kezdetét, mely a grandiózus álmot, az abból megalkotott tervet, a tervbõl megvalósult álmot, az elszigetelt autonóm várost térdre kényszerítette. Rapture utcáin, leromlott állapotú ADAM addiktok, ún. Splicerek hajkurászták a túlélõket és ölték halomra egymást egy csepp ADAM-ért cserébe. Õrült voltukban sem tudtak saját tükörképükkel szembesülni, ezért maszkok mögé bújtatták korcs arcukat.

Tehát a kiskuva ADAM ot gyüjt és BIG dady segit neki, hogy miért azt majd meglátod:)

• k3nGu
    2 dolgot még mindig nem értek a játékban:
    1.a kiskurva mé szurkálja az embereket, hány kis kurva van?
    2.mi történt ezzel a víz alatti "Atlantis-al"?
    jah és a képességeknél még az a labda is durva, asszem az az h ha megdobod az ellent akkor hozzád ál, akkor durva az emberünk keze...
  • AntiHero
    De ez hülyeség. Olyat nem lehet hogí fele sm2 másik fele még sm3. Szerintem fake.
  • Shep
    Szerinted. Sokkal nagyobb buli az alaplap meg videokártya üzlet.
    Elég ha csak megnézed hány boxot ps-t adtak el, meg hány videokártyát meg alaplapot szóval...
  • Wask
    Shep egész véletlen xbox meg ps be nem nvidia meg ati gyártja a chipet? Nagyon jól meglennének ők pc nélkül is:D