BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC DEMO COMING TO YOU ON MONDAY
August 19, 2007
The wait is nearly over. At 7 PM EST the BioShock PC demo will go live for you to enjoy. We will have exclusive pre-loading at Fileplanet. Set your watches for 7 o'clock!
IMPORTANT: Please be sure to download the latest drivers from ATI and Nvidia that will be available Monday for best performance with your video cards.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ebben az árkategóriában ez a legjobb! Sztem
Az most az AGP csúcs.És a lenti configgal semmivel sem lassabb mint ugyanez PCI-E rendszeren.
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Ez egyenlõre sajnos a fizetõs(tehát nem regisztrált, hanem elõfizetõknek szóló)verzió.
No one can stop Death!
Minimum 6600-as vagy x1300-as vga!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Sokan születtek április elsején...<#nevetes1>#nevetes1>
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Sure. But as I'm sure you know, whoever releases first = "credit". I don't think the crackers are hanging out on some chat room or wherever and saying "omg, I am 75% done cracking BioShock now".
Mi már rég a fullal nyomjuk 😛
El vagy késve 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ha kint lenne , már mindenki tudna róla!
Én márt azzal játszok!
Bár már megtaláltam 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ajánlott:
Intel Core 2 Duo, 2GB, Video DX9 512MB RAM NVIDIA GeForce 7900 GT, DX10: NVIDIA GeForce 8600. Hangkártya: Sound Blaster X-Fi™, optimalizálták a játékot a Creative Labs EAX ADVANCED HD 4.0 vagy EAX ADVANCED HD 5.0 rendszerekre