13397
  • Eagle16
    Úúú, az a zene nagyon illet ahhoz a részhez, elhallgattam egy darabig :)
  • Skyline
    Nemtudom mivel játszottál de egy sima 3500+on 7900-val 1 g rammal fullon 1280*1024-ben ment amúgy le lehet hozzá szedni extra dx10-es cuccosokat....
  • Inquisitor
    Szerintem a Lost Planet elég rossz példa, mivel eyg DX10-et NEM tudo X360-ról konvertálták át, ráadásul úgy, hogy rondább lett, de legalább 4x olyan erős vason is lasabb. A legnagyobb difik eddig szvsz a Call of Juarezben voltak láthatóak.
  • kill3r21
    BioShock.EP.OST.R4 z3rsPar4d0x
    ez a franko...ha az a zene ami liftben van benne lesz lehidalok
  • Skyline
    Sm2 és sm3 között még azért mindig sokkalsokkal érzékelhetőbb különbségek vannak mint dx9 és dx10 között ami meg szinte semmi..pár effekt..Lost planet tökéletes példa össze lehet hasonlítani dx10 és dx9 alatt...Ahhoz képest amilyen összehasonlító videók voltak...A videk alapján agyaltam a dx10es karin...Amióta élőben láttam a különbséget...Hát..vicc...Akkora fake a legtöbb összehasonlítás mint huzat..
  • NEOreg3
    A jelek szerint akármennyire is jó játék a BioShock, a Take Two mesterien szúrja el a körítést. Először is az elfuserált 16:9-es megjelenítők kapcsán már értekezett Flatline, külön ajándék az, hogy nem csak a PC, hanem az Xbox 360 változatot is érinti a probléma (éljenek a 4:3-as HD projectorok és TV-k!).

Most újabb szeretetcsomag borzolja a játékosok idegeit, mégpedig a legálisan megvásárolt PC-s változat maximum két gépre telepíthető fel. Így aztán legfeljebb egy gépfejlesztése lehet az egyszeri játékosnak, mert utána búcsút mondhat a további BioShock élménynek. A Take Two egyelőre nem kommentálta a helyzetet (thx Dr Metyifisztó).

FRISS! - Akinek nem lenne elég a maximum két különböző gépre történő telepítés, az a hivatalos 2K tech support írhat, és igényelhet újabbat.

Hardwired

(bocs ha volt már)
  • Eagle16
    Jaja, a Chaos Theory-ban már voltak inyencségek... egy-két grafikai cumót csak sm 3.0val lehetett bekapcsolni.Nekem csak egy, SM 2.0-ás karim volt, egy FX-5200-as :D
    De ez nem ide tartozik, remélem holnap már lesz teljes játék.
  • hungariaia
  • Inquisitor
    "Sztem csak azert nem eri meg boxot venni, hogy elkeruljuk a hw koltsegeket. Veszel egy c2d++ procit, egy gf79**++ vga-t es mar van olyan eros hardware-d, mint egy x360. Ettol kezdve a gamek fognak olyan minosegben futni mint konzolon."

Ez nyilvánvalóan NEM igaz. Sajnos PC-n az erődorrások jó része nem a játék futtatására megy el, legalább is Windows esetén nem. Példa, anno a Quake 2 Voodoo kártyával 3x gyorsabb volt BeOS alatt, mint Windows alatt. Ugyanazon vason. Másrészt a fix HW-re való optimalizálás miatt mindíg gyorsabb lesz egy konzol verzió.
  • hungariaia
    Bioshock fóromba tényleg kell ez a 2 oldalas konzol vs PC vita
  • homeless
    Nem értem, hogy miért jönnek egyesek azzal, hogy miért nem támogatja az sm2-t? Meg miért a fejlesztőket kell szídni? A programozók órabérre dolgoznak és egy ilyen cégnél kúrvamagas órabérre. Nem fognak azért többmilliót kibaszni az ablakon, hogy 5 éves kártyával futtatni lehesen a játékot, a fejlesztők meg hobbiból nem fogják megcsinálni.

P1-re meg voodoo2-re miért nem optimalizálták? Tiszta köcsögök...
  • shiftáj
    én nem írnám ezeket ha itt nem szálíngóznának kommentek itt halott sm2ről...
  • csoola
    erre annyit mondok h például volt a gamestarban egy kép anno a splinter cell chaos theoryrol, ami mutattam a különbséget a kettö között... hát azt csak az nem látja aki vak vagy nem akarja...
  • Sanyesz5
    Miböl gondolja vki,hogy fake vagy nem fake,töltse le,próbálja ki,azzal nem vesztek semmit ha letöltöm....
  • hen-tes
    Figyelj, pénz beszél, kutya csak ugat, ne vitázzunk erről itt..
  • csoola
    azt felejted el h konzolra sokkal egyszerübb optimalizálni mint PC-re, mivel az összes konzol hardvere egyforma teljesitményü (mondjuk xbox 360) viszont kettö ugyanolyan PC meg nincs, a másik dolog pedig az h egy c2d nem is vetekedhet az xbox procijával, mivel az 3 magos és 3,2 Ghz-en fut, sztem egy ilyen teljesitményü proci azért elég drága lenne... de persze, most ez tetszik, lehet h egy év mulva mást mondok... amugy meg a technologia elég ahhoz h a játékok gyönyörüek legyenek boxon, mert nem tudom h például ezt a bioshockot még hova lehetne fokozni...
  • shiftáj
    a 2 dologban megjelenítésileg teljesen minimális a különbség. a különbség az írásában rejlik.. a 3 vmennyivel könnyebb de az a gáz h ilyen fos gef7300 okon elfut de 1 x800on nem... a gyerek egyedül csinálja X ideje max mióta kijött a demo és min fele a demonak készen van... most gondolj bele 1 feljesztőcsapattal az a kis +munka mennyi lett volna.. ez az idegesítő
  • hungariaia
    PROTECTION .......: Tages Na ez is fék!
  • gyuri12
    :D
  • hen-tes
    Nőjj már fel.. D:
  • shiftáj
    fake
  • Kandurex
    Valaki dobja a FAQ. -nak a linkjét, aztán berakom
  • Sanyesz5
    Azt irja nincs seeder,de jön!!
  • csoola
    de az a baj h az SM2 az SM2 és nem 3!!! NEM LEHET UGYANAZT MEGIRNI MERT AZ SM3 PONT ANNYIVAL TUD TÖBBET, H EZERSZER JOBB A MINÖSÉGE, AZ SM2 EZT NEM TUDJA, HA TUDNÁ NEM LENNE 3!!! ennyire egyszerü, ezt szeretném megértetni, de még ugy érzem nem ez volt az uccso hsz ezzel kapcsolatban...
  • Zóanagyvarázsló
    Hát ez nagyon jól hangzik...

Mikor jönnek már rá a kiadók, hogy a másolásvédelemmel elsősorban a vásárlóiknak okoznak kellemetlenséget?
  • Sanyesz5
    http://www.mininova.org/tor/851353
  • gyuri12
    honnan töltöd?
  • Sanyesz5
    Üdv!!
    Reload, fake,vagy nem fake,180 al repeszt lefelé!!!
    Egy próbát megér!!
  • Anotino
    Sztem csak azert nem eri meg boxot venni, hogy elkeruljuk a hw koltsegeket. Veszel egy c2d++ procit, egy gf79**++ vga-t es mar van olyan eros hardware-d, mint egy x360. Ettol kezdve a gamek fognak olyan minosegben futni mint konzolon. Ha meg fejlesztesz ra, akkor meg jobban is.

Kb 1 even belul a gpuk 2 generacioval lesznek a nextgen konzolok elott, es ez egyben garancia is, hogy szaguldani fognak egy kozepkat pc-n a multiplatform jatekok (lasd ps2 esete jopar ev ota, csak ez a fordulopont most meg hamarabb fog bekovetkezni kovetkezik be).
  • csoola
    tudom h nem fog meghalni, de mivel ugy sincs pénzem gépre, konzolon én olcsobban kijövök emlitett okok miatt... ezt sztem sem itt kell megbeszélni, van erre más hely is

viszont alig várom már h a kezem közé kaparintsam ezt a játékot, régen nem fogott meg ennyire egy játék mitn ez:P és PC-n fogom végigtolni:D
  • gyuri12
    nem nehéz,csak akarni kéne,és nem a pénz felé kacsintgatni
  • ATi0021
    Nem ez lett volna az első játék amiben kilehetett volna választani a használt SM modelt. Csak a fejlesztők ba..tak megcsinálni. És máris nem lett volna rondább a te gépeden.
  • gyuri12
    ewz pedig nem vicces...

de sztem mindenki fogja be a száját ezzel az idióta veszekedéssel kapcsolatban!
  • AntiHero
    HA te lennél a főnök akkor biztos lenne annyi pénzed hogy ezt így meg is csináld-.- Beszélni könnyű, cselekedni nehéz.
  • Inquisitor
    Lehet röhögni fogsz, de jelenleg a másolásvédelmi rendszer és pár egyébb KIS hiba okán egy csomó PC-s aki MEGVETTE az se tud vele játszani.
  • ATi0021
    Persze, hogy nem így. nVidia le tesz a fejlesztő asztalára két táska pénz, hogy SM3-mon menjen csak és ezzel kiütik a 6-os Geforce, ellen készült X800 szériát.
  • csoola
    ez lett vola a következö, nem arrol van szo h kevés idö alatt meg tudják csinálni, hanem h sm2-vel egész egyszer5üen nem olyan minöségü a dolog... én sem akarnám a fullosra összehozott játékomat lebutitani azét, mert vki régebbi gépekkel akar játszani... sajnos ez bene van ha PC-n játszol, muszály ujitanod az ujabb dolgokhoz, nekem sem tetszik ez, de ez van, ezt értsék meg sokan... ennyi
  • gyuri12
    mert engem kéne főmuftinak berakni,minden játék pár héttel jönne ki,de optimizáltak lennének,mint állat
  • AntiHero
    De ez nem így megy egy cégnél. Alant leírtam hogy miért is.
  • bertino
    komolyan mondom a crackerek szopatják az arcunkat, nem hiszem el, hogy még mindig nincs warez :\