13397
-
Ezt már a sasszeműek észreveszik.
Viszont a vak és gyengénlátóakra is gondolhatnál, akikből sok van itt ahogy elnézem!!! -
Ez állat, rakd ki, aki meg ezek után is olyat kérdez ami nincs az FAQ-ban az megnézheti magát :) -
gyuri12 #3910 ez nem jó, a kis buták majd az "IDE" szóra fognak kattintani,és nem a "FAQ" feliratra:( -

nincs is kint
-

-
tessék,így talán észreveszik.sőt,már ott tartunk,hogy ilyen kéne mindenhova
bocs!főleg az epilepsziásoktól

-
Á már bánom, hogy poénkodtam. -
Gondolom ezt ő is tudja, csak vitzelt, mondjuk én is későn kapcsoltam. :D -
Anotino #3904 En csak azt mondom, hogy a gf7800, ami a boxban van az egy eleg szuk keresztmetszet lesz. Mar most kezd elavulni es nem fog labdaba rugni egy 2-4x erosebb hw -el szemben akarhogy optimalizalnak.
A win sok vizet nem zavar, maximum megeszik egy fel gb memoriat (vista), ami nem tul soknak szamit ma mar.
A beossal kapcsolatban nem tudom mit akarsz mondani, kb fele-harmadolyan gyors nv kartyakkal, mint a win. A voodoo valoban lassu volt OGL alatt a wines driverrel.. egesz addig amig nem raktal fel wicked3d-t :) -
az nforce inkább csak egy "biztonsági oldal"
hogyha látsz vmilyen rls-t vhol és ott is fönt van, akkor az 90%, hogy nem fake és tölthető -
Jól van na emlékszem egyszer valaki megkérdezte ugyanezt, meg hogy hiába nyom rá nem tud tölteni :) -
Ja most nézem, hogy ott a smiley, most má téleg nemtom, hogy komolyan kérdezted e vagy néém. :D -
vitszes :-c -
Sehogy. -
-
gyuri12 #3897 igen,az is adamos,ő sok izomnövelőt kapott. -
De igen! -
Nforceról hogy tudok letölteni? :) -
gyuri szer. mindenki tudja h daddy a "búvárkund":D -
Ne legyen topic csak egy marha nagy FAQ gomb :) -

-
gyuri12 #3891 

-
gyuri12 #3890 úgy hogy okos vagyok -
Kint van nforce-on, kint van nforce-on!!!
Na jó, csak vicceltem...

-
gyuri erre te h jöttél rá?:D -
gyuri12 #3887 a big daddy a nagy búvárpáncélos bácsi,aki a kis kurvákra vigyáz -
A demo végén mintha valami 70 féle plasmid-od írt volna ki :)
Lesz ott sokminden, izgalomban nem lesz hiány.(nameg változatosságban sem) -
tudja vki h hány képesség lesz össz-vissz?
a jég, telekinézis, warm vagy mi amikor darazsakat lövünk az ellen(duvrva h a darazsak mászkálnak a kezünkön:))a saját oldalra állítás(ami 1 labda) meg láttam kék színű labdát, a tüzes, az áramos ki hagytam vmit??
és melléksen Big Daddy az is olyan csúf "ember"?ADAM-os? -
Steam-en már két órája megy a fájlok kikódolása, így munka után marad a játék, azaz holnap. Érthetetlen módon, alig modemsebességgel kódolt, most fél órája gyorsult fel, valószínűleg a fél világ most kódoltatja ki, hogy a fene vinné el.... -
amíg az idelátógató embernek fingja nincs arról, hogy a FAQ/GYIK mit takar, addig nem fognak rákattintani... -
gyuri12 #3882 az 5-ször akkora kevés lesz,legyen nagyobb;) -
Szerintem vegyük le a bannert, és csak a FAQ linkje díszelegjen ott 5x akkora méretben mint a mostani :D -
gyuri12 #3880 hol a faq?:O -
csoola #3879 72-es betüméret a király! -
de béna miniatűr helyre raktad, talán emeld még ki vörössel, így nem látni eléggé
-
sztem kira de igyis léessz olyan aki nem látja :d -
mi ez a nagy 16:9 hiszti?
50 éven át pan&scanelték a filmeket tv-re(és itt m.o-on teszik most is,sorikkal is),amiatt meg alig hisztizik bárki is :D
a FAQ legyen piros,esetleg rózsaszín.adjunk már a jónak XD
ja és az FpontApontQpont :P -
szerintetek? észrevehető a FAQ.? 
-
Spirit #3874 Na lejött a játék. 6,03 gb, tényleg az,de nem tört. Érdekesség,hog szerintem húzhatjuk megint le, mert NEm indításnál szórakozik a game, hanem már a telepítő végén kiírja,hogy a "patch-et nem tudta letölteni, futtassa újra a telepítőt", és kapok egy securomos hibaüzenetet. Szóval a telepítőt kell majd megbuherálniuk a rosszfiúknak.. -
FAQ