13397
  • kirol
    Ezt már a sasszeműek észreveszik.
    Viszont a vak és gyengénlátóakra is gondolhatnál, akikből sok van itt ahogy elnézem!!!
  • Shep
    Ez állat, rakd ki, aki meg ezek után is olyat kérdez ami nincs az FAQ-ban az megnézheti magát :)
  • gyuri12
    ez nem jó, a kis buták majd az "IDE" szóra fognak kattintani,és nem a "FAQ" feliratra:(
  • varga peti
    nincs is kint
  • Eagle16
  • ProGabe #3907
    tessék,így talán észreveszik.sőt,már ott tartunk,hogy ilyen kéne mindenhova

bocs!főleg az epilepsziásoktól
  • Shep
    Á már bánom, hogy poénkodtam.
  • Blekk Síp
    Gondolom ezt ő is tudja, csak vitzelt, mondjuk én is későn kapcsoltam. :D
  • Anotino
    En csak azt mondom, hogy a gf7800, ami a boxban van az egy eleg szuk keresztmetszet lesz. Mar most kezd elavulni es nem fog labdaba rugni egy 2-4x erosebb hw -el szemben akarhogy optimalizalnak.

A win sok vizet nem zavar, maximum megeszik egy fel gb memoriat (vista), ami nem tul soknak szamit ma mar.

A beossal kapcsolatban nem tudom mit akarsz mondani, kb fele-harmadolyan gyors nv kartyakkal, mint a win. A voodoo valoban lassu volt OGL alatt a wines driverrel.. egesz addig amig nem raktal fel wicked3d-t :)
  • bertino
    az nforce inkább csak egy "biztonsági oldal"
    hogyha látsz vmilyen rls-t vhol és ott is fönt van, akkor az 90%, hogy nem fake és tölthető
  • Shep
    Jól van na emlékszem egyszer valaki megkérdezte ugyanezt, meg hogy hiába nyom rá nem tud tölteni :)
  • Blekk Síp
    Ja most nézem, hogy ott a smiley, most má téleg nemtom, hogy komolyan kérdezted e vagy néém. :D
  • SNAKE01
    vitszes :-c
  • Blekk Síp
    Sehogy.
  • PLackó
  • gyuri12
    igen,az is adamos,ő sok izomnövelőt kapott.
  • dante3
    De igen!
  • Shep
    Nforceról hogy tudok letölteni? :)
  • k3nGu
    gyuri szer. mindenki tudja h daddy a "búvárkund":D
  • Shep
    Ne legyen topic csak egy marha nagy FAQ gomb :)
  • dante3
  • gyuri12
  • gyuri12
    úgy hogy okos vagyok
  • Blekk Síp
    Kint van nforce-on, kint van nforce-on!!!
    Na jó, csak vicceltem...
  • k3nGu
    gyuri erre te h jöttél rá?:D
  • gyuri12
    a big daddy a nagy búvárpáncélos bácsi,aki a kis kurvákra vigyáz
  • Eagle16
    A demo végén mintha valami 70 féle plasmid-od írt volna ki :)
    Lesz ott sokminden, izgalomban nem lesz hiány.(nameg változatosságban sem)
  • k3nGu
    tudja vki h hány képesség lesz össz-vissz?
    a jég, telekinézis, warm vagy mi amikor darazsakat lövünk az ellen(duvrva h a darazsak mászkálnak a kezünkön:))a saját oldalra állítás(ami 1 labda) meg láttam kék színű labdát, a tüzes, az áramos ki hagytam vmit??
    és melléksen Big Daddy az is olyan csúf "ember"?ADAM-os?
  • Mr Bishop
    Steam-en már két órája megy a fájlok kikódolása, így munka után marad a játék, azaz holnap. Érthetetlen módon, alig modemsebességgel kódolt, most fél órája gyorsult fel, valószínűleg a fél világ most kódoltatja ki, hogy a fene vinné el....
  • NEOreg3
    amíg az idelátógató embernek fingja nincs arról, hogy a FAQ/GYIK mit takar, addig nem fognak rákattintani...
  • gyuri12
    az 5-ször akkora kevés lesz,legyen nagyobb;)
  • GregSB
    Szerintem vegyük le a bannert, és csak a FAQ linkje díszelegjen ott 5x akkora méretben mint a mostani :D
  • gyuri12
    hol a faq?:O
  • csoola
    72-es betüméret a király!
  • bertino
    de béna miniatűr helyre raktad, talán emeld még ki vörössel, így nem látni eléggé
  • kill3r21
    sztem kira de igyis léessz olyan aki nem látja :d
  • ProGabe #3876
    mi ez a nagy 16:9 hiszti?
    50 éven át pan&scanelték a filmeket tv-re(és itt m.o-on teszik most is,sorikkal is),amiatt meg alig hisztizik bárki is :D

a FAQ legyen piros,esetleg rózsaszín.adjunk már a jónak XD

ja és az FpontApontQpont :P
  • Kandurex
    szerintetek? észrevehető a FAQ.?
  • Spirit
    Na lejött a játék. 6,03 gb, tényleg az,de nem tört. Érdekesség,hog szerintem húzhatjuk megint le, mert NEm indításnál szórakozik a game, hanem már a telepítő végén kiírja,hogy a "patch-et nem tudta letölteni, futtassa újra a telepítőt", és kapok egy securomos hibaüzenetet. Szóval a telepítőt kell majd megbuherálniuk a rosszfiúknak..
  • ProGabe #3873
    FAQ