BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Mehet a szeméttárba?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
nah ere kitaláltak vmit....valami megoldást
és az encrypted zip nem jo...ezért nem tudsz vele semmit kezdeni
roberta507
BioShoch PC Demo_encr. zip is the encrypted demo, you will not be able to play it unless FP unlocks, which i think they do it through their download manager, so i believe that file is useless as you wont be able to do anything with that. The best thing is to wait until tomorrow when the demo will be publicly available.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
reggeltem és letöltöttem
Azt a gennyes zip meg nem bontja ki, hanem csak jelszóval!
Nincs valami feltörõ progi?????????
És az is planetes!
Elõször egy jelszó kéne a kurvaannyába és akkor feltölteném nektek esküszöm!!!!!!!!!!!!!
Csak egy szájbabaszott kód!!!!!!!!!
Mert le van védve jelszóval...
valaki nekem válasz?
me nemnagyon sikerül
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A megrendelt 576-os verzióm elõbb itt lesz, mint a demó, vicc...
No one can stop Death!
Este 21:00 kor kellett volna kiadni, és akkor senki nem menne innen tüzijátékot nézni.
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
Jól látom? 8)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Valaki segítsen már ember, hogy miképpen kell kitömöríteni!!!!!!!!!!!!!!!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Kit öljek meg??????????,
a gémnek kell a processzor SSE2-es támogatás????
tudja valaki???