13397
-
Én örülnék neki. ATI 9100 kártyám van. Bár lehet, hogy így is kevés. :D -
csoola #3991 én az agyamba szurnám a tüt az gyors halál és nem szenvedsz sokat:D -
Jah, kb. De eddig nálam mindent visz a Condemned című játék...Parásabb mint a doom 3 :D -
hungariaia #3989 Az Airborn demót meg asszem éjféltől lehet preloadolni fileplaneten. Mindegy a requestet elküldtem(preload demónak most nem vicces?
)
-
csoola #3988 arra is kiváncsi leszek:P de sztem ha a gyerek ilyen ügyes h sm2-re optimalizálja a bioshockot akkor tutira feltöri egyedül 5 perc alatt és felteszi a netre mire holnap hazaérekXD -
Énkb. becsinálnék minden sarkon. -
hungariaia #3986 Szept. 7. a full -
hát ha ijen helyre kerülnék mint hösünk...biztos minden mind1 lenne...:D:D:D:D -
Az mikor jön? -
Ez a téma. A gyerek nem szórakozott, aztán kiderül, hogy bedrogozott a repülőn, aztán hallucinálta az egészet. :D -
Ha holnap se jönne a teljes, akkor délután már lehet szedni az Airborne demót :) (mire 20-adjára is végigtolod, már kinnt lesz a Bioshock is :D ) -
RaKmaTakaTa #3981 Mer drogfüggő. Mér? Te otthagynád az útszélen egy elhagyott injekciós fecskendőt? Hát én nem. Ellenállhatatlan késztetést éreznék, hogy magamba nyomjam az anyagot. :D -
zoenn #3980 A rld soha nem csinált még steam verziós törést, ezután se fog. Egyébként meg, ha tényleg reloaded verzió lenne, akkor azt már estére rég kitették volna az nforce-ra. Szal gyerekek, de dőljetek már be minden maszlagnak. -
Csak. Mert jó, mert élvezi. :D -
Azért az milyen lenne ha nem lenne tört? -
Há' azé én nem vágnám bele úgy lazán az ütőerembe azt a bazi nagy tűt. :DD -
nem kell a para, 1-2napon belul biztos lesz jo tort verzio.addig meg aki ingyen akar jatszani az var...[kb. 6gb lesz es az eddigi verziok fakek, vagy nem lehet aktivalni, reloaded meg nincs, nforce forumot olvasgatni] -
Mert azt mondta neki ATLAS :) -
Mert a készítők úgy akarták azért. -
h áramosok legyünk -
miért nyomta magába az elején a hősünk azt a plasmidot? -
hungariaia #3971 VAn csak sokra nem mész vele mert Bioshock nem megy vele csak a többi game
Én is csak preloadolni tudtam 80%-át
-
csoola #3970 nézd meg én megtaláltam torrenten: Steam-Reloaded(Cracked) -
igen. -
Ja igen, ez nagyon jó. -
RaKmaTakaTa #3967 Én még nem láttam, köszi!
Túl vagyok pár sörön és olyan lassan olvasok, hogy mire utolsó üzenethez érek, újabb oldal érkezik... :D -
steamhez crack? nincs, miért is kéne -
Sanyesz5 #3965 üdv!!
Én épp steam hez keresek vmi crack et,nem tud vki véletlen?? -
videjó
A zene nagyon ott van :D (ha volt már, akkor sorry) -
Ezt most az amit magába nyom a csóka és lesz képessége? -
alapból 2 lehet aktív, a többit "inventoryban" tárolja, és bizonyos gépeknél lehet cserélgetni őket, venni még slotot, hogy több lehessen aktív. -
Zóanagyvarázsló #3961 A #3953-ra szeretett volna menni. -
LOL. -
voodoo2re ne optimalizálják? -
Ahova berakod a tüzes kezet, jeges kezet stb... az volt a demo-ban F1, F2, F3 gondolom...azok lesznek a slotok -
Zóanagyvarázsló #3957 Dehogynem, ki kell tolni a vásárlókkal. -
De komoly ,de ezt is hozzátették:
"Akinek nem lenne elég a maximum két különböző gépre történő telepítés, az a hivatalos 2K tech support írhat, és igényelhet újabbat." -
Mi az a plasmid slot? -
nem hogy kedveznének annak, aki legálisan vette meg... -
Ez ugye nem komoly.