BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de a chippel ugrik a grancia, ami egy tervezési hibás gépnél nem elõny. bár úgy tudom, a plusz hûtés megoldható.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Én terveztem egy box vételét, de elment a kedvem tõle. Nincs kedvem azon rettegni hogy mikor jön be a ring of dead, és csücsülhet heteket a gépem az MSnél, hogy aztán lecserléljenek benne egy elemet ami ugyanõgy meghibásodhat utánna...
de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy mire föl a sznobéria? a legkevésbé a felhasználó érdeme, ha egy konzol jó. ezt lehet kultúráltan terjeszteni, meg lehet arrogáns, visszataszító módon is. gondolkodom rajta, hogy év vége felé érdemes lenne egy xboxot venni (a ps3 túl japán), de a konzol-közösség viselkedése elijeszt.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Unleash Your Inner Monkey