13397
-
Próbálkozás? Olvasd a bannert! -
akkor nem szóltam
-
nem mertem végignézni:D -
Ezeknek a marhaságoknak mi értelme?
Ha nem tudsz érdemben hozzászolni, minek irogatsz? Zavar mások próbálkozása? Tényleg nem értelek...
Dante. -
Microcosmos #4188 Itt a crack is: Nesze -
:DDDDDDDDD Ez jó volt. :D -
link78 #4186 Igen ez eddig megvan tény, csak az ilyen Microfaszok miatt van tele az net fake cucokal. -
Microcosmos #4185 Itt is van serial: Itt -
demonoid.com ról le lehet szedni egy verziót. a lentebb belinkelt oldalról egy krekket. Telepíted a játékot, mikor a securom feljön a telepítés végén, nyomsz egy reset-et a gépnek, bemásolod a crak-et, aztán megadod a serial-t (az még nincs) és elvileg megy a dolog.
Gyakorlatilag viszont addig tuti nem fog menni, míg valaki nem talál egy serial, és utána is necces a dolog, hiszen a telepítés nem fejeződött be, így a registry bejegyzések, biztos hiányoznak, és ki tudja, lehet 1-2 fájl is hiányozhat a telepített mappából. Majd kiderül, ha lessz serial. -
Microcosmos #4183 Bocsi elírtam. sokökörbirkamarhafaszeztgépeldbe -
link78 #4182 Kösz. Működik, te kis vicces Pista.
-
Microcosmos #4181 Itt van: jdsiuaegfiseafhieugdfisacgiusuadfhiewudhsiadhui -
Jó lett a bannerő
-
Spaceghost #4179 A próbálkozóknak ezt tudom írni ami nagy betükkel is ki van írva: NINCS MÉG WAREZ, SE MŰKÖDŐ VERZIÓ!
(Hádde, hádde, itt írták, mondják...NEM, NINCS!) -
link78 #4178 Bocs neked szólt az előbbi. -
link78 #4177 VAn akkor cd kulcs? -
Lteam #4176 akkor lécci add meg nekem azt a linket ahonnan a teljes game-t szedted le.. és a game fut neked rendesen? vagy szerezni kell hozzá serialt?e-mailem ha nem akarod kiírni a honlap címét. [email protected] -
timantes #4175 Demonoidról szedtem le , arról az oldalról csak a cracket , avgyis az exet szedtem le , az működik rendesen. -
timantes #4174 csak simán másold be a crack exe-t , nem baj ha nincs ott a bioshock.exe telepítés után , de serialt megkell adni utána és játszhatsz :D -
DE Ha veszek egy orig PC s Bioshockot akkor ugye csak hardveresen függ a kt gép ugye? tehát nem csak két oprendszer hanem csak két gép ugye? nem oprendszer függö ue? -
Lteam #4172 de te honnan szedted le a játékot?erről az oldalról amit adtál? és nem fake? -
Tehát. Telepítem a játékot, majd a Bioshock.exe-t átnevezem, bemásolom a belinkelt crack-et, megadom a kód-ot, és megy.
Ezzel 2 gondom van. Hogy telepítsem, mikor törli magát? Ha resetelek, nincs Bishok.exe, akkor mit nevezzek át?
Másik, nincs kódom.
Szóval mi a megoldás? Ha valakinek sikerül, jó volna egy részletes, Magyar leírás, mit-hogyan!
Előre is THX!
Dante. -
timantes #4170 ugyan az mint a többi! serial nélkül nem fog menni -
Lteam #4169 na akkor müxik ez a crack-es dolog? vagy szereztetek már hozzá cd kulcsot? meg a kérdésem az h vki erről az oldalról töltötte-e már le ezt a verziót--->BIOSHOCK=scene-inspired== FULL RELEASE....not the demo!! nemtom mennyire fake 6,04 gb -
link78 #4168 Egészen pontosan Activate manually. -
link78 #4167 Én nem engedélyeztem neki, hogy aktiválásnál fellépjen a program az internetre olyankor ad egy kézi installálás lehetőséget, na, egy olyan kód kellene. -
Ugye ez nem azt jelenti hogy oprendsretöl is függ tehát csak gép függő hardveresen ue??
tehát ha 30szor felrakm a vistat vagy xpt akkor is felrakhato az erediti? -
az hol volt?
A legelején kimentettem, az Arcadia elején.... -
timantes #4164 nem ártana
-
Kisebb pletykaáradat vette körül ma az éppen megjelenését ünneplő BioShock-ot. Felmerült ugyanis, hogy nem lehet ám akárhányszor felrakni egy gépre a megvásárolt példányt, végül aztán tisztázódott, hogy egyszerre nem lehet két gépnél többön. A tesztelés eredménye az, hogy installálásnál szükség van a netes aktiválásra, és ez az első két gépnél működik is, azonban a harmadiknál már jelzi, hogy a nagybácsi nem fog játszani. Viszont téves az-az információ, hogy ezek után gondok lehetnek, ha pl. új gépet vásárolunk. Az uninstall után ugyanis ismét lehetségessé válik a telepítés. -
Hoz_Hun #4162 A CDGalaxisban van az Xbox360as változat (fémdobozos változat). Szállíthatóság: azonnal
ha valakit érdekel :) -
link78 #4161 Dicsak nem lehet letölteni a torentet még meg nem köszönöd vagy valami. Ezt az magyar torrent oldalakon is be lehetne vezetni. -
gyuri12 #4160 ejj ez regisztrálós,én ide nem regisztrálok... ma már volt elég trójaim:/ -
timantes #4159 http://scene-inspired.com -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!houdinik már megvoltak? paráztam egy kicsit az este :) -
gyuri12 #4157 hm..honnan lehet letölteni?:) -
timantes #4156 Egy lépés előre! :)
A Scene-Inspirated torrent oldalon lévő CRACK exe-vel már el lehet indítani a játékot. Viszont bekell irni egy serialt és müxik! Van egy cd kulcsom hozzá , meglátjuk mi sül ki belőle -
link78 #4155 Ez kíváncsian várom. Ha működik, írd már le pontosan, hogy is csináltad. KÖSZI. -
Na szólj mi a szitu! :) -
timantes #4153 LEtöltöd a Scene-Inspirated torrentet , BENNE VAN AZ INDÍTÓ EXE!!!!!!!! majd megcsinálod igy és játszhatsz , pár perc megnézem müxik-e
ok as far as i know this does work, in xp 64bit...
install the game....
go into
C:\Program Files (x86)\2K Games\BioShock\Builds\Release
or
C:\Program Files\2K Games\BioShock\Builds\Release
Rename the Bioshock.exe"to Bioshock_BK.exe or bioshockbk.exe or bioshock.bak "does not matter this is for backup purposes only"
Copy the BioShock.exe that is included in this crack folder into your
C:\Program Files (x86)\2K Games\BioShock\Builds\Release
or
C:\Program Files\2K Games\BioShock\Builds\Release
Run the EXE and your set to go have fun if this does not work just wait for a nocd crack from
www.gamecopyworld.com
or
www.megagames.com under the game fixes selection.
Enjoy