13397
  • Kandurex
    Próbálkozás? Olvasd a bannert!
  • robotnyk
    akkor nem szóltam
  • k3nGu
    nem mertem végignézni:D
  • Dante73
    Ezeknek a marhaságoknak mi értelme?
    Ha nem tudsz érdemben hozzászolni, minek irogatsz? Zavar mások próbálkozása? Tényleg nem értelek...

Dante.
  • Microcosmos
    Itt a crack is: Nesze
  • dienesoft
    :DDDDDDDDD Ez jó volt. :D
  • link78
    Igen ez eddig megvan tény, csak az ilyen Microfaszok miatt van tele az net fake cucokal.
  • Microcosmos
    Itt is van serial: Itt
  • Dante73
    demonoid.com ról le lehet szedni egy verziót. a lentebb belinkelt oldalról egy krekket. Telepíted a játékot, mikor a securom feljön a telepítés végén, nyomsz egy reset-et a gépnek, bemásolod a crak-et, aztán megadod a serial-t (az még nincs) és elvileg megy a dolog.
    Gyakorlatilag viszont addig tuti nem fog menni, míg valaki nem talál egy serial, és utána is necces a dolog, hiszen a telepítés nem fejeződött be, így a registry bejegyzések, biztos hiányoznak, és ki tudja, lehet 1-2 fájl is hiányozhat a telepített mappából. Majd kiderül, ha lessz serial.
  • Microcosmos
    Bocsi elírtam. sokökörbirkamarhafaszeztgépeldbe
  • link78
    Kösz. Működik, te kis vicces Pista.
  • Microcosmos
    Itt van: jdsiuaegfiseafhieugdfisacgiusuadfhiewudhsiadhui
  • Solid Snake
    Jó lett a bannerő
  • Spaceghost
    A próbálkozóknak ezt tudom írni ami nagy betükkel is ki van írva: NINCS MÉG WAREZ, SE MŰKÖDŐ VERZIÓ!
    (Hádde, hádde, itt írták, mondják...NEM, NINCS!)
  • link78
    Bocs neked szólt az előbbi.
  • link78
    VAn akkor cd kulcs?
  • Lteam
    akkor lécci add meg nekem azt a linket ahonnan a teljes game-t szedted le.. és a game fut neked rendesen? vagy szerezni kell hozzá serialt?e-mailem ha nem akarod kiírni a honlap címét. [email protected]
  • timantes
    Demonoidról szedtem le , arról az oldalról csak a cracket , avgyis az exet szedtem le , az működik rendesen.
  • timantes
    csak simán másold be a crack exe-t , nem baj ha nincs ott a bioshock.exe telepítés után , de serialt megkell adni utána és játszhatsz :D
  • spidey91
    DE Ha veszek egy orig PC s Bioshockot akkor ugye csak hardveresen függ a kt gép ugye? tehát nem csak két oprendszer hanem csak két gép ugye? nem oprendszer függö ue?
  • Lteam
    de te honnan szedted le a játékot?erről az oldalról amit adtál? és nem fake?
  • Dante73
    Tehát. Telepítem a játékot, majd a Bioshock.exe-t átnevezem, bemásolom a belinkelt crack-et, megadom a kód-ot, és megy.
    Ezzel 2 gondom van. Hogy telepítsem, mikor törli magát? Ha resetelek, nincs Bishok.exe, akkor mit nevezzek át?
    Másik, nincs kódom.
    Szóval mi a megoldás? Ha valakinek sikerül, jó volna egy részletes, Magyar leírás, mit-hogyan!
    Előre is THX!

Dante.
  • timantes
    ugyan az mint a többi! serial nélkül nem fog menni
  • Lteam
    na akkor müxik ez a crack-es dolog? vagy szereztetek már hozzá cd kulcsot? meg a kérdésem az h vki erről az oldalról töltötte-e már le ezt a verziót--->BIOSHOCK=scene-inspired== FULL RELEASE....not the demo!! nemtom mennyire fake 6,04 gb
  • link78
    Egészen pontosan Activate manually.
  • link78
    Én nem engedélyeztem neki, hogy aktiválásnál fellépjen a program az internetre olyankor ad egy kézi installálás lehetőséget, na, egy olyan kód kellene.
  • spidey91
    Ugye ez nem azt jelenti hogy oprendsretöl is függ tehát csak gép függő hardveresen ue??

tehát ha 30szor felrakm a vistat vagy xpt akkor is felrakhato az erediti?
  • Frank99
    az hol volt?
    A legelején kimentettem, az Arcadia elején....
  • timantes
    nem ártana
  • spidey91
    Kisebb pletykaáradat vette körül ma az éppen megjelenését ünneplő BioShock-ot. Felmerült ugyanis, hogy nem lehet ám akárhányszor felrakni egy gépre a megvásárolt példányt, végül aztán tisztázódott, hogy egyszerre nem lehet két gépnél többön. A tesztelés eredménye az, hogy installálásnál szükség van a netes aktiválásra, és ez az első két gépnél működik is, azonban a harmadiknál már jelzi, hogy a nagybácsi nem fog játszani. Viszont téves az-az információ, hogy ezek után gondok lehetnek, ha pl. új gépet vásárolunk. Az uninstall után ugyanis ismét lehetségessé válik a telepítés.
  • Hoz_Hun
    A CDGalaxisban van az Xbox360as változat (fémdobozos változat). Szállíthatóság: azonnal

ha valakit érdekel :)
  • link78
    Dicsak nem lehet letölteni a torentet még meg nem köszönöd vagy valami. Ezt az magyar torrent oldalakon is be lehetne vezetni.
  • gyuri12
    ejj ez regisztrálós,én ide nem regisztrálok... ma már volt elég trójaim:/
  • timantes
    http://scene-inspired.com
  • robotnyk
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    houdinik már megvoltak? paráztam egy kicsit az este :)
  • gyuri12
    hm..honnan lehet letölteni?:)
  • timantes
    Egy lépés előre! :)

A Scene-Inspirated torrent oldalon lévő CRACK exe-vel már el lehet indítani a játékot. Viszont bekell irni egy serialt és müxik! Van egy cd kulcsom hozzá , meglátjuk mi sül ki belőle
  • link78
    Ez kíváncsian várom. Ha működik, írd már le pontosan, hogy is csináltad. KÖSZI.
  • dienesoft
    Na szólj mi a szitu! :)
  • timantes
    LEtöltöd a Scene-Inspirated torrentet , BENNE VAN AZ INDÍTÓ EXE!!!!!!!! majd megcsinálod igy és játszhatsz , pár perc megnézem müxik-e

ok as far as i know this does work, in xp 64bit...
    install the game....
    go into
    C:\Program Files (x86)\2K Games\BioShock\Builds\Release
    or
    C:\Program Files\2K Games\BioShock\Builds\Release

Rename the Bioshock.exe"to Bioshock_BK.exe or bioshockbk.exe or bioshock.bak "does not matter this is for backup purposes only"
    Copy the BioShock.exe that is included in this crack folder into your

C:\Program Files (x86)\2K Games\BioShock\Builds\Release
    or
    C:\Program Files\2K Games\BioShock\Builds\Release

Run the EXE and your set to go have fun if this does not work just wait for a nocd crack from
    www.gamecopyworld.com
    or
    www.megagames.com under the game fixes selection.
    Enjoy