BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
-Nekem 600k-val, jön!
-Nekem csak 599-el... fúúú de jó neked.
-Nekem 7 óra múlva lent lesz, igaz nem indul el, de lent lesz.
-PI-en fut?
Értem, hogy nagy az izgalom én is nagyon várom, de chatnek használni egy fórumot elég értelmetlen, fõleg, hogy SEMMIRÕL nem szól.
Tessék azt irogatni, hogy: "lejött, játszottam vele xy órát és tetszik mert... vagy nem tetszik mert.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ja, és ez még csak a letöltési mizéria 😉
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Vagyis csak annyi hogy a lámpák nem világítanak meg semmit.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
V9ykn8_TZL0
http://thenamelessphoto.com/
http://thenamelessphoto.com/