13397
-
simán az Options alatt,ja kicsit hülye a menü -
a piros betűs részt miért nem teszitek be ide a szövegdobozba? :\ kiegészítve annyival,hogy sm 2.0-án nem megy,ott a faq,stb
kb 60%-os opacity mellett nem zavaró,viszont elolvasná a sok láma... -
MrAndree #4271 A demo nálam is ment maxon, akadás nélkül /dx9-ben természetesen/. Meg is voltam lepve. -
Én nem vagyok pipa, nekem is megy high-on, akadásmentesen(nem bioshockos driverrel)
Szóval Én csak akkor lennék pipa, ha 1024 medium-ba se menne :)
És DX9-ben játszom amúgy is, szar vista miatt nem kell a DX10.na meg különbség a DX9 - 10 között szinte nincs is... -
Régóta tudhatnád hogy arra a szép logóra nem kell adni -
Inquisitor #4268 Az attól függ, mit nevezünk optimalizálásnak. EZ egy NV logós game, ehhez képest 8600GTS-el lasabb DX10-ben 1280-ban, mint a 2600XT 1600-ban. Ha nekem lenne egy 8600-os kártyám, én ezért elég pipa lennék. -
Inquisitor #4267 A kérdezett árkategóriában semmit se érdemes :(
Vagy veszel 25K körülm egy Hd2600XT/8600GT-t és "kihúzod vele" egy darabig, vagy veszel 65-70K körül 8800GTS-t vagy 70-85K között Hd2900XT-t. Opcionális változat, hogy megvárod az új HD2900(2950?) Pro és GT kártyákat, vagy az azzal egy árban érkező NVidia G92-t. De azok novemberben jönnek csak ki. -
Abból már elég komoly Vga karit vehetsz magadnak !!
De szerintem az összes lovét ne csak Vga karira költsd vegyél bele memóriát is szükség lehet rá még késöbb !! -
kb 20 óra, ha nem rohansz. -
Én egy 2600Xt-vel játszom a demot és megvagyok elégedve. Elég szépen optimalizálták a gémet. -
A Test Drive Unlimited tényleg megérte az árát. Bár ott meg történet nincs. -
barmi #4262 jojo, veszek majd :D és azt is tudom hogy ez a game ezzel a kariveal nem fog menni sajnos csak nem értem hogy adhatnak ki ilyen szar drivereket ezekhez a tipusokhoz :(((( teljesen használhatatlanok :(
És ha már itt tartunk milyen kártyát érdemes venni ugy 40-50k ig bezárólag :D tudom nem egy nagy összeg dehát ennyi van :) -
strebacom #4261 Egy kérdésem lenne a 1680x1050 felbontást hogyan lehet beállitani, mit kell átirni??
Köszi!!
-
6 óra játékért 10 ropi?
Nem kiizzadom a pénzt! Már irtam, de ott a TDU. szintén 10 ropi, a játékidő pedig pár száz óra. Megéri, a hibái ellenére is. Ez hiába szép, és jó, akkor lesz meg eredetiben, ha 3-4 pénzért adják, tusko gazdaságosban. Ár/érték. 6 óra NEKEM nincsen arányban 10 ropival. Inkább nem játszok vele. -
Egyetértek! Nem a warez verziót kell várni, hanem meg kell venni, ezzel is támogatva a készítőket. -
barmi #4258 volt fent egy tavalyi, aztán valamilyen okbol felraktam egy frisset amivel teljesen szar lett minden (pedig állitolag ehez a tipushoz való) aztán bedühödtem és visszaraktam a régit ami volt előzőleg és azóta minden oké csak annyi a gond hogy az újabb gameknek kéne az új driver ami persze nem franko valami oknál fogva bühühühühü -
Ha megjelenik rohanok megvenni. -
Hiába minden az a Vga kari már túl régi meg aztán csak SM 2.0-ás ahhoz hogy a játék jól menjen mint ahogy le is van irva SM 3.0 kell !! -
gyuri12 #4255 vegyél új videókártyát...(ezt pont én mondom:D) -
Ha sokat telepitgetsz drivereket, ne csodálkozz... Én anno, a TDU miatt próbálkoztam egy csomó driverrel, bele is halt a gép...
Húzd ujra a rendszert, ha nem segít, akkor a kártyád haldoklik...
Dante. -
nowan #4253 F.A.Q / GY.I.K.
-
igen, hajrá. vegyétek emberek, a többiek meg szégyeljék magukat, konfigokat olvasva megtisztelhetnék legalább NÉHA a játékipar nagyjait... -
barmi #4251 Az ati oldalárol lekaptam a kimondottan 9600 sériához készitett catalystet és teljesen szétesik tőle a gép lol elmennek a pi**ába ezek a nyüves driverfejlesztő fackalapok. miért döglik töle a gép ezt nem értem :((( helpp! -
hmmm...elég fasza,föleg 1680x1050 felbontáson -
strebacom #4249 Jó a banner nagy segitség olyannak aki dolgozik és nincs mindig a fórumon és nem akar közel 300hsz-t átolvasni, nagyon köszi, ha lesz valami müködö verzió azt tegyétek ki, hogy már van és keresse meg mindenki maga..... 

-
inkább 256 Megás 2600XT-t vegyél! -
Na, kipróbáltam, kellemeset csalódtam a játékban!:)
Aszittem még 800*600-ban is játszhatatlan lesz, aztán nagy szart, igaz másfél órát tölt, de 1280*1024-re feltettem:O
Rohadt szép képet ad, de lehet visszább állítom(bár nem szaggat, mintha nagyon picit vonaglana xd) -
Vagyis előrendeltem:D(bioshock, PC) -
-
mit vettél meg? PCre? -
Mongyuk ezzel meg is lehetne oldani a Kulcs problémát ...
Elég egy Steam + egy 16 számjegyű, egy 3-4 számjegyű és egy 4 számjegyű kód ... letölt, indit, játszik, örül ... ennyi ...
(Bár való igaz, hogy ezeknek a kódoknak meg kell egyezni egy dombornyomott bankkártya kódjával ... meg azt kicsit meg is terhelik
)
-
Nekem végre valahára lejött a demo az 512-es netemmel, most kipróbálom :)
Arra vagyok kkiváncsi, hogy elfut-e a gépen, mert lehet akkor érdekel a teljes verzió :D -
Én nem sírok:) Én megvettem:) Kurva postás nem hozza csak:D(biztos játszik vele-.-)
-
óbazz, már meginn hülye vagyok... a #4237 nem is nekem jött :) -
Helyes, no warez! A sírás helyett már rég megvehette volna itt pár ember, mert biztos vagyok, hogy "tellene rá"... -
nagyon helyes!
ez egy gecijo játék, amiből még mindig nincs warez :(
csak demo :\ -
Ha érdekel itt van a cikk egy részlete(lehet vannak benne hibák, mert szkenneltem):
A MediaDefender a legismertebb és legjelentősebb a P2P hálózat - a filmek és zenék letöltésének megnehezítésére - a töméntelen selejtfájllal elárasztó cégek közül. A cégnél már meglehetősen komoly tapasztalat halmozódott fel ezen a téren, hiszen immár fél évtizede igyekeznek megkeseríteni a fájlletöltők életét.
A MediaDefender természetesen korántsem etikai okokból védelmezi a szerzőijog-tulajdonosok érdekeit, busás bevétele a lemezkiadók és filmforgalmazók megbízásaiból származik. A cég ugyanis hamar felismerte, hogy a DRM (digitális jogkezelés) nem kellően hatékony fegyver a szerzői jogokkal védett anyagok illegális terjesztésének megakadályozására, ezért inkább a terjesztési csatornák ellehetetlenítéséből igyekszik - a jelek szerint korántsem sikertelenül - tőkét kovácsolni magának. A lemezkiadók és filmforgalmazók 5 és 10 ezer dollárt fizetnek címenként a különböző szintű (azaz hatékonyságú) védelemért. A díjazás a szolgáltatás időtartamától is függ.
A legtöbb tartalombirtokos a MediaDefender szolgáltatását egyszerre rendeli meg termékének piacra kerülésével: a cég bevételének oroszlánrésze a filmek és zenei albumok piacra kerülését követő néhány havi védelemből származik. A MediaDefender persze képtelen tökéletesen megakadályozni e tartalmak megosztását, ám ezt jelentősen meg tudja nehezíteni, ami - főként tőlünk nyugatabbra - sokakat indít arra, hogy a letöltés hercehurcája helyett inkább a vásárlást válasszák.
jah, és hozzátenném az egyik részletet, amit nem szkenneltem: "Mindehhez 2000 szerverből álló - az internetre 9 Gbps-os (!) sávszélességgel kapcsolódó - számítógépparkot vet be a világ különböző pontjain." -
hülye voltam, közben visszaolvastam ám...-.-
szerk:
mivel kb a #2-es hsz-ben le van írva
amúgy #4237: kösz :) -
Most miért baszogatod? Honnan tudja, ha még sosem hallott róla?:\
Lehet nem olyan kocka, hogy itt hájpol négyezer hozzászólást éjjel nappal az SG-n xd. -
Inquisitor #4234 Ez nem új dolog, pl. torrenten/emulen és társaikon felelhető fellelhető felhasználói programok (főleg vírusírtó) cuccból minden második tele van pakolva szeméttel és/vagy vírusokkal. :)
Szóval simán elhiszem.