13397
  • dienesoft
    Hát, ezek után én nem tudom, te lennél-e a megfelelő választás. Szögezzük le, nem volt egy szép komment. Ebben asszem egyetértünk.
  • Kandurex
    [vállatvon] én is szeretem a könyveket, ezzel együtt 2 hobbim van, ez és a számtech, bár igaz sokkal több könyvet veszek ;)
  • AntiHero
    Nekem 8 mások mit gondolnak:) Akinek nem inge az nem veszi magára.

Én leszek házigazda ha kell!(lesznek itt olyan tisztogatások hogy na:D)
  • grebber
    Ezért kéne fasza házigazda aki törölné a sok szart mert kb elmúlt 3 napba olyan jó 500 laza kuka.
  • dienesoft
    Igen, vannak. De nálam az elég ritka .De természetesen a kultjátékok megvannak eredetiben.
  • bertino
    ez nem ok az ilyen beszolásokra, amiknek semmi alapja nincs és általánosítanak a közönség körében, szal sikerült melléfognod nagyon...
  • MrAndree
    "évente 2db játék jön aivel érdemes játszani"
    Ez szubjektív, szerintem ennél jóval több.
    "VANNAK játékok amikre érdemes költeni, ennyi."
    Én inkább könyvekre szoktam. :)
  • AntiHero
    Azért írtam most ilyen ingerülten mert már vagy 3 napja csak a csupa szarságról olvasok fórumban.
  • Kandurex
    Fogalmazzuk át, nem warezzal van a baj, hanem azzal, hogy évente 2db játék jön amivel érdemes játszani...ne mond nekem, hogy 1 év alatt erre a kettőre nem tudnál összekuporgatni,...a többi salángyék meg nem érdekes :/ mindent nem lehet megvenni, akkor a gatyád is rámenne a bulira...

VANNAK játékok amikre érdemes költeni, ennyi.
  • MrAndree
    És még játék sincs pedig akkor jönnek ám csak az igazi lámák az "egy út van előttem merre menjek?" jellegű beszólásokkal. Aztán megsértődnek ha nem válaszolunk. :)
  • Hellsing47
    kezdenek kicsit elfajulni a dolgok
  • barmi
    Ha ez a bölcs hozzászólás esetleg nekem szólt akkor csak annyit mondanék neked hogy muterod a lama te gyökér! Ha nem jól értelmezem a szövegedet akkor semmi.
  • Hellsing47
    egy csöppet asszem elhamarkodtad ezt a kijelentésed
  • dienesoft
    OFF
    Most akkor én is megrohadhatok mert nem dolgozhatok hivatalosan 18 év alatt?LOL de rohadék vagyok
    ON
  • bertino
    fogd vissza magad, nem ilyennek ismertelek meg, de most mindjárt fordul a kocka, ha így szövegelsz tovább...
  • AntiHero
    OFF
    Az meg rohadjon meg, és dolgozzon:)
    ON
  • AntiHero
    Nyugi van nem kell veszekedni. Kinek erre kinek arra van pénze. ENNYI...
  • bertino
    arról nem beszélve, hogy valakinek fizetése sincs...
  • MrAndree
    Aki warezol az azért kussoljon mert warezol. Aki meg eredetit vesz az meg azért mert tudod nem mindenkinek van pénze 10000et kiadni egy játékért. Örülök hogy neked van.
  • Kandurex
    XBOX360 -ra?, igen csak jogtiszta van. Tekintve, h nincs flashelve.

egyéb probléma warez huszár?
  • MrAndree
    Az, de egyesek még ezt se értik meg. :)
  • ffxi
    Mindjárt sírok...

De komolyan
  • Drizzthsz
    Kurva jó a fak alatt a szöveg. :-)))
  • strebacom
    "simán az Options alatt,ja kicsit hülye a menü" nekem csak 1280*1024 a max beállitás, vagy netán feismeri a monitor max felbontását és azért nem jelenik meg??? Nem tudom, neked milyem monitorod van, mennyi a max felbontása??
  • bertino
    hát ha nem átkurás és télleg a game az, én is szedem nyilván
    csak az elindítás a problémásabb... :)
  • grebber
    Ja és szedek sokezren mindenhonnan :D
  • bertino
    lol gecc képes volt vki felrakni torrentre ugy, hogy semmi elindítási info... hát én az ilyeneket menten törölném az oldalrol, ha admin lennék
  • SpiritFire
    Nekem az sg.hu is tört verzióban van meg, ha néha jövök fórumozni azt írja "Invalid cd-key" ilyenkor csak single playerben tudom tolni és nagyon dühös vagyok
  • dicehater
    Igy nez ki a konzolos csomag, ma reggel jott remelem otthon is lehet majd kapni ezt a verziót

Bioshock CE
  • Shep
    Most én ezzel mit kezdjek?
  • Eagle16
    Aha, jól néz ki. :D
  • tmisi
    Ő már nem is warezhuszár, egyenesen tábornok! :D
  • homeless
    Úgy csinálsz mintha neked csak jogtiszta szoftver lenne a gépeden.
    (tudom, jön a válasz, hogy igen csak az van.... Ja persze)
  • Eagle16
    Azért vett DX10-es kártyát, mert megkapta 23 ezer forintért, miközben a 7900GS/GT-k akkor még 35 ezer forintba kerültek, Elhiszem hogy jó a Vista, csak kevés hozzá a ramom.
  • bertino
    felrakták magra telepítési utmutato nélkül :D
  • Dante73
    Nálam 32 bites Vista van, és semmi gondom vele. Gyorsabb, jobb, biztonságosabb mint az XP. Igaz, driver szinten még van hova fejlődni, de nekem szerencsém van, minden eszköz müködik, minden progi fut.
    Dx10-ben pedig szebb. Ha nem is sokkal, de szebb. Akinek dx10-es kártyája van, megéri váltani, különben minek vett dx10-es kártyát?

Dante.
  • tmisi
    És mikor lesz fenn a neten?
  • LackoMester
    ja és otthagytad a Visa-dat cserébe:-)
  • LackoMester
    ja azért 1680x1050 felb.azért nemárt egy jobb kari,8800GTS-640MB--naon szépen fut-és ez még csak a demó
  • Kandurex
    Íme a gyűjtői kiadás warezhuszárok!