BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy 8800-as kártya nem fogja megszépiteni hogyha egyszer az a full graf amit box-on láttál
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
sepron 3000+ procival menne a gém??
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
szal ha vki tud még vmi nemtorrentes linket az dobja be légyszi!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Softpedia nekem csigalassú Flashgettel is, mást egyenlõre nem találtam...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Next PC upgrade: 2022
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
ittvan még 1-2 😊

Elmondanád, kössz.

kép1
kép2
kép3
Pár perc, és jönnek a képek.
Vamos Argentina!
Annyira nemvagyok elájjulva a gamétöl, nekem videókba valahogy sokkal jobban tetszett!
A grafikája odaver, de 3 bugot is találtam a gameba a demo végigjátszása során, mondjuk kis apró bugok voltak amit máslehet észre sem vesz!
De voltak helyek ahol borzasztóan nézett ki 1-1 jelnet amikor vitt föl a lift és nézelödtem és a víz lezúdult 1 helyre, na az valami iszonyatos volt, amugy fasza game lesz! <#nyes>#nyes>
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
A game szép agyoncsillog-villog minden 😄
Optimalizáció rulez!!!!! Csak rövid volt de frankó!
Next PC upgrade: 2022
Szerintetek elindul ezen a gépen:
Radeon X1600
Pentium 4 CPU 3.20GHz
1 GB Ram memoria-val?
AMD Barton processzoron fut a game???.(Mert a Lost Planet pl. nem)
Thx.