BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na végre jön lefele.Kösz igh!!

mégis mért kéne szebbnek lennie?
egy 8800-as kártya nem fogja megszépiteni hogyha egyszer az a full graf amit box-on láttál

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

grayfox
és vista is van ott? 😊 anélkül nincs dx10.

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Davidus
dx10
vs
dx9

a víz szebb és kb annyi. nem éri meg miatta vistaval tökölni😛

V9ykn8_TZL0

kill3r21
nah meg ez DX10..ménem szebb? 😄 idegesit....azért vártam ennyire a pc-s verzet hogy igenis szebb a pc-s ....
Kandurex
Pedig az, ott van egy 8800GT

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

NeoMaN
nemazok

Istencsászár
melyik? #2215 biztos nem, máshol meg nemlátom a beállítást meg gép adatot

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
Amúgy szerintem mindkét platfromon ugyanúgy néz ki, szal...

chalezlopez
Nah felrakom vistára, megnézem mit mutat.

Vamos Argentina!

Tölem olyat ne várj 6800GT-ém van és amig nemjön a 9-es széria marad is.
kill3r21
pont ezaz hogy nem szebb ....csak kisebb afelbontása...én aztvártam hogy egy 8800as kártyán lekéne aláznia xboxot...azt ugyanojan kb...
Kandurex
Ezek a DX10 képek

sziasztok
sepron 3000+ procival menne a gém??
Istencsászár
dx10es képeket nyomassatok had lássuk mennyivel brutálisabb az

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pretorian
Köszi, megpróbálom...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Kandurex
nem is, is 😊

wedge31
Ne bánts, napok ota erre a percre várt hogy egy gyengébb pc-és képet fikázhason, hagy legyen meg az öröme...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

az derék .. nekem most nemnagyon megy 50fölé,meg is van a maga 9órás letöltési ideje.
azt én is megköszönném,bár van még1,de onnan nekem a softpedianál is kétszer olyan lassan jön le,kb fél óra 100mega..szal azt se érdemes nagyon..egyébként: http://chonnom0.filezaru.com/BioShockPCDemo.zip
szal ha vki tud még vmi nemtorrentes linket az dobja be légyszi!
de mondanátok ha mernétek 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

nekem innen végig 700-800-al jött ( 1-2 órája 😊)

Kandurex
😄 nem mi mondtuk 😄

chalezlopez

Szegény pubinak nem volt sok esélye... <#hehe>

Vamos Argentina!

persze persze tudjuk..x360-on szebb :C

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Pretorian
Tudna valaki dobni olyan linket, ahonnan elfogadható sebességgel jön a demó? Nem torrentre gondolok...
Softpedia nekem csigalassú Flashgettel is, mást egyenlõre nem találtam...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

rotator
Az elsõ kép ugyebár a legelején van a játéknak. Nos, én még itt azt hittem, hogy a prerender intrót látom. Mikor aztán pár mp után se akart továbbmenni a cselekmény, próbaképpen hozzáértem az egérhez és... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Ez már a játék volt!!! Valami iszonyúan atom feeling és elképesztõen optimalizálva van. Másfél éves konfigomon mindent maxra tolva is úgy futott, mint valami 2 évvel ezelõtti játék, csak éppen a holnap grafikájával. 😊 A hangok 100-as skálán 110! Na többet nem is mondok, +1 customer gained. 😊

dienesoft
Akkor bocs, tényleg nem tudtam.Máskor nem fogok feltölteni oda.

kill3r21
szép szép...de nem mondok inkább semmit me meglincseltek...😄
Kandurex
szép képek

grebber
Aki megakarja nézni a képeket jobklikk tulajdonságok és kimásolja a linket azt megnyitja másik ablakba ennyi!

Next PC upgrade: 2022

grayfox
szép képek. nekem még 2 óra 😞

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Kandurex
Na, ne,..MINDIG, de mindig is probléma volt az imageshack -el, én még nem láttam olyat, h szídták volna, mint a bokrot...nem is hibáa terjedt el az a rohadt brek - brek

dienesoft
Maradj mán, csak gyors kerestem egyet, ez jutott eszembe hirtelen.Eddig nem volt vele gond.

Kandurex
éljenek a békák...hogy nem tudtok errõl a retard imageshackrõl LESZOKNI!!!

bocsánat, az elõzõ adag kétszer ment el ...
ittvan még 1-2 😊

Honnan van meg neked a demo?
Elmondanád, kössz.

dienesoft
Hát, a képeimet igen gyorsan törölték...

dienesoft
Végigtoltam a demot. Azt kell ,hogy mondjam, várom a megjelenést, mégha nem is olyan jól megy a játék.Gond nélkül fölment a játék, majd beállítottam Medium-ra.15-20fps között mozgott végig, zúzásnál leesett 10-re, szoval nagyon le kell majd húznom a teljest. Ami elõször letaglózott, a hanghatások: minden egyes mozdulathoz illett hangeffekt, hihetetlen nagy élmény 5.1-be, vagy egy jó fejhallgatóval. A kép pedig a vártnál is szebb: Amikor a repülõ lezuhan, ég körülötted minden (ott is megizzadt a gépem rendesen 😄), te meg köhögsz, fulladozol, ahogy kiszállsz a vízbõl, azt hallod, hogy csöpög le rólad. A képi világa nagyon durva, félig meddig mozi, a készítõk pedig biztosan elérték azt, amit akartak:borzongj!😊 A tárgyak jól mozognak, minden egyes szutyit gyakorlatilag föl lehet venni. A varázslatok is nagyon jók, a hack-elés is hatalmas ötlet. A kislány nem hasonlít a FEAR-ben lévõhöz (annyira azért még mindig nem tudott megborzongatni, mint Alma), de így is kellõen megdobbant a szívem egyes érdekes hangoknál, képi világnál. Nem mondhatom, hogy túl jól futna, sõt, egyáltalán nem fut jól, de nem is várhatok többet ettõl a géptõl. Egy-két képet közölnék:

kép1
kép2
kép3

chalezlopez
Nahhh, végigtoltam én is a demot. C2D @3.15GHZ 8800GTS 1280x1024, minden high, kivéve vsync, az off. Szóval olyan 30-100fps-el megy, átlagba olyan 50-60 körül. Akciódúsabb helyeken (mikor kb 3-4-en irtanak) bizony lecsökken 30 körülire. Mit mondjak? Már várom a fullt. Ez egy igen jó game, rengeteg fellhasználható tárgy, eléggé interaktív környezet, a hangulat az fenomenális, olyan "film-noir" (aki érti, érti, a többieknek hosszú lenne...) a grafika igen jó, a hanghatások 1-5-ös skálán 6-os fölé. Ami annyira nem tetszett az az, hogy a grafikai motor+fizika használata nem teljesen kiforrott, érdekesen reagáló tereptárgyak etc... Amikor viszont az ellenfelek jönnek a vízben, én meg lepörkölöm õket cirka 1000V-al, hát igen jó nézni ahogy kisülnek elektronyosan.

Pár perc, és jönnek a képek.

Vamos Argentina!

Kandurex
nah, akinek lejött az dobhatna pár képet, full graffal stb., kíváncsi lennék, meg gondolom még páran 😊

az frankóbb,h véletlen kitöröltem flashgetbõl az elõzõ töltésem,ami már letöltött vagy 300megát,és így kezdhetem elölrõl egy másikrõl,csak onnan még lassabban jön,ergo 9 óra lesz..😄D
Nyufeee
Hát, nemtudom emberek, most játszottam ki a demot 1280*1024 be minden fullon!
Annyira nemvagyok elájjulva a gamétöl, nekem videókba valahogy sokkal jobban tetszett!
A grafikája odaver, de 3 bugot is találtam a gameba a demo végigjátszása során, mondjuk kis apró bugok voltak amit máslehet észre sem vesz!
De voltak helyek ahol borzasztóan nézett ki 1-1 jelnet amikor vitt föl a lift és nézelödtem és a víz lezúdult 1 helyre, na az valami iszonyatos volt, amugy fasza game lesz! <#nyes>

Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit

grebber
Lábléc konfiggal 1024*768 alapon mindent Highra tett és nagyon jól fut!
A game szép agyoncsillog-villog minden 😄

Optimalizáció rulez!!!!! Csak rövid volt de frankó!

Next PC upgrade: 2022

Seth
elindulni biztos elindul...

PSN ID.: Beegabor

Hello mindenkinek.

Szerintetek elindul ezen a gépen:
Radeon X1600
Pentium 4 CPU 3.20GHz
1 GB Ram memoria-val?
Senkkik
azért én megpróbálom a lehetetlent xDDD

Üdv.
AMD Barton processzoron fut a game???.(Mert a Lost Planet pl. nem)
Thx.

NeoMaN
13Fps?

8600GT-vel 40 körül van itt. Aszittem nincs ekkora különbség a 2 vga között.