13397
  • Shep
    Én nem nyilatkozok a demo alapján :)

Ja a nagytorrent oldalon valakinek már sikerült elindítani (ha nem kamuzik) azt a verziót
  • wedge31
    Detto, ha már vennék az a witcher vagy a hellgate lenne azokat többször is végig lehet tolni.
  • Ev1L
    Én meg azért nem, mert drágák a bulik... :)
  • Casper007
    Szóval igényes, csak nem eléggé.
  • csoola
    ez igényes, azért nem veszem meg mert másra költöm a pénzem
  • Casper007
    Akkor ott a banner. nincs még működő verzió. Majd valamikor, de addigra nekem már meglesz. :D
  • Kandurex
    olvasd a bannert
  • Shep
    Hát visszaolvastam, de csak a hülyeség megy és abból meg mára elég volt.
  • Casper007
    Olvass vissza. :D
  • Shep
    Ja elindult valakinek a torrent oldalon kint lévő verzio?
  • Shep
    Most őszintén az idén mi volt ami említésre/megvásárlásra méltó lett volna? Nekem idénre a Crysis van betervezve. Ilyen 1x végigviszem elfelejtem játékokért nem adok ki pénzt. Ha nem lenne warez akkor sem venném meg tehát ez a felfogás, hogy a warez miatt nincs eladás nem teljesen helytálló, mert az igényes arra érdemes alkotásokat megveszi a nép, még ha utólag is. Most ne mazt mondom, hogy ez egy szar játék, de én szeretek olyanért pénzt kiadni amit nem csak 1x tudok felhőtlenül élvezni, ilyen pl a FarCry, azt pl letöltöttem, végigvittem utánna meg megvettem, mert úgy éreztem ennyit megérdemelnek a készítők és mikor megvettem akkor is max árú játék volt. Tehát lehet itt magyarázni jobbra balra igényes dolgot kell csinálni és akkor megveszi a nép, tök mindegy hogy PC, Xbox, vagy Amiga.
  • Aspyrin
    Faq első válasza:
    - Az lenti linkre rákattintasz
    Ejnye :)
  • SNAKE01
    akkor jól mondta a nővérkém,majd csekkolom a filmet,köszi az infót :)
  • MerlinW
    Az egy klasszikus:)
  • BaLTáSGYiLKoS
    HAHAHAHA!!!!!!!!!
  • Tinman #4500
    Láttam, eredetiben itt figyel a polcon... ÉS:

-Van benne egy búvár aki a víz alatt él, ő menti meg Morzsát /kislány/
    -A furcsa lények itt gyerekeket gyűjtenek, mert az álmaik kellenek egy sírni képtelen ember számára
    -És igen... minden szürreális, ütött-kopott, elvont...a fenti Bioshock logo akár onnan is származhatna.

• grebber
    Kéne mert kb mondom úccsó 300 hozzászolásban tuti nincs szó magáról a játékról hogy itt meg ott mivan hol miért.
  • AntiHero
    Úristen az égben:S Elmegyek 1 órára és 70 új OFF üzenet. NA alig várom hogy házigazda lehessek mert itt iszonyat nagy rend lesz utánna.
  • mikisanzi
    holnap lesz olyan bolt, ahol meg lehet vásárolni a játékot itthon?
  • gregtom6
    Elveszett gyerekek városa története:
    Marc Caro és Jean-Pierre Jeunet fantasztikus meséje olyan gyerekekről szól, akiket elraboltak az álmaikért. Krank, az őrült zsarnok álmatlanságban szenved. Alszik, de semmit sem álmodik. Barátja épít egy különleges gépet, amellyel el lehet lopni mások álmait. A tenger közepén úszó szigetén élő Krank a Küklopszok segítségével gyerekeket rabol el egy közeli kikötőből. Az egyik csemete Denree, a hároméves árva, akit egy elképesztően erős és egyúttal szelíd férfi nevel. A nevelő nem hagyja Krank kezében a kisfiút.

Hát sztem nem ez az a film:)
  • rémrendescrysis
    Valaki érthetően, magyarul elmondaná hogy hogy megy a BIOSHOCK DEMO-ban az élsimítás?
  • gyuri12
    bezony
  • Adam II
    ÁHH ez télleg vótmá
  • SNAKE01
    huh,hát fogalmam sincs hallod :DDD
    te már láttad?
  • Eagle16
    Már volt :)
  • Tinman #4490
    City of the Lost Children?
  • gyuri12
    tekerj csak lejjebb...:D
  • csoola
    a warez iparága fejlödik!
  • Adam II
    Sokan BioShock lázban szenvednek most:D

• Ev1L
    Jah, hát igen, nforce-on már van 3-4 xbox360as tört verzió. Szerinted azok csak díszek? A szent konzolosok nem próbálnak törttel szórakozni tudom... LOL xD
  • gyuri12
    a system shockok is pc-sek voltak,nem hagynák cserben a pc-t
  • bertino
    viszlát
  • minimize
    mindenki maga tudja, nekem mind1, mint írtam.
    magyarázat, az van, minden esetben.évente 3-4olyan játék van, ami szerintem megéri, ez most olyan, ha szingli, ha multi, tökmind1.
    a másik az, ott volt a demó, kipróbálni ki lehetett, persze olcsóbb 150ft-os dvd-re kikarcolni, mint fizetni érte.
    aztán majd sírás lesz, ha bejelentik a Bioshock2-t box360-ra, meg ps3-ra.
    á, hagyjuk,nem okoskodom itt....
  • Synit HUN
    Én sztem ez a játék nem ér annyit hogy megvegyem. Ha valamelyik fejlettebb országban lennénk ahol 5x-10x ennyi a fizetés (ami ugye annyit tesz mintha 1000-2000 Ft lenne egy eredeti játék) megvenném. És sokat mellé. De egy olyan játék ami pár napig/hétig szórakoztat nem ér nekem 10k-t. A TDU megérte. Nem csak sok hónapnyi szórakozást, de barátokat is kaptam érte. Ha ez egy online játszható játék lenne ezt is megvenném. De ez csak egy single player játék akármilyen csúcs is. Nem éri meg.
  • SNAKE01
    nővéremnek mutattam a gammát,és nagyon tetszett,igaz ő nem igazán játszik,csak olykor simsel,de elnyerte a tetszését nagyon,igaz ő nem merne vele játszani,aztmondta ^^

" és említett nekem valami filmet,amiben hasonló dolgok vannak,ugyanez a felállás,valami vízalatti város,és szivárog minden,vannak ilyen furcsa lények,azok is a vérre mennek,valahol megvan ez a film nekem,hisz azok közül látta.elő kotrom már,mert ő látta,és aztmondja sok a hasonlóság,érdeklődésem felkeltette eléggé. :) "
  • Ev1L
    Nah, majomparádéra is feltették ezt a verziót. És ottan is azt írják, hogy működőképes! Reménykedem.:)
  • robotnyk
    az nem volt gáz, hogy a moha topicban elküldtél valakit a picsába, mert a demohoz kitett egy linket, merthogy így nem tudod teljes sávszélen tölteni? ne majomkodj, mert BANán lesz a jutalmad.
  • gregtom6
    most nézem az 56.oldalt,a legalján a képeket
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1097305817&order=reverse&index=56
    hát nemtom,h olyan gépfegyveres polipszerű vmi van-e a játékban:)
    egyébként tudtátok,h eredetileg egy régi grafikus motorja volt a játéknak,és far cry-os környezetben játszódott volna?
  • gregtom6
    ''nincs még működő warez verzió''
    miért,nem működő már van?:)
    egyébként miért kell fake warez dolgokat feltölteni a netre? Nem működő Bioshockokat,kinek van kedve órákig várni,h felmenjen,és ne is legyen működő?
  • Sil3nt
    se a bh-an, se a majomparaden, se sehol nincs meg mukodo verzio...csak a jatek masolata ami melle meg kell mukodo crack ami meg NINCS! mit nem lehet ezen felfogni