BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blekk Síp
Nahh, pozitívan csalódtam, egész szépen fut a gépemen, igaz 800x600-ba kellett tennem a felbontást, és a texture quality-t kellett medium-ra állítanom, de a többi max-on van.
Viszont a 2. betöltésnél
"A(z) Bioshock.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük." <#idiota>
És mivel a demoban menteni sem lehet, így elég gáz. Eddig 2x próbáltam, mind2x kifagyott, remélem a teljessel nem lesz ilyen gond...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

kill3r21
ohh én má nemvok képbe....a mai demohajkurászás miatt....és még mindig nincs lent nekem :D:D:D:D:D
Shep
Na ja, egy bizonyos szintet meg kell ütni ahoz, hogy rágyere ez csak poén.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Magnum PI
Dobnál egy linket pls?

kirol
Én nem. Tök egyformák a békák!

Istencsászár
A poén káros a topikra:DDDD

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Shep
Lehet oldalazni, az csak poén volt, áááááááááááááááá

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Istencsászár
20 perc alapjánleirsz egy játékot amikor a 2 %át láttad? jó kritikus lenne belõled:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kill3r21
nem lehet oldalazni? me??? én észre se vettem volna? :S
Shep
Ja igen majd el felejtettem, a robbanások, meg a vér ultra gagyi, a dák nákem 3D-ben jobb volt.

hen-tes
Jah bocs, nem én töltöttem fel, nforce forumán linkelték, nézzétek meg ott.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

mondjuk megcsinalhattak volna, hogy 2-3 fele utvonalon keresztul is eljuthassunk a jatek vegeig, es akkor nem az jonne le az embernek, hogy egy bescriptelt csovon kell menni vegig a jatekban. az atvezeto kepsorok meg megint olyan kepet festenek, hogy lo az ember kettot, megy a folyoson 10 metert, aztan nezheti a videot.
az rendben van, hogy ez a bevezetoje a jateknak, csak vannak akik ugy vesznek jatekot, hogy demot letoltik, kiprobaljak es dontenek hogy kell e az nekik 10x ennyi jatekidovel. es akkor eltoprengnek, hogy kell e nekik az az fps, ahol csak egy folyoson lehet menni es 1 perc jatekra jut 2 perc video.
azert pozitivum: eleg jo beallitasokkal bejott az elso palya, ahol a vizben kell uszkalni, es csak lestem hogy mennyire szepen meg van csinalva az a video, aztan kiirta hogy wasd-vel usszak... kicsit nagyot neztem, hogy az mar maga a jatek, szoval kepzelem hogy nagy felbontasban, minden maxon es dx10-el mekkora elmeny lehet. a masik pedig hogy a jatek vegen levo ingame-s video eleg biztatora sikeredett
CalebJoe
Synit HUN
Két béka.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

A D3D10 mód egy pöpet gyorsabb, kb. 3-5FPS plusz HD2600XT-n.

hen-tes
dx9 vs
dx10

Ti láttok bármi különbséget? :o

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

wedge31
30fps felet tökmindegy azalat meg igyis-ugyis akad.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

chalezlopez
Nézz kicsit lejjebb.

Vamos Argentina!

Magnum PI
Néztem a képeidet de azt írtad hogy az mind DX10

Istencsászár
Hát 5-10 %os fps csökkenés nem mind1 azért.

Istencsászár
Hivatalos oldalon fentvan minden képesség leírással és kis videóval.

wedge31
Gyerekek mondom hogy nincs még dx10 csak egy-két dx10-es effekt van ugyhogy gyakorlatilag lényegtelen melyik modban futatod.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Poén volt.

minimize
Gyönyörû, hangulatos, és k***a rövid a demó.
A megrendelt teljes verzió 24.-én már szállítva lesz, vagy mire jön meg kb. 576-ból???!

No one can stop Death!

DarkSector
Jó fps, az amiben nem lehet oldalazni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Jól van látom vetted a lapot. Amúgy a demo végén amit mutatott, hogy milyen képességek lesznek, meg lehetõségek az azért bíztató.

chalezlopez
Nem kell Vistát raknod, mert nem sokkal szebb dx10-ben. Én kipróbáltam mindkettõn, és xp alatt fogom tolni, mert az gyorsabban viszi kicsit.
Egyébként nézz kicsit vissza, dobtam képeket innen is, onnan is... (dx9 vs dx10)

Vamos Argentina!

DarkSector
Ne hogy azt mond, hogy nem lehet oldalazni, mert akkor inkább felakasztom magam...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Istencsászár
Mondjuk lehet visszafele is menni, bár sok értelme nincs:D

bertino
semmivel, ami számottevõ lenne

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Shep
Hát pl. lehetne menni jobbra oldalazva is, nem csak elõre :)

DarkSector
Vista és DX10-et felejtsd el szerintem még nem ér semmit...

Istencsászár
Ez a játék elejébõl egy részlet ahol csak bevezetést nyer az ember a világba semmi több, mégis mit vártál? a játék pedig mész elõre lesz, mimás lenne egy bezárt helyen játszódó fpsben?

Magnum PI
Sziasztok!

Most töltöm a demot. Van értelme felraknom a Vistát hozzá? Mennyivel szebb DX10-ben? ( 8800 GTS-em van )

DarkSector
Ezzel egyetértek...

Shep
Majd ha a Vista meg lesz csinálva rendesen meg rendesek lesznek a driverek akkor majd gyorsabb lesz, szerintem ez még legalább 1-2 év :)

ú bazdmeg .. :///
Pretorian
KIRÁÁÁÁLY!!! VÉGRE!!!! Erre vártam...
Kösz szépen.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

DarkSector
Köcce ez már jobb.:D

DarkSector
Nem is kell mint már olvasshattad lejjebb, de ha nem kezdenek cseszegetni engem, akkor én sem mást...
Vagy a Planet-et védik itt a srácok, mert én egyedül azt fikáztam és szerintem joggal!

nagyon rovid a demo, es a haromnegyede atvezeto video. valtozatossag sincs benne, akarmit csinal az ember mindig ugyanaz tortenik, mindig csak 1 iranyba lehet menni. 2ghz amd, 1gb rad es gf6600gt-vel csak ugy ment hogy minden a minimumon volt es borzasztoan nezett ki. remelhetoleg a teljes verzio jobb lesz
CalebJoe
Isten vagy Dante 800k<#worship>
http://nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=26624&postdays=0&postorder=asc&start=2250-->itt vannak rapidos linkek,20partba van feltöltve. aki akarja,innen is szedheti.
Pretorian
Az elmúlt 150 hozzászólásban kb. 4-szer szerepelt olyan link, ahonnan le lehet tölteni a játék demóját. Ha a könyörgésre fordított nettó idõmennyiség felét visszaolvasásra fordítottad volna, már rég csorogna lefelé a játék.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

ProGabe
láál,nem arról szól a dx10 hype hogy ugyanazt tudja,csak gyorsabban?microsoft megint kap egy pofont...
vagy csak a rossz driver miatt van ez az 5-10% különbség?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ember álljál már le más is várt ám egy jo helyre ahonnan gyorsan le tudja szedni a demot ráadásul mikor kérted 10 perc mulva meg is kaptad ugyhogy szedd szépen csendben és amig nem jön le menjél játszál vagy foglald le magad ne itt huzd a népeket
DarkSector
Milyen a stílusom?
De igazad van lehet hogy örülnöm kéne, hogy a FP-en átbaszták a búrámat...
Mostmár télleg jobban érzem magamat...<#vigyor3>

Istencsászár
Az egyéni lelki problémák senkit sem érdekelnek, parádézhatsz itt, de csak egy név vagy ami most uy fest mint egy 10 éves elkényeztetett gyerek.

dante3
innen maxal jön27 perc alatt lejön :D

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

chalezlopez
Könnyen megértem, hogy ha téged érdekel a Bioshock, akkor idejössz ebbe a topicba. Viszont ha nem ilyen lenne a stílusod, akkor esetleg nem ugatna be neked mindenki.

Vamos Argentina!