BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Iagazad van..de kivi voltam...mit bir a gyengus gépem...és kellemesen csalodtam...amugy hidd el nem pc-n fogom végigtolni...az oké hogy játszható,de xbox megszoktatta velem a jót...kis recenés idegesit...nemjo ha nem folyik...de azért örülök....😊 Meg a demot azért végigtolom...:
azért itt egykép...nálam ijen....😊
bertino
öregem, hogy te mennyit szerencsétlenkedsz
nem csoda, hogy a kutyát se érdekli a bajod...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Rage47
mit szenvedsz, játssz boxon
kill3r21
ah hát én belöttem...1024x768...medium textura...többi full kivéve a post processing ,meg ashadow királyswág..igy böven játszhato és szép is egykét helyes kicsit belessul de ijen géptöl böven jó....képen nem rakok be mert minek ugyis sok van már..meg frapsal nemtom megnyomom a shotot és ekezd karrogni a vinyo fps lefelé....szal éphogy megy de megy és játszható élvezhetö....de az kurva bill&egér...áhhh...😄 régen játszottam pc-n látszik...😄
talán a segged :|

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

CalebJoe
Nah végigtoltam én is a demót és azt kell mondjam nagyon hangulatos lett a game fõleg a gépigénnyel vagyok megelégedve.
Ezeknek a rajzos megoldásoknak kicsit olyan Fallout feelingje van.
AntiHero
Nekem csak 1800 volt😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

DarkSector
Ezaz, hogy nem a bs.zipet szedtem
hanem a másikat az jelszavas

most nézem a bs zip-et

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Soldiers
na és fosos?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

wesker24
Bakker most jövök haza Ajkárol mert bucsu volt erre majd 700 hozzászolás !! <#wow1><#wow1><#merges2>
sõt,hardwired bioshock fórumba is az a link van,méghozzá a 140-es postba..
bertino
az internetrõl

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

AntiHero
Igen, le lehet.
Ezen az oldalon is találsz 3 linket is ha nem többet.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Soldiers
ha lelehet e már tölteni a demót addjon már vki linket hogy honnnan köszi?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

hát,a 2297es postodban linkelted,és annak a neve: bs.zip..erre cuppantunk rá akkor sokan,köztük darksector is,aki viszont azt állítja,h ehhez jelszó kell..mondjuk lehet rosszul töltötte le,akkor szokott a kicsomagolás végén a winrar pl ilyen faszságokat kiírni,h "hibás jelszó?",holott nem is kell neki pass..
dante3
<#nemtudom>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Istencsászár
Azért hozzá kell tanni, kis helységek vannak benne, sok a sötét, de majd igazán a Medal of Honorra leszek kíváncsi a fényes nyilt terepekkel hogy hogy fog menni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Rip
Ábra/napló ablak, jobb egérgomb, és jet növelése.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

kill3r21
nah megyek csórók képeket...😄😄😄😄😄
kill3r21
hát...azok az uj driverek leginkább uj vkartikhoz csinálják nemhiszem hogy a 6600gthez...de lehet..de ez tetszik nem kell kidobnom a gépem....miért nem léhet minden játékot ijenre megcsinálni??
az enyémnek viszont bs.zip a neve,mint DarkSectornak. Ez is jó?
Rage47
gondolom az uj vga driverekkel még jobb lesz
dante3
Nem kell semmilyen jelszó! Simán kicsomagol, telepít játszik!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kill3r21
nah gyerekek lehidaltam....alap driverrel....minden highon..dx9
ojan 20 Fps átlag...kicsit lejjeb veszem és totál játszhatóóó...csoda komolyan csoda....de kurva fura bill&egér....konzol betett...ejjj😄😄😄
ez tetszik..nem gondoltaqm volna hogyijen jol fog futni....jo lehet jo tesz neki a 1,5GB RAM
Tatyla
2 napot már ki lehet birni féllábon is...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

milyen titkosított?? én is a dante3 által berakott,hardwiredes linkrõl szedem,ami egyszer megállt..ugye most ehhez nem kell semmi jelszó? mert akkor fogom végképp tökönszúrni magam,ha az egy napos baszakodás után letöltök vmi olyat,amit még kicsomagolni se tudok.
Magnum PI
Na mondom gyorsan megnézem a grafikát utánna belövöm a konfigot és nyomom. Mire oda jutottam hogy belövöm a konfigot már vége is volt. Egy kicsit hosszabb demo-t vártam 2GB-tól

dante3
Én már végigtoltam! BioShockPCDemo.zip

nem nagy szám a dolog,flashgetet megnyitod,fönn rámész az alapértelmezés ikonra,és itt beállítod h 10szálba töltsön .. ezután indítod a letöltést,és annyival fog tölteni ..
grebber
Scrennshotos topikba tettem be 8 saját képet akit érdekel megtekintheti ott!

Next PC upgrade: 2022

Valaki eltudná priviben mondani ezt a többszálas letöltést flashgettel? Nagyon nem megy, a játék meg lassan jön, és hozzátudnék adni már pár linket.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

SötétBarom
😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Shep
Nem én már uninstalláltam és visszatértem régi nagy kedvencemhez a FarCryhoz, na de ha jön a full 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
azért mert te a titkositottat szedted le...vagy hibásan
amik ittvannak linkek azok jok....jah és nem kell SSE2 me elindult nekem is 😄😄😄😄
nah nézzük....6600GT, 1,5GB RAM és AMD 2800+ Sempron...pill atz jövök 😄
OMG, überállat ez a demó. 😊

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

ez is csak addig izgi amíg le nem szedjük,és amikor megvan jöhet a következõ trófea😛
nem lehet lazítani,nemsokára mehetünk át az Airborne topikba hájpolni<#eplus2>

DarkSector
BS.zip-et szedted?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Dante3 neked megy?

DarkSector
Miért van az, hogy nekem kódot kér a kicsomagoláshoz???????

kuci06
thx a linket, maxxal jön 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ja csak én nem,31%😞

húúú bazz furcsa ellenségek vannak ebben a gémben:/
az elsõ valami fõgonosz a végén?😄

Senkkik
alap 😄

kill3r21
gyá mindenki tolja....😄
Senkkik
Nah véleményem: Nagyon ütõs! Igaz én csak egy 6600 GT-vel nyomtam de élvezhetõ low-on!! 😄 már amennyire lehet!

rotator
Akkor próbáld ki a demót is!

Nagyon jó lett a game má 2x végignyomtam!!!
kill3r21
énis Dante..vagyis egykét perc mulva..:d
DarkSector
Úgyanúgy kódot kér!