BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor már csak a monoton henteléstõl mentsen meg minket az isten és rendben is vagyunk <#vigyor>#vigyor>
optimizáltlanság nem lesz,ha a demo sem volt optimizálatlan...
a bugra sem tippelnék,ugyanis ez a gém asszem már régóta kész van,és elég sokat bugtalanítottak.
a bugra sem tippelnék,ugyanis ez a gém asszem már régóta kész van,és elég sokat bugtalanítottak.
Nekem demo alapján nagyon tetszett, ezért csak három dologgal tudják elcseszni a teljest: 1.Buggal 2.Optimalizálatlansággal 3.Monoton henteléssel.
😊
😊
Ugyan, 640x480-ban jó az 😊
VirtualPC-vel vagy egyéb okossággal biztosan megoldható lenne. Nálam õszinte meglepetésemre a dual core-ba sem kötött bele, pedig azt tipikusan nem szereti.
VirtualPC-vel vagy egyéb okossággal biztosan megoldható lenne. Nálam õszinte meglepetésemre a dual core-ba sem kötött bele, pedig azt tipikusan nem szereti.
Szerintem csak holnap lesz valami tölthetõ mûködõ verzió.Ma este már nem nagyon.De ne legyen igazad!
akkor:" az ilyen hülye ps3 fanboyok beképzelt buzik" no?
13, és a ps3 fanboyokról szoktam így beszélni csak.
ritkán vok ilyen hangulatba, meg én is orrolom itt SGn akik ilyeneket irogatnak, de igazán jöhetne mán a full oO <#ticking>#ticking>
egyszerûen rohadt kíváncsi vagyok
egyszerûen rohadt kíváncsi vagyok
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
12 éves... nem az õ hibája, hogy anyuci/apuci nem tanított neki jó modort.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Talán az ilyen gyerekes és általánosító jelzõket mellõzni kellene.
Az rendben, egy csomó embernek megy, én 1,5 hónapig görcsöltem rajta és nekem nem ment. Semmilyen felállásban, patchel és kompatibilitási módban sem. 😞
<#nemtudom>#nemtudom>nem tom mi lehet a baj.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nekem elindult az SS2 XP-n Win2000 (vagy Win98) kompatibilis módban. Tavaly karácsonykor játszottam végig újra.
[merlinw.org]
mert a ps3-asok beképzelt buzik
Feltelepítettem, újraindítottam, beléptem. De ugyanaz. Nincs hang. 😞 Az EAX meg ki volt kapcsolva. Nem igaz, hogy csak nekem van ilyen gondom. <#szomoru1>#szomoru1>
Az egyik PlayStation3 (!) oldal adott az Xbox360 verzióra 5/10-et is 😄
Azért az eléggé vicces, hogy a performance DX10 teszt egy AMD Zone nevü oldalon van és csak GF8 van tesztelve, mert lapozni nem sikerült és csak öt kártyát említ a cikk is ... Ehhez képest a tesztben látott performance adatok alapján a HD2600XT simán jobban megy a 8600GTS-nél ebben az NV logós játékban. Itt a tesztben átlag 15FP-st ír 1600-ban, kollégának meg a minimum FPS volt annyi DX10 alatt. Szóval eléggé félig (se) kész a teszt.
de ez nem bioshock:C
55 perc...😊
mind1,akár jó a system shock,akár nem, másfél órán belül lent lesz!😄
A vicc az, hogy nálam CSAK az elsõ rész megy XP alatt. A második az Istennek sem 😞
(Csak az elsõ annyira pixeles, hogy 2 perc után tengeribeteg leszek tõle.)
(Csak az elsõ annyira pixeles, hogy 2 perc után tengeribeteg leszek tõle.)
Egy fake már kint van torrenten!<#idiota>#idiota>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
jó-e(kicsit parasztosan😄)
lenne egy kérdésem:
Ugye európában 23-n lesz aktiválva a játék. Akkor nekem miért írja ezt?
Pre-load the game now, play in ...
08:35:34
???
Ugye európában 23-n lesz aktiválva a játék. Akkor nekem miért írja ezt?
Pre-load the game now, play in ...
08:35:34
???
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
[merlinw.org]
és az jauje?
ehh...
xp-n elmegy-e?
xp-n elmegy-e?
én ezt használom: link
amúgy van valami gém,ami akár csak kicsit hasonlít a bs-re?😊
ha ezzel nem játszhatok,akkor majd mással...
ha ezzel nem játszhatok,akkor majd mással...
Most lehet hogy hülyeséget írok, de tudtommal
EAX-ot csak Creative kártyák tudják hardveresen, a többi emulálja (ha megy neki, de lassítja is a dolgokat rendesen, tehát kikapcs).
EAX-ot csak Creative kártyák tudják hardveresen, a többi emulálja (ha megy neki, de lassítja is a dolgokat rendesen, tehát kikapcs).
[merlinw.org]
Az eax ki van kapcsolva. Miféle kodek?
codek, sztem
Nekem fut a demó rendesen, csak az a gondom, hogy miután lezuhant a repülõgép egyáltalán nincs hang. Mi lehet az oka? Az alaplapom ASUS P5K. Már felraktam pedig a friss hangkártya drivert (Realtek).<#confused>#confused>
[merlinw.org]