BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég egy Steam + egy 16 számjegyû, egy 3-4 számjegyû és egy 4 számjegyû kód ... letölt, indit, játszik, örül ... ennyi ...
(Bár való igaz, hogy ezeknek a kódoknak meg kell egyezni egy dombornyomott bankkártya kódjával ... meg azt kicsit meg is terhelik <#hehe>#hehe> )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Arra vagyok kkiváncsi, hogy elfut-e a gépen, mert lehet akkor érdekel a teljes verzió 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ez egy gecijo játék, amibõl még mindig nincs warez 😞
csak demo :\
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A MediaDefender a legismertebb és legjelentõsebb a P2P hálózat - a filmek és zenék letöltésének megnehezítésére - a töméntelen selejtfájllal elárasztó cégek közül. A cégnél már meglehetõsen komoly tapasztalat halmozódott fel ezen a téren, hiszen immár fél évtizede igyekeznek megkeseríteni a fájlletöltõk életét.
A MediaDefender természetesen korántsem etikai okokból védelmezi a szerzõijog-tulajdonosok érdekeit, busás bevétele a lemezkiadók és filmforgalmazók megbízásaiból származik. A cég ugyanis hamar felismerte, hogy a DRM (digitális jogkezelés) nem kellõen hatékony fegyver a szerzõi jogokkal védett anyagok illegális terjesztésének megakadályozására, ezért inkább a terjesztési csatornák ellehetetlenítésébõl igyekszik - a jelek szerint korántsem sikertelenül - tõkét kovácsolni magának. A lemezkiadók és filmforgalmazók 5 és 10 ezer dollárt fizetnek címenként a különbözõ szintû (azaz hatékonyságú) védelemért. A díjazás a szolgáltatás idõtartamától is függ.
A legtöbb tartalombirtokos a MediaDefender szolgáltatását egyszerre rendeli meg termékének piacra kerülésével: a cég bevételének oroszlánrésze a filmek és zenei albumok piacra kerülését követõ néhány havi védelembõl származik. A MediaDefender persze képtelen tökéletesen megakadályozni e tartalmak megosztását, ám ezt jelentõsen meg tudja nehezíteni, ami - fõként tõlünk nyugatabbra - sokakat indít arra, hogy a letöltés hercehurcája helyett inkább a vásárlást válasszák.
jah, és hozzátenném az egyik részletet, amit nem szkenneltem: "Mindehhez 2000 szerverbõl álló - az internetre 9 Gbps-os (!) sávszélességgel kapcsolódó - számítógépparkot vet be a világ különbözõ pontjain."
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
szerk:
mivel kb a #2-es hsz-ben le van írva
amúgy #4237: kösz 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Lehet nem olyan kocka, hogy itt hájpol négyezer hozzászólást éjjel nappal az SG-n xd.
Szóval simán elhiszem.
A régi karikkal már enm törõdnek...ilyen az amd, és az nvidia sajnos.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A 6 óra nekem nagyon rövidnek tûnik. Én rendesen barangoltam benne, bejártam szinte mindent, össze is jött olyan 18 óra belõle... 😊
egyszer fagyott le, de akkor az Eax-ot bekapcsoltam, az volt a gond.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
#1 - Download PacSteam here: lol
#2 - Install PacSteam.
#3 - UnRAR the game files to your PacSteam SteamApps directory (e.g. C:\\\\Program Files\\\\PacSteam\\\\SteamApps).
#4 - Run PacSteam and login with a blank (no games) Steam account.
#5 - BioShock should be at 100% - Ready. Just load it up and play.
#6 - You can talk to friends on Steam etc. PacSteam will run like Steam.
#7 - Enjoy, and seed if you want to see more releases from us .
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nememlékszem melyik újságban volt, de megkeresem a cikket, a cég nevét is elfelejtettem már, de elõkeresem!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Én XT-t vettem 24K-ért, sz'al ami annyiba kerül azon valami felesleges csicsa van. 😊
Nincs!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Boldog szülinapot!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én a helyedben inkább elhalasztanám a ram-ot, és a videókariba tenném a pénzt! Karácsonyra meg jöhet a ram!
Dante.
A gépem egy 2200+ amd, GeXcube 9600xt 128 mb vidkari, 2 giga ram.Tudom nem egy erõmû de menne ezen szeréntem ilyen oriási hibák nélkül is! A game dx 10 nélkül high-on is jól futott a körülményekhez képest, hamar betöltött csak fehér kockák a buborékok aztán valami megfagyasztja az egészet, egyedül a tûz szép és jó.Ugyan igy jártam a ghost recon uj részével is. az is elindult aztán ugy 1 perc mulva kékhalál meg ott is nagy kockák voltak a fák pedig ott uj driverrel próbáltam 😞( helpppp<#help>#help>
2XP
LionTR
Bambee
Gresi
Serpa
cpt
Dj Turmix Dávid
Nortai
Kislány Gyilkos
TDaniel
solyomszem
Tike70
Pain4U
Éjfarkas
cleano
mantal
Gabor1990
CODE92 (én^^)
FLD
Ronaldinhos10
denesch
totviktor
caseih9400
Jimanszky
szeptemberben meg 40 rugóval a zsebemben meek dx10 es karit meg még 1 giga ramot venni
remélem hd2600 pro (512mb) n jól fog menni 😊 (mer ha nem akkor ez szarabb szülinap lesz mint a tavalyi) 😄😄😄
Amúgy áruljátok el, miért jó az valkinek, hogy fake anyagokat tölt fel mindenhova? Ezt sosem fogom megérteni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ez egy eredeti dvd-rõl készült másolatnak néz ki, feltelepítettem már a gépre, de nincsen benne crack.
http://isohunt.com/download/24737898/bioshock
Ha minden igaz, ezt a cracket másoltam be a játék mappájába, de serialt kér, így is.
Úgyhogy ki lehetne javítani a bannert;
Warez van, müködõ verzió serial hiányában, nincs!
Dante.
Voltam nyitás után!
vagy már ahhoz is kell mindenféle baromság?(cd key,hasonlók)
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Voltam nyitás után!