BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Mongyuk ezzel meg is lehetne oldani a Kulcs problémát ...

Elég egy Steam + egy 16 számjegyû, egy 3-4 számjegyû és egy 4 számjegyû kód ... letölt, indit, játszik, örül ... ennyi ...

(Bár való igaz, hogy ezeknek a kódoknak meg kell egyezni egy dombornyomott bankkártya kódjával ... meg azt kicsit meg is terhelik <#hehe> )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

zeli
Nekem végre valahára lejött a demo az 512-es netemmel, most kipróbálom 😊
Arra vagyok kkiváncsi, hogy elfut-e a gépen, mert lehet akkor érdekel a teljes verzió 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

AntiHero
Én nem sírok😊 Én megvettem😊 Kurva postás nem hozza csak😄(biztos játszik vele-.-)<#banplz>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

nearo
óbazz, már meginn hülye vagyok... a #4237 nem is nekem jött 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kandurex
Helyes, no warez! A sírás helyett már rég megvehette volna itt pár ember, mert biztos vagyok, hogy "tellene rá"...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bertino
nagyon helyes!
ez egy gecijo játék, amibõl még mindig nincs warez 😞
csak demo :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

zeli
Ha érdekel itt van a cikk egy részlete(lehet vannak benne hibák, mert szkenneltem):
A MediaDefender a legismertebb és legjelentõsebb a P2P hálózat - a filmek és zenék letöltésének megnehezítésére - a töméntelen selejtfájllal elárasztó cégek közül. A cégnél már meglehetõsen komoly tapasztalat halmozódott fel ezen a téren, hiszen immár fél évtizede igyekeznek megkeseríteni a fájlletöltõk életét.
A MediaDefender természetesen korántsem etikai okokból védelmezi a szerzõijog-tulajdonosok érdekeit, busás bevétele a lemezkiadók és filmforgalmazók megbízásaiból származik. A cég ugyanis hamar felismerte, hogy a DRM (digitális jogkezelés) nem kellõen hatékony fegyver a szerzõi jogokkal védett anyagok illegális terjesztésének megakadályozására, ezért inkább a terjesztési csatornák ellehetetlenítésébõl igyekszik - a jelek szerint korántsem sikertelenül - tõkét kovácsolni magának. A lemezkiadók és filmforgalmazók 5 és 10 ezer dollárt fizetnek címenként a különbözõ szintû (azaz hatékonyságú) védelemért. A díjazás a szolgáltatás idõtartamától is függ.
A legtöbb tartalombirtokos a MediaDefender szolgáltatását egyszerre rendeli meg termékének piacra kerülésével: a cég bevételének oroszlánrésze a filmek és zenei albumok piacra kerülését követõ néhány havi védelembõl származik. A MediaDefender persze képtelen tökéletesen megakadályozni e tartalmak megosztását, ám ezt jelentõsen meg tudja nehezíteni, ami - fõként tõlünk nyugatabbra - sokakat indít arra, hogy a letöltés hercehurcája helyett inkább a vásárlást válasszák.
jah, és hozzátenném az egyik részletet, amit nem szkenneltem: "Mindehhez 2000 szerverbõl álló - az internetre 9 Gbps-os (!) sávszélességgel kapcsolódó - számítógépparkot vet be a világ különbözõ pontjain."

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

nearo
hülye voltam, közben visszaolvastam ám...-.-

szerk:
mivel kb a #2-es hsz-ben le van írva

amúgy #4237: kösz 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

zeli
Most miért baszogatod? Honnan tudja, ha még sosem hallott róla?:\
Lehet nem olyan kocka, hogy itt hájpol négyezer hozzászólást éjjel nappal az SG-n xd.

Ez nem új dolog, pl. torrenten/emulen és társaikon felelhetõ fellelhetõ felhasználói programok (fõleg vírusírtó) cuccból minden második tele van pakolva szeméttel és/vagy vírusokkal. 😊
Szóval simán elhiszem.

bertino
a nap kérdését hallhattuk...

zeli
jóltetted 😄

Eagle16
Ha a 7.8-as-ra gondolsz, azt már az új HD-s Radeonokhoz készítették.
A régi karikkal már enm törõdnek...ilyen az amd, és az nvidia sajnos.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nforce de most már azt irkálják hogy fék😞
AntiHero
😄 Látom megy hülyeség😄 Én inkább "kialudtam" és kibarátnõztem magam mint hogy nézegessem a fórumot😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bertino
ez az info honnan van ?

Na, én is végeztem vele!
A 6 óra nekem nagyon rövidnek tûnik. Én rendesen barangoltam benne, bejártam szinte mindent, össze is jött olyan 18 óra belõle... 😊
Frank99
ehhez való Nvidia driver, semmi gondom vele.
egyszer fagyott le, de akkor az Eax-ot bekapcsoltam, az volt a gond.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Új PackSteam állítólag:S
How To Play:

#1 - Download PacSteam here: lol
#2 - Install PacSteam.
#3 - UnRAR the game files to your PacSteam SteamApps directory (e.g. C:\\\\Program Files\\\\PacSteam\\\\SteamApps).
#4 - Run PacSteam and login with a blank (no games) Steam account.
#5 - BioShock should be at 100% - Ready. Just load it up and play.
#6 - You can talk to friends on Steam etc. PacSteam will run like Steam.
#7 - Enjoy, and seed if you want to see more releases from us .
És arra nincsen tippje valakinek hogy miért nem szereti az uj drivereket ez a kártya? pedig kimondottan ehez valót telepítem és mégis szar, elállítja a monitorom képét meg kidobál minden jó esetben, rossz esetben pedig kékhalál. tavalyi driverrel semmi gond, minden rendben. valaki?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Eagle16
Szerintem ez nem horror játék.Ha meg annak készült, akkor elég gyenge lett.Ez inkább painkiller, csak többet kell benne gondolkodni 😄

zeli
Ezekrõl a fake verziókról eszembe jutott egy újságcikk. Ha akarjátok majd beszkennelem. Arról szólt, hogy van egy cég, ami arra hivatott, hogy telenyomja a P2P-t fake torrentekkel, hogy az emberek ráunjanak, és vegyék inkább meg!
Nememlékszem melyik újságban volt, de megkeresem a cikket, a cég nevét is elfelejtettem már, de elõkeresem!

samsung123
én végigvittem a teljeset. Hát nem tudom rövid kb 6 óra játékidõ, meg a vége kicsit eröltetett, de amugy jó csak szerintem van jobb horror játék is. NAJÓ csak vicceltem😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Köszi Dante, látom Te is erre jutottál. 😉

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Pont azt mondtam HOGY DIREKT-X '§ NÉLKÜL!!! DX 10 KIKAPCSOLVA!! dx 9-es a kari tudom jol vazze. viszont már láttam a minimum gépigényt és ott határozottan le van irva hogy pixel shader 3.0 😞( ez a kari meg 2.0-s. kapják be 😞 gondolom ezért vág ki mint a taknyot és ezért kockák a buborékok és szar a horizont meg a többi faxság...

"a 2600 as olyan 30-32 közt mozog"
Én XT-t vettem 24K-ért, sz'al ami annyiba kerül azon valami felesleges csicsa van. 😊

Kandurex
A warez mûködõ verziót jelent, nem pedig egy tucat indithatatlan fájlt, azaz nézd a bannert.

Nincs!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dante73
A játékhoz SM3 kell, a videókártyád pedig csak az SM2-t tudja, ha jól tippelek. Úgyhogy, vagy másik kártya vagy másik game...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

off: hát most 30 v 40 rugó kártyára igazából mind1 a 2600 as olyan 30-32 közt mozog ami annál jobb az már 50-60 körül van szal... /off

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

spidey91
Lehet kérni a 2K tech supportba több gépre is feltehetõséget !

Gépem ati X1900 4200

Isten éltessen... még két napig vizen és kenyéren (na jó ez csak vicc volt <#vigyor>).
Boldog szülinapot!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

köszi mindenkienk, nemsoká már én is nyomom, ha addig sincs warez szarok bele megveszem eredetibe de tolni fogom ha meglesz a kártya 😄😄😄

Eagle16
A 9600XT a gond, DX10-ben nem is mehet.Azzal a karival nem fog menni sajna. Ezt még szerintetek hányszor fogják megkérdezni?

Dante73
Happy Birthday!

Én a helyedben inkább elhalasztanám a ram-ot, és a videókariba tenném a pénzt! Karácsonyra meg jöhet a ram!

Dante.

boldog szülinapot!😊

Szevasztok! csunya gondom van, nem tudom mi lehet a gyógyír 😞 Feldobtam a demot, elindult frankón viszont amikor az elején a vízben evickélek a buborékok fehér kockák, a horizont fel le ugrál, azt sem tudom hogy merre van az elõre uszkálok kicsit jobbra balra, gész szépen megy, minimális lagg tapasztalható viszont ugy 1 perc után gondol egyet és kifagyasztja a gépet teljesen. lool. A direktx-et frissítettem a demoban találhatóval viszont a videokártya driverem elég öreg (tavalyi mert ezzel stabil a gép).A videokártyám viszont az új driverekkel nem valami stabil valamiért ezt én sem értem. Folyamatosan elállitgatja a monitoromat meg kidobálnak a játékok az asztalra néha teljesen kékhalál szituáció.Egy júliusi ati catalystet próbáltam és teljesen szaar lett tõle minden 😞 mit tegyek mesterek???
A gépem egy 2200+ amd, GeXcube 9600xt 128 mb vidkari, 2 giga ram.Tudom nem egy erõmû de menne ezen szeréntem ilyen oriási hibák nélkül is! A game dx 10 nélkül high-on is jól futott a körülményekhez képest, hamar betöltött csak fehér kockák a buborékok aztán valami megfagyasztja az egészet, egyedül a tûz szép és jó.Ugyan igy jártam a ghost recon uj részével is. az is elindult aztán ugy 1 perc mulva kékhalál meg ott is nagy kockák voltak a fák pedig ott uj driverrel próbáltam 😞( helpppp<#help>

"NINCS MÉG WAREZ, SE MÛKÖDÕ VERZIÓ!" steamen már ven nem?

Eagle16
Boldog szülinapot! 😊

Mai szülinaposok
2XP
LionTR
Bambee
Gresi
Serpa
cpt
Dj Turmix Dávid
Nortai
Kislány Gyilkos
TDaniel
solyomszem
Tike70
Pain4U
Éjfarkas
cleano
mantal
Gabor1990

CODE92 (én^^)

FLD
Ronaldinhos10
denesch
totviktor
caseih9400
Jimanszky

szeptemberben meg 40 rugóval a zsebemben meek dx10 es karit meg még 1 giga ramot venni

remélem hd2600 pro (512mb) n jól fog menni 😊 (mer ha nem akkor ez szarabb szülinap lesz mint a tavalyi) 😄😄😄

Most komolyan ez fog menni itt napokig?!? Melyik része nem érthetõ a bannernak?

Amúgy áruljátok el, miért jó az valkinek, hogy fake anyagokat tölt fel mindenhova? Ezt sosem fogom megérteni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

bertino
látom még mindig nincs mûködõ verzio :\

Dante73
http://isohunt.com/download/24704528/bioshock
Ez egy eredeti dvd-rõl készült másolatnak néz ki, feltelepítettem már a gépre, de nincsen benne crack.
http://isohunt.com/download/24737898/bioshock
Ha minden igaz, ezt a cracket másoltam be a játék mappájába, de serialt kér, így is.
Úgyhogy ki lehetne javítani a bannert;
Warez van, müködõ verzió serial hiányában, nincs!

Dante.

fake...

SpiritFire

Voltam nyitás után!

és a steameset nem rakják föl sehova se?
vagy már ahhoz is kell mindenféle baromság?(cd key,hasonlók)

Synit HUN
6,2 napja van fent 😄. Naná hogy mûködik majd! 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

dienesoft
Ebben se tudok nagyon hinni.

fake

SpiritFire

Voltam nyitás után!