BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az, de egyesek még ezt se értik meg. 😊

Why so serious?

ffxi
Mindjárt sírok...<#sir>

De komolyan<#rinya>

Fákjúal!

Kurva jó a fak alatt a szöveg. :-)))

"simán az Options alatt,ja kicsit hülye a menü" nekem csak 1280*1024 a max beállitás, vagy netán feismeri a monitor max felbontását és azért nem jelenik meg??? Nem tudom, neked milyem monitorod van, mennyi a max felbontása??<#confused>

bertino
hát ha nem átkurás és télleg a game az, én is szedem nyilván
csak az elindítás a problémásabb... 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Ja és szedek sokezren mindenhonnan 😄

Next PC upgrade: 2022

bertino
lol gecc képes volt vki felrakni torrentre ugy, hogy semmi elindítási info... hát én az ilyeneket menten törölném az oldalrol, ha admin lennék

SpiritFire
Nekem az sg.hu is tört verzióban van meg, ha néha jövök fórumozni azt írja "Invalid cd-key" ilyenkor csak single playerben tudom tolni és nagyon dühös vagyok <#idiota>

Voltam nyitás után!

dicehater
Igy nez ki a konzolos csomag, ma reggel jott remelem otthon is lehet majd kapni ezt a verziót

Bioshock CE

Shep
Most én ezzel mit kezdjek?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Eagle16
Aha, jól néz ki. 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Õ már nem is warezhuszár, egyenesen tábornok! 😄

Úgy csinálsz mintha neked csak jogtiszta szoftver lenne a gépeden.
(tudom, jön a válasz, hogy igen csak az van.... Ja persze)

Eagle16
Azért vett DX10-es kártyát, mert megkapta 23 ezer forintért, miközben a 7900GS/GT-k akkor még 35 ezer forintba kerültek, Elhiszem hogy jó a Vista, csak kevés hozzá a ramom.

bertino
felrakták magra telepítési utmutato nélkül 😄

Dante73
Nálam 32 bites Vista van, és semmi gondom vele. Gyorsabb, jobb, biztonságosabb mint az XP. Igaz, driver szinten még van hova fejlõdni, de nekem szerencsém van, minden eszköz müködik, minden progi fut.
Dx10-ben pedig szebb. Ha nem is sokkal, de szebb. Akinek dx10-es kártyája van, megéri váltani, különben minek vett dx10-es kártyát?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

És mikor lesz fenn a neten? <#idiota>

LackoMester
ja és otthagytad a Visa-dat cserébe:-)

élet a legjobb méreg

LackoMester
ja azért 1680x1050 felb.azért nemárt egy jobb kari,8800GTS-640MB--naon szépen fut-és ez még csak a demó

élet a legjobb méreg

Kandurex
Íme a gyûjtõi kiadás warezhuszárok!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

LackoMester
simán az Options alatt,ja kicsit hülye a menü

élet a legjobb méreg

ProGabe
a piros betûs részt miért nem teszitek be ide a szövegdobozba? :\ kiegészítve annyival,hogy sm 2.0-án nem megy,ott a faq,stb
kb 60%-os opacity mellett nem zavaró,viszont elolvasná a sok láma...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A demo nálam is ment maxon, akadás nélkül /dx9-ben természetesen/. Meg is voltam lepve.

Why so serious?

Eagle16
Én nem vagyok pipa, nekem is megy high-on, akadásmentesen(nem bioshockos driverrel)
Szóval Én csak akkor lennék pipa, ha 1024 medium-ba se menne 😊
És DX9-ben játszom amúgy is, szar vista miatt nem kell a DX10.na meg különbség a DX9 - 10 között szinte nincs is...

Seth
Régóta tudhatnád hogy arra a szép logóra nem kell adni

PSN ID.: Beegabor

Az attól függ, mit nevezünk optimalizálásnak. EZ egy NV logós game, ehhez képest 8600GTS-el lasabb DX10-ben 1280-ban, mint a 2600XT 1600-ban. Ha nekem lenne egy 8600-os kártyám, én ezért elég pipa lennék.

A kérdezett árkategóriában semmit se érdemes 😞
Vagy veszel 25K körülm egy Hd2600XT/8600GT-t és "kihúzod vele" egy darabig, vagy veszel 65-70K körül 8800GTS-t vagy 70-85K között Hd2900XT-t. Opcionális változat, hogy megvárod az új HD2900(2950?) Pro és GT kártyákat, vagy az azzal egy árban érkezõ NVidia G92-t. De azok novemberben jönnek csak ki.

wesker24
Abból már elég komoly Vga karit vehetsz magadnak !!

De szerintem az összes lovét ne csak Vga karira költsd vegyél bele memóriát is szükség lehet rá még késöbb !!
robotnyk
kb 20 óra, ha nem rohansz.
saxicola
Én egy 2600Xt-vel játszom a demot és megvagyok elégedve. Elég szépen optimalizálták a gémet.

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
A Test Drive Unlimited tényleg megérte az árát. Bár ott meg történet nincs.

www.gportal.hu/bioshock

jojo, veszek majd 😄 és azt is tudom hogy ez a game ezzel a kariveal nem fog menni sajnos csak nem értem hogy adhatnak ki ilyen szar drivereket ezekhez a tipusokhoz 😞((( teljesen használhatatlanok 😞
És ha már itt tartunk milyen kártyát érdemes venni ugy 40-50k ig bezárólag 😄 tudom nem egy nagy összeg dehát ennyi van 😊

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Egy kérdésem lenne a 1680x1050 felbontást hogyan lehet beállitani, mit kell átirni??

Köszi!!<#worship>

Dante73
6 óra játékért 10 ropi?
Nem kiizzadom a pénzt! Már irtam, de ott a TDU. szintén 10 ropi, a játékidõ pedig pár száz óra. Megéri, a hibái ellenére is. Ez hiába szép, és jó, akkor lesz meg eredetiben, ha 3-4 pénzért adják, tusko gazdaságosban. Ár/érték. 6 óra NEKEM nincsen arányban 10 ropival. Inkább nem játszok vele.

saxicola
Egyetértek! Nem a warez verziót kell várni, hanem meg kell venni, ezzel is támogatva a készítõket.

www.gportal.hu/bioshock

volt fent egy tavalyi, aztán valamilyen okbol felraktam egy frisset amivel teljesen szar lett minden (pedig állitolag ehez a tipushoz való) aztán bedühödtem és visszaraktam a régit ami volt elõzõleg és azóta minden oké csak annyi a gond hogy az újabb gameknek kéne az új driver ami persze nem franko valami oknál fogva bühühühühü

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

saxicola
Ha megjelenik rohanok megvenni.

www.gportal.hu/bioshock

wesker24
Hiába minden az a Vga kari már túl régi meg aztán csak SM 2.0-ás ahhoz hogy a játék jól menjen mint ahogy le is van irva SM 3.0 kell !!
vegyél új videókártyát...(ezt pont én mondom😄)

Dante73
Ha sokat telepitgetsz drivereket, ne csodálkozz... Én anno, a TDU miatt próbálkoztam egy csomó driverrel, bele is halt a gép...
Húzd ujra a rendszert, ha nem segít, akkor a kártyád haldoklik...

Dante.

F.A.Q / GY.I.K.

grayfox
igen, hajrá. vegyétek emberek, a többiek meg szégyeljék magukat, konfigokat olvasva megtisztelhetnék legalább NÉHA a játékipar nagyjait...

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Az ati oldalárol lekaptam a kimondottan 9600 sériához készitett catalystet és teljesen szétesik tõle a gép lol elmennek a pi**ába ezek a nyüves driverfejlesztõ fackalapok. miért döglik töle a gép ezt nem értem 😞(( helpp!

LackoMester
hmmm...elég fasza,föleg 1680x1050 felbontáson

élet a legjobb méreg

Jó a banner nagy segitség olyannak aki dolgozik és nincs mindig a fórumon és nem akar közel 300hsz-t átolvasni, nagyon köszi, ha lesz valami müködö verzió azt tegyétek ki, hogy már van és keresse meg mindenki maga.....<#worship><#worship><#worship><#worship>

PLackó
inkább 256 Megás 2600XT-t vegyél!

zeli
Na, kipróbáltam, kellemeset csalódtam a játékban!😊
Aszittem még 800*600-ban is játszhatatlan lesz, aztán nagy szart, igaz másfél órát tölt, de 1280*1024-re feltettem😮
Rohadt szép képet ad, de lehet visszább állítom(bár nem szaggat, mintha nagyon picit vonaglana xd)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

AntiHero
Vagyis elõrendeltem😄(bioshock, PC)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kandurex
<#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

spidey91
mit vettél meg? PCre?

Gépem ati X1900 4200