BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
csak az elindítás a problémásabb... 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Voltam nyitás után!
Bioshock CE
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(tudom, jön a válasz, hogy igen csak az van.... Ja persze)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Dx10-ben pedig szebb. Ha nem is sokkal, de szebb. Akinek dx10-es kártyája van, megéri váltani, különben minek vett dx10-es kártyát?
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
élet a legjobb méreg
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
kb 60%-os opacity mellett nem zavaró,viszont elolvasná a sok láma...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Why so serious?
Szóval Én csak akkor lennék pipa, ha 1024 medium-ba se menne 😊
És DX9-ben játszom amúgy is, szar vista miatt nem kell a DX10.na meg különbség a DX9 - 10 között szinte nincs is...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Vagy veszel 25K körülm egy Hd2600XT/8600GT-t és "kihúzod vele" egy darabig, vagy veszel 65-70K körül 8800GTS-t vagy 70-85K között Hd2900XT-t. Opcionális változat, hogy megvárod az új HD2900(2950?) Pro és GT kártyákat, vagy az azzal egy árban érkezõ NVidia G92-t. De azok novemberben jönnek csak ki.
De szerintem az összes lovét ne csak Vga karira költsd vegyél bele memóriát is szükség lehet rá még késöbb !!
www.gportal.hu/bioshock
www.gportal.hu/bioshock
És ha már itt tartunk milyen kártyát érdemes venni ugy 40-50k ig bezárólag 😄 tudom nem egy nagy összeg dehát ennyi van 😊
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Köszi!!<#worship>#worship>
Nem kiizzadom a pénzt! Már irtam, de ott a TDU. szintén 10 ropi, a játékidõ pedig pár száz óra. Megéri, a hibái ellenére is. Ez hiába szép, és jó, akkor lesz meg eredetiben, ha 3-4 pénzért adják, tusko gazdaságosban. Ár/érték. 6 óra NEKEM nincsen arányban 10 ropival. Inkább nem játszok vele.
www.gportal.hu/bioshock
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Húzd ujra a rendszert, ha nem segít, akkor a kártyád haldoklik...
Dante.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Aszittem még 800*600-ban is játszhatatlan lesz, aztán nagy szart, igaz másfél órát tölt, de 1280*1024-re feltettem😮
Rohadt szép képet ad, de lehet visszább állítom(bár nem szaggat, mintha nagyon picit vonaglana xd)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.