BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
nekem PC-n fõleg olyan játékok vannak meg eredetiben amiket multiban is lehet tolni és nem 1 hetes szórakozást nyújtanak(Blizzard játékok😛).

3 kivétel van
MGS2
HL2(ezt csak a CS:S miatt vettem😛)
BG2

ezeket akkor vettem meg amikor megjelentek.
ami nagyon jó játék azt utólag meg szoktam venni mikor már nem 10+
ilyenbõl van a legtöbb
valószínû hogy a Bioshock is így fog járni😛
fõleg azért mert most 8800GTSre gyûjtök és nem fér bele a -10K<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Én egy két kivételtõl eltekintve, csak azokat veszem meg, ami nagyon bejön (nálam az "A" game a... ne nevessetek a Tomb Raider... na azt MINDIG megveszem és amig lesz meg is fogom venni... õ meg a Guild Wars na dehát az más tészta). Nagyon ritka kivétel, hogy elõzetes végigjátszás nélkül veszek meg valamit. Ez mostanában kicsit változni fog, mert nem csippel az Xbox360-om. A Bioshock meg amugy is kivétel, mert az elõ videót amikor megláttam megfogott. Remélem nem okoz csalódást.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

wifi+noti a híd alatt.

Solid Snake
Én meg már szavasztam is <#eplus2>
Ha minden játékot megvettem volna amit életemben végigtoltam ,most nem férnék el a lakásban ,és egy fityingem se lenne. Utoljára Amigára vettem eredeti játékot ,de még mindig bánom, és õrizgetem. Süket duma ,hogy ha tetszik akkor megveszem. Meg túl drága. Bla Bla Szerintem majdnem mindeki warezhuszár ,csak megy itt az álszenteskedés. Érdekes módon Xbox live BAN kiterjedt a barátlistámon 100-ból 95-re. Nincs mirõl beszélni. Kérem kapcsolja ki. Teccikérteni?

Elismerem parszt voltam <#zavart1>.
<#banplz>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ha te csöves vagy,hol számítógépezel?

?

Jó neked[#circling

TDU: mohosenator

Solid Snake
<#banplz> NE FÜRGYÉ LE!!!
😮

Yeee, most ebédszünetben, kimentem és megvettem Xbox360-ra. Gyönyörû, dombor nyomott fémdoboza van. Na meló után nekiesem, beizzítom a 5.1 hangfalakat, HDTV-t aztán had zúzzon. Nekem csak Dx9 van otthon, szóval biztos nem ugyanazt a vizuális élményt nyújtja mint PCn kaptam volna.
Addig is álljon itt a manual bevezetõjében lévõ indítószöveg hevenyészett fordítása:

"A nevem Andrew Ryan és azért vagyok itt, hogy feltegyek egy kérdést:
Vajon az embernek nincs-e joga saját orcájának verejtékéhez?

Nem, válaszolja az ember Washingtonban. Mert az a szegényeké.
Nem, válaszolja az ember Vatikánban. Mert azaz Istené.
Nem, válaszolja az ember Moszkvában. Mert az mindenkié.

Az összes választ elutasítom. Helyette, az én választásom valami egészen más. A Választásom maga a lehetetlen. A választásom…

RAPTURE.

húúú toronymagas vezet a szavazásban az eredeti!😄

Istencsászár
Utolsó off:

Van aki erre sem áldoz és inkább tört dolgokkal próbálkozik... én 1999-ben vettem 10 ezer feletti játékot elõször s utoljára, az a Final Fantasy 8 volt, azt hiszem 12ért. Azóta megvárom ha lemegy az ára 6-7 ezerre és megveszem, nem maradok le semmirõl...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
jaja

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Igen ez így van de monfjuk 1 netes játék pl a tdu ott azért van 1 feelingje a netes résznek ami megéri a 10 ropit...

Hát nem csodálom hogy a Klub társam vagy<#wink><#wink>..nagyon jól és érthetõen kifejtetted az én álláspontomat is..OFF: jön a mafia 2 uh spórolok arra..<#vigyor2>

Istencsászár
Szépen hangzik, csak tudod akik erre azt mondják h igazad van, azoknak megnézném mi van a polcon😄DDD álszent dolog ahogy van, aki csak warezzal él az nem fogja megvenni ha már végigjátszotta... butaság, azt hinni hogy megveszi😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

crazyclone
ÉRTSD MEG FOGD FEL TECCIKÉRTENI ?? <#taps>

hen-tes
good banner 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

SpiritFire
Igazad van
Dante

Voltam nyitás után!

Dante73
A warez/nem warez téma marhaság.
Ha lenne annyi pénzem, hogy nem sajnálnám rá a tizest, megvenném. de nincs. És ez a 2 játék egy évben általában érvényes, de idén nem. Most jön a Crysis, MoHA, Bioshock, Witcher, és egy csomó, ami nem jut eszembe.
Az a 2-3, ami tényleg klasszikus lessz, itt lessz a polcon, eredetiben. Ami szimplán csak jó, v nem rossz, pedig kiírásra kerül, (legujabb NFS pl) és úgy lessz meg.
Most jöhet a demó szöveg, DE, mint annyiszor, megint a TDU-val jövök, aminek csak boxos demója volt. Fix.tv-n megnéztem, és az alapján eszemben sem volt megvenni. Leszedtem, kipróbáltam, és 2-3 nap után rájöttem; ez kell nekem.
Részemrõl lezártam ezt a témát, és várok egy crakra.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

ProGabe
mármint mi szólt neked?az hogy olvass faq-ot?mert akkor igen,az neked szólt!tudod hogy van:akinek nem inge...
bár az,hogy elolvastad azt a hsz-t(ami a modiknak szólt,ötlet jelleggel) és egybõl magadra gondoltál,hát,úgy érzem elárul valamit!és erre most plz ne írj vissza semmit - az én k.rva anyámat,tudom - inkább gondolkozzál el rajta egy kicsit,köszönöm!

más:mennyire durva már az,hogy amíg nem jön egy játék warez verziója addig nem folyik érdemben beszélgetés magáról a játékról?aztán amikor jön akkor meg jönnek a "hogy indítsam el" dumák,szal a helyzet szinte nem lesz jobb 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"VANNAK játékok amikre érdemes költeni, ennyi."

Na de azt, hogy meley eze, nem "központilag" kell eldönteni...

Egyébként tényleg törölni kellene innen a sok folösleges warez hozzászólást, nem idevaló. Szóval én ilyen házigazdát javaslok, én támogatom AntiHerót.
AntiHero
OFF OFF pleaseeeee. Szeritnem lassan megpályázom a házigazda jogot😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

SpiritFire
de le lehet <#idiota> eBook, csak mire elolvasol gépen 600 oldalt...<#idiota> nem szem barát, kinyomtatni otthon meg hát <#vigyor2>

Voltam nyitás után!

wesker24
És az e-book az smafu ?? <#vigyor> Az is könyv csak PC-n !!
Ezzel én is így vagyok sajnos és mivel a könyveket nem lehet letölteni... 😊

Why so serious?

AntiHero
Egyetértünk bevallom hírtelen jött😄(bocsesz<#rolleyes>) De szerencsére ez a beszólásom miatt újjabb 20db OFF jött \(^^)/

dienesoft
Én VAGY könyvet VAGY játékot tudok venni. Anyi pénzem sosincs, hogy mindkettõt 😊

dienesoft
Hát, ezek után én nem tudom, te lennél-e a megfelelõ választás. Szögezzük le, nem volt egy szép komment. Ebben asszem egyetértünk.

Kandurex
én is szeretem a könyveket, ezzel együtt 2 hobbim van, ez és a számtech, bár igaz sokkal több könyvet veszek 😉

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AntiHero
Nekem 8 mások mit gondolnak😊 Akinek nem inge az nem veszi magára.

Én leszek házigazda ha kell!(lesznek itt olyan tisztogatások hogy na😄)

grebber
Ezért kéne fasza házigazda aki törölné a sok szart mert kb elmúlt 3 napba olyan jó 500 laza kuka.

Next PC upgrade: 2022

dienesoft
Igen, vannak. De nálam az elég ritka <#idiota>.De természetesen a kultjátékok megvannak eredetiben.

bertino
ez nem ok az ilyen beszolásokra, amiknek semmi alapja nincs és általánosítanak a közönség körében, szal sikerült melléfognod nagyon...

"évente 2db játék jön aivel érdemes játszani"
Ez szubjektív, szerintem ennél jóval több.
"VANNAK játékok amikre érdemes költeni, ennyi."
Én inkább könyvekre szoktam. 😊

Why so serious?

AntiHero
Azért írtam most ilyen ingerülten mert már vagy 3 napja csak a csupa szarságról olvasok fórumban.

Kandurex
Fogalmazzuk át, nem warezzal van a baj, hanem azzal, hogy évente 2db játék jön amivel érdemes játszani...ne mond nekem, hogy 1 év alatt erre a kettõre nem tudnál összekuporgatni,...a többi salángyék meg nem érdekes :/ mindent nem lehet megvenni, akkor a gatyád is rámenne a bulira...

VANNAK játékok amikre érdemes költeni, ennyi.

És még játék sincs pedig akkor jönnek ám csak az igazi lámák az "egy út van elõttem merre menjek?" jellegû beszólásokkal. Aztán megsértõdnek ha nem válaszolunk. 😊

Why so serious?

kezdenek kicsit elfajulni a dolgok <#szomoru1>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Ha ez a bölcs hozzászólás esetleg nekem szólt akkor csak annyit mondanék neked hogy muterod a lama te gyökér! Ha nem jól értelmezem a szövegedet akkor semmi.<#idiota>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

egy csöppet asszem elhamarkodtad ezt a kijelentésed

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

dienesoft
OFF
Most akkor én is megrohadhatok mert nem dolgozhatok hivatalosan 18 év alatt?LOL de rohadék vagyok <#levele>
ON

bertino
fogd vissza magad, nem ilyennek ismertelek meg, de most mindjárt fordul a kocka, ha így szövegelsz tovább...

AntiHero
OFF
Az meg rohadjon meg, és dolgozzon😊
ON

AntiHero
Nyugi van nem kell veszekedni. Kinek erre kinek arra van pénze. ENNYI...

bertino
arról nem beszélve, hogy valakinek fizetése sincs...

Aki warezol az azért kussoljon mert warezol. Aki meg eredetit vesz az meg azért mert tudod nem mindenkinek van pénze 10000et kiadni egy játékért. Örülök hogy neked van.

Why so serious?

Kandurex
XBOX360 -ra?, igen csak jogtiszta van. Tekintve, h nincs flashelve.

egyéb probléma warez huszár?