BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kártyám meg(7600 GT)kinyúvadt,nem tudták megjavítani,és mondták,h küldenek 10e.ráfizetéssel egy 8600 GT-t,3 órával késõbb derült ki,h mivel megszûnt a bolt,nem lehet ráfizetni,és marad a 7600 GT 2 hét múlva.Szóval most kölcsön kártya 6200 Turbo Cache,amin esélyem sincs ue3-as játékkal játszani,+pár év múlva megint lehet bõvíteni a gépet dx10-esre,a 8600-al meg nyertem volna idõt.
Na de mind1,lényeg,h jól optimalizálták a játékot.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Én vagyok a csicska xDD
nyári munkának simán jó
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Voltam nyitás után!
doom3hoz hasonlít, ugyanmár, azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy egy elkésett remake játékmenetben közelít a bioshockhoz?
ez a hozzászólás mi akar lenni egyébként? frusztrált vagy, mert még nincs warez?
És engem ami megfogott : a HANGULATA ...
Qrva kevés hangulatos játék jön ki manapság ... ezer csilligrafikás FPS, ultrahiperfaszabloomos autós, RPG-k ... de hangulata ???
Ha egy játék tudná nekem hozni a C64-es Wizard of Wor hangulatot, vagy mondjuk egy ELITE-et ... Last Ninja-t, Beholdereket ... stb ... minden pénzt megérne ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
És hogy nekem tetszik-e a játék? Már a háttérképem is bioshock-os 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Jól fogalmazott valaki (Bocs, hogy nem névszerintidézek ...) hogy ami hosszútávon szórakoztat, azt megveszem ...
Aki meg nincs 18 az se sirjon (Elõször is azért mert õ még lehet bele se fér a játék besorolásába ... 17+ ugye ...) ... 2 dizsi árából simán kijön egy játék ... Addig nekem ne sirjon senki amig nem dolgozik, de a heti 1 dizsi belefér ... Ráadásul van diákmunka is ...
Anno 1 egész nyarat végiggüriztem 1 qrva MB memóriáért a 386-osomba ...
Szóval ha nagyon akarja megoldja az ember ...
Nem azt kell fikázni aki megveszi, mert lehet hogy szegény qrva sokat dolgozott érte ... más lehet nem veszi meg pedig 1 napi bérébõl simán kijön ...
Aki megveszi hagy élvezze, és ne az legyen már lebaszva ... UFF.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Egyébként meg hogy mitõl ennyire nagyon sikeres ez a játék,nemtom,mert valójában semmi olyat nem nyújt,amit forradalmi lenne,egyszerûen egy lineáris,korlátozott választási lehetõségekkel rendelkezõ RPG,zárt térben játszódó,tehát RPG-ben inkább Oblivion,
FPS-ben ugyanolyan,mint a többi,6 fegyver,annyi,h kreálhatsz lõszert(System Shock 2-ben ellõtt ötlet)
túlélõ horrorban a Silent Hill vitte a pálmát,
sztem a grafika miatt értékelik nagyon,meg az 50-es évek stílusa miatt,tehát simán System Shock 3 lehetne,ha nem víz alatt,hanem Von Braunon játszódna ugyanez.
Egyetlen forradalmi ötlet sincs benne,úgyhogy aki ilyet állít,az nem igaz,És nemtom,de nekem a Doom3-ra hasonlít a legjobban.
És érdekes,hogy egy 8600 GT-ven mediumon megy,addig egy 7600 GT-vel maxon,legalábbis ezt így hallottam,de állítólag jól optimalizált,mások szerint nem.Ami biztos,hogy 1,8 giga egy 2 pályás 20 perces demóért,nem értem,h nem lehetett volna vhogy letömöríteni.
És 6 óra játékidõ egy 6 gigás játéknak,ha ''rohanok'' benne,hát nemtom.
És a története se egyedi,sok õrült egy víz alatti városban,én is elzártam volna õket😊Condemnedben voltak hasonló figurák.
Bugok már voltak a demóban is,és a teljes sztem nem lesz jól opt.-va.
Hello World!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
TDU: mohosenator
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Amugy a legnagyob pofátlanság, hogy átszámítva nálunk ezek a cuccok drágábbak mint mondjuk Englandban. Én a TR:Anniversaryt SE onnan rendeltem meg és postaköltséggel, tokkal vonóval együtt olcsóbb volt mint itt kapható sima. De emléxem hogy a Never Wintert még annak idején átszámítva 7 rugóért meg lehetett kapni az UK-ban mikor itt még 16-ért szorták.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
TDU: mohosenator