BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Háááááááát..így is lehet fogalmazni 😊 ,nem,egyébként a demót se láttam még,csak a végigjátszását videón,de játszva is hasonló lenne a véleményem.Meg a netem korlátolt,és egyik haveromnál töltöttem volna le a demót,4 órán át szedtem,mondom biztos kifér 3 giga szabadra,de arra nem gondoltam,h a virtuális memóriába tölti le elõször,ami ugyancsak a c://-n van,szóval mikor másolta volna,kiírja,h nincs elég hely,úgyhogy inkább várok a teljesre.
A kártyám meg(7600 GT)kinyúvadt,nem tudták megjavítani,és mondták,h küldenek 10e.ráfizetéssel egy 8600 GT-t,3 órával késõbb derült ki,h mivel megszûnt a bolt,nem lehet ráfizetni,és marad a 7600 GT 2 hét múlva.Szóval most kölcsön kártya 6200 Turbo Cache,amin esélyem sincs ue3-as játékkal játszani,+pár év múlva megint lehet bõvíteni a gépet dx10-esre,a 8600-al meg nyertem volna idõt.
Na de mind1,lényeg,h jól optimalizálták a játékot.

DummyBoy
Ehhe ... én meg festek 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

wesker24
Sült csirke melyik része ?? Szárnya combja mellehusa ?? <#vigyor>
wesker24
Persze szivesen a széle megfelel ?? <#vigyor>
Evogordon
Én sûlt csirkét és nem is offolunk 😄D

Eagle16
Na Én leszedem ezt a 6.04Gb-os micsodát, aztán ha nem lesz hottá törés, nem érdekel, ha meg lesz, akkor örülök 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

adsz egy harit?😄

wesker24
Én meg sajtos tejfölös lángost eszek éppen most ! <#vigyor>
Evogordon
Nem vagyok kõmûves de valamibõl kell fejlesztenem a gépet 😄D

Én vagyok a csicska xDD

nyári munkának simán jó

Casper007
Én meg csinálom a német házit. 😄

Hello World!

Evogordon
Ja.

Úgy szokott lenni.

Kõmûves tali van, vagy mi? <#vigyor1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Mi lesz kiírva a banner alé, ha lesz mûködõ warez verzió? Az, hogy "No Warez!" ? <#zavart1><#bohoc>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Evogordon
Én meg vakolok xDDD

robotnyk
te is betonozol? ez egy ilyen hét <#idiota>
Davidus
<#nyes>

V9ykn8_TZL0

SpiritFire
én már várom a warezt, de még tudok várni mert még 3napig úgy is betonozok de utána jó lesz vminn INGYÉ levezetni a feszültséget <#idiota>

Voltam nyitás után!

robotnyk
milyen 6 óra, verjétek már ki a fejetekbõl. körülbelül 20 óra.
doom3hoz hasonlít, ugyanmár, azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy egy elkésett remake játékmenetben közelít a bioshockhoz?

ez a hozzászólás mi akar lenni egyébként? frusztrált vagy, mert még nincs warez?
DummyBoy
Ez a 6 óra asszem valami kamu volt ... 20-at emlegettek ...

És engem ami megfogott : a HANGULATA ...

Qrva kevés hangulatos játék jön ki manapság ... ezer csilligrafikás FPS, ultrahiperfaszabloomos autós, RPG-k ... de hangulata ???

Ha egy játék tudná nekem hozni a C64-es Wizard of Wor hangulatot, vagy mondjuk egy ELITE-et ... Last Ninja-t, Beholdereket ... stb ... minden pénzt megérne ...

Eagle16
Hidd el, 8600GT-vel is megy high-on, nem kell elhinni minden hülyeséget 😊
És hogy nekem tetszik-e a játék? Már a háttérképem is bioshock-os 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

én meg majd veszek egy falshelt hütéses boxot és majd kiirom rá😄 meg kell egy vga kábel is, mert a monitoromra fogom kötni

DummyBoy
Ez a megveszem - nemveszem dolog leginkább mentalitás kérdése ... nem vagyok egy krõzus, de nekem is van egy valag Origi játékom otthon ... Amikkel a neten játszom az alap (Összes BF kivéve a qrva ûrjáték ...) + pár Single is ... (Lock On + Flaming Cliffs dobozos pl.: angliából ... pedig megvolt a letöltõs is ...) ... amiket bármikor elõ lehet venni ...

Jól fogalmazott valaki (Bocs, hogy nem névszerintidézek ...) hogy ami hosszútávon szórakoztat, azt megveszem ...

Aki meg nincs 18 az se sirjon (Elõször is azért mert õ még lehet bele se fér a játék besorolásába ... 17+ ugye ...) ... 2 dizsi árából simán kijön egy játék ... Addig nekem ne sirjon senki amig nem dolgozik, de a heti 1 dizsi belefér ... Ráadásul van diákmunka is ...

Anno 1 egész nyarat végiggüriztem 1 qrva MB memóriáért a 386-osomba ...
Szóval ha nagyon akarja megoldja az ember ...

Nem azt kell fikázni aki megveszi, mert lehet hogy szegény qrva sokat dolgozott érte ... más lehet nem veszi meg pedig 1 napi bérébõl simán kijön ...

Aki megveszi hagy élvezze, és ne az legyen már lebaszva ... UFF.

Sztem még legalább 1 hét,h feltörjék normálisan.
Egyébként meg hogy mitõl ennyire nagyon sikeres ez a játék,nemtom,mert valójában semmi olyat nem nyújt,amit forradalmi lenne,egyszerûen egy lineáris,korlátozott választási lehetõségekkel rendelkezõ RPG,zárt térben játszódó,tehát RPG-ben inkább Oblivion,
FPS-ben ugyanolyan,mint a többi,6 fegyver,annyi,h kreálhatsz lõszert(System Shock 2-ben ellõtt ötlet)
túlélõ horrorban a Silent Hill vitte a pálmát,
sztem a grafika miatt értékelik nagyon,meg az 50-es évek stílusa miatt,tehát simán System Shock 3 lehetne,ha nem víz alatt,hanem Von Braunon játszódna ugyanez.
Egyetlen forradalmi ötlet sincs benne,úgyhogy aki ilyet állít,az nem igaz,És nemtom,de nekem a Doom3-ra hasonlít a legjobban.
És érdekes,hogy egy 8600 GT-ven mediumon megy,addig egy 7600 GT-vel maxon,legalábbis ezt így hallottam,de állítólag jól optimalizált,mások szerint nem.Ami biztos,hogy 1,8 giga egy 2 pályás 20 perces demóért,nem értem,h nem lehetett volna vhogy letömöríteni.
És 6 óra játékidõ egy 6 gigás játéknak,ha ''rohanok'' benne,hát nemtom.
És a története se egyedi,sok õrült egy víz alatti városban,én is elzártam volna õket😊Condemnedben voltak hasonló figurák.
Bugok már voltak a demóban is,és a teljes sztem nem lesz jól opt.-va.

Casper007
Hát, én megveszem eredetiben, és hogy miért? Na nem azért, mert mindent megveszek,PC-n van vagy 3 eredeti játékom (LOLXD), de boxon más a tészta. Ott ugye flashelni kell, de akkor megy a gari. Mondjuk érdemes inkább 10k-t fizetni a flashárt, meg még 10k-t javításért, mint 15k-t egy játékért. De a Bioshock-ot még megveszem eredetiben. Szóval, van Miskolcon? XD

Hello World!

Hát szerintem még kb 1 hét. <#gun>

ProGabe
tudja!méghozzá úgy,hogy levág a 4:3-as képbõl az ue3 motor,de már van erre javítás,ide is be lett linkelve,és még kismillió helyen,pl hardwired-en is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Soldiers
ez a baj

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

sok helyen fenntvan de nem tudod elinditani

Soldiers

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

SpiritFire
Megveszed a játékot?

Nem 96(80,00%)
Igen 24(20,00%)

Voltam nyitás után!

...nem vagy egyedül...

TDU: mohosenator

akarok müködö sokkot😞

Már a telepítõ végén kivág,mi? Próbáltam yasu-val,de a securom még a legújabb verziót is felismeri, és akkor meg azért áll le.
Nyomorult egy securom , kezd elmenni a kedvem az egész játéktól , nálam ez a játék lassan nem az év játéka lesz hanem az év legnagyobb marhasága!! Ecce ugyis lesz megoldás hogy müködjön a "biztonsági másolat"<#falbav>

akinek van egy kis esze az a játékban a tommygunt spécizi fel elöször majd a többit...
csak azért, hogy tudja a játék a wide beállitásokat vagy nem???

Sztem náluk, meg az amcsiknál olyan játékot venni, mint nekünk moziba menni. Bár lehet rossz hasonlat, mert a mozi is drága nálunk....lol

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

még az sem érdekelne milyen game csak ugy vaktában mert akkor ehez lenne kedvem. de ilyen csórón nincs kedvem ilyen atrakciókhoz sajnos 😄

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

no igen, a fizujuk meg 10X a mi fizunknak :LOOOL les*arnám hidd el! Aminek szép lenne a doboza már meg is venném...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Akkor se s*arnád le. Amugy az emberek többsége így is mindig többet költ mint amannyit keres <#nyes>.
Amugy a legnagyob pofátlanság, hogy átszámítva nálunk ezek a cuccok drágábbak mint mondjuk Englandban. Én a TR:Anniversaryt SE onnan rendeltem meg és postaköltséggel, tokkal vonóval együtt olcsóbb volt mint itt kapható sima. De emléxem hogy a Never Wintert még annak idején átszámítva 7 rugóért meg lehetett kapni az UK-ban mikor itt még 16-ért szorták.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kell venni egy ilyet. Katt Ide ,és akkor nem kell nyûglõdni ,hanem mûködik az xbox360 , joy ,kormány, head-set, a pc-n. És nem kell mindenbõl 2db. Ajánlom mindenkinek. Nem egy nagy kiadás.

AntiHero
mer?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ja. de az drága:/

A demóra gondoltam (a gyengébbek kedvéért), na senki????

Ha megdobnának fizetés gyanánt havonta 350-400k zsével szeréntem én is les*arnám hogy 10k egy nyomorult game meg hogy 11k egy bluray film stb stb... de sajnos nem ez a helyzet. 😞 erröl ennyit szvsz.

Davidus
gamepad nem csak konzolhoz van ám<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Az irányítása nem szar, hanem pont hogy jó. Nagyon jó gama az.

Tolta ezt a játékot valaki Widesrceen monitoron, vagyis be lehet állitani???

Jól fogsz járni azzal a karival<#circling>

TDU: mohosenator

mgs-el hogy vagy képes játszani?az irányítása az egy SZAR!