BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát akkor ugyanarról beszélünk, csak számodra idegen egy játék vásárlásának a betervezése, nekem meg nem én már csak ilyen mindent elõre eltervezõs vagyok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
ejjj jo hogy meló volt látom zajlott itt az élet....😄😄😄😄
MerlinW
Teljesen jogos.
Elõre tervezek sokmindent, de azok a dolgok túlhaladnak a PC-n😊 Lakás, autó, család, utazás, megtakarítás. Ezeket tervezem elõre. Játékvásárlás az hirtelen felindulásból jön általában.

Persze kihasználva a warez lehetõségeit én is letöltöm, elõbb játszom vele és ha megnyerõ, akkor megyek csak bolt fele. Ezzel pedig szerintem semmi probléma nincs. Az hogy hiba van a rendszerben nem az én saram.
Amikor egymást kalapáljátok, hogy "nincs warez" meg anyám kínja, szoktam mosolyogni, hiszen ti sem gondolhatjátok komolyan.

Egy országban élünk, ismeritek a gazdasági helyzetet még azok is akiket még eltartanak, szerencsésebbeket jó anyagi körülmények között. Õk vannak kevesebben. Ez van, ezt el kell elfogadni.

"Támogassuk a fejlesztõket ezzel" Higyjétek el, egyik cég sem rajtunk fog meggazdagodni. Elsõsorban nyugatot kalkulálják bele az eladási statisztikákba.

Meghát ugye van egy mondás a warez-ra: "Amit isten ad, fogadd el"😊

Szerk: De, hogy ne csináljak sz@rt a számból, 12 év alatt ~40 játékot vásároltam.

[merlinw.org]

Kandurex
Kint is van a boltba...😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

minimize
csak tusoltam, de köszi, hogy figyeltél!<#wave>
nevetséges "magyarázatok", amik válaszkommentre sem méltóak.
remélem lesz szívás a werzió körül rendesen, aztán megy 200hozzászóláson keresztül a 2K Games-anyázása...de jó lesz, alig várom már.<#phone>

No one can stop Death!

Evogordon
Állítólag 2 napja kint kéne lennie a játéknak. Na mi a picsa van?

Shep
Nem a név miatt, de mindegy nem magyarázkodok, arra költöm a pénzem amire jólesik ha akarom beleszórom a Tiszába. Amúgy téged sem értelek, te is az a hip hop élónk bele a világba típus vagy semmi elõre tervezés?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Tomb Raider 1 demoját. (56k-s modemmel😊)

[merlinw.org]

MerlinW
Félreértés ne essék, semmi bajom vele. Csak furcsa hogy mert nagy a név, máris be van tervezve. Én is beterveztem egy Honda Civic Type-S vásárlását...😊

[merlinw.org]

Shep
Mit töltöttél le 10 éve?

MerlinW
Szintén magánügy, de kb 10 éve ez az elsõ demo amit letöltöttem, és 3x végig nyomogattam. És nem csak (oké a víz valóban lenyûgözõ) a graf miatt, hanem az atmoszféra miatt. (Shader-ek kikapcsolása kötelezõ, ha nem Doom3-as olvadt barbiházban akarunk kóvályogni)

[merlinw.org]

wedge31
Sorry, de a nyilt játéktér és a feladatok több uton valo végrehajthatoságában mi a mano a szubjektiv, ez tény.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Most mi a bajod azzal, hogy azt mondtam be van tervezve? A HL2-t is beterveztem már egy évvel korábban.

The FlashBack
Komment szösszenetek, máshonnan. dehát wazzz... Sírok.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

szóval az a kérdésem, hogy ti az uccsó pályán a fõellenséggel mit kezdtetek? dobjam bele a forró ólomba, vagy jöhet a higany?

Nekem Cheat és Patch kéne hozzá...

http://www.mininova.org/tor/851620
És ezzel megy???Próbálja már ki valaki PLS!!!

kéne egy crack is nemcsak a serial ahogy olvasom

Nah én is felraktam egy külföldi hotfix-el sikerült elindítani,faszán meg y eddig,már a harmadik pályán járok, tök jó ez a game!

Van hozzá magyarítás ?

Shep
Mondtam, hogy demo alapján nem nyilatkozok errõ la játékról.

Shep
Tudod mi a poén, hogy az elsõ pályát már legalább 10x megcsináltam de még tizedjére is találtam benne újat. Most sokadik végigjátszásra a demo pályáján amit már a demoban is szétjátszottam találtam új lehetõségeket.

MerlinW
A lényeg a még meg sem jelent, alig publikált játék hájpján volt. A FarCry-os dolog szubjektív.

[merlinw.org]

GregSB
És azt honnan veszed hogy ezt a játékot nem lehet egynél többször felhõtlenül végigjátszani?

Alapból az megváltoztatja a történet alakulását, hogy mit teszel a little sisterekkel. Utánna pedig ott van a plasmidokkal való variálás, nagyon sok minden múlik azon hogy hogyan választod meg õket az elején. Konkrétan vannak olyan szobák, termek, ahova csak az tûz plasmiddal lehet bejutni, és vannak olyanok is ahova csak a telekinisissel, és van ahova csak a villámszóróval. Mivel az elején limitált a plasmidjaid száma nem tudod használni mindet, lesznek olyan helyek ahova nem tudsz bemenni. + a harcokat is nagyban befolyásolja, hogy milyen plasmidjaid vannak. Én már csak ezért újra fogom játszani, más plazmidokat fogok választani, és új részeket fogok megismerni. Szóval alapból benne van 2-3 változatos végigjátszás a játékban, és ha már minden variáción túl vagyok akkor is olyan jó a hangulata, hogy fél év múlva tuti megint elõ fogom venni 😊

MerlinW
Ha ez a fontos számodra, akkor játszál Armed Assault-tal. Ott aztán láthatsz valódi megkerülõs figurákat😊

[merlinw.org]

Ev1L
OFF

Hát igen Elder Scrolls, még mindig játszom a Morrowinddel, és óriási SIlent Hill fanatikus vagyok. 😊

I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

wedge31
Hát a far cry-t háromszor toltam végig és mindig találtam benne valami ujat ezt a hl2-re vagy a domm-ra nem mondhato el.
Sokat számi a nyilt játéktér a viszonylagos szabadság.

MerlinW
<#banplz>

[merlinw.org]

MerlinW
Tomb Raider-ek, Baldur's Gate-ek, Elder Scrolls-ok, NWN-ek, GTA-k, még Half Life-ok is visszanézõsek, Silent Hill-ek, MGS-ek, csak hogy pár vásárlásra érdemes nem olyan régi idõtálló cuccot mondjak.

[merlinw.org]

Ev1L
Hát ez egy tökéletes magyarítás, köszönöm!!!

Shep
Szerinted azért játszok még mindig a FarCryal mert jól néz ki? Szabadság ap szabadság, többféle útvonal, megkerülõs figurát bejátszó ellenfelek, nállam továbbra is a csúcs, nem érdekel, hogy sokan azt mondják csak egy techdemo, meg nulla történet.

Ev1L
OFF

Igaz.😛 De még mennyire.

ON

Amúgy olvastátok Gamekapocs-on a cikket? 9.9pont, az tud valamit!

Tinman
Magyarítás is van már... köszönet nekem /hátbaveregeti magát.

Letölthetõ innen:
KATT

Igaz még elég pre-alfa, de akinek magyarítás kell egy FPS-hez, annak már ez is nagy kincs.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ev1L
Dehogynem Half-Life 2 megérte nekem. 😊 Amúgy igazad van, amivel sokáig el lehet szórakázni, az jöhet (pölö GTA IV, de hol van az még).

MerlinW
OFF

"Nekem idénre a Crysis van betervezve. Ilyen 1x végigviszem elfelejtem
játékokért nem adok ki pénzt."

Honnan a mézesmázos majom lófütybõl veszitek te hogy ez a Crysis nem "egyszer végigviszem" játék lesz? Honnan a fenébõl tudjátok, hogy jó lesz egyátalán a játék? Abból a 2két 10mp-ces videoból, és a 8 képbõl? Azért mert techdemo és emiatt szép? A plázacicák is szépek, egyszer végigmész rajtuk aztán kuka.

Mégha a FarCry-ra lehetne alapozni, de az is csak jól nézett ki, játékélményt nem sokat nyújtott.

[merlinw.org]

Shep
Hát errõl beszélek, 1x végigjátszás nem ér 10e-t

Shep
Én nem nyilatkozok a demo alapján 😊

Ja a nagytorrent oldalon valakinek már sikerült elindítani (ha nem kamuzik) azt a verziót

wedge31
Detto, ha már vennék az a witcher vagy a hellgate lenne azokat többször is végig lehet tolni.

Ev1L
Én meg azért nem, mert drágák a bulik... 😊

Casper007
Szóval igényes, csak nem eléggé.

Hello World!

ez igényes, azért nem veszem meg mert másra költöm a pénzem

Casper007
Akkor ott a banner. nincs még mûködõ verzió. Majd valamikor, de addigra nekem már meglesz. 😄

Hello World!

Kandurex
olvasd a bannert

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shep
Hát visszaolvastam, de csak a hülyeség megy és abból meg mára elég volt.

Casper007
Olvass vissza. 😄

Hello World!

Shep
Ja elindult valakinek a torrent oldalon kint lévõ verzio?

Shep
Most õszintén az idén mi volt ami említésre/megvásárlásra méltó lett volna? Nekem idénre a Crysis van betervezve. Ilyen 1x végigviszem elfelejtem játékokért nem adok ki pénzt. Ha nem lenne warez akkor sem venném meg tehát ez a felfogás, hogy a warez miatt nincs eladás nem teljesen helytálló, mert az igényes arra érdemes alkotásokat megveszi a nép, még ha utólag is. Most ne mazt mondom, hogy ez egy szar játék, de én szeretek olyanért pénzt kiadni amit nem csak 1x tudok felhõtlenül élvezni, ilyen pl a FarCry, azt pl letöltöttem, végigvittem utánna meg megvettem, mert úgy éreztem ennyit megérdemelnek a készítõk és mikor megvettem akkor is max árú játék volt. Tehát lehet itt magyarázni jobbra balra igényes dolgot kell csinálni és akkor megveszi a nép, tök mindegy hogy PC, Xbox, vagy Amiga.

Faq elsõ válasza:
- Az lenti linkre rákattintasz
Ejnye 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

SNAKE01
akkor jól mondta a nõvérkém,majd csekkolom a filmet,köszi az infót 😊

MerlinW
Az egy klasszikus😊

[merlinw.org]

BaLTáSGYiLKoS
HAHAHAHA!!!!!!!!!

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

Tinman
Láttam, eredetiben itt figyel a polcon... ÉS:

-Van benne egy búvár aki a víz alatt él, õ menti meg Morzsát /kislány/
-A furcsa lények itt gyerekeket gyûjtenek, mert az álmaik kellenek egy sírni képtelen ember számára
-És igen... minden szürreális, ütött-kopott, elvont...a fenti Bioshock logo akár onnan is származhatna.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Kéne mert kb mondom úccsó 300 hozzászolásban tuti nincs szó magáról a játékról hogy itt meg ott mivan hol miért.

Next PC upgrade: 2022

AntiHero
Úristen az égben:S Elmegyek 1 órára és 70 új OFF üzenet. NA alig várom hogy házigazda lehessek mert itt iszonyat nagy rend lesz utánna.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mikisanzi
holnap lesz olyan bolt, ahol meg lehet vásárolni a játékot itthon?

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

Elveszett gyerekek városa története:
Marc Caro és Jean-Pierre Jeunet fantasztikus meséje olyan gyerekekrõl szól, akiket elraboltak az álmaikért. Krank, az õrült zsarnok álmatlanságban szenved. Alszik, de semmit sem álmodik. Barátja épít egy különleges gépet, amellyel el lehet lopni mások álmait. A tenger közepén úszó szigetén élõ Krank a Küklopszok segítségével gyerekeket rabol el egy közeli kikötõbõl. Az egyik csemete Denree, a hároméves árva, akit egy elképesztõen erõs és egyúttal szelíd férfi nevel. A nevelõ nem hagyja Krank kezében a kisfiút.

Hát sztem nem ez az a film😊