BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elõre tervezek sokmindent, de azok a dolgok túlhaladnak a PC-n😊 Lakás, autó, család, utazás, megtakarítás. Ezeket tervezem elõre. Játékvásárlás az hirtelen felindulásból jön általában.
Persze kihasználva a warez lehetõségeit én is letöltöm, elõbb játszom vele és ha megnyerõ, akkor megyek csak bolt fele. Ezzel pedig szerintem semmi probléma nincs. Az hogy hiba van a rendszerben nem az én saram.
Amikor egymást kalapáljátok, hogy "nincs warez" meg anyám kínja, szoktam mosolyogni, hiszen ti sem gondolhatjátok komolyan.
Egy országban élünk, ismeritek a gazdasági helyzetet még azok is akiket még eltartanak, szerencsésebbeket jó anyagi körülmények között. Õk vannak kevesebben. Ez van, ezt el kell elfogadni.
"Támogassuk a fejlesztõket ezzel" Higyjétek el, egyik cég sem rajtunk fog meggazdagodni. Elsõsorban nyugatot kalkulálják bele az eladási statisztikákba.
Meghát ugye van egy mondás a warez-ra: "Amit isten ad, fogadd el"😊
Szerk: De, hogy ne csináljak sz@rt a számból, 12 év alatt ~40 játékot vásároltam.
[merlinw.org]
nevetséges "magyarázatok", amik válaszkommentre sem méltóak.
remélem lesz szívás a werzió körül rendesen, aztán megy 200hozzászóláson keresztül a 2K Games-anyázása...de jó lesz, alig várom már.<#phone>#phone>
No one can stop Death!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szóval az a kérdésem, hogy ti az uccsó pályán a fõellenséggel mit kezdtetek? dobjam bele a forró ólomba, vagy jöhet a higany?
Nekem Cheat és Patch kéne hozzá...
http://www.mininova.org/tor/851620
És ezzel megy???Próbálja már ki valaki PLS!!!
kéne egy crack is nemcsak a serial ahogy olvasom
Nah én is felraktam egy külföldi hotfix-el sikerült elindítani,faszán meg y eddig,már a harmadik pályán járok, tök jó ez a game!
Van hozzá magyarítás ?
[merlinw.org]
Alapból az megváltoztatja a történet alakulását, hogy mit teszel a little sisterekkel. Utánna pedig ott van a plasmidokkal való variálás, nagyon sok minden múlik azon hogy hogyan választod meg õket az elején. Konkrétan vannak olyan szobák, termek, ahova csak az tûz plasmiddal lehet bejutni, és vannak olyanok is ahova csak a telekinisissel, és van ahova csak a villámszóróval. Mivel az elején limitált a plasmidjaid száma nem tudod használni mindet, lesznek olyan helyek ahova nem tudsz bemenni. + a harcokat is nagyban befolyásolja, hogy milyen plasmidjaid vannak. Én már csak ezért újra fogom játszani, más plazmidokat fogok választani, és új részeket fogok megismerni. Szóval alapból benne van 2-3 változatos végigjátszás a játékban, és ha már minden variáción túl vagyok akkor is olyan jó a hangulata, hogy fél év múlva tuti megint elõ fogom venni 😊
[merlinw.org]
Hát igen Elder Scrolls, még mindig játszom a Morrowinddel, és óriási SIlent Hill fanatikus vagyok. 😊
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
Sokat számi a nyilt játéktér a viszonylagos szabadság.
[merlinw.org]
Igaz.😛 De még mennyire.
ON
Amúgy olvastátok Gamekapocs-on a cikket? 9.9pont, az tud valamit!
Letölthetõ innen:
KATT
Igaz még elég pre-alfa, de akinek magyarítás kell egy FPS-hez, annak már ez is nagy kincs.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Nekem idénre a Crysis van betervezve. Ilyen 1x végigviszem elfelejtem
játékokért nem adok ki pénzt."
Honnan a mézesmázos majom lófütybõl veszitek te hogy ez a Crysis nem "egyszer végigviszem" játék lesz? Honnan a fenébõl tudjátok, hogy jó lesz egyátalán a játék? Abból a 2két 10mp-ces videoból, és a 8 képbõl? Azért mert techdemo és emiatt szép? A plázacicák is szépek, egyszer végigmész rajtuk aztán kuka.
Mégha a FarCry-ra lehetne alapozni, de az is csak jól nézett ki, játékélményt nem sokat nyújtott.
[merlinw.org]
Ja a nagytorrent oldalon valakinek már sikerült elindítani (ha nem kamuzik) azt a verziót
Hello World!
- Az lenti linkre rákattintasz
Ejnye 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
-Van benne egy búvár aki a víz alatt él, õ menti meg Morzsát /kislány/
-A furcsa lények itt gyerekeket gyûjtenek, mert az álmaik kellenek egy sírni képtelen ember számára
-És igen... minden szürreális, ütött-kopott, elvont...a fenti Bioshock logo akár onnan is származhatna.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
Marc Caro és Jean-Pierre Jeunet fantasztikus meséje olyan gyerekekrõl szól, akiket elraboltak az álmaikért. Krank, az õrült zsarnok álmatlanságban szenved. Alszik, de semmit sem álmodik. Barátja épít egy különleges gépet, amellyel el lehet lopni mások álmait. A tenger közepén úszó szigetén élõ Krank a Küklopszok segítségével gyerekeket rabol el egy közeli kikötõbõl. Az egyik csemete Denree, a hároméves árva, akit egy elképesztõen erõs és egyúttal szelíd férfi nevel. A nevelõ nem hagyja Krank kezében a kisfiút.
Hát sztem nem ez az a film😊