BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
tök poén olvasni titeket 😄DDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MerlinW
Ezt már kifejtettem egyszer. De diohéjban:
Tegyük fel, hogy megvettem 10+ ezerért a játékot és
1. nincs internetem - mail
2. nem tudok angolul - mail
3. ezért a pénzért nehogy már kötve legyek a termék kiadójához
4. alkatrész bármikor eldurranhat, ugye, OS bármikor összeeshet avatatlan kezekben (gondoljunk csak az átlag juzerre aki havonta telepíti újra az OS-t. És itt ne lámázzuk le õket, mert nem kell indenkinek értenie hozzá. Oké nekik találták ki a konzolt, de erre nekik kell rájönniük. 2K-nak meg gondolkodnia kellene kicsit.

XP-nél is gáz volt az akkoriban új aktiválósdi, de MS-nek minden országban van kirendeltsége, és egy telefonnal el lehet intézni, anyanyelven - nem mintha ezzel is egyetértenék, de ez már az én bajom)

[merlinw.org]

és már megint másról szól a topic,mint kellene.

Akkor nem multiteszt,hanem nagy teszt.Tehát amiben 5/5re értékelik a játékot,és a lehetõ legtöbbet beszélnek róla benne.Az a Gamer TV adás kellene magyar nyelven.Kösz.

Kandurex
boxom van

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
akkor meg mire a rinya a fórumokon? ugye te se hiszed azt a baromságot, hogy a vásárló játékosok most valamelyike is panaszkodik? frászkarikát, tolják a játékot és vigyorognak, a warezesek szívnak..ez van,

Frank99
már ne haragudj, de miért kellene több gépre telepítenem?

Csak hogy kiderüljön, hogy ez lehetséges-e?
Ugye nem gondoltad konmolyan a kérdést?

Jártam én tárgyalásokra régen, és most sem mindenem tiszta, de ha valaki warezolni akar, tegye, a kockázataival együtt.
Ha megy, megy, ha nem, akkor meg nem.

Ilyet kérdezni dõreség....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Dante73
Minek ez az arcoskodás, a megmondtam, úcccsinccs warez, lámák vagytok, na majd én rendet csinálok, és egyebek?
Elõbb, utóbb lesz warez, megnyugtatlak. A bannerban nincs kint, semmiféle tiltás, a warezt illetõen, Ha meg lessz, csinálunk, egy off-spam topikot, és ott folytatjuk. Ahol ki van írva, én is elküldöm melegebb éghajlatra azt, aki nem képes olvasni, és nem odaillõ kérdést tesz fel.
Másik. Neked nem volt olyan, hogy a securom miatt eredeti lemezzel nem tudtál játszani? szerencsés vagy. Nem egy játékot kelett már megkrekelnem, mert nem ment EREDETI lemezzel. Honnan veszed, hogy az említett helyen nem ez agondja sokaknak?
Úgy rémlik, neked megvan az eredeti, akkor miért nem játszol? Csak nem egy müködõ krekkre vársz?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Shep
Hagyjad csak a warezt fújják, beragadt a lemez.

KandurEx te már konzolos vagy nem érezheted át a PC-sek gondjait. 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kandurex
ez mese tejszínhabbal, egy végletet akarsz letuszkolni magadon

Ron Ragm
Uhh, miért is? Mondom, amit fel lehet törni azt feltörik elõbb utóbb, lehet szabadon használni ahogy szeretné, aki megveszi annak ott az ellenõrzés, kódkérés, nem is beszélve a hibalehetõségekrõl.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Akkor nem multiteszt,hanem nagy teszt,így értve.Tehát amiben 5/5re értékelik a játékot,és a lehetõ legtöbbet beszélnek róla benne.Az a Gamer TV adás kellene magyar nyelven.Kösz.

Shep
Mennyibe? Nem mindenki tud angolul, nem mindenki tudja ezt az infot tehát van még kérdés?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mert csak két gépen lehet egyidõben. Azóta már többen szóvá tették, hogy az uninstallálás sem oldja fela korlátot 2K Elizabeth állítása ellenére, a 2K a SecuROM-hoz, a SecuROM a 2K-hez küld. Nem tudom, hogy pontosan ebbõl mi igaz, de ez egy fölösleges korlátozás egy single játéknál. Mi lesz, ah ezek a cégek megszûnnek? Ha baleset éri a gépe(ke)t vagy bugos a rendszer, akkor pitizhet az eredeti játékkal a vásárló - és NEM a warezoló... Mindezt némileg magasabb kezdeti eladások miatt, de többen tényleg elvbõl állnak el a vásárlástól, ha pedig lesz mûködõ nem hivatalos verzió, akkor egy plusz 100 000-es eladásért eladták a vásárlóik kényelmét. Nem szép húzás. Az Oblivion ugyanennél a kiadónál életképesnek bizonyult védelem nélkül is.

Úgyhogy engem sokkal jobban érdekel, hogy valaki kipróbálta-e már az eredeti több gépre telepítését, mint a fake és nem fake warezhírek. (Szigorú házigazdát akarok!)
Frank99
olvass vissza, van már egy kép....

én meg nemsoká' játszom, de nem akarok alátenni képlopót....

Kandurex
ez csak a wareznak probléma,..

Shep
Ja hogy te 10 éve ugyanat a konfigot meg winfost használod ok, nem szóltam

Ron Ragm
Addigra már emulátorral menni fog.

robotnyk
és ki az aki minden másnap cserélgeti az alaplapot? mennyibe kerül egy e-mail a supportnak, hogy "figyeljetek mán, harmadszor cserélek processzort a gépen a héten, aktiváljátok a játékot nekem"?
MerlinW
Szóltam, azt mondta 2037 aug 11.én lesz kész.

[merlinw.org]

kill3r21
OFF
pont ez az egészbe az amit mondasz régebben...játékok alapján váálasztott az ember..mostmeg már igen kevés az a játék ami csak ezen vagy csak azon van...sztem az X áll a legközelebb a pc-hez...
ON
Bioshockhoz kapcsolodoan, aki jáétszik a fullal aki megvette és elvitet Már az ARCADIA páélyához..ha lehet tegyen be egykét képet...mert én boxon ott hidaltam le annyira atomszép...csak kiváncsiságbol ha valaki ráér erre..😊
szoljon már vki az SM2 mágus gyereknek h egy X360 tört verzsönt optimalizáljon/porotljon át PC-re, köszi

MerlinW
Egy processzorcserét nem él túl az OS. Sokszor alaplapot sem. Ez utóbbi meg elsülhet egy nagyobb áramingadozás során (villámlás, gagyi táp, stb.)

[merlinw.org]

Ron Ragm
Uhh, nézz utána inkább ha nem tudod mirõl van szó.

MerlinW
Ez jó és jogos rinya (2K fórum):

"OK so the CRACK users will play the BioShock with all the Comfort and the Paying Customers will be afraid of errors which would occur...?
OK sounds interesting but why you did that? There is already functional crack... Your ANTI-PIRATE prevention system sux IMO... "

[merlinw.org]

robotnyk
ez mióta szívás? géphez van kötve az auth, nagy kaland, amíg fönt van még módosíthatod is a gépet, mert csak egyszer ellenörzi, elsõ indításkor.
Kandurex
miféle húzással? <#zavart2>

Shep
Haverom erre mindig azt mondja a PC egy életforma, ahogy szenvedsz a driverekkel pár + fpsért, rendezgeted, izgulsz hogy fog futni az új game stb. Ja mielõtt valaki megszólná, hogy ... családos ember feleséggel két szép gyerekkel és valahol igaza is van ez tényleg más mint a leülsz betolod a lemezt és játszol móka.

Nem követzlek meg, érthetõ az álláspontod, csak azt nem értem, hogy miért kell ezt mindig valakinek leírni, amikor sejtheti, hogy flém is lehet belõle. Most én is leírhatnám, mit miért preferálok (kevés TBS és engem érdeklõ RPG van konzolon, más viszont cserébe igen), de ez itt offtopik.
Ron Ragm
Aki meg akarja venni az amúgy is megveszi, aki nem az amúgysem - elõbb utóbb mindent feltörnek. Viszont ezzel a fantasztikus húzással meg a körítéssel csak elbizonytalanítottak jó sok embert, aki megvette volna. Kérdés?

MerlinW
Gondolj a másolásvédelmek fejlesztõire.. nekik is meg kell élniük valamibõl...😄

[merlinw.org]

AntiHero
"nem jo a crack...yasu serurom meg minden faxxom."

Ezzek csak warez dolgoknál jön elõ😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kandurex
miért is szívnak?

MerlinW
Utolsó oldalon már kemény jogi viták mennek paragrafusokkal😊)

[merlinw.org]

Shep
Itt pont az a gond, hogy azok szívna kakik megveszik.

Remélem legfeljebb az ottani fórumozókra kívántál ezzel célozni, és nem rám. Egyébként engem is az ekörüli ellentmondásos hírek bizonytalanítottak el, egyszerûen elvi kérdés, hogy a szívatásomhoz nem járulok hozzá anyagilag is...
wedge31
Ez a másolásvédelem mindig is rejtély volt nekem a nyugatiak ugyis megveszik a keletiek meg ugyis feltörik totál felesleges semmi többlet bevételük nem lesz emmiat.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

kill3r21
egy comment mégha megis köveztek érte nem érdekel......
Bioshock az Alap......
PC= Olvassátok el mi zajlott itt....napokig a teljes verzio körül és még mindig nincs normális warez....(Nah én kb ezért váltottam....Kényelem...Plussz kell a pc..netre,zene,film stbstb
Xbox360= 16.a õta van full....letölt+kiir...ha Flashelt a géped jáccol...
Ez a másolás védelem téma,meg két gépre telepitheted....nekem ez má tök ugy jön le...hogy megakarják utáltatni az emberrel a Pc-t...

Én csak kb-azt mondom pc hive is vagyok....csak má nagyon uncsi hogyha megveszed az eredeti játékot is akkor is vannak gondok pl másolásvédelem... Veszek egy 90ezres videoKarit...megvan király fut vele minden....Szebb is mint xbosos király...de cserébe szenvedés...lefagy,kilép, nem jo a crack...yasu serurom meg minden faxxom...szal én ezért nem értem nagyrészben, de kevés ojan gamer van akinek vmien gaméval nincs vmi miniális teknikai problémája....
kb ennnxi
Ha köveztek köveztek...ennyi 😊
bertino
multiteszt ? milyen multiteszt,amikor a game csak single ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kandurex
pff....ezt az átlátszó warez dumát,..jaj istenem,...a másolás védelem egy célt szolgál, még többen veszik meg,...anyázzák õket, mert meg kell venni a terméket, nem lopni?!...

A Gamer TV adásait hol tom megnézni?A legjobban egy letölthetõ jó minõségû multiteszt érdekelne a Bioshockról magyar nyelven a Gamer TV-rõl vagy máshonnan.

A 2K Games anyázása megy a saját fórumán is a másolásvédelme miatt, és éppen a preordereket mondják le.
Frank99
semmi , csak a kultúra kiverte a biztosítékot.
Mi, akik megvettük, két napja játszunk vele.
A többiek várnak, de senki sem volt olyan primitív, mint te...

ejj bazzeg.

Shep
Hát többnyire, de mondom vannak ilyen spontán dolgok is mint pl a FarCry, vagy a Splinter: Chaos T.

MerlinW
"Repül a nehéz kõ, ki tudja hol áll meg" 😊)

[merlinw.org]

MerlinW
Jah, te elõre tervezed, én utólag😊

[merlinw.org]

Shep
Valami mozgott a fán és mind ott haltak meg. 😊

MerlinW
Nem titok, stáblista volt.

[merlinw.org]

valaki elküldené priviben,hogy mi lett a gém vége? mindenhol azt olvasom,hogy beteg lett nagyon😄