BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Tegyük fel, hogy megvettem 10+ ezerért a játékot és
1. nincs internetem - mail
2. nem tudok angolul - mail
3. ezért a pénzért nehogy már kötve legyek a termék kiadójához
4. alkatrész bármikor eldurranhat, ugye, OS bármikor összeeshet avatatlan kezekben (gondoljunk csak az átlag juzerre aki havonta telepíti újra az OS-t. És itt ne lámázzuk le õket, mert nem kell indenkinek értenie hozzá. Oké nekik találták ki a konzolt, de erre nekik kell rájönniük. 2K-nak meg gondolkodnia kellene kicsit.
XP-nél is gáz volt az akkoriban új aktiválósdi, de MS-nek minden országban van kirendeltsége, és egy telefonnal el lehet intézni, anyanyelven - nem mintha ezzel is egyetértenék, de ez már az én bajom)
[merlinw.org]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csak hogy kiderüljön, hogy ez lehetséges-e?
Ugye nem gondoltad konmolyan a kérdést?
Jártam én tárgyalásokra régen, és most sem mindenem tiszta, de ha valaki warezolni akar, tegye, a kockázataival együtt.
Ha megy, megy, ha nem, akkor meg nem.
Ilyet kérdezni dõreség....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Elõbb, utóbb lesz warez, megnyugtatlak. A bannerban nincs kint, semmiféle tiltás, a warezt illetõen, Ha meg lessz, csinálunk, egy off-spam topikot, és ott folytatjuk. Ahol ki van írva, én is elküldöm melegebb éghajlatra azt, aki nem képes olvasni, és nem odaillõ kérdést tesz fel.
Másik. Neked nem volt olyan, hogy a securom miatt eredeti lemezzel nem tudtál játszani? szerencsés vagy. Nem egy játékot kelett már megkrekelnem, mert nem ment EREDETI lemezzel. Honnan veszed, hogy az említett helyen nem ez agondja sokaknak?
Úgy rémlik, neked megvan az eredeti, akkor miért nem játszol? Csak nem egy müködõ krekkre vársz?
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
KandurEx te már konzolos vagy nem érezheted át a PC-sek gondjait. 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Úgyhogy engem sokkal jobban érdekel, hogy valaki kipróbálta-e már az eredeti több gépre telepítését, mint a fake és nem fake warezhírek. (Szigorú házigazdát akarok!)
én meg nemsoká' játszom, de nem akarok alátenni képlopót....
pont ez az egészbe az amit mondasz régebben...játékok alapján váálasztott az ember..mostmeg már igen kevés az a játék ami csak ezen vagy csak azon van...sztem az X áll a legközelebb a pc-hez...
ON
Bioshockhoz kapcsolodoan, aki jáétszik a fullal aki megvette és elvitet Már az ARCADIA páélyához..ha lehet tegyen be egykét képet...mert én boxon ott hidaltam le annyira atomszép...csak kiváncsiságbol ha valaki ráér erre..😊
[merlinw.org]
"OK so the CRACK users will play the BioShock with all the Comfort and the Paying Customers will be afraid of errors which would occur...?
OK sounds interesting but why you did that? There is already functional crack... Your ANTI-PIRATE prevention system sux IMO... "
[merlinw.org]
Ezzek csak warez dolgoknál jön elõ😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Bioshock az Alap......
PC= Olvassátok el mi zajlott itt....napokig a teljes verzio körül és még mindig nincs normális warez....(Nah én kb ezért váltottam....Kényelem...Plussz kell a pc..netre,zene,film stbstb
Xbox360= 16.a õta van full....letölt+kiir...ha Flashelt a géped jáccol...
Ez a másolás védelem téma,meg két gépre telepitheted....nekem ez má tök ugy jön le...hogy megakarják utáltatni az emberrel a Pc-t...
Én csak kb-azt mondom pc hive is vagyok....csak má nagyon uncsi hogyha megveszed az eredeti játékot is akkor is vannak gondok pl másolásvédelem... Veszek egy 90ezres videoKarit...megvan király fut vele minden....Szebb is mint xbosos király...de cserébe szenvedés...lefagy,kilép, nem jo a crack...yasu serurom meg minden faxxom...szal én ezért nem értem nagyrészben, de kevés ojan gamer van akinek vmien gaméval nincs vmi miniális teknikai problémája....
kb ennnxi
Ha köveztek köveztek...ennyi 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mi, akik megvettük, két napja játszunk vele.
A többiek várnak, de senki sem volt olyan primitív, mint te...