BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki érthetõen, magyarul elmondaná hogy hogy megy a BIOSHOCK DEMO-ban az élsimítás?
bezony

Adam II
ÁHH ez télleg vótmá

SNAKE01
huh,hát fogalmam sincs hallod 😄DD
te már láttad?

Eagle16
Már volt 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tinman
City of the Lost Children?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tekerj csak lejjebb...😄

a warez iparága fejlödik!

Adam II
Sokan BioShock lázban szenvednek most😄

Ev1L
Jah, hát igen, nforce-on már van 3-4 xbox360as tört verzió. Szerinted azok csak díszek? A szent konzolosok nem próbálnak törttel szórakozni tudom... LOL xD

I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

a system shockok is pc-sek voltak,nem hagynák cserben a pc-t

bertino
viszlát <#wave>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

minimize
mindenki maga tudja, nekem mind1, mint írtam.
magyarázat, az van, minden esetben.évente 3-4olyan játék van, ami szerintem megéri, ez most olyan, ha szingli, ha multi, tökmind1.
a másik az, ott volt a demó, kipróbálni ki lehetett, persze olcsóbb 150ft-os dvd-re kikarcolni, mint fizetni érte.
aztán majd sírás lesz, ha bejelentik a Bioshock2-t box360-ra, meg ps3-ra.
á, hagyjuk,nem okoskodom itt....

No one can stop Death!

Synit HUN
Én sztem ez a játék nem ér annyit hogy megvegyem. Ha valamelyik fejlettebb országban lennénk ahol 5x-10x ennyi a fizetés (ami ugye annyit tesz mintha 1000-2000 Ft lenne egy eredeti játék) megvenném. És sokat mellé. De egy olyan játék ami pár napig/hétig szórakoztat nem ér nekem 10k-t. A TDU megérte. Nem csak sok hónapnyi szórakozást, de barátokat is kaptam érte. Ha ez egy online játszható játék lenne ezt is megvenném. De ez csak egy single player játék akármilyen csúcs is. Nem éri meg.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

SNAKE01
nõvéremnek mutattam a gammát,és nagyon tetszett,igaz õ nem igazán játszik,csak olykor simsel,de elnyerte a tetszését nagyon,igaz õ nem merne vele játszani,aztmondta ^^

" és említett nekem valami filmet,amiben hasonló dolgok vannak,ugyanez a felállás,valami vízalatti város,és szivárog minden,vannak ilyen furcsa lények,azok is a vérre mennek,valahol megvan ez a film nekem,hisz azok közül látta.elõ kotrom már,mert õ látta,és aztmondja sok a hasonlóság,érdeklõdésem felkeltette eléggé. 😊 "

Ev1L
Nah, majomparádéra is feltették ezt a verziót. És ottan is azt írják, hogy mûködõképes! Reménykedem.😊

robotnyk
az nem volt gáz, hogy a moha topicban elküldtél valakit a picsába, mert a demohoz kitett egy linket, merthogy így nem tudod teljes sávszélen tölteni? ne majomkodj, mert BANán lesz a jutalmad.
most nézem az 56.oldalt,a legalján a képeket
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1097305817&order=reverse&index=56
hát nemtom,h olyan gépfegyveres polipszerû vmi van-e a játékban😊
egyébként tudtátok,h eredetileg egy régi grafikus motorja volt a játéknak,és far cry-os környezetben játszódott volna?

''nincs még mûködõ warez verzió''
miért,nem mûködõ már van?😊
egyébként miért kell fake warez dolgokat feltölteni a netre? Nem mûködõ Bioshockokat,kinek van kedve órákig várni,h felmenjen,és ne is legyen mûködõ?

Sil3nt
se a bh-an, se a majomparaden, se sehol nincs meg mukodo verzio...csak a jatek masolata ami melle meg kell mukodo crack ami meg NINCS! mit nem lehet ezen felfogni

ujság mellékletekbõl 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Azért add hozzá, hogy az SG-rõl van szó. Nem akarom ezzel sem magát a fórumot, sem senkit konkrétan degradálni, de itt ehhez szoktam hozzá.
Azt pedig végképp nem értem, hogy miért mûködik ez a topik warezfórumként.
grebber
Ja van egyikkel meg is szivtam nevezetesen a FEAR-el multi miatt vettem meg erre kiadták ingyen a multi részt 😞

Sok gameben van multi és törtel nemlehet nagyon neten tolni azért veszek fullt. Flatout 2-öt is megvetem igaz az csak 1919ft volt 😄

Next PC upgrade: 2022

looool

Kandurex
Akkor itt valami ellentét van, hisz azt mondod nem éri meg, ha van ingyér, de még is van eredetid 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

"Akkor már négyen vagyunk a topikban, akik Steamen vették meg 😊"

...már ki is írtam a backupot, 3.7 G-t foglal a dvd-n... 😊

bocs, igy már érthetõbb...
grebber
Amit ingyen meglehet szerezni még szép hogy neméri meg pénzt kiadni érte! (Nekem vannak eredeti game-eim igaz nem sok)

Next PC upgrade: 2022

...már ki is írtam a backupot, 3.7 G-t foglal a dvd-n... 😊
Ev1L
Augusztus 24. az európai megjelenés...

Tinman
Nagyon sok játékkal voltam úgy, hogy lewarezoltam, aztán annyire bejött, hogy azt mondtam kell és megvettem eredetiben.
Sok esetben voltam úgy is, hogy a a wrz verzió megvolt, de olyan cefet olcsón láttam, hogy megvettem.
Bioshock-al is így lesz... addig nem veszem el nõt, amíg nem tudom milyen vele, nemde?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kandurex
..és abból 46 igenbõl is, jó, ha 20 megveszi.. 😞

Tinman
Rosszul olvastad... a srác egyszerûen belinkelt 2 képet... amit meg is tehetett, mert amcsiban már bárki tolhatja. Ergo NEM õ rakta fel a játékot... az aszfalton jelenleg még senki nem tudta kipróbálni.
Nem is nagyon fog menni nekik, mert csak egy copy a lemezrõl.

minimize
meglepett a szavazás eredménye...mindenki várja, mindenkinek(legalábbis nagyrészt...)bejön a demó, erre kevesebb, mint fele "nép" vásárolja meg a játékot, inkább krekkre, meg werzióra áhitozik a nagytöbbség. csoda, ha lekakálják a pc-s társadalmat??! nem szenteskedõ duma, de idén mennyi játékot tettetek vajon fel a polcra, mondjuk gyári dobozban? nem éri meg?!!
nno mind1, nekem legalábbis.
más. semmi visszajelzés a korábban általam linkelt helyrõl a megrendelést illetõen-valami infó a hazai helyzetrõl van valakinek??
köszönöm.

No one can stop Death!

warass
bazz ez a pikcsõr naon zsír!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Ev1L
Elvetemült hülye rajongó a találó kifejezés.😊

GregSB
Akkor már négyen vagyunk a topikban, akik Steamen vették meg 😊

Kandurex
talán erõsen fogalmaztam, bocs

Eagle16
<#hehe><#hehe><#buck> Elvetemült rajongó.Vagy inkább csak hülye 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Shep
Na akkor majd ha elindult írjatok én addig nem rontom az arányomat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kandurex
olvasd a bannert+

de megáll az eszem ezen az SGs támadásokon 1xûen undorító ami itt megy.. vmit mondok nekem else indul a game, utánnanézek h örüljön a nép és csak ugat vissza 😄 beszarás XD

Kandurex
jah, kirakta, h sec rom error,..

NINCS MÉG WAREZ! Olvassátok a bannert paszmek.

nem hazudozok... ot írta a gyerek aki felrakta meg képet is rakott.. és a bithu 1 torrent oldal nincs link!

Ev1L
Bithun? Sose hallottam róla, majomparádés vagy... 😞

de egyébként mondom ez a crack readme azt írja h lehet nem indul.. de akkor is meglesz már az iso telepítve lesz és csak a crakcet kell várni.. azér mégis más h kijön a crack és még a gamet is húzni kell... ez 50% h jó..

Kandurex
ne kamuzz itt össze - vissza, az tény, hogy fent van egy fajta verzió, de senki nem próbálta ki,..

SpiritFire
arra bithunra vagy mire pls adj egy linket

Voltam nyitás után!

Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ev1L
Hááát ha gyors vagy, akkor az árnyékba megbújva rohanhatod a pályát, demóba egyszer sikerült.😊

bithun már van aki kipróbálta én még csak töltöm..