BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
magyarázat, az van, minden esetben.évente 3-4olyan játék van, ami szerintem megéri, ez most olyan, ha szingli, ha multi, tökmind1.
a másik az, ott volt a demó, kipróbálni ki lehetett, persze olcsóbb 150ft-os dvd-re kikarcolni, mint fizetni érte.
aztán majd sírás lesz, ha bejelentik a Bioshock2-t box360-ra, meg ps3-ra.
á, hagyjuk,nem okoskodom itt....
No one can stop Death!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
" és említett nekem valami filmet,amiben hasonló dolgok vannak,ugyanez a felállás,valami vízalatti város,és szivárog minden,vannak ilyen furcsa lények,azok is a vérre mennek,valahol megvan ez a film nekem,hisz azok közül látta.elõ kotrom már,mert õ látta,és aztmondja sok a hasonlóság,érdeklõdésem felkeltette eléggé. 😊 "
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1097305817&order=reverse&index=56
hát nemtom,h olyan gépfegyveres polipszerû vmi van-e a játékban😊
egyébként tudtátok,h eredetileg egy régi grafikus motorja volt a játéknak,és far cry-os környezetben játszódott volna?
miért,nem mûködõ már van?😊
egyébként miért kell fake warez dolgokat feltölteni a netre? Nem mûködõ Bioshockokat,kinek van kedve órákig várni,h felmenjen,és ne is legyen mûködõ?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Azt pedig végképp nem értem, hogy miért mûködik ez a topik warezfórumként.
Sok gameben van multi és törtel nemlehet nagyon neten tolni azért veszek fullt. Flatout 2-öt is megvetem igaz az csak 1919ft volt 😄
Next PC upgrade: 2022
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
...már ki is írtam a backupot, 3.7 G-t foglal a dvd-n... 😊
bocs, igy már érthetõbb...
Next PC upgrade: 2022
Sok esetben voltam úgy is, hogy a a wrz verzió megvolt, de olyan cefet olcsón láttam, hogy megvettem.
Bioshock-al is így lesz... addig nem veszem el nõt, amíg nem tudom milyen vele, nemde?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem is nagyon fog menni nekik, mert csak egy copy a lemezrõl.
nno mind1, nekem legalábbis.
más. semmi visszajelzés a korábban általam linkelt helyrõl a megrendelést illetõen-valami infó a hazai helyzetrõl van valakinek??
köszönöm.
No one can stop Death!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
NINCS MÉG WAREZ! Olvassátok a bannert paszmek.