BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
(Ha sértõ, inkább vedd poénnak, mint személyeskedésnek)
[merlinw.org]
Mégis megvettem a FlatOut 2 (ugye Staforce), de mivel nem szeretem koptatni a lemezt és a meghajtót (szintén elv:), crackkel nyomva inkább lemondtam a multiról (úgy hallottam sokat fagy). Ezzel a példával a mondanivalómat akartam illusztrálni, és azt, hogy nem vagyok eléggé elvhû :)
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
ok, de erre az elvi dologra már nem találtam értelmes választ :D
meg poén számomra :) de tényleg :)
a "várakozóknak" sok sikert.<#falbav>#falbav>
No one can stop Death!
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
És ha valakinek tényleg elvi alapú kifogása van ellene? Az már nem szabad?
ott a pont, alant meg a gyerekes nyöszörgések.
"törjééék má' fel, mikó' jön má ki, "megin'2ig fenn leszek, hátha"...
<#nevetes2>#nevetes2>
No one can stop Death!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
No one can stop Death!
De ha másik oldalról vizsgáljuk a problémát, szerencsétlen parasztgyerek krokodil könnyekkel nézegeti a dobozt, amire rá van írva egy olyan igény (internetkapcsolat), amire egyébként semmi szüksége sincs az adott offline játék futtatásához:)
De oké, innentõl már szoc-prob
[merlinw.org]
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ugyan úgy U3motor, de hangulat 0, és ez kb.a 15ezredik II.VH-s játék, 3éven belül, nevetséges megoldásokkal.OFF vége.
a demó maga biztossá tett abban, hogy ennek a kalózverzsönjét pl. nem hajkurásznám, de a topik sem pörög úgy, mint ez, ami csak azt jelzi, hogy sokkal többen várják a tört verziót, mint amaz megjelenését, de "drága", "minek, amikor a warez ingyen van" dumákkal jönnek egyesek.
gondolkodjunk már el kicsit, mert nevetséges pár emberke hozzáállása a nagy "jogtiszta-vagy sem" ügyben...
No one can stop Death!
olvasd a játék dobozon: szükséges, nincs? nem veszed meg
2. nem tudok angolul
olvasd a játék dobozát: ja, hogy angol az is? lsd. 1 pont
3. kötve vagyok a kiadóhoz: nincs interneted? lsd. 1 pont
4. naponta összekúrom a gépet: neked nem játék kell, hanem iskola: nem veszed meg, lsd. 1 pont
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
akkor nyilván olvasni sem tud a példa alanya, mivel minden ilyen játékra rá van írva, hogy a játékhoz, vagy az akiváláshoz internet kell.
[merlinw.org]
azért nem veszem meg, mert nincs dx9en AA, azért nem veszem meg, mert nem tehetem fel 3 gépre (mert nyilván, aki azt mondja, hogy a játékot nem tudja kifizetni, annak van 3 olyan gépe, amin elfutna), satöbbi.
#4589:
Én sem akarom több gépre telpíteni, de probléma ott van, hogy telepítéshez és uninstalláláshoz egyaránt szükséges a netkapcsolat, így tudja törölni a registrybõl. Ha valami baleset ér, vagy bugos, akkor ellõsz egy lehetõséget a kettõbbõl egy géppel is. Erre írtam, hogy nem tudom mi van, mert van 2K Elizabeth félhivatalso álláspontja, szemben az eredeti játékra panaszkodó felhasználókkal - egyikõjük képet is linket errõl a manõverrõl. A warezolás kockázatai meg nem tudom, hogyan jönnek az eredeti játékhoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.