BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chalezlopez
<#taps>

Vamos Argentina!

Evogordon
De azt íreják vírusos meg hogy fake de a bithumenre nem szokott fake felkerûlni.

k

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Shep
Nagyon leült a topic tessék feldobni!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Evogordon
A BITHUMEN_EN FENT VAN EGY BIOSHOCK!!!

Kandurex
most mire? arra, hogy másolásvédelembõl elvi kérdését gyárt a warezoló és emiatt mondja le a soha nem tett preordert? :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MerlinW
Én is elvekrõl beszéltem végig, de ezekszerint nem voltam világos:)

[merlinw.org]

AntiHero
Már vagy 3 napja.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Mint jóformán egész nap ;)
zeli
Már vagy három hete <#banplz>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

MerlinW
Így 30 felett elég szûklátókürû vagy:) Vagy antiszociális, nemtom:)

(Ha sértõ, inkább vedd poénnak, mint személyeskedésnek)

[merlinw.org]

Ron Ragm
Btw elsõ a topic.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Davidus
:DDD

V9ykn8_TZL0

Nézd, ezt kifejezetten a magam nevében mondtam. Egyszerûen tudatos fogyasztóként viselkedve nem szívesen járulok hozzá általam nem támogatott elképzelésekhez. Nem kellene csak a rosszat látni az emberekben, fõleg, hogy világosan leírtam, hogy mi a bajom a rendszerrel, az érdemi részére persze senki nem válaszolt.

Mégis megvettem a FlatOut 2 (ugye Staforce), de mivel nem szeretem koptatni a lemezt és a meghajtót (szintén elv:), crackkel nyomva inkább lemondtam a multiról (úgy hallottam sokat fagy). Ezzel a példával a mondanivalómat akartam illusztrálni, és azt, hogy nem vagyok eléggé elvhû :)
k3nGu
hát legfeljebb nézd meg a FAQ-ban lévõ systeamr...com.on

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

macskássy
hi, ezel m ajd hány fps lessz awarez : abit + 2000p procci.?<#confused>

Kandurex
sry,

ok, de erre az elvi dologra már nem találtam értelmes választ :D

meg poén számomra :) de tényleg :)

Örülök, hogy úgy próbálsz megvitatni egy témát, hogy egy prekoncepció miatt ("biztos warezhuszár, adjunk neki") miatt nem veszed komolyan a vitapartnered.
Nem teljesen igaz, lásd a magyarítás hiánya miatti panaszkodások, illetve a +50-60%-os eladásokat produkáló honosított játékok. Az internet áltlában legalább modemmel megoldható vészhelyzet esetén akár falvakban is, de továbbra is a legális vásárlónak okozhat kényelmetlenséget.
Kandurex

minimize
további jó szórakozást, reggel meló, lépek aludni.
a "várakozóknak" sok sikert.<#falbav>

No one can stop Death!

k3nGu
nem akar vki warez vs nem warez topic-ot?:)ott lehetne ezt megvitatni;)

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

robotnyk
jah, már fenjük a kaszákat ^^
"nem az a baj, ha valaki nem veszi meg, csak az olcsó, és szar kifogás, hogy valakinek a felsorolt okok miatt nem kell."

És ha valakinek tényleg elvi alapú kifogása van ellene? Az már nem szabad?
Kandurex
félek a vásárlószám 95% az interneten jelenlévõkbõl és angolul valóban tudók közzül kerül ki...vagy rosszul gondolom és magyarisztánba mindenki a boltba rohant a bioshock hallattán? :))

minimize
<#worship>
ott a pont, alant meg a gyerekes nyöszörgések.
"törjééék má' fel, mikó' jön má ki, "megin'2ig fenn leszek, hátha"...
<#nevetes2>

No one can stop Death!

Shep
Annyi, hogy osztod itt az észt közben meg lehet te se vagy különb, kb ennyi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
akkor azok idióták voltak, no offense. azok a típusú emberek, akik a 72es villogól FAQ feliratot sem tudják elolvasni.
Kandurex
<#hehe>

minimize
ha azt mondja, hogy igen, akkor jön a "jajj de gizda köcsög gazdag állat vagy" duma gondolom, meg a "napi 2doboz cigi nélkül meghalnék, ergó inkább cigi+nõk" szöveg....ugyan már, lemondással sok minden megvehetõ...

No one can stop Death!

MerlinW
Jah, értelek.
De ha másik oldalról vizsgáljuk a problémát, szerencsétlen parasztgyerek krokodil könnyekkel nézegeti a dobozt, amire rá van írva egy olyan igény (internetkapcsolat), amire egyébként semmi szüksége sincs az adott offline játék futtatásához:)

De oké, innentõl már szoc-prob

[merlinw.org]

Shep
Mondjuk engem pl az jobban izgat, csak itt jobb a buli.

robotnyk
ennek mi köze a témához? itt errõl a játékról és ennek a másolásvédelmérõl van szó. nem az a baj, ha valaki nem veszi meg, csak az olcsó, és szar kifogás, hogy valakinek a felsorolt okok miatt nem kell. személyszerint ha warezolok, akkor csendben megvárom a releaset, és nem pattogok.
Ron Ragm
Akkor hogyan is növeli ez a vásárlószámot? Hmmm?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Persze, a nagyobb felhasználóbarátság már luxus is lenne. Közben pedig a sokan azt szeretik érthetõ módon a konzolokban, hogy csak be kell tenni a játékot, ha játszani akarnak. De a PC-snek azért had legyen minél rosszabb ;)
Shep
Mondtam már, hogy te már nem érzed át a PC-sek gondjait, mert elhagytad a családot :D

minimize
mivel amúgy is össze-vissza megy a duma, meg 2k games-fórum linkek(mintha egyébként nem olvasgatnám...), halkan jegyzem meg, mert OFF, hogy a ma kijött MOH:Airborne demója cirka 5percig volt fenn a gépen.
ugyan úgy U3motor, de hangulat 0, és ez kb.a 15ezredik II.VH-s játék, 3éven belül, nevetséges megoldásokkal.OFF vége.
a demó maga biztossá tett abban, hogy ennek a kalózverzsönjét pl. nem hajkurásznám, de a topik sem pörög úgy, mint ez, ami csak azt jelzi, hogy sokkal többen várják a tört verziót, mint amaz megjelenését, de "drága", "minek, amikor a warez ingyen van" dumákkal jönnek egyesek.
gondolkodjunk már el kicsit, mert nevetséges pár emberke hozzáállása a nagy "jogtiszta-vagy sem" ügyben...

No one can stop Death!

Kandurex
1. nincs internetem

olvasd a játék dobozon: szükséges, nincs? nem veszed meg

2. nem tudok angolul

olvasd a játék dobozát: ja, hogy angol az is? lsd. 1 pont

3. kötve vagyok a kiadóhoz: nincs interneted? lsd. 1 pont

4. naponta összekúrom a gépet: neked nem játék kell, hanem iskola: nem veszed meg, lsd. 1 pont

wedge31
Ezzel se vásárlokat nyernek hanem vesztenek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
És, szerinted ennek ellenére hányan vettek úgy HL2-t hogy nem volt netjük?

robotnyk
1. nincs internetem

akkor nyilván olvasni sem tud a példa alanya, mivel minden ilyen játékra rá van írva, hogy a játékhoz, vagy az akiváláshoz internet kell.
Shep
Ja múgy neharagudj, hogy megkérdezem, de ugye neked minden szoftvered jogtiszta?

MerlinW
De most mér...?:) Nem gondolkodtok objektíven. Nem csak a kockák a végfelhasználók:)

[merlinw.org]

Shep
Nekem nem ürügy, ha nem lesz warez akkor nem játszok vele ennyi, a demo meg nem fogott meg annyira hogy ha nincs warez megvegyem, tehát engem hidegenhagy az egész csak póker közben jó ide irogatni.

robotnyk
gól. ez mehet a kifogások mellé.
azért nem veszem meg, mert nincs dx9en AA, azért nem veszem meg, mert nem tehetem fel 3 gépre (mert nyilván, aki azt mondja, hogy a játékot nem tudja kifizetni, annak van 3 olyan gépe, amin elfutna), satöbbi.
Ez a véleményem, már elnézést érte. Nem szeretem, ha egy esetleges hiba miatt szívhatok. Ha lesz tört, viszont pont a warezos nem járhat rosszul.

#4589:

Én sem akarom több gépre telpíteni, de probléma ott van, hogy telepítéshez és uninstalláláshoz egyaránt szükséges a netkapcsolat, így tudja törölni a registrybõl. Ha valami baleset ér, vagy bugos, akkor ellõsz egy lehetõséget a kettõbbõl egy géppel is. Erre írtam, hogy nem tudom mi van, mert van 2K Elizabeth félhivatalso álláspontja, szemben az eredeti játékra panaszkodó felhasználókkal - egyikõjük képet is linket errõl a manõverrõl. A warezolás kockázatai meg nem tudom, hogyan jönnek az eredeti játékhoz.
robotnyk
akkor az hülyén hal meg, kész. ez most csak egy ürügy neked is, mert nem vennéd meg, de így mondhatod, hogy így meg pláne nem. (pedig amúgy sem)
PLackó
nem tudom miért,de ezen hangosan felröhögtem :D

wedge31
Nyugodj bele amig nem lesz tört verzio ez megy.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

AntiHero
az nekem is kéne.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun