BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Mi hol?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Még a monitor elõtt is néha majdnem kipattog a kokszibogyó.
Casper007
Nem rossz ötlet, de komolyan. 😄 Másik kedvenc.

Hello World!

chalezlopez
Áhh faszom, én nekilátok a Stalkert végigtolni, mire végzek vele, tuti lesz krekk...<#idiota><#duhos2>

Vamos Argentina!

Casper007
Neke is. 😄

Hello World!

Azt hiszem, hogy nem szeretnék egy Big Daddy vel találkozni valószínûleg bekerülne a kakapástétom a gyatyóba.
Csak érdekel, hogy valakinek van/lesz-e ilyen problémája. Nem úgy értettem, hogy mindenki álljon neki le-felinstallálgatni 😊
Egyszerûen fontosabb, érdekesebb problémának tartom, mint a warez/crack hiányát, ami miatt oldalakon keresztül megy a rinyálás.
Kandurex
hm, hát, ja ...ez probléma lehet

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Casper007
Hol?

Hello World!

Olvasom,olvasom,folyamatosan mindig azt látom,de ki fogja árírni,ha lesz werzió? Csak ha nem figyelné az a modi aki át fogja írni,azért írtam,hogy legyen mit kipróbálni.

Azért az érdekes,hogy x-re minden ismerõsöm warezzel játszotta,már rég befejezték,és PC-re semmi. Lehet ez is valami üzleti fogás😊

Triathlon for life

Voltan
Ragyogó. Akkor lehet, hogy megveszem holnap.
A második probléma úgysem izgat, ki fog jönni rá egy peccs (vagy amúgy is hülyeség az egész.) Ha meg nem, akkor crack biztos lesz hozzá. Nem fogja felrúgni a lelkiismeretemet, ha egy origi játékhoz leszedek egy crack-et. 😄

Kandurex
olvasd a bannert

GregSB
"Úgyhogy engem sokkal jobban érdekel, hogy valaki kipróbálta-e már az eredeti több gépre telepítését, mint a fake és nem fake warezhírek. (Szigorú házigazdát akarok!)"

Valószínûleg ilyen faszságokkal fogok foglalkozni, amikor JÁTSZUANI is tudok a játékkal. LOL.

Én a sört választom 😊

"Mindezek tisztán elvek. Én ezért nem veszem meg ezt a játékot, nem azért nem nemfussará. (természetesen, ugye az elvek emberre változnak, már akinek vannak elvei😊)"

Ezzel meg teljesen egyetértek. A probléma az elvek ütközésekor van, amikor elvbõl szeretné az ember támogatni a játékot, mert az megérdemli, de az tartalmaz olyan elmeket, melyeket nem tart támogatandónak.

"van erre a célra topik,...ha jól emlékszem,...amúgy nekem nincs bajom a warezzal, hisz én is warezolok, csak azzal az álszent dumával és mellébeszéléssel ami vele jár"

Értem én, de az általánosítással meg is sérthetsz másokat. Én ezt általában megpróbálom elkerülni.
Try these crack:

Download:

Code:
http://www.filefactory.com/file/e8974f/

go into
C:\Program Files (x86)\2K Games\BioShock\Builds\Rel ease
or
C:\Program Files\2K Games\BioShock\Builds\Rel ease

Rename the Bioshock.exe"to Bioshock_BK.exe or bioshockbk.exe or bioshock.bak "does not matter this is for backup purposes only"
Copy the BioShock.exe that is included in this crack folder into your

C:\Program Files (x86)\2K Games\BioShock\Builds\Rel ease
or
C:\Program Files\2K Games\BioShock\Builds\Rel ease

Run the EXE and your set to go have fun if this does not work just wait for a nocd crack from

Code:
www.gamecopyworld.com

or

Code:
www.megagames.com
under the game fixes selection.

Enjoy...

Na ez micsoda???Fék vagy nem fék?😊

Casper007
Elméletileg igen. Pár pesti üzletben biztos.

Hello World!

Igen.. 😞
Voltan
Ok,itt megint csak a bullshit megy. SZÓVAL.
Holnap lehet már itthon kapni a dobozos verziót?
Azzal van a bizonyos "2 gépnél többre nem lehet" gáz?

Warez, nemwarez, ezéwanez! 😊
He-he!

PC-t csak "jogsira"!!! 😊
Casper007
Intenzív véleménycsere.

Hello World!

dienesoft
Lárifári, amiket itt összehordotok. <#vigyor1><#idiota>

MerlinW
Nem veszekszünk, beszélgetünk.

[merlinw.org]

MerlinW
énkérekelnézést😊

[merlinw.org]

MerlinW
Igazat beszélsz, de voltam én már rendszergazda és számtech tanár is és azt kell hogy mondjam, sajnos naív gondolatok ezek😊

[merlinw.org]

Ezért most feljelentelek!!!44444444444

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kandurex
van erre a célra topik,...ha jól emlékszem,...amúgy nekem nincs bajom a warezzal, hisz én is warezolok, csak azzal az álszent dumával és mellébeszéléssel ami vele jár

egyébként csak tényleg sóderbánya a topik, legalább folyik valamirõl nem? 😊

Casper007
De így stílusos.

Hello World!

Ne veszekedjetek már,uraim😊

"4. alkatrész bármikor eldurranhat, ugye, OS bármikor összeeshet avatatlan kezekben (gondoljunk csak az átlag juzerre aki havonta telepíti újra az OS-t. És itt ne lámázzuk le õket, mert nem kell indenkinek értenie hozzá. Oké nekik találták ki a konzolt, de erre nekik kell rájönniük."

1. Vedd meg Steam-en! igaz nem lesz csilli-villi DVD-d és tokod, de:
pl: kimegyek pár hónapra külföldre. Ha ott van pc, bejelentkezem
steam-re, letõtõm és jáccom.
2. A steam versön induláskor a user, pass-odat nézi és nem azt hogy
milyen géped van.
3. Alap a net... ha ehez a game-hoz van vasad...
4. Tudsz backupot csinálni a game-rõl! Ezt már kiírtam dvd-re (3.7 G)
5. Ha veszel egy kocsit, kell tudnod kezelni! (jogsi)Ha veszel egy PC-t
nem árt elmenni egy alapfokú PC kezelõ suliba. Már sok ilyen van és
ingyenesek!

Birom a "vettem egy jó PC-t a tesóba (200k, persze részletre), de nekem nincs Start menü".

Kiemelném, mielött bombáztok: AKINEK NEM INGE...

üdv...
MerlinW
Oké de ilyen vitát nem lehet fórumon lezavarni. Sör mellett vagy esetleg minimum chat-en😊

[merlinw.org]

Kandurex
live -on nincs aktiválás

MerlinW
Drága Dante, ez egy fórum, nem muszáj aláírnod a hozzászólásaidat, látjuk a neved a csíkodon<#wave>

[merlinw.org]

Igazad van, valóban túl komolyan vettem, de nagyon úgy tûnt, hogy úgyis érted. Másrészt pedig akár egy értelmes vitát is folytathattunk volna arról, hogy ki mennyire látja értelmét a másolásvédelmeknek, de így lehetetlenné vált.

Mindegy, tõlem persze lehet más is a téma, csak a sok fölösleges warez-spam témájú hozzászólással kelelen kezdeni valamit, mert aztán csodálkoznak, ha ugyanazt megkérdezik többször (tegyük fel, hogy még nincs a FAQ-ban), márpedig spamet visszaolvasni normális ember tényleg nem akar, és nehezebb is megtalálni az értelmes dolgokat. Remélem AntiHero már tényleg beadta az adminoknak a pályázatát...
Dante73
Konzolos vagy, ugye?
Nemtudom, MO-n van e live, (mind a konzolt, mind azokat akik életbentartják, gyülölöm, de ez mellékes.) de ha jól tudom, nincs. Megnézném, hogy nyávog a kandúr, mikor nem tudja live-on aktiválni az eredeti játékot... Akár azért, mert nincs live, akár azért, mert szarakodik a kapcsolat.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

MerlinW
Nemnem, az elvek ott jönnek a képbe hogy, ha valaki elad nekem egy terméket, akkor utána ne szorongassa a tökeimet. Ne késztessen telefonálásra, mail írásra, internet kapcsolat bekötésére, illetve ne rögzítse a gépem adatait.

Ha ezt szeretné, kössön velem szerzõdést. Viszont így alkalmi vásárlás esetén ha a terméket átveszem, utána úgy kellene tudnom használni, ahogy én akarom. Offline - nem kell NET, Ki-tud-több-OS-t-telepíteni-egy-nap-alatt versenyzõjeként mindig fel tudja telepíteni a hõn szeretett minimálbér egyötödét kóstáló játékomat.

Mindezek tisztán elvek. Én ezért nem veszem meg ezt a játékot, nem azért nem nemfussará. (természetesen, ugye az elvek emberre változnak, már akinek vannak elvei😊)

[merlinw.org]

Szuperzöld minden 😊

k3nGu
Nem ross😄D

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

kill3r21
OFF
Football.2007.Hungary.vs.Italy.Friendly.Match.TvRip.HUN.XviD-DVB-Crew
ON hehe 😛😛😛 😄😄😄😄
Voltan
Valaki hívta már a CdGalaxist? Holnap lesz a cucc?

Shep
Ja volt olyan is, meg még egy csomó jó duma. Na Jólét! 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hány kiló maga? <#idiota>
/vagy valami ilyesmi volt/

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Shep
Dehogynem, én már azt is értékelném ha nem lenne belõle warez.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kandurex
ez most egy általánosítás volt 😊

jaj, ne vegyél már mindent ilyen vérkomolyan 😊

AntiHero
nem vicces.-.-

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Shep
Víg napot polgár! Mi a bánata kérem?

Van.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Ilyenkor kirõl beszélsz? A vizionált warezos zombitömegekrõl, vagy a kinevetett vitapartnereidrõl?

Egyébként elvi kérdés ide vagy oda, úgyis meg fogom venni a Bioshockot (CE a cél), különben annyira nem is zavarna a dolog, hiszen nem kellene elvtelenkednem 😊
Van már mûködõ warez verzió? <#nyes>