BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vamos Argentina!
Egyszerûen fontosabb, érdekesebb problémának tartom, mint a warez/crack hiányát, ami miatt oldalakon keresztül megy a rinyálás.
Triathlon for life
A második probléma úgysem izgat, ki fog jönni rá egy peccs (vagy amúgy is hülyeség az egész.) Ha meg nem, akkor crack biztos lesz hozzá. Nem fogja felrúgni a lelkiismeretemet, ha egy origi játékhoz leszedek egy crack-et. 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Valószínûleg ilyen faszságokkal fogok foglalkozni, amikor JÁTSZUANI is tudok a játékkal. LOL.
"Mindezek tisztán elvek. Én ezért nem veszem meg ezt a játékot, nem azért nem nemfussará. (természetesen, ugye az elvek emberre változnak, már akinek vannak elvei😊)"
Ezzel meg teljesen egyetértek. A probléma az elvek ütközésekor van, amikor elvbõl szeretné az ember támogatni a játékot, mert az megérdemli, de az tartalmaz olyan elmeket, melyeket nem tart támogatandónak.
"van erre a célra topik,...ha jól emlékszem,...amúgy nekem nincs bajom a warezzal, hisz én is warezolok, csak azzal az álszent dumával és mellébeszéléssel ami vele jár"
Értem én, de az általánosítással meg is sérthetsz másokat. Én ezt általában megpróbálom elkerülni.
Download:
Code:
http://www.filefactory.com/file/e8974f/
go into
C:\Program Files (x86)\2K Games\BioShock\Builds\Rel ease
or
C:\Program Files\2K Games\BioShock\Builds\Rel ease
Rename the Bioshock.exe"to Bioshock_BK.exe or bioshockbk.exe or bioshock.bak "does not matter this is for backup purposes only"
Copy the BioShock.exe that is included in this crack folder into your
C:\Program Files (x86)\2K Games\BioShock\Builds\Rel ease
or
C:\Program Files\2K Games\BioShock\Builds\Rel ease
Run the EXE and your set to go have fun if this does not work just wait for a nocd crack from
Code:
www.gamecopyworld.com
or
Code:
www.megagames.com
under the game fixes selection.
Enjoy...
Na ez micsoda???Fék vagy nem fék?😊
Holnap lehet már itthon kapni a dobozos verziót?
Azzal van a bizonyos "2 gépnél többre nem lehet" gáz?
PC-t csak "jogsira"!!! 😊
[merlinw.org]
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
egyébként csak tényleg sóderbánya a topik, legalább folyik valamirõl nem? 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
1. Vedd meg Steam-en! igaz nem lesz csilli-villi DVD-d és tokod, de:
pl: kimegyek pár hónapra külföldre. Ha ott van pc, bejelentkezem
steam-re, letõtõm és jáccom.
2. A steam versön induláskor a user, pass-odat nézi és nem azt hogy
milyen géped van.
3. Alap a net... ha ehez a game-hoz van vasad...
4. Tudsz backupot csinálni a game-rõl! Ezt már kiírtam dvd-re (3.7 G)
5. Ha veszel egy kocsit, kell tudnod kezelni! (jogsi)Ha veszel egy PC-t
nem árt elmenni egy alapfokú PC kezelõ suliba. Már sok ilyen van és
ingyenesek!
Birom a "vettem egy jó PC-t a tesóba (200k, persze részletre), de nekem nincs Start menü".
Kiemelném, mielött bombáztok: AKINEK NEM INGE...
üdv...
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Mindegy, tõlem persze lehet más is a téma, csak a sok fölösleges warez-spam témájú hozzászólással kelelen kezdeni valamit, mert aztán csodálkoznak, ha ugyanazt megkérdezik többször (tegyük fel, hogy még nincs a FAQ-ban), márpedig spamet visszaolvasni normális ember tényleg nem akar, és nehezebb is megtalálni az értelmes dolgokat. Remélem AntiHero már tényleg beadta az adminoknak a pályázatát...
Nemtudom, MO-n van e live, (mind a konzolt, mind azokat akik életbentartják, gyülölöm, de ez mellékes.) de ha jól tudom, nincs. Megnézném, hogy nyávog a kandúr, mikor nem tudja live-on aktiválni az eredeti játékot... Akár azért, mert nincs live, akár azért, mert szarakodik a kapcsolat.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Ha ezt szeretné, kössön velem szerzõdést. Viszont így alkalmi vásárlás esetén ha a terméket átveszem, utána úgy kellene tudnom használni, ahogy én akarom. Offline - nem kell NET, Ki-tud-több-OS-t-telepíteni-egy-nap-alatt versenyzõjeként mindig fel tudja telepíteni a hõn szeretett minimálbér egyötödét kóstáló játékomat.
Mindezek tisztán elvek. Én ezért nem veszem meg ezt a játékot, nem azért nem nemfussará. (természetesen, ugye az elvek emberre változnak, már akinek vannak elvei😊)
[merlinw.org]
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
/vagy valami ilyesmi volt/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
jaj, ne vegyél már mindent ilyen vérkomolyan 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Egyébként elvi kérdés ide vagy oda, úgyis meg fogom venni a Bioshockot (CE a cél), különben annyira nem is zavarna a dolog, hiszen nem kellene elvtelenkednem 😊