BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

raven87
Nem fék, gáz! :D

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

A hivatalos fórumon nyílván :)
Mindenesetre tényleg kár folytatni a témát, a véleményemet leírtam. Ha valakinek pozitív vagy negatív tapasztalata lesz supportügyben az érthetõ módon továbbra is érdekel. Ugyanakkor bízom benne, hogy a 2K nem amatõrködi el a helyzetet.
Casper007
Fa testápoló, mondjuk úgy. :D
Amíg nincs meg a game, addog is valamit kezdek magammal. Majd italálok valamit.

Hello World!

Ez nem csak megugatna egy-két emberkét hanem meg is érintené szelíden.Mint a Dove.
Casper007
De most milyen lenne már egy Big Daddy házörzõnek. bejönne a tolvaj, és vááááá.... aztán magyarázkodhatnék a rendõrségnek az udvar közepén lévõ véres húskupac láttán.

Hello World!

És a Daddy bácsi alkotói, egy enter lenyomásával megváltoztatnák a parancsot "To Neutralize" -ra. És jönne a kondenzcsík.
Casper007
Betanítanám pár trükkre, és vennék neki nyakörvet is. Meg tálat, amibe majd Adamot öntök, meg Little Sister plüsst, meg szép házat.

Hello World!

GregSB
Szerintem túl van dramatizálva ez a másolásvédelem. Én egy másodpercig nem foglalkoztam vele amikor megvettem, majd oda eljutok, hogy gépet fejlesztek, akkor upgrade elõtt szépen uninstallálom, és utánna vissza. Ha pedig elõfordulna az, hogy meghal a gép amire fel van installálva (több mint 10 éves PC használat alatt eddig egyetlen egyszer halt meg totálisan gépem), akkor is fel tudom installálni mégegyszer, és egy emailben közlöm a helyzetet a 2K-val. Amennyiben mondjuk 10 év múlva megszûnik a 2K és a Securicom, és meghal két gépem is amire fel van installálva a játék - aminek kissebb az esélye minthogy valaha is ötösöm lesz a lottón - akkor is ezeknek a cégeknek (fõleg a securicomnak) 100% hogy megmarad a support hálózata. Ez történt pl az Oldsmobilal is, több éve már hogy megszûntették a márkát (csõdbe ment), de a szervíz hálózata még él a mai napig is.

Részemrõl ennyit a másolásvédelem témáról.

Én ráírnám, hogy aki nem veszi meg, annnk egy elõ Big Daddy-t postázunk házhoz. "To protect u" felirattal az átvételi papíron.
Casper007
Hm, az is mostanság jön ki. Jó kis game, bár nekem a MOHAA után megállt az élet e sorozat tekintetében.

Hello World!

DarkSector
Full verzió várhat!
Beleszerettem egy másik játékba!
A Medal of Honor Airborne-ba.....Kegyetlen földbedöngölõ a látvány!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Casper007
Vagy: vedd meg, mert nem kapsz enni. bevállalod? Igen, vagy nem? Naná, hogy igen! itt helyben agyonlõlek, ha nem veszed meg. Olyat bemosok, hogy a fogaid körmérkõzást játszanak majd a bentmaradásért! My choise is rapture! Your choise is rapture! I know.

Hello World!

"Vedd meg mert belefosok az arcodba" szöveg kellene a bórítójára amikor nyomtatja a hokifej.
L2Goku
kicsi Proci 1 gb ram lehet a gond... vagy szarul configolsz :D

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Casper007
Aki nemvesz, az pallost kap. XD

Hello World!

Hi!
Elvagyogatok a demoval az alaplapi hang is megoldódott a gondom az hogy újabban összevissza kilépeget...Hol a legelején hol mászkálás közben...összevissza...5let? (a64 3500, 1g ram, gef7900gs, vista)...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Voltan
Mondjuk majdnem detto ugyanaz a gépünk, csak nálam 1.5 gig ram. Szóval nem nagyon félek. A demo totál high-on abszolút élvezhetõen ment. Én ugyan inkább fps párti vagyok, a részletesség másodlagos, de tutira jó kompromisszumot lehet kötni. Jól megírták a kis drágát.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Casper007
Hát, van itt is trükk, hogy menjen a másolt játék.

Hello World!

A must egy törvény is lehet
Casper007
arra kíváncsi lennék. De van egy ötletem nekem is: Bioshock képregény, igen!

Hello World!

Voltan
Inkább must have :D
Azért egy PSP cuccra nem vagyok hajlandó 12-13 rongyot kiadni.
Meg aztán Silent Hill Origins, meg Manhunt 2 (bár ezzel úgy tudom, gondok vannak...)

Casper007
Az még nem zûrös. Hm, mondjuk szerintem jelenleg ez a legszebb game, meg a R6Vegas.

Hello World!

Én meg tarzan leszek és már kész is a legújabb kasszasiker Big Daddy vs T.A.R.Z.A.N. Oo
sztem alap grafon sem lehet csunya, de cask nem lett sokkal magasabb a gépigény, ha 2 FPS-el lassabb akkor sincs problem:P

Voltan
Te már teljesen kész vagy :P

Casper007
Pl. God of War. Must buy.

Hello World!

Casper007
Esküszöm, hét év után újra felöltözök farsangkor, és Big daddy leszek:D

Hello World!

Azt McKane ehetné. És eszi si a gammában eleget.Oo
Voltan
Jaja, a PSP atomzsírsirály! :D
Kis híján egy PS2 teljesítménye a tenyeredben. Pláne, hogy most már igazán jó cuccok kezdenek kijönni rá.

Vannak ezek a durva amatõrmûvészfilmek és ott van Daddy's Cum ...
Voltan
Hát, ez elég fura lenne...
Mindegy, valamilyen tûrhetõ részletességgel úgyis jól fog futni.

Wish u a Daddy night.
Casper007
Köszönjük szépen.

Hello World!

dienesoft
Jóéjt mindenkinek! Elõre kívánok mindenkinek ViTAL-is jóreggeltet, hátha :)

Casper007
És élméynbeszámoló. Ezt a játkot nem fogom cak úgy játszani, lesznek gondos elõkészületek. Kaja, pia, comfort, mert ha egyszer leülök...

Hello World!

Ez lesz a kispad, játékközben itt fognak megpihenni a kakávalmegteltgatyóval rendelkezõ egyének.
Jönnik majd mint a gulya Oo
Casper007
Hm, azon gondolkodom, hogy ez a topic most is az elsõ. Mi lesz itt, ha már mindenkinek meglesz a játék:

Hello World!

Dirt Bag Daddy Kane McKane.
Bag Daddy Kane One Step Forward & Two Steps Back Oo
Casper007
Nem hinném. Sõt, Company of Heroes demo nem indult, a teljes meg igen.

Hello World!

Ja. Legalábbis sztem durvább erõmû kell hozzá.
Casper007
A PSP is nagyon jó. Osztálytársam vett egyet, és kipróbáltam, nagyon király gépezet, scak a box után nem maradt zsé.

Hello World!

Voltan
Magasabb a full verzió gépigénye, mint a demóé??

Voltan
Hátegen. Gondoltam én is régebben, hogy veszek boxot, de nincs jó tv-m hozzá. Igaz monitorra is rá lehet kötni, és az is jó... Egyelõre vettem helyette egy PSP-t, aztán majd késõbb meglátom :D

Ja, én gépem tolom de Boxon flashesebb lehet egy picit gondolom. Ultrafaxa ez a gamma 1ébként csak elég hardcore meg a gépigénye is az.
Casper007
Az jó, kár, hogy nekem boxra kell, az drágább lesz jóval. :S

Hello World!

Voltan
Ja, bocs, értem :D Végighívom a CdGalaxist, az 576-ot, meg a Media Markt-ot, aztán ha van valahol, akkor ott. CDGalaxiséknál 10 ropi lesz az ár a jelek szerint. Annyit belefeccölök ebbe.

Casper007
Hol veszed meg?

Hello World!

Casper007
Képzeld el a következõt: este, kb. tíz óra, full sötét nappali, az egyetlen fényforrás a 86 centis TV, a box, az táp, a kar, meg a digitális óra. A szoba közepén ülsz, és 5.1 hangaflszett, a térbeli hallás végett. .D

Hello World!