13397
  • danielboy1000
    és te nem voltál köztük akik a játékról írt volna valamit:) na de jó vége a vitának! mert ez is kezd off/chat féle lenni:D
  • danielboy1000
    de ha most az összes warezos eltünne "beleértve aki még nem játszik" kb 2-3 an maradnátok" mert megvettétek steamről.türelmetlenségnek nincs határa:D én pl összesen 5-6 kommentet láttam a játékról kapcsolatban: azok is képek voltak
  • AntiHero
    Hú de nagy kiosztás. Azér hoztuk létre a topikot hogy ott írjanak Warezzal kapcsolatosan míg nem játszanak.
  • danielboy1000
    azé volt szépszámmal off od :) ^^
  • GregSB
    "Ha játszatok páran, akkor helyzetjelentéééést! :)"

Volt már egy pár helyzetjelentés, kb 5-en vagyunk a topicban akik Steamről vették meg.

Olvass vissza, az elmúlt napok kb 2000 felesleges warez spamje között megtalálod a helyzetjelentéseinket...
  • AntiHero
    De arről nem írtam hogy jaj nem jó az image jaj ez meg az. Elismerem volt off postom de nem ennyi mint ami tegnap született. Én s evagyok Tiszat ygerek Van warezom meg avn eredetim is. de nem vagyoka nnyira GYPés hogy minden nap 20x feltegyek 1 kérdést.
  • danielboy1000
    csak az a baj veled hogyha nem káromkodsz akkor kioktatsz: 1 gyors pl ami most jutott eszembe: ittvan GY.P seknek: /link az off ra!/
  • Shep
    Aki játszani akar jobb ha megveszi. Akinek nincs rá pénze, nem akar rá költeni az meg lenyugszik és vár.
  • AntiHero
    19 vagyok. NA akkor jelentkezzen akárki. Nekem mindegy. Az baj hogy mindenki leszarta. én voltam egyedűl aki felajánlotta hogy rendberakja a topikot. Mert a drágaláttos topik nyitó szarik a topikjára. JA és sokan támogattak is
  • STFU
    hat ettol fugg mit nezunk off nak. olvasd vissza magad es ird te, hogy hany hsz ben irtal a jatekrol :D
  • danielboy1000
    2 oka is van: 1,Ezzel az erővel bárki jelentkezhetne->"jelentkezem mert elszabadult a pokol" törölgetni mindenki tud! 2,volt egy pár olyan hsz.ed ami úgy hangzott mintha 9 éves lennél (nemtom hány éves vagy)
  • AntiHero
    Vagy nem:S Na keresd ki és bizonyísd be.
  • STFU
    a 800bol 50legalabb a tied :D
  • AntiHero
    nem, miért?
  • danielboy1000
    és te tényleg nem is sejted miért?
  • AntiHero
    Írtam igen 2 dolgot a warezzal kapcsolatosan. 1: Jeeeeee 2: NUKE:)

Ennyit írtam. A tegnapi dolgot nem akarom, hogy csak tegnap kb 800 OFF post "született". Na köszi ebből ma nem kérek.

Házigazda meg nem vagyok, meg nem si elszek szeritnem mert az SG.hu szarik a kérelmemre. nem is jeleznek vissza.S
  • Dante73
    Nem megy 32 bites vistán, igaz, nem az egészet, csak az exe-t tettem fel, de a két .dll-el sem ment.
    Más; Volt már olyan, hogy angol nyelvü fórumon ismerősbe botlottam, és irtam pár sort magyarul. A következő 30 hozzászólás anyázás volt, mert magyarul mertem írni. Ez nálunk miért nincs így? Magyar nyelvü topik, tessék magyarul írni!

Dante.
  • Ev1L
    Kár, akkor mégse próbálom. :)
  • varga peti
    32-ES vistán sem megy letölti a patchet a netröl megcrackeltem,kicseréltem a lagunge init a paul dllt de csak a startig lehet eljutni el nem indul..
  • Ev1L
    Oksa, egy próbát végülis megér!
  • DarkSector
    Bocs de ehhez nem szeretnék hozzányúlni, mert valszeg 1 hónap mire lejönne....
    Vagy ftp, vagy kegyetlen gyors torrent-re fordítok időt....
  • csoola
    activation not working on 64-bit vista:P
    se maxi image
    se mini image
  • Eagle16
    Próbáld ki légyszi, ha 32-es Vistád van.
  • Newfronter
    Nem fog menni Vistán se, a Vista nem kerüli meg a kulcsot. :D LOL
  • danielboy1000
    elméletileg a 2k fizette le az ohw t...és a nfo ban ha jól emlékszem akkor azt írták: tőlünk csak ezt a verziót fogjátok látni!
  • csoola
    nekem 64-es vista van, már probáltam pár modszert de nem jo, most azon vagyok hátha jo lesz a sima ohw-s
  • Ev1L
    Hmmm, szerinted én kipróbáljam ezzel a release-el? Mert Vista van fent gépen, aztán már annyiszor volt ez a verzió Nuked meg Unnuked, hogy az hihetetlen...
  • heringer
    Itt irják amit beirtam.
    http://xrel.to/index.php?inc=7.1.1&id=44541&seite=last
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem a 2K-től az eladásoktól, esetleg attól függ, mikor lesz működő warez. Én távlatokban gondolkodom, tehát már önmagában nagyon jó a hír. Annak, aki most azonnal játszani akar, persze nem ér sokat.
  • Eagle16
    Az jó, de azért még meggondolom...hátha jön valami másik rilíz :)
  • Ev1L
    "When it's done..." xD
  • markastor
    "ten years"? :D
  • kovecses
    "There's nothing wacky going on there, at some point we'll move back from online activation. If people want to play BioShock ten years from now, they'll be able to play it. We have a commitment from 2K that that is going to happen and we'll hold them to that commitment and they're serious about it, we'll make that happen."

Tehát idővel visszalépnek az online aktivációtól!!!

Oké de mikor?
  • Ev1L
    Nyugodtan felteheted, ugyanolyan gépem van mint neked, és akadásmentesen ment a demó dx10-ben...
  • Eagle16
    Én ezt már nemtudom követni :D
    (vistát tuti nem rakok fel...ehh...így is csak 1 giga ramom van :( )
  • STFU
    reknatok melle gyorsorditast ha mar beirjatok
  • Voltan
    darn.
  • STFU
    nem ertem! ezt mondja vki? vagy keri vki hogy ilyet csinaljanak?
  • Zóanagyvarázsló
    "The only thing we have is online activation now. But that just does a check with a server and validates the installation. Right now we have a set number of installs and, frankly, it's too low. We screwed up. We analyzed where we were and we'll up the number of installs. We've also had a bunch of screw-ups along the way, I won't mince words -- these are real screw-ups. We had the activation server crash and we didn't have a proper procedure to be notified by it to fix it. So we've had meetings all week on how to fix these screw-ups. And we're fixing them. People can't activate their key, I dig that people are pissed off, and I understand it. Here we are day one of the European launch and day four of the American and we're working every single day working on these issues. I believe people deserve to play the game."

"There's nothing wacky going on there, at some point we'll move back from online activation. If people want to play BioShock ten years from now, they'll be able to play it. We have a commitment from 2K that that is going to happen and we'll hold them to that commitment and they're serious about it, we'll make that happen."

http://www.joystiq.com/2007/08/24/joystiq-interviews-bioshocks-ken-levine-about-success-and-harve/
  • kovecses
    Also, i can envision how the crack would go about, someone would need to BUY and INSTALL and RUN correclty in a machine,, you guys then generate a dedicated steam emulator that has all the variables and memory registrys of that one legit computer, then people would need to pass around that same copy of the game, and run it with said steam emulator crafted to emulate the same specific hardware, and ids...

someone will have to buy ithe game and build an specific emulator for that version, seems to me it will be the only way to make it work o.o