BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Hanem: nyád ott banner olvasd el bazzeg.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tudna valaki egy serial kódot a játékhoz?
Köszi
http://pcguru.hu/pcguru/cikkek.php?cikkid=6231&nev=BioShock_-_zajos_nyitas
Na ezért nem veszi meg mindenki,ezért csak 25% az eredeti vásárló.
PSN ID.: Beegabor
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Electro World Campona - Rendeltek, kemény egy darabot, azt is boxra. Eladó szerint nagy reményt fûznek hozzá.
Kelet Európa, 2007 az unió 3.éve
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
Why so serious?
pcguru
Nagy játék emberek, van ám itt munka...
Tán a harmadik pályán kapsz egy fényképezõgépet, amivel a sok zsiványt kell lefényképezni, de nem egyszerû, mert ha még élve "kapod " le õket,
akkor kapsz bizonyos bónuszokat, a pénzt meg tessék szépen gyûjtögetni, mert csak úgy lehet egy-két fontos teljesítményfokozót vásárolni.
Nem egy-két képrõl van ám szó, igencsak kutatni kell az illetõk után..
De király ... !
Érdekesség még a játékban, hogy a kiscsajjal meg Big Daddy-vel történõ találkozásokkor, mindenki maga dönti el a Big Daddy levadászása után, hogy életben hagyja a csajszit, avagy... Remélem ezzel nem árultam el túl sok titkot, az biztos, érdemes megpróbálni mindkét vonalat, nem lesz könnyû élete annak aki bántani fogja, arra akár mérget is lehet venni.
Egyszóval, ez most nem egyszerû hentelés, tessék felkészülni minden szépre-jóra !
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Természetesen megkövetlek, ezesetben igazad van <#worship>#worship>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
te gyuri te meg akkora egy gyík vagy,egy szerencsétlen tuskó! khm
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb
@Ron Ragm ... idéznék az idézetedre (No offense persze ...) "Ééértem én csak leszarom ..." 😊
A "those computers" részre gondoltam ... itt lenne értelme a 3-5nek ... nem a reinstallnál ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"user to reinstall BioShock on each of those computers"
"reinstall BioShock on"
"reinstall"
Ha még mindig nem világos, akkor nem tudok segíteni.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...