13397
-
Isegrim #6702
LOL az új banner :D -
még jó:P -
Egyáltalán a steames cucc megy? -
Én 8600GE-t vennék a helyedben!
-
de mikor jön már a boltokba?me én sehol se láttam, maradt a steam?ott meg nincs ilyen "netes" kártyám... -
Remélem holnap már lesz a cdgalaxisban vagy 576.. -
Ezt azért nem kellett volna, miért volt erre szükség?
Ja nem értem miért mi történik itt.
Azt hiszem nem jövök ide még nem lesz crack mert felesleges. -
kb. ja -
jó lett:) -
Zóanagyvarázsló #6693 Persze, egyszerűbb lenne. Mindig egyszerűbb másokat figyelmen kívül hagyni, mint tekintetbe vanni, mindig egyszerűbb kérdezni, mint olvasni, mindig egyszerűbb a szabályokat megkerülni, mint betartani. Jobb is, ha inkább hanyagolom a topikot, itt nmindig csak ez megy, akinek nem akar magával kitolni, az elmenekül a "többség" elől. -
Csak sírsz itt, mint egy fürdőskurva :D -
Mondtam, hogy teljesen igazad van, az hogy ez számomra/száminkra nem jó az egy dolog. -
igazad van, módosítunk egy kicsit -
danielboy1000 #6689 8600gt re gondoltam de nem találtam valami sok infót róla hogy mennyire bírja a dx10et és hogy mennyire bevállt:S -
VGAt vennék a helyedben -
STFU #6687 egyszerubb lenne akkor is, mostmar ugysem megy innen el a tobbseg csak ha kirakjak oket. sztem tuti nem lenne ott warezal kapcsolatos kerdes -
sztem nincs warez mivel nem müxik:)
csak azért írom mert láttam h szerkesztetted a bannert -
Zóanagyvarázsló #6685 Én a helyedben küldenék még egy mailt, hátha eltűnt az éterben. Mondjuk nem értem, ha elvileg többé-kevésbé tiltott a warez az SG-n, akkor miért kell hagyni a dolgok elfajulását? -
1gb ram kijön belőle!
-
danielboy1000 #6683 nem...van még mellette 30..és nemtom eldönteni hogy újj vid kártyát vegyek vagy + ram ot...de hogy bioshockot eredetiben minthogy várjak max 1 hetet arra nem éri meg. -
Nem tünt fel senkinek, hogy az utóbbi 1,5 órában 1 warez kérdés nem volt, mégis tele van spammal a topik? (menjenek a francba a warezosok)
-
10k -ból akarsz gépet fejleszteni? -
Zóanagyvarázsló #6680 Nem érted. Mindneki írhat ide, de a játékról. A másik fórumba pedig szintén mindenki írhat, de a release-ekről, telepítési problémákról, egyebekről. -
Büszke lehetsz magadra. -
Nem vagyok MODERÁTOR nem vagyok HÁZIGAZDA szval nekem 8 mostantól mit csináltok.
Leáltok velem veszekedni arról hogy maradjon a sok OFF vagy nem.
Innentől kezdve max akkor írok ha elakadtam vagy míg nem kapok házigazda jogot.
Aztén ne sírjatok majd ha eluralkodik a káosz napi 600 OFF post meg ilyenek. Ti dolgotok.. -
Zóanagyvarázsló #6677 Arra nem gondoltál, hogy ez a topik eleve ezzel a célal lett nyitva, csak megjött a "többség"? Mellesleg ez esetben törlendő lenne, mint wareztopik, az legfeljebb a "Saját fórumok" között mehet. -
danielboy1000 #6676 Azért nem kéne kipakolni őket.Tudod nem mindenki olyan ugri-bugri hogyha a legelső release nem megy akkor rohan be a boltba,vagy steam.(mellesleg én is január óta erre a gémre várok) de én ahelyett hogy kivágjak 10 vagy 13 ezret inkább a gépemet fejlesztem... -
STFU #6675 sztem meg ne a tobbseget kuldjetek el, hanem az a par ember nyisson maganak topicot, aki beszelgetni akar/tud a jatekrol. es en dobom ra az elso kovet arra aki oda a warezzel kapcsolatban ir :D -
Zóanagyvarázsló #6674 "Csak azt szeretném elérni hogy ne legyne háború a warezosok és az eredeti release-esek között, mert a 2 között sokszor csak az anyagi háttér dönt és ezért nem kéne hadban állnia a kétr csapatnak, hanem inkább egymást kéne segiteniük."
Nem erről van szó, nincs itt semmiféle szembeállítás. Egyszerűen bizonyos témájú kérdések nem a játék topikjába valók, mert akkor ellepi a spam, és aki más témájú kérdést tenne fel, vagy tájékozódni szeretne, az elveszik benne. Bizonyos "okos" kérdések pedig egyenesen bicskanyitogatóak. Arról nem si beszélve, hogyha valaki le tudja valahonnan tültenia játékot, akkor jó eséllyel talál kifejezetten warezfórumot is, ahol ezt megvitathatja. De van már erre itt is topik, mégsem érdekli őket, mert az életcéljuk, hogy itt folytassák a többszöri kérdés ellenére is. -
Megyek is.:P Ja és nem adom oda :D -
Megértelek, sajna akkor engem is kipakolsz, ez van. -
#6665 Igazad van abba hagyom megyek játszani
#6666 addig pakolnám ki őket míg nem játszanak miután van normális TÖRÉS utánna jöhetnek ide "a játékkal kapcsolatba". -
Na erről van szó, szerintem is ez egy fórum lényege -
csoola #6669 én a helyedben nem is ezzel foglalkoznék hanem huznék játszani:D nem adod kölcsön a steames kulcsod, ugyis itt beszélgetsz:P? -
danielboy1000 #6668 te engem összekeversz valakivel.én csak kifejtettem a véleményemet! nem vagyok off os..eredetileg a játékkal kapcsolatos cuccokat akartam olvasni!
amúgymeg te is írtál ide csomó warez/off ot. -
Én az elején még próbáltam követni, meg kihámozni a játékról szóló kommenteket, de amikor óránként 200 üzenet keletkezett elment a kedvem tőle. Szerintem ezzel a többiek is így vannak, ezért nem látsz a játékról szóló beírásokat.
Ha meg 2-3 an maradnánk, akkor annyian maradnánk. De legalább a játékról lenne szó. -
Én nem hiszem hogy jó az ha a warezosokat kipakoljátok.
Nem akkarok senkit megbántani, de akkor minek örülnétek?
Miről menne itt a duma?
Egymás közt megbeszélnétek hogy melyik pályán tartotok?
Baromi izgalmas lenne.
Mégegyszer elnézést ha valakit ezzel megbántottam, mert nem állt szándékomban.
Csak azt szeretném elérni hogy ne legyne háború a warezosok és az eredeti release-esek között, mert a 2 között sokszor csak az anyagi háttér dönt és ezért nem kéne hadban állnia a kétr csapatnak, hanem inkább egymást kéne segiteniük.
Próbáljunk megférni egymás mellett békessékgben az ésszerűség határain belül. -
Na, most nem a warez, meg off-spam megy, hanem kinek nagyobb a kukija verseny.
Ehhez tényleg csak gratulálni lehet!
AntiHero!
A szerkesztőségben hétvégén max 2 ember ücsörög, és jót röhög azon, ami itt megy. Szerintem addig míg valaki nem kap házigazdai jogot, ez fog menni. Nem érdemes bosszantani magad rajta. Hiába írod ki a másik topik linkjét, ez van a lista elején, könnyü idetalálni, ez fog menni.
BÉKE!
Dante. -
Zóanagyvarázsló #6664 Talán több lenne, ha nem csak a spammelés menne itt. Egyébként, hol van olyan szabály, hogy kötelező a Bioshock topiknak pörögnie? Van a topik a ti célotokra, mégsem használjátok? Nem értem, hogy miért. -
Na de jobban is örülnék:) Legalább tudnánk játékről beszélni nem pedig marhaságokat olvasni. Teljesen elment a kedvem a topiktól:S