BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Az a gáz ezzel, hogy a védelemnek és a játéknak semmi köze egymáshoz, a készitõk elkészitik a játékot, és a kiadó kérésére az adott védelmet a adott cég pattinja fel ... Nem pedig a készitõk ....

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

nem mûködik de így már csak télleg a cracket kell várni és játszhatsz

😄

nem mûködik de felrakta... én éjszaka leírtam h 1xûbb vagy bezárod az ablakot amikor elõjön a securom cucc vagy pedig a demo telepítõjével kicseréled a setup.dll-exe-ini t és a _setup.dll és _setup.exe t...

Amugy megértem ezt a nagy felháborodást. Egy csomó kurva jó játék megjelenik 0 védelemmel, és még is szép számba eladják. Bennem az agyonvédett játékok mindig olyan érzetet keltenek, hogy valami rejtegetnivalójuk van:"...jaaaj csak gyorsan vegyék meg míg ki nem derül..." Ha egy játék jó akkor úgy is megveszem, még akkor is ha már törten végigjátszottam (esetleg kicsit késõbb ha már lejebb ment az ára 😊). De egy igazán nagy kedvencért a collectoros változatot sem sajnálom.

A jó bórnak nem kell cégér.

Ez a véleményem. Az agyon védett játékoknál, meg ne csodálkozzanak, hogy háborognak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Olcsóbb 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Az eddgigi információk alapján nem erre van kitalálva. Ha mégis, akkor kommunikációval komoly problémák vannak a 2K-nél.

@kerek1224:

Külföldrõl vagy eBayrõl pedig kihozza a postás. Igaz, úgy várni kell vagy 2 napot. A magyar forgalmazókról sok jót nem lehet elmondani, persze a hazai piacon nehezebb is profitábilisan mûködni.
SpiritFire
és most mûxik?

Voltam nyitás után!

zeli
jaja 😄
Csak nem nagyon fért ki..😄
meg ez a régi képernyõ domború, szóval örülök, hogy így sikerült...(elindítani rajta😄)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

DummyBoy
Jajjjj ... mivel van az a szegény matuzsálem összekenve? <#rinya>

Vagy csak nikotin? <#hehe>

AntiHero
Pereld be õket mer nem jó 4:3 képarány, kevesebbet látsz mint mi mások😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Persze, akinek kell a doboz, az nem steamezik. Nekem speciel nem kell, de sokaknak kell. Én nekem többet számít a megjelenés pillanatában rendelekzésre állás, meg, hogy nem kell mászkálni a játékért. Árban meg kb ugyanaz, mintha boltban venném, ha jól látom. megmondom õszíntén, nem szoktam összehasonlítgani az árakat.
Üdv
Csak pár tipp,mivel a telepítõben van a védelem,ezért azt kell megváltoztatni,a játék magában a Data1.cab és a data2.cab ban van,én már csináltam olyant hogy ezekel egy másik játék telepítõjével kombináltam,ami ugyanígy dolgozik,és láss csodát felrakta,igaz hogy vagy 3 órát igénye vett,de megérte.
Pl Battlefield 2,kérte a cd keyt telepítésnél,akkor még nem volt netem,összeraktam egy másik gém telepítõjével és lám müxik!!!

DummyBoy
Ezt a megoldást viszont én is hülyeségnek tartom ... Nem erre lett kitalálva az az applikáció (Rootkit ...)?

@Nagydög: Nekem eddig semmi bajom nem volt velük, van is SF-es játékom nem egy ...

Dante73
Ez látod, marha jó! Ötletes!
Grat!<#eljen><#eplus2>

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Eagle16
Szerintem a PC-s verzió szebb<#vigyor2>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Rage47
áh de rég láttam, köszi, visszahozza a régi emlékeket:p
zeli
Már megjelent a BioShock Commodore 64-re is!

(bocs, unatkoztam<#idiota>)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

"(rendszerint hasznavehetetlen, undorítóan magyartalanul fordított manual sem)"

Nem csak Magyarországon forgalmaznak játékszoftvereket ám 😉

A Steam egy remek ötlet, de szerverek fenntartása, Valve-nak adott jutalék ide vagy oda, túl drága. Külföldi online üzletekben, vagy éppen az eBayen jobb akciókat lehet kifogni, ha pedig valaki szereti a dobozt és az egyébb kellékeket, értelemszerûen nem játszik a Steam.
Ez így semmiképpen nem áll, mert elvileg az a lényeg, hogy rendszer újrarakása után is újra kell aktiválni - 2K Elizabeth és a fórumozók szerint is.

Úgy vélem, hogy ez egy rossz megoldás a warez elleni harcra. Nyugaton körülbelül az illegális példányok aránya olyan, mint nálunk a jogtisztáé, tehát világszinten talán 10%-kal lehet így növelni az eladásokat (miközben vannak, akik tényleg emiatt táncolnak vissza), ezért nem éri meg (illetve egyeseknek dehogynem) kitolni a felhasználókkal, és fenntartani ilyen cégeket, mint a SecuROM.

Számomra a legfontosabb, hogy 10 év múlva ne kelljen anyázni, ha nem mûködik az aktiváció. Azt azért nem is hiszem, hogy ezt elszúrnák.
AntiHero
sztem kapcsold ki monitort és csak hangokkat kövesd😊

Én az Episode one-t vettem meg steamen. És nem bántam meg mert amit a HL2-höz adtak az egy hányadék. Még manulal se volt, csak valami fecni. kritikán aluli volt az egész. Steamen viszont a megjelenés pillanatában tolhattam.
(Bioshock special nem így van, mert -legalábbis XBox360-on- kurva szép fémdobozban adtáki, korrekt manuallal).

Dante73
Átolvastam a cikket, amit belinkeltél, nem semmi.
Azt meg nem értem, egyesek miért nem hajlandók megérteni, mi a probléma a 2,3,5 ben maximalizált telepitésben. Abból indulnak ki, Õk mit csináltak, csinálnak, nem értik, hogy mások, másként élnek, más fontos számukra.
Az már biztos, hogy nem veszem meg ezt a játékot, bár azzal, hogy a demót telepítettem, máris rootkitet tettem, tudtomon kívül a gépemre, és elküldtem a 2k-nak a gépem adatait. Mire föl? Aról ne beszéljünk, hogy a tüzfal sem jelzett be, mikor a játék kiment netre. Tehát, kissé "meghekkelték" a gépem. Innen úgy érzem, jogosan hekkelem meg az Õ játékukat. 1-1. A cikk tanulságos volt, kicsit megvilágitja a kiadók "üzletpolitikáját", és azt mennyire embernek, illetve fejõstehénnek nézik a jónépet. Hát a jó k....

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Na mar most a mondani valoddal nem nagyon vitatkoznek, de sajat allaspontom az, hogy mukodo Starforce vagy Securom vedelmu jatekot nem vagyok hajlando telepiteni a gepemre. A valami demoval felpofatlankodo Securom nyomait csak win reinstallal sikerul eltakaritani.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

koschwarz
ez qrva jó beszólás és ideillik<#hehe>

"na hi all
pls segitsen valaki letöltöttem a demót feltelepítem minden ok
de nem tudok vele játszani mert pont rá süt a nap a monitorra és nem látok semmit!!
mit tegyek??? XD
válaszokat elöre is thx"

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A kártya hiány az persze baj, de amúgy énnagyon szeretem a steamet, egy csomó játékom van onnan. Nincs ugyan doboz, és nincs papíralapú(rendszerint hasznavehetetlen, undorítóan magyartalanul fordított manual sem), ellenben a vásárlás 2 perc, nem kell a mindenben lemaradt boltokat hívogatnom/járnom, a steamen belül van egy csinos kis My games lista, öröm ránézni, minden automatikusan updatelve, egy duplaklikk akármelyiken és már megy is a játék.
3-4 éve másolom vinyócseréknél a steam könyvtárat így le sem kell töltenem újra a dolgokat.
grayfox
látom nem csak én vagyok ilyen kurvavicces 😄

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

grayfox
csak tedd azt, amit kér, rakd be az eredeti lemezt! 😄

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

*Tedd
Ted be az eredeti lemezt 😉
Eagle16
😄😄
Bannert olvasod? Fennt a NAGY PIROS KIÍRÁS!

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

valaki segítsen már??????
felrakom a játékot,és a végén kiírja hogy helyezzem be az eredeti lemezt.
leokézom,mert mást nem lehet csinálni,és magától letörlõdik a játék.
valaki segítsen

Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit

steam-en vettem meg
DummyBoy
Télleg 😊 Ték 😊

DummyBoy
Nemtom mi célt szolgál a rootkit, csak sejtem ... Ez arra jó, hogy ha telepited a gépen a Bioshock-ot, de újra akarod húzni a wint ... utánna újra kell rakni a Bioshockot is ugye ... na ez azért kell hogy visszaállitsa az aktivációt, ne kelljen vele még1x szenvedni ...

Mondjuk Lockonnál egy egy sima exe volt ami mentett a registrybõl 😊

A korlátozásos rész egy érthetõ magyarázat, de ez nagyon egyénfüggõ ... Én csak csodálkoztam rajta, elfogadtam ... kész ...

Értem, az nálam sajnos nem játszik. Nincs kártyám, meg amúgy is jobb szeretem a kézzelfogható vásárlásokat-termékeket. De kösz!

Igen, tõlük vásárolta vissza a 2K is nem mûködõ warezpéldányokat. Jól átverték a kiadót! 😉
a buta warezolósokat😄

Értem én, van igazság abban, amit mondasz, de nem szeretem ha korlátoznak, nem szeretm, ha rootkitet telepítenek a gépemre. A lentebbi összefoglalóban is írják, hogy a saját EUALA-ja megsértése miatt a 2K visszavásárolja a játékokat. Nem kell mindenért rinyálni, de az embernek legalább az érdekeiért az asztalra kell csapni - ésszel, ezért lenézni nem kell senkit.

Ha lesz törés, remélem legalább utána teljesen kiütik patchben a fölöslegessé vált védelmet.

Csak a humor kedvéért idézem a következõ szösszenetet:

"Is man not entitled to the game he buys?
NO, says the man at SecuRom. It belongs to 2K.
NO, says the man at 2K. It belongs to us.
NO, says the man at Microsoft. It belongs to our license purchasers.

I rejected those answers.

Instead, I chose something different. I chose the impossible. I chose...piracy! Where the gamer would not be censored, where the PC owner would not be bound by petty encryption, where the buyer would not be constrained by corporate greed. And with the downloading of your torrents, piracy could become your salvation."
Ez azért hülyeség mert aki warezol az egyszer sem fogja aktiválni szóval õket aztán tuti nem érint a max 2szer aktiválható probléma...

Why so serious?

AntiHero
steam

Üdv!!
Pár napja figyelem a fórumot,és néha siralmas hogy csak arra szolgál egyes emberek vitáinak szinhelye legyen.Ez már siralmas,sokan azt várják hogy a sült galamb a szájukba repüljön,és indenkit fikáznak,fake,fake,én speciel letöltöm a Nogrp s verziót,és nem adom fel próbálkozom,már volt játék amit sierült elindítanom,csak türelem és leleményesség.Egy pár próbát megér,jobb mint egymás torkát rágni!!

Meg szabad kérdezni, hol tudtad megvenni? Mennék én is oda.

ez vicces,hogy senkisem tudja megérteni... emiatt,csak azok nyavajognak,akik warezolni akarnak majd vele, ki aza hülye,akinek egyszerre van 6 gépe,mindegyiken ott van a bioshock? azonkívül, az uninstall is kb 2 perc, nem hinném,hogy bárkinek is baj lenne az

AntiHero
szép téK😄

DummyBoy
Jajjj ... mégegszer leirom szép lassan ...

Nem csak 5-ször lehet telepiteni ... 5 különbözõ gépre ... egy vinyó vagy memcsere nem biztos számit ... VGA, alaplap, esetleg talán procicsere ...

Azért ezek nem mindennapos dolgok egy átlagos PC-s életében ... Az egy jogos félelem, hogy mi van ha akkor nem fog létezni a kiadó ... de ha lesz normális support akkor megoldható ez is ...

@Zóanagyvarázsló:

Itt a rinya van ignorálva ... mindenki hisztizik hogy csak 3-szor meg 5-ször lehet telepiteni, meg sokkocsogvan meg minden ami közben NEM IGAZ ... csak kezdünk odajutni hogy a (Elõre elnézést a kivételtõl ...) mai fiatalság kezd elamerikaisodni ... magyarul hülye ... olvas, már ha tud ... nemérti ... aztán anyázik ... Ez az én bajom ... én nem évhez kötném a játékokat, hanem inteligenciaszinthez ... ujjlenyomatleolvasó a gép elé, ha a hülyegyerek nem üti meg a szintet akkor mehet tanulni ... hidd el nekem nem 5000 hsz-nél tartanánk ...

hát én nem nagyon értem ezt a nyavajgást a max 3 vagy 5 installal kapcsolatban. Végiggondoltam, én nem emlékszem olyan játékomra, ami single player volt és 6x telepítettem volna újra. Én megvettem ma reggel a Bioshockot, szépen végigjátszom, aztán valószínûleg soha nem indítom el, max ha lesz hozzá valami kieg.
Rage47
Ezt a rootkitet hogy lehet leszedni? Vagy nem is érdemes?
Majd jön egy patch ami megszünteti a másolásvédelmet a játékon és kész, úgy ahogy a Titan Questnél is.
Nagylaci
Nekem 7600GT -vel 1280*1024 -ben "High" beállítások mellett is szaggatásmentes a demó.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|