BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A jó bórnak nem kell cégér.
Ez a véleményem. Az agyon védett játékoknál, meg ne csodálkozzanak, hogy háborognak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
@kerek1224:
Külföldrõl vagy eBayrõl pedig kihozza a postás. Igaz, úgy várni kell vagy 2 napot. A magyar forgalmazókról sok jót nem lehet elmondani, persze a hazai piacon nehezebb is profitábilisan mûködni.
Csak nem nagyon fért ki..😄
meg ez a régi képernyõ domború, szóval örülök, hogy így sikerült...(elindítani rajta😄)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Vagy csak nikotin? <#hehe>#hehe>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Csak pár tipp,mivel a telepítõben van a védelem,ezért azt kell megváltoztatni,a játék magában a Data1.cab és a data2.cab ban van,én már csináltam olyant hogy ezekel egy másik játék telepítõjével kombináltam,ami ugyanígy dolgozik,és láss csodát felrakta,igaz hogy vagy 3 órát igénye vett,de megérte.
Pl Battlefield 2,kérte a cd keyt telepítésnél,akkor még nem volt netem,összeraktam egy másik gém telepítõjével és lám müxik!!!
@Nagydög: Nekem eddig semmi bajom nem volt velük, van is SF-es játékom nem egy ...
Grat!<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
(bocs, unatkoztam<#idiota>#idiota>)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nem csak Magyarországon forgalmaznak játékszoftvereket ám 😉
A Steam egy remek ötlet, de szerverek fenntartása, Valve-nak adott jutalék ide vagy oda, túl drága. Külföldi online üzletekben, vagy éppen az eBayen jobb akciókat lehet kifogni, ha pedig valaki szereti a dobozt és az egyébb kellékeket, értelemszerûen nem játszik a Steam.
Úgy vélem, hogy ez egy rossz megoldás a warez elleni harcra. Nyugaton körülbelül az illegális példányok aránya olyan, mint nálunk a jogtisztáé, tehát világszinten talán 10%-kal lehet így növelni az eladásokat (miközben vannak, akik tényleg emiatt táncolnak vissza), ezért nem éri meg (illetve egyeseknek dehogynem) kitolni a felhasználókkal, és fenntartani ilyen cégeket, mint a SecuROM.
Számomra a legfontosabb, hogy 10 év múlva ne kelljen anyázni, ha nem mûködik az aktiváció. Azt azért nem is hiszem, hogy ezt elszúrnák.
(Bioshock special nem így van, mert -legalábbis XBox360-on- kurva szép fémdobozban adtáki, korrekt manuallal).
Azt meg nem értem, egyesek miért nem hajlandók megérteni, mi a probléma a 2,3,5 ben maximalizált telepitésben. Abból indulnak ki, Õk mit csináltak, csinálnak, nem értik, hogy mások, másként élnek, más fontos számukra.
Az már biztos, hogy nem veszem meg ezt a játékot, bár azzal, hogy a demót telepítettem, máris rootkitet tettem, tudtomon kívül a gépemre, és elküldtem a 2k-nak a gépem adatait. Mire föl? Aról ne beszéljünk, hogy a tüzfal sem jelzett be, mikor a játék kiment netre. Tehát, kissé "meghekkelték" a gépem. Innen úgy érzem, jogosan hekkelem meg az Õ játékukat. 1-1. A cikk tanulságos volt, kicsit megvilágitja a kiadók "üzletpolitikáját", és azt mennyire embernek, illetve fejõstehénnek nézik a jónépet. Hát a jó k....
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"na hi all
pls segitsen valaki letöltöttem a demót feltelepítem minden ok
de nem tudok vele játszani mert pont rá süt a nap a monitorra és nem látok semmit!!
mit tegyek??? XD
válaszokat elöre is thx"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
3-4 éve másolom vinyócseréknél a steam könyvtárat így le sem kell töltenem újra a dolgokat.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Bannert olvasod? Fennt a NAGY PIROS KIÍRÁS!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
felrakom a játékot,és a végén kiírja hogy helyezzem be az eredeti lemezt.
leokézom,mert mást nem lehet csinálni,és magától letörlõdik a játék.
valaki segítsen
Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit
Mondjuk Lockonnál egy egy sima exe volt ami mentett a registrybõl 😊
A korlátozásos rész egy érthetõ magyarázat, de ez nagyon egyénfüggõ ... Én csak csodálkoztam rajta, elfogadtam ... kész ...
Ha lesz törés, remélem legalább utána teljesen kiütik patchben a fölöslegessé vált védelmet.
Csak a humor kedvéért idézem a következõ szösszenetet:
"Is man not entitled to the game he buys?
NO, says the man at SecuRom. It belongs to 2K.
NO, says the man at 2K. It belongs to us.
NO, says the man at Microsoft. It belongs to our license purchasers.
I rejected those answers.
Instead, I chose something different. I chose the impossible. I chose...piracy! Where the gamer would not be censored, where the PC owner would not be bound by petty encryption, where the buyer would not be constrained by corporate greed. And with the downloading of your torrents, piracy could become your salvation."
Why so serious?
Pár napja figyelem a fórumot,és néha siralmas hogy csak arra szolgál egyes emberek vitáinak szinhelye legyen.Ez már siralmas,sokan azt várják hogy a sült galamb a szájukba repüljön,és indenkit fikáznak,fake,fake,én speciel letöltöm a Nogrp s verziót,és nem adom fel próbálkozom,már volt játék amit sierült elindítanom,csak türelem és leleményesség.Egy pár próbát megér,jobb mint egymás torkát rágni!!
Nem csak 5-ször lehet telepiteni ... 5 különbözõ gépre ... egy vinyó vagy memcsere nem biztos számit ... VGA, alaplap, esetleg talán procicsere ...
Azért ezek nem mindennapos dolgok egy átlagos PC-s életében ... Az egy jogos félelem, hogy mi van ha akkor nem fog létezni a kiadó ... de ha lesz normális support akkor megoldható ez is ...
@Zóanagyvarázsló:
Itt a rinya van ignorálva ... mindenki hisztizik hogy csak 3-szor meg 5-ször lehet telepiteni, meg sokkocsogvan meg minden ami közben NEM IGAZ ... csak kezdünk odajutni hogy a (Elõre elnézést a kivételtõl ...) mai fiatalság kezd elamerikaisodni ... magyarul hülye ... olvas, már ha tud ... nemérti ... aztán anyázik ... Ez az én bajom ... én nem évhez kötném a játékokat, hanem inteligenciaszinthez ... ujjlenyomatleolvasó a gép elé, ha a hülyegyerek nem üti meg a szintet akkor mehet tanulni ... hidd el nekem nem 5000 hsz-nél tartanánk ...