13397
  • heringer
    [ Bioshock.DVD9-ONEHiTWONDER ] .::. [ UNNUKED: Working.on.Vista.32.Bit
  • STFU
    amugy bekapcsolodnank warezosok is, csak nem kezd senki masrol beszelni :D
  • STFU
    na most hogy nezne mar ki, hogy az egesz topicba lenne 60hozzaszolas. meg az se irna akkor ide aki jot akar
  • Seth
    de attól még igaza van, ott van a warez topik, menjetek oda
  • danielboy1000
    antihero:ha jól tudom még nem vagy házigazda hogy mindenkit kioktass!Te is csak azóta vagy magadba szállva amíg nem vetted meg. eddig érdekes módon le se szartad.sőt még írtál is!
  • grayfox
    én annyira jól mulatok :D
  • grebber
    Pff édes istenem éjfél óta 320 új üzi és 2 azat KETTŐ hozzászolás volt a gameről a többi warz.
    Azért hozták létre hogy ezt a témát ott dumáljuk meg!Menjetek át oda!!
  • STFU
    most ezt ennyire nehez feltorni? vagy nem er ra semilyen hacker
  • Voltan
    Miért ne lenne jó? Az iso maga az alap varzsön, csak csináltak hozzá krekkelt file-okat (illetve nem csináltak :( )
  • Newfronter
    Sőt aki itt állította hogy neki megy, lehet azt is a 2K pénzeli!
  • AntiHero
    SOK AZ OFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tünés a másik topikba:)

Köszönöm...

U.I: GYP-seknek:WAREZ TOPIK
  • STFU
    mukodik, de ugyis itt lessz a megoldas eloszor :D
  • SNAKE01
    szvsz megint tölthetünk akkor másik verzsönt mert általában nem lesz jó a törés az előző rilízhez :-c
  • kill3r21
    jaja valoszinü,mert a onehit infoban az van irj be bármit serialnak...nemigeaz hogy nekik bármit elfogadott...nekünk meg semmit..szal lehet ezaz..átbaxxás
  • Bagoly81
    müködik a bioshock warez spam off topic? én nemigen találom...
  • Ev1L
    A buli nálam is megvolt, de nem szedtem le a verziót, ezzel se rontottam az arányom. :)
  • Newfronter
    A cégek mindenre képesek...
  • Voltan
    Én leszedtem tegnap a Onehitwonder verziót, aztán elmentem bulizni. Még ki se csomagoltam, de ezek szerint nem is érdemes :(
    Mindegy, meghagyom, amíg kijö9n valami normális krekk. Legalább már nem kell letölteni :D
  • STFU
    nemreg neztem a die hard4et :) hat ugylatszik, hogy pentagon vedelmi rendszeret konnyebb feltorni mint a bioshock ot :D
  • Dante73
    Párezer hozzászólással elöbb, volt egy hír, miszerint a kiadók megfizetnek egy céget, hogy fake-warezt terjesszenek. Hátha többen veszik meg a játékot. Ez az Onehitwonder, (v. mi) szerintem tipikusan ilyen csapat lehet, és be is jött neki, hiszen asszem Antihero-nak elfogytak az idegei, és leszedte STeam-ről. Remélem igazam lessz, és rövidesen veri a fejét a falba, miért hagyta magát "becsapni". (bocs AntiHero, nem személyes!)

Dante.
  • Newfronter
    NEM! A Starforce egyiket se tartalmazta. A Starforce egy fizikai szintű másolásvédelem, azért volt nehéz feltörni.
  • Ev1L
    Hát főleg, hogy a StarForce körülbelül felét tartalmazta, és azzal is elbajlódtak, míg az elsőt rendesen feltörték. :P De drukkolunk nekiiik! xD
  • kill3r21
    Securom,Netes Aktiválás, Serial....3 védelem eccerre lehet ezért sikerül nehezen....mert külön külön lehet pillanatok alatt megoldják,de egybe ez a 3 lehet nehezebb mint gondolnánk :)
  • Shep
    Te szerintem eltévedtél pár km-el :)
  • STFU
    deatmatch et senki nem jatsza, adhatnak akar ingyen is mint a fear-t, pedig azt azert eleg sokan toljak
  • Shep
    Az a baj, hogy a türelem rózsát terem, de egyebet nem. :)
  • Gideon Wieth
    mindenki nyugodjon meg a védelmek azért vannak h feltörjék őket, és amig ember csinálja a védelmet mindig lesz egy lyuk ami alapján fel lehet törni mert hibátlan program nem létezik :P
    szal csak türelem
  • robotnyk
    kiváncsi vagyok mikor jönnek a "biztos a 2k lefizette a reloadedet" postok >.<
  • Ev1L
    Hát nem hiszem, akkor az eddig összes megjelent StarForce-os játékkal is azt tehették volna... De menő összeesküvés-elmélet! xD
  • DummyBoy
    Nnnna ... megint egy rakás új post ...

És mi a következtetés ... Vissza kellene hozni a Tajgetoszt, mint állami intézményt
  • Seth
    booooooring .....
  • kryst
    Igen.Tényleg fake.Nem figyeltem bocs. Azért tiszta röhely, hogy ekkora gond van a játék körül. De, ahogy olvastam a gamestaron is, a rendes dobozos változatnak is súlyos gondokkal bír. Miféle védelem van ebben, hogy nem megy a feltörése egyáltalán?
  • heringer
    Kijöhetne már vmi működőképes verzió is.
  • kill3r21
    sztem a krekkerek is feladták és félretették...csak akkor kihiresztelhetnék hogy sorrry...buy it:D
  • Ev1L
    Szerény véleményem szerint maximum maguk a Crackerek tudják mit csinálnak, a többi csak híresztelés...
  • warass
    4,7 GB ez sztem még midig a fake..Tudtok vmit a Razorról, tényleg tesztelnek már v ez is vmi hülye vicc ?!
  • KaLóZ14
    ott van a reportnál h fake...
  • kryst
    Ezt is kipróbáltad? És ez sem megy? Reloaded
  • Ev1L
    Ha játszatok páran, akkor helyzetjelentéééést! :)
  • keepernext
    Ejj a kis hazafi.