13397
-
csoola #6742 sajna ezen csak az segit ha megveszed eredetin, vagy vársz amig meg nem csinálnak vmi fake-aktiválást a játékhoz... -
a Nőt, már meg se mertem említeni, ...igazán látványosan megtudja dobni egy egy este számláját...:)) -
bingó... -
nem, csak ékszerész. -
nem megyek minden hétvégén szórakozni, de ha megyek, egy 10 -est a zsebbe gyűrök,...nem veszek játékot havonta, mert nincs olyan ami megéri, évente általában 3 - 4 -et ami úgy gondolom, h érdemes,..
-
33 évesen, nővel elmenni szórakozni, majd meglátjátok milyen kevés is az a 10-12 egy játékra. ugye öreg barátaim? -
danielboy1000 #6736 kandurex: ha az neked jó hogy minden buli után mész a detoxikálóban és kimossák a sok szart a gyomrodból hajrá:) -
Sziasztok!Végre elindítottam nagy nehezen (a telepítésnél a német nyelvet választottam),de szükségem lenne egy Unlock kódra.Remélem,hogy valaki tud nekem segíteni.
Koszi :-) -
Tetszik a banner olyan magyaros, szarjuk le a többséget éljen a kisebbség... -
SecuRom a legkevesebb. Az már kilőve
Online aktiváció a gond:) -
Te a tesco a pultra gondolsz?
Mondjuk egy jó kis tablátteás, vagy koccantós, aztán mehet az éjeszaka 
-
"Ne támogasson egy ilyen steam-es, securomos céget, hátha leszoknak erről az agresszív üzletpolitikáról, és hajlandók lesznek a felhaszálók számára nem káros védelemmel ellátni a játékaikat!"
Nagyon káros valóban. Olyannyira, hogy már 4 napja nincsen warez. Mocskos securom! Hogy képzelik? :) -
Spirit #6730 Alapvetően egyetértek Veled,de ez elég erős volt a bulihoz hasonlítva> "felhaszálók számára nem káros". Egy buli a "felhasználó" számára nem káros, mikor ezek itt 12k-t isznak el egy este? Engem utána már kórházba se kellene szállítani, ott helyben döglenék meg.:) (5 éve a szilveszteri koccintáson kívül nem ittam alkoholt)
Valaki írta,hogy "10k-ból gépet újítani"?Valakinek van egy 6600gt-je teszem azt..eladja 12-13k-ért, hozzáteszi azt a 12k-t, és vesz egy 8600gt-t. Vagy 512 ramja van..(1gb-al jól megy a bio, azért írom)vesz mellé még 1Gb-ot. Mindenki eldöntheti, hogy egy alapos bebaszás, egy pénzéhes mocskos cég támogatása, vagy ez a fontos a számára. -
Ba+ kandur, ne etess már. heti 1 buli, 1 mozi, + egy két játék havi 100 000
Aranybányád van? -
Ha csak simán beállsz a pulthoz, és öntögeded magadba a felest, öt-hatazernél már behányz, nyolcért már beszarsz, és után még lehet, hogy marad taxira is
-
danielboy1000 #6727 hát nem hiszem hogy evilági életedbe megtanulsz takarékoskodni ha minden héten elbasz*l 12k t egy buliban. -
Zóanagyvarázsló #6726 Jó látni, hogy végre új téma van :)
Próbáljatok a nyers szövegértelmezésen túl a sorok között is olvasni! ;)
Egyébként simán el lehet verni ennyi pénzt, az már tényleg más kérdés, hogy kinek átlagos. -
csoola #6725
jah igen, megyek nézem a pokémont mert a végén még az ilyen aggressziv videojátékoktol fogom kiirtani az osztálytársaimatXD
-
ez jó, ez tetszett :D -
egyetértek... -
jóóó van, majd ébredj fel az álomvilágból...vagy legalább is ne a sarki kocsma jelentse a szórakozást hétvégén.. -
ja, megveszitek bogyót 500 ft+ belépő 1ezres+ víz 500, és kész is vagytok, így könnyű.hihi -
jah, te meg se vehetnéd a játékot, 16 évesen, 18 mature..neked a matiné marad 
-
danielboy1000 #6719 kandurex: lehet hogy nem mindenki hajt arra hogy minél drágábban b*sszon be..koktélokkal 20 L sörrel és rövid italokkal! -
csoola #6718 16 vagyok szoktam haverokkal menni néha esténként (bár nem discozunk mert azt nem szeressem én se meg haverok se ált.) de még 10k-t nem hagytam ott egy alkalommal sem -
Én ammondó vagyok, (bár már vagy tíz éve voltam "buli"-ban) hogy aki teheti, menjen bulizni, és várjon egy normális krekkre. Ne támogasson egy ilyen steam-es, securomos céget, hátha leszoknak erről az agresszív üzletpolitikáról, és hajlandók lesznek a felhaszálók számára nem káros védelemmel ellátni a játékaikat!
Dante. -
hihi, nekem már 92-ben kevés volt 2 rugó -
és még a mekibe is megkajázik...hát persze, elmész a délutáni matinéra a plázába és akkor ki jön 2k -ból az esemény kajával, de nem buliba... -
Öccsém... eszem - faszom megáll a warezes dumán, a csávók itt 2000Ft -kal indulnak neki a szombat éjszakának.. -
danielboy1000 #6713 lehet hogy repülőjeggyel eggyütt gondolta:P :P :P
-
OFF: Hát, 2000-ből meg lehet úszni, Mekibe egy ezres, az 3000. eNNYIBŐL még be is zabáltam :D -
homeless #6711 Hát nemtudom, de nekem így 21 évesen kijön egy buli 3-4k-ból és ennyiért már nagyon be tudok nyomni. Én nemtudom, hogy ti hova jártok, de 12k-t kb akkor lehet elinni, ha keménykedsz a pénzeddel és 1000 forintos rövidet iszol vagy ha keménykedsz a pénzeddel és fizetsz a haverjaidnak. Igényes helyeken normális piák 4-500-ba kerülnek, egy sör 250-300.
Bocs az offért, de a 12k/buli nagyon erős ferdítés. -
Nah hát azért szoktunk pecsétet rajzolni előtte mindig, így megússzuk 1500ből lazán... Ha meg szalagos a buli, 2500 max... -
Attól függ hol, hány embernek, meg mi mindent iszol
:)
Mert bőven ki lehet hozni olcsóbban is egy bulit, ha akarod. -
danielboy1000 #6708 vagy aki nem tud bánni a pénzével...
én is megtehetném! sőt még rajtam kívül összes haverom.de szerintem az nem bűn ha tud vlk bánni a pénzével.(1 hét várás vagy 13k-)mindenki döntse el maga! -
banner okés, igaza van.
-
Gyurikám, így 14 év alatt, természetesen számodra ez egy elképzelhetetlen dolog, de higyj nekem, manapság, egy buli, egy embernek, átlagosan 10k körül jön ki. -
NA jelentem megvan ez első hiba a játékba:)
Most hogy elindítottam játékot nem töltötte be a textűrákat csak nagyon lassan. 2x gyors ALT + TAB és máris tökéletesen futott betöltött minden textúrát.
Jelentés vége... (copy that... vagy valami hasonló)
-
MrAndree #6704 Aki megteheti. :) -
gyuri12 #6703 "Nem egy nagy összeg, átlagos buliban, egy hétvégén elvered."
mert ki aza hülye,aki 12 ezer pénzt elkölt egy szaros buliban?
ez hülyeség...