13397
  • csoola
    sajna ezen csak az segit ha megveszed eredetin, vagy vársz amig meg nem csinálnak vmi fake-aktiválást a játékhoz...
  • Kandurex
    a Nőt, már meg se mertem említeni, ...igazán látványosan megtudja dobni egy egy este számláját...:))
  • alohamate
    bingó...
  • mikisanzi
    nem, csak ékszerész.
  • Kandurex
    nem megyek minden hétvégén szórakozni, de ha megyek, egy 10 -est a zsebbe gyűrök,...nem veszek játékot havonta, mert nincs olyan ami megéri, évente általában 3 - 4 -et ami úgy gondolom, h érdemes,..

• mikisanzi
    33 évesen, nővel elmenni szórakozni, majd meglátjátok milyen kevés is az a 10-12 egy játékra. ugye öreg barátaim?
  • danielboy1000
    kandurex: ha az neked jó hogy minden buli után mész a detoxikálóban és kimossák a sok szart a gyomrodból hajrá:)
  • szotyimutyi
    Sziasztok!Végre elindítottam nagy nehezen (a telepítésnél a német nyelvet választottam),de szükségem lenne egy Unlock kódra.Remélem,hogy valaki tud nekem segíteni.
    Koszi :-)
  • wedge31
    Tetszik a banner olyan magyaros, szarjuk le a többséget éljen a kisebbség...
  • rage
    SecuRom a legkevesebb. Az már kilőve
    Online aktiváció a gond:)
  • Kandurex
    Te a tesco a pultra gondolsz? Mondjuk egy jó kis tablátteás, vagy koccantós, aztán mehet az éjeszaka
  • GregSB
    "Ne támogasson egy ilyen steam-es, securomos céget, hátha leszoknak erről az agresszív üzletpolitikáról, és hajlandók lesznek a felhaszálók számára nem káros védelemmel ellátni a játékaikat!"

Nagyon káros valóban. Olyannyira, hogy már 4 napja nincsen warez. Mocskos securom! Hogy képzelik? :)
  • Spirit
    Alapvetően egyetértek Veled,de ez elég erős volt a bulihoz hasonlítva> "felhaszálók számára nem káros". Egy buli a "felhasználó" számára nem káros, mikor ezek itt 12k-t isznak el egy este? Engem utána már kórházba se kellene szállítani, ott helyben döglenék meg.:) (5 éve a szilveszteri koccintáson kívül nem ittam alkoholt)

Valaki írta,hogy "10k-ból gépet újítani"?Valakinek van egy 6600gt-je teszem azt..eladja 12-13k-ért, hozzáteszi azt a 12k-t, és vesz egy 8600gt-t. Vagy 512 ramja van..(1gb-al jól megy a bio, azért írom)vesz mellé még 1Gb-ot. Mindenki eldöntheti, hogy egy alapos bebaszás, egy pénzéhes mocskos cég támogatása, vagy ez a fontos a számára.
  • Dante73
    Ba+ kandur, ne etess már. heti 1 buli, 1 mozi, + egy két játék havi 100 000
    Aranybányád van?
  • dienesoft
    Ha csak simán beállsz a pulthoz, és öntögeded magadba a felest, öt-hatazernél már behányz, nyolcért már beszarsz, és után még lehet, hogy marad taxira is
  • danielboy1000
    hát nem hiszem hogy evilági életedbe megtanulsz takarékoskodni ha minden héten elbasz*l 12k t egy buliban.
  • Zóanagyvarázsló
    Jó látni, hogy végre új téma van :)

Próbáljatok a nyers szövegértelmezésen túl a sorok között is olvasni! ;)
    Egyébként simán el lehet verni ennyi pénzt, az már tényleg más kérdés, hogy kinek átlagos.
  • csoola
    jah igen, megyek nézem a pokémont mert a végén még az ilyen aggressziv videojátékoktol fogom kiirtani az osztálytársaimatXD
  • alohamate
    ez jó, ez tetszett :D
  • alohamate
    egyetértek...
  • Kandurex
    jóóó van, majd ébredj fel az álomvilágból...vagy legalább is ne a sarki kocsma jelentse a szórakozást hétvégén..
  • mikisanzi
    ja, megveszitek bogyót 500 ft+ belépő 1ezres+ víz 500, és kész is vagytok, így könnyű.hihi
  • Kandurex
    jah, te meg se vehetnéd a játékot, 16 évesen, 18 mature..neked a matiné marad
  • danielboy1000
    kandurex: lehet hogy nem mindenki hajt arra hogy minél drágábban b*sszon be..koktélokkal 20 L sörrel és rövid italokkal!
  • csoola
    16 vagyok szoktam haverokkal menni néha esténként (bár nem discozunk mert azt nem szeressem én se meg haverok se ált.) de még 10k-t nem hagytam ott egy alkalommal sem
  • Dante73
    Én ammondó vagyok, (bár már vagy tíz éve voltam "buli"-ban) hogy aki teheti, menjen bulizni, és várjon egy normális krekkre. Ne támogasson egy ilyen steam-es, securomos céget, hátha leszoknak erről az agresszív üzletpolitikáról, és hajlandók lesznek a felhaszálók számára nem káros védelemmel ellátni a játékaikat!

Dante.
  • mikisanzi
    hihi, nekem már 92-ben kevés volt 2 rugó
  • Kandurex
    és még a mekibe is megkajázik...hát persze, elmész a délutáni matinéra a plázába és akkor ki jön 2k -ból az esemény kajával, de nem buliba...
  • Kandurex
    Öccsém... eszem - faszom megáll a warezes dumán, a csávók itt 2000Ft -kal indulnak neki a szombat éjszakának..
  • danielboy1000
    lehet hogy repülőjeggyel eggyütt gondolta:P :P :P
  • dienesoft
    OFF: Hát, 2000-ből meg lehet úszni, Mekibe egy ezres, az 3000. eNNYIBŐL még be is zabáltam :D
  • homeless
    Hát nemtudom, de nekem így 21 évesen kijön egy buli 3-4k-ból és ennyiért már nagyon be tudok nyomni. Én nemtudom, hogy ti hova jártok, de 12k-t kb akkor lehet elinni, ha keménykedsz a pénzeddel és 1000 forintos rövidet iszol vagy ha keménykedsz a pénzeddel és fizetsz a haverjaidnak. Igényes helyeken normális piák 4-500-ba kerülnek, egy sör 250-300.

Bocs az offért, de a 12k/buli nagyon erős ferdítés.
  • Ev1L
    Nah hát azért szoktunk pecsétet rajzolni előtte mindig, így megússzuk 1500ből lazán... Ha meg szalagos a buli, 2500 max...
  • rage
    Attól függ hol, hány embernek, meg mi mindent iszol
    :)

Mert bőven ki lehet hozni olcsóbban is egy bulit, ha akarod.
  • danielboy1000
    vagy aki nem tud bánni a pénzével...
    én is megtehetném! sőt még rajtam kívül összes haverom.de szerintem az nem bűn ha tud vlk bánni a pénzével.(1 hét várás vagy 13k-)mindenki döntse el maga!
  • mikisanzi
    banner okés, igaza van.

• Kandurex
    Gyurikám, így 14 év alatt, természetesen számodra ez egy elképzelhetetlen dolog, de higyj nekem, manapság, egy buli, egy embernek, átlagosan 10k körül jön ki.
  • AntiHero
    NA jelentem megvan ez első hiba a játékba:)

Most hogy elindítottam játékot nem töltötte be a textűrákat csak nagyon lassan. 2x gyors ALT + TAB és máris tökéletesen futott betöltött minden textúrát.

Jelentés vége... (copy that... vagy valami hasonló)
  • MrAndree
    Aki megteheti. :)
  • gyuri12
    "Nem egy nagy összeg, átlagos buliban, egy hétvégén elvered."
    mert ki aza hülye,aki 12 ezer pénzt elkölt egy szaros buliban?
    ez hülyeség...