BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ev1L
Fejlemények? :)

I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

ti télleg a cseten érzitek magatokat <#szomoru1>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Csö tesó megjöttél!!!

dante3
<#integet2>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Ev1L
Tsáó mindenkinek!

I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

dante3
Ilyen videókból van egy kis gyüjteményem! 11 rész

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

MerlinW
és még legalább 10 nulla:)

[merlinw.org]

Hú wazze hát ez nem igaz innen......

MerlinW
jaja arra írtam is hogy még elmegy, hiszen használja a sajtó is régóta, mégha nyelvtanilag nem is teljesen helyes. De a többitõl a falra mászom:)
Ez olyan mint mostanában az "ettõl magasabb", "attól szebb", stb..:) "Ennél", "annál" szavak eltûntek a szókincsünkbõl?:)

Nyelvtan óra vége, elnézést:)

[merlinw.org]

Voltan
Jézusom...<#zavart2>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wesker24
De jó is lenne hogyha olyan számokat ütnénk be amit el is fogadna !!

Be is jöhetne csak 1:1000000 az esélye ennek !! <#hehe>
Magnum PI
Ezt a trükköt már sokszor alkalmaztam, és sokkal egyszerüb hogy másolás helyet egy CTRLALTDEL-el kinyomjátok a telepítõ process-t. Viszont nekem nem volt exe file hozzá, és egyébként sem hiszem hogy így el lehet indítani. Én szivesen megvenném a COD4 lesz vagy 20.000Ft és arra kell a pénz

szia
te honnan szedted le???
GRATULA ugye hogy van MÜKÖDÖ verzio<#wow1><#wow1>
Eagle16
Ez a legjobb: kitoltam <#guluszem1>
A "végigvittem" szerintem egész korrekt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Voltan
Ekkora hisztériát még nem láttam, mint itt van... Még STALKER, meg az SA megjelenésekor sem. Hagyjátok már abba a kretén spammelést. Röhej.

Én ma megvettem volna, de sehol nincs még :(

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

dante3
Hát ja, ennyi erõvel én is kitalálhatnék egy számsort hátha mûködik!<#buck>

wesker24
Még jó hogy nem müxik !! <#idiota><#idiota>

Mert még ehhez a játékhoz nem is létezik serial !!

Na próbáljad csak ki a #5207 kódot megy igen nem hiszem el hurrá megy megy megy megy<#hehe><#hehe><#hehe>

ezt 3x írtam kb le... nem müxik serialt neten ellenõrzi, az unlock kód a gépbõl generálódik

Kandurex
esküszöm kidoblak a fórumról, ha ezt nem hagyod abba!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

az a serial nem jó,nem müxik vele

Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit

MerlinW
Annyira jók (szomorúak?:)) a végigjátszásra írt szavak..:) "kitoltam", "kijátszottam", "átvittem", "végigvittem" (ez még csak-csak) de olvastam már olyat is hogy "túljátszottam":) Szegény Kazinczy:)

[merlinw.org]

ja,eddig én is eljutottam,nekem is csak kód kell hozzá:)

Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit

A seriál meg itt van : #5207, mi kell mág jáccunk!!

Na már ilyet is találtam!

Telepítése: Amikor feltelepítette, és kérte az eredeti CD/DVD lemezt az install végén, akkor NE nyomjátok meg se a Retry SE a Cancel gombot!
Total Commander megnyit, ahova telepítette a BioShock játékot -> C: Program Files2K GamesBioShock, majd a benne lévo teljes cuccot másoljátok át ideiglenesen egy másik mappába... ez 6 GB lesz!
Ezután nyomjátok meg a cancel gombot... itt a progi máris védelmi hibára hivatkozva rettento gyorsan ki is törli a BioShock mappából a cuccot... ezt követoen szépen visszamásoljuk, amit ugye elozoleg félrementettünk és a crack mapppábol a Bioshock.exe fájl be is másolhatjuk a C: Program Files2K GamesBioShockBuildsRelease mappába, majd a Bioshock.exe fájlt a leírtak szerint nevezzük át Bioshock_BK.exe or bioshockbk.exe or bioshock.bak -ra!

Már csak egy serial hiányzik... remélhetoleg az is lesz hozzá hamarosan!!!

chalezlopez
Várj lenézem a dobozáról...pillanat.

Vamos Argentina!

megdööglesz pokolra juuucccc! <#violent><#falbav>

Kandurex
mond már, érted azt a piros szöveget ami a bannerban van...az a "NINCS MÉG MÛKÖDÕ.." stb. -vel kezdõdõt?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

valaki nem tud megdobni 1 mûködõ seriallal?????

ami lentebb van,azzal nem müxik

crack 1 mb<#wow3>

nem mûkszik,valami trojan horse-t rakott a gépemre,és nem tetszik aza játék... le törölném,de nem tudom...:(

mikisanzi
FIGYELEM ! FIGYELEM ! FIGYELEM !

Collector's 13990Ft
Fémdoboz 9999Ft

Hogy hol?

Fuckar jövõ héten... pff<#falbav>

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

ki is próbálom,remélem nem vírusos!<#idiota>

Nekem aztán teljesen mindegy hogyan szerzed be, a következõ irreleváns felvetésedre reagáltam:

"Nekünk viszont marad a warez, márha nem akarunk hónapokkal lemaradva játszani a az új játékokkal."

saxicola
Ja. A történet is elég érdekesre sikerült szerintem.

www.gportal.hu/bioshock

Méghogy rendelni, nem rossz!!<#eplus2><#zavart2>

warass
Serial:5GW22-ZBT4D-ZE5SG-LACG2-D6ZFW-HGKD5-X79LS-QA6MW-YSU3
hátha...<#idiota>orosz fórumon láttam<#nyes>

chalezlopez
Jó elismerem aki frissít, lehet hogy ha meglátja a nagy betût, a többit már nem fogja...<#wow1>

Vamos Argentina!

Eagle16
Pontosan.

Figyi, én a wanadoo.atw-ról fogom rendelni 200 forintért...
Szal nekem aztán mondhatod hogy itthonról vagy külföldrõl olcsóbb e megvenni. <#nyes>

Ja mert csak a nagybetüt látják, mint a Tesco-s ujságban!!<#eplus2>

Eagle16
Ez nem volt jó ötlet.

Azt még kitoltam annó cseh nyelven tényleg nem rossz!!<#worship>

chalezlopez
Szerintem így jó, ahogy van. Majd ha lesz mûködõ verzió, akkor ki lesz írva, hogy: Van mûködõ warez!

Vamos Argentina!

Nem rossz az ötlet.....de hát ezt sem olassák el wazze....ami most ki van irva....na jó hát próbálkoznak....

saxicola
hi-hi

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Az Alpha Prime-ot tolom most. Nagyon jó játék. A grafika rendben van és kellõen nehéz.

www.gportal.hu/bioshock

Ne is higy benne nekem ez van meg ez csak egy clone, semmi más és az oldal meg ugyanaz mint a WCO egy szerver több linkel....és névvel....<#worship><#worship>