BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ez olyan mint mostanában az "ettõl magasabb", "attól szebb", stb..:) "Ennél", "annál" szavak eltûntek a szókincsünkbõl?:)
Nyelvtan óra vége, elnézést:)
[merlinw.org]
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Be is jöhetne csak 1:1000000 az esélye ennek !! <#hehe>#hehe>
te honnan szedted le???
GRATULA ugye hogy van MÜKÖDÖ verzio<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
A "végigvittem" szerintem egész korrekt.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Én ma megvettem volna, de sehol nincs még :(
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mert még ehhez a játékhoz nem is létezik serial !!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit
[merlinw.org]
Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit
Telepítése: Amikor feltelepítette, és kérte az eredeti CD/DVD lemezt az install végén, akkor NE nyomjátok meg se a Retry SE a Cancel gombot!
Total Commander megnyit, ahova telepítette a BioShock játékot -> C: Program Files2K GamesBioShock, majd a benne lévo teljes cuccot másoljátok át ideiglenesen egy másik mappába... ez 6 GB lesz!
Ezután nyomjátok meg a cancel gombot... itt a progi máris védelmi hibára hivatkozva rettento gyorsan ki is törli a BioShock mappából a cuccot... ezt követoen szépen visszamásoljuk, amit ugye elozoleg félrementettünk és a crack mapppábol a Bioshock.exe fájl be is másolhatjuk a C: Program Files2K GamesBioShockBuildsRelease mappába, majd a Bioshock.exe fájlt a leírtak szerint nevezzük át Bioshock_BK.exe or bioshockbk.exe or bioshock.bak -ra!
Már csak egy serial hiányzik... remélhetoleg az is lesz hozzá hamarosan!!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ami lentebb van,azzal nem müxik
Collector's 13990Ft
Fémdoboz 9999Ft
Hogy hol?
Fuckar jövõ héten... pff<#falbav>#falbav>
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
"Nekünk viszont marad a warez, márha nem akarunk hónapokkal lemaradva játszani a az új játékokkal."
hátha...<#idiota>#idiota>orosz fórumon láttam<#nyes>#nyes>
Vamos Argentina!
Szal nekem aztán mondhatod hogy itthonról vagy külföldrõl olcsóbb e megvenni. <#nyes>#nyes>
Vamos Argentina!
www.gportal.hu/bioshock