13397
-
Arról ne is beszéljünk, hogy úgy ment át a tüzfalon, hogy be sem jelzett, mi több, még csak a kivételek közé sem írta be magát. Engem ez elgondolkodtat egy cseppet.
Dante. -
Az lenne a reális ár egy debüt játékért, szerintem is. Mondjuk ha nem jön működő verzió hétfőig, és megjön a dobozos verzió, akkor asszem meg fogom venni. Már pénteken is megtettem volna. De Steam-ről nem fogom megvenni, az szar. Ha már kiadok érte pénzt, akkor legyen qrva doboz, meg kézikönyv, basszus! :) -
akkor is vonzóbb lenne a warez, mivel rájönnél, hogy megspórolhatsz 5k-t :) -
csoola #6779 és ha jo és olcsobb, akkor meg tuti siker:) ha mondjuk nem tizezer lenne hanem csak 5-6 akkor lehet h megvennném... de igy esélytelen... -
Igen, ez a védelem-mizéria tök röhej. Ott volt az Oblivion, szartak az a védelemre, nem volt rajta semmi. Leszedted az image-et és ment. Ennek ellenére rohadt nagy kasszasiker lett, mikor kicsit leárazták én is megvettem. A védelem hiánya nem erősíti a varezt, mikor fogják már fel? Tessék jó játékokat csinálni, és az emberek megveszik. -
csoola #6777 én Dantéval értek egyet, mivel igyis-ugyis feltörik a játékot, lehet h nem 1 hét alatt, hanem 3 honap alatt de feltörik... amiböl meg megveszik hozzá a securomos védelmet meg mindent, annyival olcsobban adhatnák a játékot... -
A SecuROM védelemmel szintén vannak gondok, bármily meglepő is. Alapvetően az, hogy több vírusirtó összeütközésbe kerül vele, ami elég kellemetlen. De van egy komolyabb dolog is, méghozzá a rootkit, amit létrehoz a registry-ben. A rootkit veszélyes, mert megkönnyítheti a hackerek és a spyware programok dolgát, hogy betörjenek a rendszerünkbe. Ezt a védelmet pedig már a demó is feltelepítette, így akinek ez nem tetszik, az szerezzen be valami programot, amivel le lehet szedni a gépről. Erről a hivatalos nyilatkozat azt állítja, hogy a SecuROM védelem nem tartalmazza. Ezzel szemben a játékosok megnézték a RootkitRevealer nevű programmal, amit a Microsoft adott ki, tehát elég hiteles és bizony ez jelezte is a rootkit jelenlétét. Válasz azóta erre nincs... -
:( -
2(több az) napos szórakozás nem ér meg 12 rugót de a 300 forintos mérget öntöd magadba aminek aztán tényleg nincs értelme:P -
Mondjuk igen komoly árbeli különbségek vannak vidék és Pest között. Pesten 300-ért nem hogy igényes helyen nem kapsz gint, de még az aluljárói söntésben sem. -
Spirit #6772 3 hónapja szoktam le a cigiről, a kocsi már olcsóbb,mint a Bkv, ha akkor használod, amikor tényleg kell. Aki ide ír, az azt feltételezi,hogy van sz.gépe, internetje. Ezt havi szinten fenntartani kevesebb,mint amennyit sokan hétévégén tolnak el. Mindenkinek van hobbija. Ha a cégek kitalálnának egy törhetetlen védelmet, akkor évi 2 játék+demókon élnék, ennyi. Ja, és most igen, egy picit jobban élek,mint 5 éve,hát persze...leszoktam a cigiről, és egyéb megszorításokat is csináltam...így is kevesebb marad,mint 5 éve. -
GPx8 #6771 Maradjunk abban, hogy akinek nincs pénze az nem tudna játszani az ilyen játékkal, mert egyszerűen nincs meg hozzá a vas... -
homeless #6770 Kandurex te ezt csak azért csinélod, mert megvettél egy szaros játékot, és most itt vered magad rá, hogy 12k egy buli, meg lenézed a warezolókat, de biztos vagyok benne, hogy tele van a géped mp3-akkal, meg warez filmekkel. Ok te megvetted eredetibe, a te dolgod, de lehet, hogy másnak nem éri meg. Kibaszott jó játék, hangulatos, szép meg minden, de én nem fogok kibaszni 12k-t 2 napos szórakozásért.
Ja és én igényes helyre járok, és ginezni szoktam. 300ft egy feles(nem kommersz, nincsenek is kommersz piák ahova járok). Aki 10től nem baszik be... Persze el lehet baszni 12k-t egy buliba ha villogni akar az ember. El lehet inni 200k-t is. -
Frankó, warez ne menjen, pedig az a játékhoz kötődik, de 100 hsz "ki mennyit költ buliban" az ide való!
-
Ajánlom figyelmedbe. -
danielboy1000 #6767 szerintem 5 embernek fizette a beúgrót stb.. -
Beugró 5000? Lol.
Így tényleg kijön a 10 ezer.
Tegnap én is voltam bulizni, de csak 4 ezrem bánta, és benyomtam, mint a szamár. -
Mindig megy a rinya, hogy nincs pénzük az embereknek. de 600 forintos cigi, 280ft-os benzin, mobiltelefon, az kell. maradjunk annyiban, aki ebbe a topikba beírdogál nem zsíros kenyéren él. vannak olyanok, persze akik nem tehetik meg hogy megvegyék kedvencüket de azért még mindig jobb a helyzet mint 5 éve. -
Kisse mintha eltertetek volna a jatektol. 
Ha mar nem warez, akkor mennyibol lehet berugni.
-
HCmike #6763 Félre ne érts!!!!
Elötte tescoztunk!!!!! :) -
Na igen, ez gáz. Ez viszont a terjesztők sara. Őket lehet szidni lelkiismeret furdalás nélkül. -
danielboy1000 #6761 bankdancehall:1000 beugró fiúknak
4dl sör:350
energiaital:590
rövid:450
-
Az én szomszédom feleennyi pénzből az utcán két oldalból jön hazafele :D. És csak a kutyákkal diskurál. -
gratulálok, hogy enny lóvéért még csak önkívületi állapotba se jutottál... -
HCmike #6758 Tegnap voltam bulizni....
beugró: 5000.-
sör: 4dl 500.-, 5dl 600.-
rövid: 4cl 700-750.-
energiaital: 600-750.-
Jó volt, de még csak be sem rugtam, laza 10 rongy
Ne sirjatok, valamiről le kell mondani! :))))
Én már egy hete játszom, leszoktam a dohányzásról! :)))) -
és az milyen, hogy nem lehet megvásárolni a megjelenés napján? Bezzeg wow és sim rögtön van készleten. most olvastam valami svájcinak az volt a baja hogy német gyerekbarát verziót vett majdnem. na, még csak az kell hogy hozzánk is a német jöjjön be. kezdődik majd az új para. -
Amennyiben felvázolod nekem, hogy milyen kárt tett a gépemben a játék másolásvédelme, visszavonok mindent és igazat adok Neked. Én egyelőre semmilyen kárról nem tudok :) -
6744 -
Ja, ja mocsokos cég,..hogy mer' pénz kérni egyáltalán??!! -
Spirit #6753 ÉTlagos magyar ember, keres mondjuk 80k-t..legyen 100. Kifizeti a havi reszit, számlákat, netet,stb, az úgy 50k. Nem árt, ha eszik is. Havi szinten max 10-20k marad egy átlag magyar zsebében. (ez 20k-nál is mindössze 100$, csak hogy érezd már végre...) Eldöntheted,hogy ezt a pénzt ruházkodásra, szórakozásra, elektronikai cikkekre költöd, esetleg eliszod. Vagy elmész belőle minden hétévégén 12k-ért inni...Persze úgy lényegesen egyszerűbb a dolog, ha nem laksz, máris 50k-val több marad.
A Bioshock-hoz hozzászólva..Én úgy vagyok a játékokkal, hogy leszedem, játszok vele, amíg meg nem unom, majd DEL. Ha igazán tetszik, és szükségem van a multira, akkor inkább kevesebbet eszek abban a hónapban,de megveszem. -
not working...
-
Noitulover #6751 LOL sok csóringer
de azé az átlagnak tényleg nincs több havi 10ezernél , ezért szegény rá kényszerül hogy warezoljon XD (de több százezres gép azért van hogy ott figyel az signoban ha hiteles ha nem XD) -
erre való a FAQ! -
Bladez #6749 Nem amúgy a keresésről hallottál már:?:D -
Vicces olvasni, ahogy 25+ évesek veszekednek a 16- évesekkel egy buli anyagi vonzatairól. De végülis jobb mint a warez spam, úgyhogy ne hagyjátok abba. :)
De az meg még viccesebb, hogy egy cég aki védeni próbálja a termékét az mocskos pénzéhez szemét. Bezzeg aki nem tesz semmi védelmet rá és 1 nap alatt meg lehet krekkelni az felhasználóbarát :D -
NEM. -
há most se a játékról folyik a vita:) -
neszoljalbe #6745 Hello mindenki!
Lenne egy kérdésem : már jó sok magyar fizetős letöltős oldalon fönn van a Bioshock DVD9-onehitwonder verziója, és hogy ez működik?
Lehet hogy lejebb már leírtátok, de nem akarok több 100 hozzászólást elolvasni.
Kössz -
oké, igazad van, annyival kiegésziteném, hogy a gépre káros.
GregSB!
Nem a warezra gondoltam. tuti lehet nem káros módszerrel is bevédeni egy játékoot, max nem 1 hét, hanem 3 kell a kitalálásához.
Dante. -
danielboy1000 #6743 arról senki se említett egy szót se hogy csajjal mész..aki pl jelenleg szingli annak nem muszály elbaszni egy 10est....