13397
  • strebacom
    Vagy mindig tőthetem le a 6gigát
  • k3nGu
    és miben különbözik ha a kis csajt harvest-eled vagy ha megmented?tesóm mondta h vki régebben beszúrt egy bioshock "történetet", vki újra?
  • Rage47
    jah ez elég xarul lett megoldva pff
  • k3nGu
    azt nem lehet kiírni lemezre asszem, ha új rendszert nem kell újravenni, hanem felrakod és kész vagy vhogy így, de BIZTOS H NEM KELL ÚJRA VENNI!
  • danielboy1000
    a másik kérdés:most hogyha 7 kerület van akkor az úgy van hogy jobbra ballra 2-3 vagy mindeggyikhez 1 irányban lehet eljutni az xy kerületen át?és hogy van-e olyan hogy 2 bigdaddy és little sister összetalalkozik?
  • Ron Ragm
    Ha jól emlékszem anno ugyanez volt a starforce-al, mégis meg lett oldva.
  • strebacom
    Láttam hogy k3nGu testvér válaszolt, valamit, de nem ez volt a kérdés, hanem a lemezre való kiírás, vagy új rendszer telepitése esetén mi van, vagy hogy van??
  • Ron Ragm
    Ezen én is néztem, tényleg csak utána beszél a hapsi (kikerülöm a lángoló kanapét, felmegyek a lépcsőn, leverem a slicert, felmegyek az automatához, ez meg mi a tök? oké, use, mi a fasz? ezt most miért is csinálta és mit is csinált? :) )
  • Bagoly81
    hogy örülhetnek most a fejlesztök szerintem rég volt olyan játék amire enyit keltt várni a törésre
  • Voltan
    Már válaszoltak, nem tűnt fel?
  • strebacom
    Szerintem jobb ha leirod megint, mert ezek sza...nak visszaolvasni, látod nekem még annyit sem böfögtek hogy nem tudjuk???
  • gyuri12
    a többi ellenfél is ugyanúgy néz ki,azokba is köss bele.
  • k3nGu
    #6081<--- vki erre a választ??
  • k3nGu
    letőtöd a steamet, és ha vásárolni akarsz steamen akkor mastercard, visa, paypal, american express-es meg még vmien kártyák közül lehet vásárolni, beírod a számát, felrakod, leupdate-eli és már játhatsz is, asszem így van:S;)
  • Rage47
    úgy emléxem h csak utána beszélt róla:o
    ezt meg kell néznem..
  • danielboy1000
    mert a rádión a hapsi asszongya:P
  • Rage47
    miért nyomja magába a főhősünk az elején a génátalakító szert?
  • strebacom
    Na mi van ehhez nem ért senki??
    -----> #6786.....
  • csoola
    annyit szivesen adnék egy-egy nagyobb játékért, például ezért, moháért, crysis-ért... annyit megérdemelnek a fejlesztök és ki is tudnék annyit fizetni... nincs munkám, de volt nyári diákmunka és azzal megkerestem anyit, csak nem akarom elkölteni egy játékra a fél nyaram "árának" sztem nem is csekély részét (el lehet képzelni h mivel ez magyarország, mennyit kaptam az augusztusért-vagyis csak kapok, majd jövö hét után, emrt a köv. hetet még ledolgozom)
  • danielboy1000
    jaaa már értem. a bigdaddyset...a little sistert még mindig nem.és azok miért néznek ki ugyanúgY?:o
  • gyuri12
    az összes ellenségből rohadt sok van. a little sister is egy ellen, azér van belőlük is több. a big daddyk pedig ugyanolyan mutánsok,csak ezek a legerősebbek, és talán legokosabbak.ezért öltöztek be
  • k3nGu
    én meg azt h mé mennek bele a lukakba a kis kurvák?!meg a kinyírok egy little sister-t, akkor marad belőle a kukac és utánna megeszema kukacot vagy mi?:D
  • Liathan
    Nálatok süt a nap?
  • danielboy1000
    nah most h 6790 off után írok egy on kérdést:
    valaki vágja ezt a big daddy little sister szart? nemértem hogyhogy több van belölük?miért néz ki mindeggyik ugyanúgy?egyáltalán hogyhogy több van belölük?
  • k3nGu
    nem vok ilyenben tapasztalt, de ha 1 játék megérkezik akkor mék bolt "fajtába" jön meg hamarabb?576 félébe vagy mienbe?:SS
  • Mr. Perfect
    Mi ment at a tűzfalon?Ezt nem teljesen értem. Két részből áll a játék védelme. Van ugye a Securom ami az eredeti lemez meglétét ellenőrzi és állítólag rootkit-et telepít. Neki nincs szüksége kimenni a net-re. Illetve van az online aktiválás aminek értelemszerűen ki kell mennie a netre. Akkor most mi van?
  • Kandurex
    süket duma és alaposan mellé is lősz vele, nem is ismersz
  • Zóanagyvarázsló
    Teljesen egyetértek, a hazai forgalmazóknak vannak "érdekes" dolgaik, nem árt egy netes vásárlásra használható kártya. Ugyanakkor egy kisebb piacon nehezebb is akciós árakon operálni. A budget játékok viszont legalább olcsóbbak nálunk, mint nyugaton.
  • mikisanzi
    premier dvd film : 2500 Ft
    két hónapja megjelent film: 1500 Ft

Premier játék : 5000 Ft
    Két hónap után : 2500 Ft

Csak egy évre megpróbálnák, biztos nagyobb lenne az értékesítés.
  • Voltan
    Ez igaz, de azért az akkor is vérlázító, hogy nálunk egy PSP debüt cucc (jó, nem PC) 12-13 k, nyugaton meg 6-7. Ez vicc.
  • Scofield
    Én is remélem hogy már hétfön már lesz a boltokban
  • Dante73
    6782?
  • Eagle16
    Nekem is pont ilyen gondjaim vannak :)
  • Zóanagyvarázsló
    5. Nem is kötelező játszani vele.
    6. Nincs működő warez, tehát miről beszélünk?
  • Mr. Perfect
    Akkor nem tehetsz mást mint vársz egy normális warez verzióra vagy remélhetőleg hétfőn megveszed a boltban. Ennyi.
  • Zóanagyvarázsló
    Ezt sajnos a piac dönti el, és nem a mi bérszínvonalunkhoz viszonyítanak - igaz, az elmúlt 10 évben a PC játékok nem lettek drágábbak nominális értéket (10k körül) tekintve. Nálunk pedig azért enm adják olcsóbban, mert akkor ügyeskedők innen vinnék a játékot át a határokon, rontva az ottani terjesztők üzletét. Éppen ezért tudnak egyes honosított játékokat, mint például a The Witcher, némileg olcsóbban (7k) adni.
  • strebacom
    Sziasztok, hogyis van ez a steames vásárlás,megveszem, letöltöm, kiirom lemezre(?), és amikor új rendszert(XP v. VISTA) teszek, akkor feltelepit és játszik, vagy mindig le kell töltsem a steam kliensel???....
    Már nagyon fáj rá a fogam lehet hogy a steamre fanyarodom, hogyis van ez elmondaná, nekem valaki aki már CSINÁLT ilyet !!!
  • Mr. Perfect
    Az amit A SECUROM létrehoz a registryben NEM rootkit, csak egy olyan bejegyzés amit egyszerű módszerrel nem lehet kitörölni. Ilyet csinál a Microfos is, sőt más programok is mégse sír mindenki. Amúgy ennek az eltávolítására is van módszer mégpedig a regdelnull nevű progi. Akit érdekel az keressen rá a Google-al.
  • wesker24
    A bannerben lévő leirtakkal több gondom is van !!

1. Nem szoktam semilyen buliba járni nem vagyok bulizós fajta !!
    2. Nincs netes kártyám hogy a Steam-en meg lehessen venni !
    3. Nincs is lovém mert munkanélküli vagyok !!
    4. Mo-n még meg sem jelent a játék ahol meg lehetne vásárolni !!
  • Ron Ragm
    Lényegtelen, a warez rossz, a kiadók bármit megtehetnek, csak sóvárgunk etc. *hint*