BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom ajánlani pl a Google-t és a higgyétek + helyesírás keresést, ha már annyira izgat a dolog.
zeli
Topik cékával...😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1187977177

mehet a bannerba

Shep
Hát ezt inkább ne reklámozd.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

igazad van,megnyitom😄

AntiHero
De ha belinkeljük ide.(TDU-ba is így van)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

de oda nem fognak menni:/

AntiHero
Saját fórumba nyugottan nyithatsz OFF topikot. Ott nem fognak büntetni.

(pff alreg:S minek? látom fiatal vagy még)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ezzel csak az a baj, hogy a "higgyéteket" tényleg így kell írni 😛
Támogatom, ha ettõl itt tényleg kitisztul a helyzet. Bár szívem szerint a gumiba sem való itt ez a sok ész.
hm, ha az alregemmel nyitok egyet,akkor engem(gyur12-õt) megbüntetnek?😄

GregSB
Ha bevállalod akkor hajrá! 😊

Shep
Szerintem felesleges, úgyis ide fog írni utánna is szinte mindenki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én nyitok egyet,ha nagy baj lenne,és törölnék,akkor sem ti bûnhõdnétek😊
nyissak?

GregSB
Mit szólnátok ahhoz az ötlethez, ha nyilna egy BioShock OFF topic, és ott lehetne folytatni a warezzal kapcsolatos csevejt, itt pedig csak a játékról lenne szó? Most pl nagy mákom volt hogy pont itt volt robotnyk amikor feltettem a kérdést neki, de ha 1 óra alatt majd száz szmpem üzenet érkezik, akkor nem sok kedve van az embernek átolvasni a topicot 1-2 játékkal kapcsolatos kommentért...

Ev1L
Ha annyit szórakoznak vele, mint a régi StarForce-al (fél év vagy mennyi), akkor hátast dobok. 😊

I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

Shep
Amúgy én nem lepõdnék meg, ha nem lenne mûködõképes verzió ha nem is soha, de még egy jó darabig.

kill3r21
mind1 nekem is lejött a 6gigás müködésképtelen cucc...várjuk hátha lesz vmi megoldás....ha meg nem....akkor box 😄
dante3
<#szomoru1>sajna<#shakehead>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kill3r21
üdv all...látom itt semmi változás....😄😄😄😄
GregSB
Víznél nem gyújtogatni kell, hanem áramot adni nekik! 😊

dante3
<#szomoru1>én is akarok gyújtogatni!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mr Bishop
Háborús helyzetjelentés

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

kuci06
a fegyver hátulja :
LOL

<#banplz>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Shep
Cookikat törlöd, és szerintem engedi 😊

SinClaiR
Végigjátszottam a demot, most hívtam ismerõsöm 576 nál, és nincs, xbox os volt de egy délelõtt alatt elfogyott, pedig tényleg megvettem volna már most😊 Nemsok van amiért fizetek, de ami megérdemli, az ez például😊
Nagyon tetszik, nem hiába vártunk ennyit.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Ev1L
Nagyon ügyes vagy akkor, kár, hogy a felsõ sorba írja, hogy már szavaztál...

I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

GregSB
Nekem mégis sikerült kétszer egymás után...

napi egyszer lehet szavazni:/

GregSB
Az a gond ezzel a szavazással, hogy egy ember nem csak egyszer szavazhat, és egy vérpistike ezt már ki is használta.

Shep
Szar vicc volt.

Shep
Ja hát akkor viszont tényleg szomorú. Én is szoktam elgépelni, mikor gyorsan pötyögök, de azért nekem viszonylag jó a helyesírásom, valami ragadt rám annak idején, nem csak a kosz. 😊

higgyétek el, soha nem irnék le ijjesmit😄 msot sme😄

GregSB
Miután megszerzed a gránátvetõt meg a csali plasmidot lényegesen egyszerûbb lesz elbánni a deddikkel. Az elsõ kettõvel viszont megszenvedtem rendesen 😊

chalezlopez
Valaki meg már csak így ismeri ezeket a szavakat...
Amúgy a "nállam" se kutya...<#buck>

Vamos Argentina!

Shep
Hát de ezek nagyrésze elgépelés, ami belefér, legalábbis nállam.

Mr Bishop
Ez egy olyan megvásárolható fegyver upgrade, amivel te döntöd el melyik fegyvered "szóljon" durvábban.

chalezlopez
Engem ez idegel ki: msot, vok, am, nme stb...

Vamos Argentina!

Mr Bishop
A képek full grafikai beállításokkal reccenésmentes játékmenettel készültek + 1024 X 768

Shep
Sugárhajtású thompson vagy mi a fene az a kezében?

Shep
Amúgy ez a túljátszottam nekem új volt. Nekem a kedvencem az ige+nák tipusú szavak mint pl.: olvasnák ettõl a hajam az gének áll, mint ahogy a játszasz és a helytelenül írt higyjétek (pl. hidjétek, higgyétek), hagyjátok szavaktól, leginkább az idegesít mikor egy feliratban is higgyétek van írva. ÁÁÁÁ

Mr Bishop
Big Daddy itt is be van rágva, de már tudom irányítani.........

mikisanzi
Lehet holnap tecsóba megveszem?

UK-ben már lehet kapni a sör mellé.

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

wesker24
<#wow1><#wow1> (irigykedik)
Mr Bishop
Egy kis hangulatkép az 5. pálya környékérõl :
Éden gránátvetõvel <#gun>

"21.00 -után életbe léptetjük a szavazás eredményét!"

nem lehetne 19:00 után? 😞

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Voltan
Igazság szerint az utóbbi 500 postot nyugodtan lehetne törölni a francba.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ProGabe
700+ új üzenet 😄
látom warez még mindig nincs.esetleg volt valami érdemleges is,vagy csak chateltek páran?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

wesker24
Jah What is it ?? <#vigyor>
dante3
Mi az a cset?<#buck>