13397
-
strebacom #6822 Vagy mindig tőthetem le a 6gigát
-
és miben különbözik ha a kis csajt harvest-eled vagy ha megmented?tesóm mondta h vki régebben beszúrt egy bioshock "történetet", vki újra?
-
jah ez elég xarul lett megoldva pff -
azt nem lehet kiírni lemezre asszem, ha új rendszert nem kell újravenni, hanem felrakod és kész vagy vhogy így, de BIZTOS H NEM KELL ÚJRA VENNI! -
danielboy1000 #6818 a másik kérdés:most hogyha 7 kerület van akkor az úgy van hogy jobbra ballra 2-3 vagy mindeggyikhez 1 irányban lehet eljutni az xy kerületen át?és hogy van-e olyan hogy 2 bigdaddy és little sister összetalalkozik? -
Ha jól emlékszem anno ugyanez volt a starforce-al, mégis meg lett oldva. -
strebacom #6816 Láttam hogy k3nGu testvér válaszolt, valamit, de nem ez volt a kérdés, hanem a lemezre való kiírás, vagy új rendszer telepitése esetén mi van, vagy hogy van?? 
-
Ezen én is néztem, tényleg csak utána beszél a hapsi (kikerülöm a lángoló kanapét, felmegyek a lépcsőn, leverem a slicert, felmegyek az automatához, ez meg mi a tök? oké, use, mi a fasz? ezt most miért is csinálta és mit is csinált? :) ) -
Bagoly81 #6814 hogy örülhetnek most a fejlesztök szerintem rég volt olyan játék amire enyit keltt várni a törésre -
Már válaszoltak, nem tűnt fel? -
strebacom #6812 Szerintem jobb ha leirod megint, mert ezek sza...nak visszaolvasni, látod nekem még annyit sem böfögtek hogy nem tudjuk???
-
gyuri12 #6811 a többi ellenfél is ugyanúgy néz ki,azokba is köss bele. -
#6081<--- vki erre a választ?? -
letőtöd a steamet, és ha vásárolni akarsz steamen akkor mastercard, visa, paypal, american express-es meg még vmien kártyák közül lehet vásárolni, beírod a számát, felrakod, leupdate-eli és már játhatsz is, asszem így van:S;) -
úgy emléxem h csak utána beszélt róla:o
ezt meg kell néznem.. -
danielboy1000 #6807 mert a rádión a hapsi asszongya:P -
miért nyomja magába a főhősünk az elején a génátalakító szert? -
strebacom #6805 Na mi van ehhez nem ért senki??
-----> #6786.....
-
csoola #6804 annyit szivesen adnék egy-egy nagyobb játékért, például ezért, moháért, crysis-ért... annyit megérdemelnek a fejlesztök és ki is tudnék annyit fizetni... nincs munkám, de volt nyári diákmunka és azzal megkerestem anyit, csak nem akarom elkölteni egy játékra a fél nyaram "árának" sztem nem is csekély részét (el lehet képzelni h mivel ez magyarország, mennyit kaptam az augusztusért-vagyis csak kapok, majd jövö hét után, emrt a köv. hetet még ledolgozom) -
danielboy1000 #6803 jaaa már értem. a bigdaddyset...a little sistert még mindig nem.és azok miért néznek ki ugyanúgY?:o -
gyuri12 #6802 az összes ellenségből rohadt sok van. a little sister is egy ellen, azér van belőlük is több. a big daddyk pedig ugyanolyan mutánsok,csak ezek a legerősebbek, és talán legokosabbak.ezért öltöztek be -
én meg azt h mé mennek bele a lukakba a kis kurvák?!meg a kinyírok egy little sister-t, akkor marad belőle a kukac és utánna megeszema kukacot vagy mi?:D -
Liathan #6800 Nálatok süt a nap? -
danielboy1000 #6799 nah most h 6790 off után írok egy on kérdést:
valaki vágja ezt a big daddy little sister szart? nemértem hogyhogy több van belölük?miért néz ki mindeggyik ugyanúgy?egyáltalán hogyhogy több van belölük? -
nem vok ilyenben tapasztalt, de ha 1 játék megérkezik akkor mék bolt "fajtába" jön meg hamarabb?576 félébe vagy mienbe?:SS -
Mr. Perfect #6797 Mi ment at a tűzfalon?Ezt nem teljesen értem. Két részből áll a játék védelme. Van ugye a Securom ami az eredeti lemez meglétét ellenőrzi és állítólag rootkit-et telepít. Neki nincs szüksége kimenni a net-re. Illetve van az online aktiválás aminek értelemszerűen ki kell mennie a netre. Akkor most mi van? -
süket duma és alaposan mellé is lősz vele, nem is ismersz -
Zóanagyvarázsló #6795 Teljesen egyetértek, a hazai forgalmazóknak vannak "érdekes" dolgaik, nem árt egy netes vásárlásra használható kártya. Ugyanakkor egy kisebb piacon nehezebb is akciós árakon operálni. A budget játékok viszont legalább olcsóbbak nálunk, mint nyugaton. -
premier dvd film : 2500 Ft
két hónapja megjelent film: 1500 Ft
Premier játék : 5000 Ft
Két hónap után : 2500 Ft
Csak egy évre megpróbálnák, biztos nagyobb lenne az értékesítés. -
Ez igaz, de azért az akkor is vérlázító, hogy nálunk egy PSP debüt cucc (jó, nem PC) 12-13 k, nyugaton meg 6-7. Ez vicc. -
Scofield #6792 Én is remélem hogy már hétfön már lesz a boltokban -
6782? -
Nekem is pont ilyen gondjaim vannak :) -
Zóanagyvarázsló #6789 5. Nem is kötelező játszani vele.
6. Nincs működő warez, tehát miről beszélünk? -
Mr. Perfect #6788 Akkor nem tehetsz mást mint vársz egy normális warez verzióra vagy remélhetőleg hétfőn megveszed a boltban. Ennyi. -
Zóanagyvarázsló #6787 Ezt sajnos a piac dönti el, és nem a mi bérszínvonalunkhoz viszonyítanak - igaz, az elmúlt 10 évben a PC játékok nem lettek drágábbak nominális értéket (10k körül) tekintve. Nálunk pedig azért enm adják olcsóbban, mert akkor ügyeskedők innen vinnék a játékot át a határokon, rontva az ottani terjesztők üzletét. Éppen ezért tudnak egyes honosított játékokat, mint például a The Witcher, némileg olcsóbban (7k) adni. -
strebacom #6786 Sziasztok, hogyis van ez a steames vásárlás,megveszem, letöltöm, kiirom lemezre(?), és amikor új rendszert(XP v. VISTA) teszek, akkor feltelepit és játszik, vagy mindig le kell töltsem a steam kliensel???....
Már nagyon fáj rá a fogam lehet hogy a steamre fanyarodom, hogyis van ez elmondaná, nekem valaki aki már CSINÁLT ilyet !!!

-
Mr. Perfect #6785 Az amit A SECUROM létrehoz a registryben NEM rootkit, csak egy olyan bejegyzés amit egyszerű módszerrel nem lehet kitörölni. Ilyet csinál a Microfos is, sőt más programok is mégse sír mindenki. Amúgy ennek az eltávolítására is van módszer mégpedig a regdelnull nevű progi. Akit érdekel az keressen rá a Google-al. -
A bannerben lévő leirtakkal több gondom is van !!
1. Nem szoktam semilyen buliba járni nem vagyok bulizós fajta !!
2. Nincs netes kártyám hogy a Steam-en meg lehessen venni !
3. Nincs is lovém mert munkanélküli vagyok !!
4. Mo-n még meg sem jelent a játék ahol meg lehetne vásárolni !!
-
Lényegtelen, a warez rossz, a kiadók bármit megtehetnek, csak sóvárgunk etc. *hint*