BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki megvette az el<#szomoru1>
kill3r21
nah ezekszerint az aktiválás részemröl sikerült....:D mostmár csak egy ojan creck kéne amivel elindult....:D mert ez csak az aktiválás :D
AntiHero
NINCS

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mikisanzi
bioshock bolti lelõhelyeket magyarországon kéretik kiemelt nagy bötûvel jelezni !

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

kovecses
Sajna nem :(

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítõket!

Rage47
<#ejnye1>
kill3r21

Gondolom ideáig mindenki eljutott...:):):)
wedge31
Nincs itt bunda ez a nagy büdös valoság.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Szerintem a többség már nem várja, csak egyszerûen buli ide benézni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

GregSB
Azt csak hiszed. Idehívják Borgot és Punkert besegíteni és repülnek majd a permbannok <#eplus2>

Casper007
:D Elképzelehtõ. De minek szavazás, ha egy játékot így várnak az emberek, akkor nincs erõ, amely megállíthatná õket.

Hello World!

GregSB
"21.00 -után életbe léptetjük a szavazás eredményét!"

Mivel eléggé meg van bundázva a szavazás nem hiszem hogy lesz bármi intézkedés :)

GregSB
Én már a hét elején is úgy hallottam, hogy esélytelen hogy jövõhét elõtt a boltokba kerülne itthon...

Casper007
Elméletileg ma. De hogy itthon milyen a helyzet... majd egyszer.

Hello World!

chalezlopez
<#awink><#awink>

Vamos Argentina!

Casper007
Sok szerencsét. De akkor rakj ki egy Bioshock-os logót. :D

Hello World!

Voltan
Bár tudom, hülye kérdés, de tudja valaki, mikor érkezik a boltokba? Ma kellett volna, de persze lószart...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Shep
Hát te, vagy nem 9-ig lehet büntetlenül ilyen warez marhaságokat kérdezni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

chalezlopez
Ki??

Vamos Argentina!

Shep
Töröld az egészet, az a legegyszerûbb és a leggyorsabb is :)

Shep
Kihasználod az idõt 9-ig?

AntiHero
Én válalnám.

AntiHero vállalta, úgyhogy had szenvedjen.
chalezlopez
Vanmár krack?ezen hogyyfog meni! : ATI

Vamos Argentina!

Shep
Na jó de most õszintén szerintetek kinek lenne ideje, türelme ezt a topicot rendben tartani?

kuci06
HOPPÁ:

http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?t=46435

érdekes infók az aktivációról

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ezaz,van ennek külön topikja! :D

zeli
Hát igen, ezt a Házigazda dolgot lehetne jobban csinálni, mint e-maillel. Vagy ha így csinálják legalább nézzék meg a postafiókot bizonyos idõközönként..
A legjobb az lenne, ha oldalt lenne egy menüpont, hogy Házigazda, lenne ott egy ûrlap, ami elküldi az adatokat vkinek, azt nem lenne ez...
Nah, de ne offoljunk mert nem errõl szól a topik!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

wedge31
Ugy is csak akkor érdemes foglalkozni komolyaban a hsz-ekel ha megvan a törés addig ugy is megy az off nincs ezzel semmi gond szerintem.

ez nem igénytelen,hanem esgés(ez egy új melléknév lesz)

AntiHero
Igénytelen az SG. MERT: Írtam e-mailt hogy szeretnék házigazda lenni. Erre még a mai napig nem írtak vissza (még azt se hogy nyád). Szarnak bele az egészbe<#boxer>

jah,jó meccs volt, kár,hogy a magyar válogatott amúgy egy kalap szar a tétmeccseken:D

zeli
A Magyar-Olaszról is volt már szó ebben a topikban :D
Épp a meccs után asszem..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

lol

minimize
takarítana egy moderátor, vagy megvárja a werziót, és akkor szelektálja a felesleges 2500kommentet?
egyre nehezebb nyomon követni a lényeges dolgokat...tényleg, a Magyar-Olasz 3:1hez mit szóltok??!<#help>

No one can stop Death!

Ebbõl tanulhatunk is... <#buck>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

zeli
Jah, de reggelente látom a 300 új üziket, de szarok rá..:D
Nem is tudom minek van favba xD

BaLTáSGYiLKoS

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

Shep
Nem voltál itt tegnap, akkor ugyanis olyan off volt, hogy hihetetlen. Persze én jól szórakoztam.

zeli
Ja, közbe a helyesírásról vitatkoznak -.-

Shep
Mondtam, hogy csak nem akarnak spoilerkedni. :)

grebber
Na csoda történt elmúlt 200 komment között volt 3 kép a játékból na haladunk!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hallod, mi még így tanultuk (mondjuk nem tegnap volt) akkor most vagy a tanár volt hülye, vagy változtattak azóta a szabályon, a fene tudja. Emlékszem ez volt a mániája, na mindegy sz.ni bele.

wedge31
Ez még mekkora egy balfék szavazás, látszik hogy mindenki unja magát.

Ezt elég sokan elgépelik...

Mindenesetre a szavazásnak ebben formában semmi értelme, a sütik kitörlésével lehet sokszotr szavazni, erre szemmel láthatólag többen rájöttek.
Shep
Elgépelés apa :)

Utánna, mi? A jó helyesírásoddal! <#vigyor1>

baker nem igaz senkinek sincs egy muködõ serialja senki se játszik még vele?

MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb

(végülis aza saját fórum,ott megengedhetem az ilyentet:D)